Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canım,evet çok şükür burdayım.geçmişi okuyodum 1 haftadır yoktum tabii okuması uzun oldu.
1 haftadır işlerim çoooook yoğundu.yemek yemeğe vaktim kalmadı inannın o yüzden giremedim.hafta sonuda çok hastalandım.şimdi anneme geldim biraz daha iyi gibiyim.bu ara vakit bulmuşken hemen gireyim dedim.
inşallah pazartesiden itibaren aranızda olucam.
valla çok özledim sizleri canlarım benim

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş şenlenmiş buralar maşallah

ayrıca elifim ve gülhancım beni göremeyince sormuşsunuz çokk mersi kızlar yokluğumu farketmişsiniz canım arkadaşlarım benimm

oh ne güzel yoğunluğun bitmesine sevindim. Canım nasıl farkedilmez ki yokluğun? Sürekli burda olan paylaşım yapanların arasındasın. yeni arkadaşlarımız geldi kalabalıklaştık :32:

selam kızlar bugün giremedim eşimin tatili ve kalkmıyo haklı olarak neyse ben menümü yazıp çıkyım akşama girebilirsem yine gelirim

sabah 4zeytin
kk peynir
2d ekmek domates

öğlen dışardaydık yemedim bişey

ara bir elma

akşamda çorba+sebze yemeği ve salata düşünüyorum,toplamda 2litre su 1ltresini içtim yarısıda yatana kadar içerim artık vee şimdi mutfağa gidip yemek yapmaya başlıyım anca yetişir valla geç olmadan yiyelim yemeğimizi dimi hadi görüşürüz cicişler bye:80::80:
selam canım haftasonu olunca zaten pek kimse gelemiyor malesef gezmeye gidiyolar temizlik yapıyorlar benim derslerim oluyor falan ancak uğrayabiliyoruz :) afiyet olsun canım mönünde gayet iyi bence
merhaba canım,evet çok şükür burdayım.geçmişi okuyodum 1 haftadır yoktum tabii okuması uzun oldu.
1 haftadır işlerim çoooook yoğundu.yemek yemeğe vaktim kalmadı inannın o yüzden giremedim.hafta sonuda çok hastalandım.şimdi anneme geldim biraz daha iyi gibiyim.bu ara vakit bulmuşken hemen gireyim dedim.
inşallah pazartesiden itibaren aranızda olucam.
valla çok özledim sizleri canlarım benim

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş şenlenmiş buralar maşallah

ayrıca elifim ve gülhancım beni göremeyince sormuşsunuz çokk mersi kızlar yokluğumu farketmişsiniz canım arkadaşlarım benimm
begüm hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi olabildinmi biraz ? bizde seni özledik :)
yaaaaa bide bende farkettim yokluğunu tabi sen bana mesaj yazmasaydın bende yazacaktım burda begüm nerde diye :59::60::60:
:D kızlar bunu 1 kasımda yazmışım gülsümün menüsünün altına vay be nerdeyse 4 ay olacak. O zaman şimdiki halimden tam 6 kilo fazlaydım. Yani düşünüyorum da 5 kiloluk suları bile taşımak zor geliyo ben 6 kilo fazlaymışım :) inşallah aylar sonra bu mesajı alıntı yapar yazarım altına , burda ben 9 kilo fazlaydım diye. Heey gidi çok çalışmak lazım çoooook.
evet gülhan hatırlıyorum o mesajı daha yeniydin o zamanlar kaşık hesabı nasıl yapacam diye düşünüyordun vay beee :64::64:

Herkese merabalar kimseler yokmu . .
bugün:
sabah.1 yumurta.1dilim t.buğday ekm. 1 domatez .
öğlen. valla kızlar öğlen oğluma uyguladığım menüden kendimde yedim ..haşlanmış şehriyeyi biraz ıldıktan sonra yoğurt .nane .kekik.ve bir çay kaşığı zeytinyağlay karıstırıyorum oğlana veriyodum bugün kendimde ondan 1 kase yedim . .
arada meyva : akşam 1 porsyon beyaz et .ve çorba
yatarkende 1 bardak ayran içicem . .bugünlük bukadar HEPSi OGLUSUMA :21:SÜT OLSUN YAĞLARA GÜLE GÜLE . .

