Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende menümü yazıyım:56::56:
sabah kahvaltı
1dilim kızartılmış ve yağ sürülmüş köy ekmeği
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay:68:
pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim:56:

öğlen zaten sabahla karışık olduğu için saat yok

ara 1 elma

akşamada yoğurtlu çorba
yoğurtlu havuç kızartması salata +yoğurt düşünüyorum
yatana kadar bugün 3-4 litre su içcem kararlıyım su içmeden kilo vermek hayal biraz haydi kızlar sularınızı için bakiim:68::68:

yağ sürülmüş ekmek olması gibimiydi yani :60::60:

kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz:68:

kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı :34::34:

yok yaa ne karıştırması şekerini atıp veriyorum sadece :9: hem oda kabul etmez zaten :61:

canım ben bazen yapıyorum ne yalan söyliyim
meşgul olduğunda falan
bazen de içimden geliyo
ben zaten benimkine tatlı falan da yedirirm o pcde oyun oynarken falan :)))

siz niye iddiaya girdiniz bakiiim

maşşşaaallaaah diyorum sana burçak ne diyim :9:

tubişcim bu konuda yardımcı olemiycem üsgünüm benim koca çayı şekersiz içerlermiş zatalileri oyusden tekrardan üzgünüm ..he ama eger sekerli içiyo olsaydı kesin soyle derdim elin armutmu topluyo atsın şekerini ..bunlara fazla yüz vermeye elmez canım . .elini verince kolunu kaptırırsın sonraaa ...ben kötü kadın müzeyyeennn :27:

bencede kötü kadın müzeyyen olmuşsun :9: yazık kızz o kadarda üstlerine gitmeyelim :69:

merhabaa nasılınız.....buraya evet edildim bende hemen geleyim dedi....neler yapıyorsunuz? kurallarınız nelerdir? bana anlatır mısınız???

merhabaa nasılınız.....buraya evet edildim bende hemen geleyim dedi....neler yapıyorsunuz? kurallarınız nelerdir? bana anlatır mısınız???
hoşgeldin canım:79:
en önemli kural paylaşım sıklığı, paylaşım ne kadar çok olursa takım o kadar canlı oluyor ve motivasyonumuz artıyor. sadece diyet konuşmuyoruz burda, hepimiz arkadaş olduk artık her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.
2 gün üsüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor canım ve cuma bildirimleride çok önemli. cuma sabah en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor bu hafta deneme sürecindesinz. paylaşımın yeterli olursa cuma listesine katılabilirsin. tekrar hoşgeldin aramıza:71::71:
takım kaptanınız takyon canım. ben kardeş takımınız olan 13. takımdanım. kuralları da takyon'un eski mesajından alıntıladım:)

hoşgeldin canım:79:
en önemli kural paylaşım sıklığı, paylaşım ne kadar çok olursa takım o kadar canlı oluyor ve motivasyonumuz artıyor. sadece diyet konuşmuyoruz burda, hepimiz arkadaş olduk artık her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.
2 gün üsüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye oluyor canım ve cuma bildirimleride çok önemli. cuma sabah en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor bu hafta deneme sürecindesinz. paylaşımın yeterli olursa cuma listesine katılabilirsin. tekrar hoşgeldin aramıza:71::71:
takım kaptanınız takyon canım. ben kardeş takımınız olan 13. takımdanım. kuralları da takyon'un eski mesajından alıntıladım:)

hıımmm tamam teşekkür ederim.....bende çok paylaşım yapmaya çalışacağım...

bu arada sen de kendini tanıtır mısın canım? yaş kaç, boy nasıl? kilo alma hikayen vs. ve ayrıca bizimle paylaşmak istediklerin..

merhaba...... ben 29 yaşındayım . ve 1.5 senelik evliyim......

kilo macerama gelince...şimdiye kadar hiç kilo sorunum olmadı...liseden 47,5 ile üniversiteden 52,5 kg ile mezun oldum....... en son 2005 yılında 58 kiloya çıkmıştım ondada hiç çaba sarfetmedim verdim....

2009 ağustosta evlendim..52 falandm sanırım hiç bilmiyorum.ne olduysa bundan sonra oldu zaten aralıkta kendime geldim .kurban bayramı dönüşü 57.1 gördüm tartıda..... artık dur demenin zamanı geldi dedim...spora ve sağlıklı beslenmeye başladım....

hergün spor olarak nivea cd si ve mekik hareketleri yapıyordum.1,5 saat sürüyordu sporum....sonuçlarını aldım tüm vücuttan toplamda 40 cm yakın incelmiştim.... takii mayıs ayına kadar.....

51,5 tartıda gördüm en son..ama......bir hafta sonu annemlerin yanına gittik öbür haftada 19 mayıs tatili olnca tatile gittik 5 günlük....kaplıcaya gittik açık büfeler mahvetti beni (((.... 54 ile geri geldim. 6 ayda verdiğiimi 2 haftda geri almştım....artık bırakmıştı her şeyi...tatil girdi zate birde ramazan... en son okullar açılında silbaştan dedim.yeniden başladım....

54,2 ile başladığım bu sezonki maratonda şu anda 52. yi gördüm....hedeim 50 olmak bakalm....

