Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kapı açılır sen yeterki vurmayı bil.. Ne zaman? Bilmem!.. Yeterki o kapıda durmayı bil.. ! [Hz Mevlana]
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..

hoşuma gitti paylaşım dedim

güzelmiş, doğru söylemiş...

kızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee:59::59:

bugün sabah
kalktım 2 tatlı kaşığı pekmez yedim
10dk sonra
1 dilim kızarmış ekmek üstü yağ yedim
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay :68:
2 haşlanmış yumurta yedim ama küçüktü yumurtalar hemde çok ufak ayyy:9::9:

ara suuuuuuuuuuu içtim:68:

öğlen yine çorba içtim 1kase:56:

ara 1elma yicem şimdiiiii:56:
ellerine sağlık canım darısı benim başıma bende bi temizlik yapaydım iyi olacakya neyse boşveer:60::60::60:

Kapı açılır sen yeterki vurmayı bil.. Ne zaman? Bilmem!.. Yeterki o kapıda durmayı bil.. ! [Hz Mevlana]
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..

çok güzel sağol canım çok doğru demiş mevlana

merhaba arkadaslar ben en sonunda geri dondum dun bırazcık tahılım fazla kactıgı ıçın bugunu sebze gunu ılan ettım sebze yıyorum bugun .sızler neler yaptınız 3. mu olmusuz yarısmada bu hafta coook hareket edecegım ıyısallah daha cok verebılırım bu hafta 1. oluruz ıyısallahhhhh:8:

coooook beyendım neler yaptın canım ben yokken ben fena gıtmedım dunu saymazsam

kızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee:59::59:

bugün sabah
10dk sonra
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata

:56:afıyet olmus arkadasım.bende bayılırım yaglı ekmege ama tereyaglı .ama kalbım hızlı carpıyo tereyagı yıyınce o yuzden tereyagından aetık uzak durmaya calısıyorum

merhaba kızlar....... bende tüm gün menümü yazayım

sabah
3 ince dilim tam buğday ekmeği
süzme yoğurt
kahvaltık sos
2 zeytin
2 diş ceviz

ara
yok

öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık erişte
sebze salatası
yoğurt

ara.
1,5 avuç leblebi

akşam
4 biber dolması
yoğurt
limonlu brüksel lahanası haşlama

ara
2 adet tarçinli bisküvi
2 bardak bitki çayı

ara
1 portakal
1 kivi
yer elması

spor
40 dk yürüyüş....

iyi akşamlar kızlar... bütün gün doktorda olduğum için giremedm nete..tam hastalığım geçti diye sevinirken şimdide ayağım ağrıyor,topallıyorum sebebini hiç bilmiorum.doktora gittim film çektirdik bişey göremedi fizik tedaviye git dedi :58: ne oluyo bana anlamıyorum yaa :2:
sizler iyisiniz inşallah,gülsümcüm kızın için geçmiş olsun..

iyi akşamlar kızlar... bütün gün doktorda olduğum için giremedm nete..tam hastalığım geçti diye sevinirken şimdide ayağım ağrıyor,topallıyorum sebebini hiç bilmiorum.doktora gittim film çektirdik bişey göremedi fizik tedaviye git dedi :58: ne oluyo bana anlamıyorum yaa :2:

iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam

yemeğimi yazayım hemen

4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok

yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş

misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü

şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati

bugün sabah
10dk sonra
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata

birde akşam yemeğimi yazayım:56:
1porsiyon salçalı uzun makarna(Yağsız yapayım dedim salçayı azcık su koydum ateşte biraz tuttum ama makarna çok kuru oldu yağsız olmuyo buuuu:50::50:)

yeşil salata

yemek sonrası 2elma bir portakal yedim fazla farkındayım ama çok canım çekti napayım:51::40::39:

yatana kadar 3litre su toplamda yihuuu :68::66:

off kuyruğum acıyo yine aklıma geldi yaw üff napcam:59::59:

günaydınnnnnn kızlarrr burda hava kapalı ve çok soğuk......inş açar günün ilerleyen saatlerinde....