selam canım haftasonu olunca zaten pek kimse gelemiyor malesef gezmeye gidiyolar temizlik yapıyorlar benim derslerim oluyor falan ancak uğrayabiliyoruz :) afiyet olsun canım mönünde gayet iyi bence

begüm hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi olabildinmi biraz ? bizde seni özledik :)
yaaaaa bide bende farkettim yokluğunu tabi sen bana mesaj yazmasaydın bende yazacaktım burda begüm nerde diye :59::60::60:

evet gülhan hatırlıyorum o mesajı daha yeniydin o zamanlar kaşık hesabı nasıl yapacam diye düşünüyordun vay beee :64::64:

gülsümcüm canım benim seninle zaten mesajlaştığımız için dedmedim bide gülsüm sormuş die,afedersin hberin var die yani şekerimmm

oh ne güzel yoğunluğun bitmesine sevindim. Canım nasıl farkedilmez ki yokluğun? Sürekli burda olan paylaşım yapanların arasındasın. yeni arkadaşlarımız geldi kalabalıklaştık :32:

sağol cnm benim daha iyiym şimdi,anneme geldim bide bugün iyleştim sayılır :))
evet kalabalıklaşmışız gerçekten :)
bundan sonra bol paylaşım olur inş

bugün:
öğlen. valla kızlar öğlen oğluma uyguladığım menüden kendimde yedim ..haşlanmış şehriyeyi biraz ıldıktan sonra yoğurt .nane .kekik.ve bir çay kaşığı zeytinyağlay karıstırıyorum oğlana veriyodum bugün kendimde ondan 1 kase yedim . .
yatarkende 1 bardak ayran içicem . .bugünlük bukadar HEPSi OGLUSUMA :21:SÜT OLSUN YAĞLARA GÜLE GÜLE . .

inşallah bol sütün olur vede yağlar yok olur bu arada menün gayet güzel olmuş bende çıkıcam birazdan uykum geldi bende pekmezli sütümü içer yatarım artık pek sütüm çok olmasada napalım emmiyo artık pek gıcık kızım iice mamaya sardı sabaha kadar kaçkere mama içiyo bir bilseniz uyku muyku kalmadı kaç gündür noluyo anlamadık gece bi ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsum mama içmeden uyumuyo bidaha neyse geçicek inşallah...

sağol cnm benim daha iyiym şimdi,anneme geldim bide bugün iyleştim sayılır :))
evet kalabalıklaşmışız gerçekten :)
bundan sonra bol paylaşım olur inş

hoşgeldin kız tekrardan seni aramızda görmek ne güzel sevindim valla hadi ii geceler yoksun şimdi bye:79::79::79:

$biggest_loser.webp

bu yurt dışında yayınlanan Biggest loser yarışmasında kilo veren yarışmacılar çok var ama bu örnek yeterli sanırım . .
bundan ne sonuç cıkarmamız gerek ;sabreden derviş kiloları vermişşş . .

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Dün yediklerimi biraz abarttım malesef ama bi türlü doyamadım nedense :(

sabah normal bir kahvaltı

öğle: beyaz ekmeğe marul, lor peyniri ve domatesli sandviç, yarım muz, yarım elma

ara: 1,5 dilim ekmeğin üstüne kahvaltılık sos

ara: 5 adet ceviz

akşam: kuru patlıcan haşlaması bol yoğurtlu (bir küçük tabak vardı) yanında 2 dilim ekmek

sonra: 2 küçük haşlanmış patates, 1 dilim ekmek, marul, yeşil soğan

Bugün de geç uyandım 12 de kahvaltı yaptım;

domates, yumurta, 3 kk peynir (bikaç çeşit yedim), 1 zeytin, 3 dilim kepek ekmeği, çay, 2 çk bal, 2 çk reçel

Birazdan da bir arkadaşa gidicem orda da eminim ikram vardır :( bu menülerden sonra mümkün olduğu kadar az yemem lazım. Bugün kötü hissediyorum kendimi nedense hiç bilmiyorum sebebini. Umarım kurtulurum bu ruh halinden :5:

canım aslında yedıklerın cok degılde ekmek yerıne doymazsan yemeklerden sonra meyve ye ıstersen ben oyle yapıyorum sıslık hıssı verıyor amma da cok yedım dıye dusunuyorum psıkolojıkman rahatlıyorum

davete mı gıttın neler yedın az yıyebıldın mı canım?

ben daha yenı dondum davetten arkadaslar bugun az yedıgımı dusunuyorum cunku hala acım:60:
sabah gec kalktım 1 domates yedım
arkadasa gıttı herseyden yedım ama yarım
aksamada haslanmıs lahana yanında yogurt yedım(5 kasık)
doymayınca elma yedım baskada bısı yemem bu saatten sonra

:D kızlar bunu 1 kasımda yazmışım gülsümün menüsünün altına vay be nerdeyse 4 ay olacak. O zaman şimdiki halimden tam 6 kilo fazlaydım. Yani düşünüyorum da 5 kiloluk suları bile taşımak zor geliyo ben 6 kilo fazlaymışım :) inşallah aylar sonra bu mesajı alıntı yapar yazarım altına , burda ben 9 kilo fazlaydım diye. Heey gidi çok çalışmak lazım çoooook.

masallah canım ıyısallah 10 kılo verırsın:nazar:

bugün:

menun cok guzel olmus arkadasım alkıslıyorum:46::46:

canım aslında yedıklerın cok degılde ekmek yerıne doymazsan yemeklerden sonra meyve ye ıstersen ben oyle yapıyorum sıslık hıssı verıyor amma da cok yedım dıye dusunuyorum psıkolojıkman rahatlıyorum

davete mı gıttın neler yedın az yıyebıldın mı canım?