Herkese günaydınn
bende durumlar kötü
kilom 82,8 :((

Canım benim de öyle :( o kadar abarttım ki yeme işini olacağı buydu :(

günaydın sevgili takımım

kilom 56,2

bacım tebrik ederim seni bitiriyosun valla ne kaldı şurda?

günaydın kızlaaar bugün çoook mutluyumm
kilo bildirimimi yapıyorum

geçen hafta 75.8 kiloydum bu sabah birde ne göreyim 74.7 olmuşum inanamadım ve tam 5 ayrı yerde

tartıldım hepsindede 74.7 74.7 74.7 yihuuuuuuuuuuuuuuuuu:65::65::65:

rakibelerim nerdesiniz yahu:66::66:ben sözümü tuttum 1.100kg gitti sizde durumlar nasıl:10::10:

maşallah tebrik ederim. . .

gunaydın herkeşlere gerçi kimse yok ama:26:

evet bende ilk kilo bildiriiminde bulunuyorum
84 kilo ile baslamıştım şuan 82.2 kiloyum . .Allah devamını nasip etsin inşallahh . .:64:

ilk seferde takıma katkıda bulundun tebrikler demet. . .

hatunlar nasılsınız
la kilo bildirimi yapmayınca büyük bi boşlukda hissettim ben kendimi:1:
zaten feci durumdayım acayip şiş ve ödemliyim
böbrek üstü bezlerim nur topu gibi büyüyomuş kızlar
bu sabah dr gittim kortizon başladılar
sinirimden ağlıcaktım kortizon hayatımı kabuse çevirecek yine
ama şekerim iyi durumda sayılır troitlerde normal seviyelerde
çok şükür

İnşallah böbrek üstü bezleri de düzelir şekerin gibi. boşver bildirimi falan sağlığın önemli.

öğlen yemeğimi yedim de geldim şekerler;

1 kase yağsız mercimek çorbası
4 ç.k. ıspanak
1 dilim ekmek

sabah arasındada 1 yeşil elma yedim

afiyet olsun az bile olmuş bence ama ben bu kadar bile yememeliyim :)

kızlar öğle yemeğimi yedim de geldim. hemen yazayım

1,5 kepçe mercimek çorbası
1/2 dilim denge ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
5 yk bezelye yemeği

afiyet olsun dengeli güzel olmuş umarım doyurucudur da. . .

bende menümü yazıyım:56::56:
sabah kahvaltı
1dilim kızartılmış ve yağ sürülmüş köy ekmeği
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay:68:
pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim:56:

öğlen zaten sabahla karışık olduğu için saat yok

ara 1 elma

akşamada yoğurtlu çorba
yoğurtlu havuç kızartması salata +yoğurt düşünüyorum
yatana kadar bugün 3-4 litre su içcem kararlıyım su içmeden kilo vermek hayal biraz haydi kızlar sularınızı için bakiim:68::68:

ah şu su olayı içimde yara :(

bencede kötü kadın müzeyyen olmuşsun :9: yazık kızz o kadarda üstlerine gitmeyelim :69:

kocasıma da kıyazmazmışşş :)

hoşgeldin sefa getirdin. . Çok değilmiş kilon zaten verirsin kısa zamanda.

merhaba...... ben 29 yaşındayım . ve 1.5 senelik evliyim......

kilo macerama gelince...şimdiye kadar hiç kilo sorunum olmadı...liseden 47,5 ile üniversiteden 52,5 kg ile mezun oldum....... en son 2005 yılında 58 kiloya çıkmıştım ondada hiç çaba sarfetmedim verdim....

2009 ağustosta evlendim..52 falandm sanırım hiç bilmiyorum.ne olduysa bundan sonra oldu zaten aralıkta kendime geldim .kurban bayramı dönüşü 57.1 gördüm tartıda..... artık dur demenin zamanı geldi dedim...spora ve sağlıklı beslenmeye başladım....

hergün spor olarak nivea cd si ve mekik hareketleri yapıyordum.1,5 saat sürüyordu sporum....sonuçlarını aldım tüm vücuttan toplamda 40 cm yakın incelmiştim.... takii mayıs ayına kadar.....

51,5 tartıda gördüm en son..ama......bir hafta sonu annemlerin yanına gittik öbür haftada 19 mayıs tatili olnca tatile gittik 5 günlük....kaplıcaya gittik açık büfeler mahvetti beni (((.... 54 ile geri geldim. 6 ayda verdiğiimi 2 haftda geri almştım....artık bırakmıştı her şeyi...tatil girdi zate birde ramazan... en son okullar açılında silbaştan dedim.yeniden başladım....

54,2 ile başladığım bu sezonki maratonda şu anda 52. yi gördüm....hedeim 50 olmak bakalm....
canım, sen sürekli alıp vermekten bir hal olmuşsun. mesele çok kilolu olup olmaman değil, düzenli bir beslenme biçiminin olmayışı bence. bak burda bütün takım arkadaşların günlük menülerini paylaşıyorlar. bu menüleri takip etmeni ve kendi yediklerini bunlarla karşılaştırmanı öneririm. sen de menülerini yaz ve aldığın yorumlara göre hatalarını keşfedersin. eğer yanlışlarını bulmazsan bu kadar kilo alıp vermeyele kendini yıpratabilirsin. hedefin çok uzak değil, inşallah çabucak verirsin ancak yazdığım gibi hayatın boyunca uygulayabileceğin yöntemlerle zayıfla ve zayıflığın kalıcı olsun inşallah.

bugün neler yedim içtim;

sabah: 1 kase nesfit tarçınlı, 7-8 tane badem
ara: yarım elma
öğle: 1 yağsız tuzsuz tost, 4 zeytn, 1 üçgen peynir, çay
ara: 1 muz, 7-8 fındık fıstık (sporda eneri olsun diye :D )
akşam: fırında balık, salata, 2 dilim kepek ekmeği
şimdi de çay.

spora gittim 1 saat yavaş tempo pilates vs 30 dk da kardiyo yaptım.

Hayırlısıyla başladım artık spora . . .

Back
X