- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.461
haydi hayırlısı 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum listeyi kardeş takıma bıraktım asuman yoktu kontrol edemedi o yüzden paylaşıma bırakamadım asuman kontrol ettiktem sonra bırakır artık ona emanet ettim haberiniz olsun görüşürüz kızlar by
tuğbacım sonuç listelerinin olduğu yere cevap yazmak yasak canım sadece listeler yayınlanıyor orda![]()
bende menümü yazıyım
Sabah kahvaltı
1dilim kızartılmış ve yağ sürülmüş köy ekmeği
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay
Pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim
öğlen zaten sabahla karışık olduğu için saat yok
ara 1 elma
akşamada yoğurtlu çorba
yoğurtlu havuç kızartması salata +yoğurt düşünüyorum
yatana kadar bugün 3-4 litre su içcem kararlıyım su içmeden kilo vermek hayal biraz haydi kızlar sularınızı için bakiim![]()
sabah ekmek üstü yağ akşamada kızartma pek olmuyo ama tuğbiş
bende menümü yazıyım
sabah kahvaltı
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay
pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim
ara 1 elma
akşamada yoğurtlu çorba
yatana kadar bugün 3-4 litre su içcem kararlıyım su içmeden kilo vermek hayal biraz haydi kızlar sularınızı için bakiim![]()
bende menümü yazıyım
sabah kahvaltı
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay
pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim
ara 1 elma
akşamada yoğurtlu çorba
canım iyi yolculuklar sana ..kilo konusundada bencede gayet iyi gidiyorsun . .bu aradayıne seyehate cıkıyorum pzt donecegım o zamana kadar kendınıze ıyı bakın
tebriklerr . .günaydın bayanlar..
geçen hafta 59 dum, bugn 58 tartıldım. 1 kilo vermişim.![]()
günaydın kızlaaar bugün çoook mutluyumm
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 75.8 kiloydum bu sabah birde ne göreyim 74.7 olmuşum inanamadım ve tam 5 ayrı yerde
tartıldım hepsindede 74.7 74.7 74.7 yihuuuuuuuuuuuuuuuuu
rakibelerim nerdesiniz yahuben sözümü tuttum 1.100kg gitti sizde durumlar nasıl
![]()
ay Elif çok çok gecmiş olsun Allah şifalar versin önce sağlık gerisi yalan . .canını sıkma herşey yoluna girer inşallah . .hatunlar nasılsınız
la kilo bildirimi yapmayınca büyük bi boşlukda hissettim ben kendimi
zaten feci durumdayım acayip şiş ve ödemliyim
böbrek üstü bezlerim nur topu gibi büyüyomuş kızlar
bu sabah dr gittim kortizon başladılar
sinirimden ağlıcaktım kortizon hayatımı kabuse çevirecek yine
ama şekerim iyi durumda sayılır troitlerde normal seviyelerde
çok şükür
canım senin ismin nedir?
kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı![]()
canım ben bazen yapıyorum ne yalan söyliyim
meşgul olduğunda falan
bazen de içimden geliyo
ben zaten benimkine tatlı falan da yedirirm o pcde oyun oynarken falan :)))
siz niye iddiaya girdiniz bakiiim
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı![]()
ya neden ama ben havucuda fırında yapıyorum ama çok az tepsinin tabanını fırçayla yağlıyorum yapışmasın diye sadece odamı olmaz![]()
Kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı![]()
canım iyi yolculuklar sana ..kilo konusundada bencede gayet iyi gidiyorsun . .
Tebriklerr . .
Maşallah maşallah hadi daha nicee kilolaar vermeyeee hepberaber . .
Ay elif çok çok gecmiş olsun allah şifalar versin önce sağlık gerisi yalan . .canını sıkma herşey yoluna girer inşallah . .
Benim adımda demet herkeşe duyrulur . .bu araada 33 yasındayım evliyim 14 aylık bir oğlum var . .şimdilik çalışmıyorum ama bebeğim doğana kadar hep çaalışmıştım ..ev hanımlıığı olayını yeni tadıyorum ama çok zormuş . .
anaaamm ne hatunlarrr varmış aramızda bak hele bak bak elleriylen besliyo burçak kocayııı . .maşallah maşallah ..bende benimkine kalk artık sunun basından yapıştı k.çın oraya diyom hee . .
tubişcim bu konuda yardımcı olemiycem üsgünüm benim koca çayı şekersiz içerlermiş zatalileri oyusden tekrardan üzgünüm ..he ama eger sekerli içiyo olsaydı kesin soyle derdim elin armutmu topluyo atsın şekerini ..bunlara fazla yüz vermeye elmez canım . .elini verince kolunu kaptırırsın sonraaa ...ben kötü kadın müzeyyeennn![]()