Dün öğleden sonra arkadaşa gittim orda;

yarım kase kereviz salatası (yoğurtlu ve mayonezliydi)
2 parmak kalınlığında börek
5cm çapında bir hamur işi
1 etimek üstüne bişi dökülerek yapılmış hafif bir tatlı yedim.

Akşam da evde mercimek yemeği, 2 dilim ekmek, çorba içtim. bunlar da fazla oldu malesef.

ama bu sabahki 68,5 kilo beni şaşırttı. Spor yapıcam inşallah bu hafta ama bunun için uykusuz kalmamam lazım yoksa akşam tam spora gideceğim saat çok yorulmuş oluyorum.
Kim bilir cumaya 68 i görürürm belki :27: (Allah tekrar 70 i göstermesin de :9: )

masallah canım ıyısallah 10 kılo verırsın:nazar:

Sağol canım inşallah hepimiz veririz kilolarımızı :34: Benim kendime dair umudum yoktu, 75 küsüratlardaydım ve artık kilolar yerleşti diyodum ama sabredip devam edince veriliyo. Ben bugün tartıda 68 küsüratı gördüm ya artık hiç vazgeçmemem lazım. Yola devam :10:

günaydın herkese kadınlar klübünün güzel hatunları ,hayırlı pazarlar

günaydım canım sanada herkeze günaydın biraz geç oldu halbuki bugün ne hikmetse erken kalktım,gecede ufaklık mama diye çığırıyo:52:, o ağlarken oğlan kalkıyo mama diye bi yandanda o çığırıyo:52: amanin ortada kalıyorum valla hangine öncelik vercemi bilemiyorum bende en çok çığırandan başlıyom yani ufaklıktan öff be ne zormuş gece çocuğa mama yapmak rüyanın en tatlı yerinde ötüyorlar borozan gibi mama vermedende susmak bilmiyorlar allahtan hızlıyım bu işlerde,eşim olacak o haydutta:60::60: yardım etse bi geceleri,,bazen yapıyo canı istemezse yapmıyo uykusu tatlı geliyo tabi:21: :74:hah sanki ben uykuyu sevmiyorum neyse günaydın

Sağol canım inşallah hepimiz veririz kilolarımızı :34: Benim kendime dair umudum yoktu, 75 küsüratlardaydım ve artık kilolar yerleşti diyodum ama sabredip devam edince veriliyo. Ben bugün tartıda 68 küsüratı gördüm ya artık hiç vazgeçmemem lazım. Yola devam :10:
inşallah canım ya yine senin az kalmış bende bi 68 olsam hedefim 65 ya çabuk inerim hırsla artık hedef kiloma neyse gidicek inş.kilocuklar:79::79:

bende bugün kaçamaksız bir gün geçiricem inş,
sabah
kalkar kalmaz 1koca bardak su
15dk sonra 2 tatlı kaşığı pekmez buda sabah yendiğinde zayıflamaya yardımcıymış ben öyle duydum
sucuklu yumurta
5zeytin
2d ekmek
kk peynir+salata
azcıkta yoğurt yedim gerisini oğlan yedi valla:27::27:
az şekerli çay inanın hayatımda bukadar az şekerli bi çay içmemiştim bu ne yawwww:35::35:
hayde kalk gidelum hayde hayde gidelum haydeeee bitmedi bu şarkı yavv hayde görüşürüz millet:15::16::16::16::16::16::16:

Dün öğleden sonra arkadaşa gittim orda;

yarım kase kereviz salatası (yoğurtlu ve mayonezliydi)
2 parmak kalınlığında börek
5cm çapında bir hamur işi
1 etimek üstüne bişi dökülerek yapılmış hafif bir tatlı yedim.

Akşam da evde mercimek yemeği, 2 dilim ekmek, çorba içtim. bunlar da fazla oldu malesef.

ama bu sabahki 68,5 kilo beni şaşırttı. Spor yapıcam inşallah bu hafta ama bunun için uykusuz kalmamam lazım yoksa akşam tam spora gideceğim saat çok yorulmuş oluyorum.
Kim bilir cumaya 68 i görürürm belki :27: (Allah tekrar 70 i göstermesin de :9: )

tebrık ederım cnım bende ne zaman cook yedım dıye dusunsem yanı aksam pasta borek yesem sabaha zayıflamıs oluyorum ben bunu vucudun alıstıgı duzenı bozmaya vucudu sasırtmaya baglıyorum duzenını bozunca verıyor.tebrık ederım hep boyle gıt :46::46:

Back
X