günaydın sevgili takımım

hava buz gibiii

ben de regl oldum, iyice şaştı artık, geçen ay 10 gün gecikti, test falan yaptıydım artık, bu kez de 2 gün erken geldi, neyseki sinir stres olmadan atlattım, iyi oldu :))

kahvaltımı da yazayım hemencik
aslında pek bişi yok
1 kase nesfit yedim tarçınlı, canım normal kahvaltı istemedi bide tarçın tatlı canım çekerse önceden hazırlık olsun diye yedim

merhaba arkadaslar ben en sonunda geri dondum dun bırazcık tahılım fazla kactıgı ıçın bugunu sebze gunu ılan ettım sebze yıyorum bugun .sızler neler yaptınız 3. mu olmusuz yarısmada bu hafta coook hareket edecegım ıyısallah daha cok verebılırım bu hafta 1. oluruz ıyısallahhhhh:8:
inşaAllah canım evet üçüncü olduk bu hafta ondan önceki 2 haftada ikinci olduk inşallah bu hafta birinci oluruz :))
merhaba kızlar....... bende tüm gün menümü yazayım

sabah
3 ince dilim tam buğday ekmeği
süzme yoğurt
kahvaltık sos
2 zeytin
2 diş ceviz

ara
yok

öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık erişte
sebze salatası
yoğurt

ara.
1,5 avuç leblebi

akşam
4 biber dolması
yoğurt
limonlu brüksel lahanası haşlama

ara
2 adet tarçinli bisküvi
2 bardak bitki çayı

ara
1 portakal
1 kivi
yer elması

spor
40 dk yürüyüş....
2 diş cevizi 2 diş sarımsak diye okudum şaşırdım diyorum bu kız nasıl sabah sabah sarmısak yedi :60::60: mönün güzel canım afiyet olsun ama araları biraz azaltsan iyi olur düşüncesindeyim ve dolmada 4 değilde 2 olabilirdi yani :9:
canım geçniş olsun sanada neden böyle bişey olmuş bende şaşırdım doğrusu ihmal etme sakın ama korkma belki kas kasılması felan olmuştur
iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam

yemeğimi yazayım hemen

4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok

yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş

misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü

şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati
afiyet olsun burçakcım :70:
günaydınnnnnn kızlarrr burda hava kapalı ve çok soğuk......inş açar günün ilerleyen saatlerinde....
günaydın şulecim ohh burda güllük gülistanlık bi hava var güneş yakıyor :)
günaydın sevgili takımım

hava buz gibiii

ben de regl oldum, iyice şaştı artık, geçen ay 10 gün gecikti, test falan yaptıydım artık, bu kez de 2 gün erken geldi, neyseki sinir stres olmadan atlattım, iyi oldu :))

kahvaltımı da yazayım hemencik
aslında pek bişi yok
1 kase nesfit yedim tarçınlı, canım normal kahvaltı istemedi bide tarçın tatlı canım çekerse önceden hazırlık olsun diye yedim
günaydın burçakcım canım regl çok hassas bi olay anlık streslerden felan çok etkileniyor sende biraz stres veya sıkıntı yaşadıysan ondandır bu düzensizlik

günayyddınnnn kızlar ya burcudan haber yok hala bu haftada gelmezse diskalifiye olacak nerde bu kız yaa

begümde yok noolduki :53:

dağıldık gene hatunlarrrrr gelin artık:4::4::4:

2 diş cevizi 2 diş sarımsak diye okudum şaşırdım diyorum bu kız nasıl sabah sabah sarmısak yedi :60::60: mönün güzel canım afiyet olsun ama araları biraz azaltsan iyi olur düşüncesindeyim ve dolmada 4 değilde 2 olabilirdi yani :9:

tamam canım dikkat edeyim biraz daha..... valla havanın tadını çıkart....bulunmaz nimet yürüyüşünü yap derin derin nefes alarak.....

inşaAllah canım evet üçüncü olduk bu hafta ondan önceki 2 haftada ikinci olduk inşallah bu hafta birinci oluruz :))

canım geçniş olsun sanada neden böyle bişey olmuş bende şaşırdım doğrusu ihmal etme sakın ama korkma belki kas kasılması felan olmuştur

afiyet olsun burçakcım :70:

günaydın burçakcım canım regl çok hassas bi olay anlık streslerden felan çok etkileniyor sende biraz stres veya sıkıntı yaşadıysan ondandır bu düzensizlik

günayyddınnnn kızlar ya burcudan haber yok hala bu haftada gelmezse diskalifiye olacak nerde bu kız yaa

begümde yok noolduki :53:

dağıldık gene hatunlarrrrr gelin artık:4::4::4:

haklısın canım, olabilir
bide kilo verdim ya onun da etkisi sanırım

canım begüm ev taşıyacaktı ya, dün ve bugün için gelemicekti o yüzden benim bildiğim
ama burcu nerde ben de bilmiyorum

Back
X