- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.761
maşallah arkadaşımacanım bu abur cuburlar kilo aldırıyo zaten bize
ya evdeyken leslie yapabilirsin mesela
o bile senin metabolizmanı harekete geçirir
sen evdesin sabah 40 dk yapsan akşamda 40 dk, bak bakalım kilo falan kalıyor mu?
abur cuburu da kes ama bi an önce
evet tatlı yemiyosun ama o abur cuburlar daha beter, içinde ne olduğunu bilmiyosun, tatlıyı kendin yapsan en azından kendine göre ayarlar içinde ne olduğunu bilirsin, onlar da onu bile bilmiyosun, bence sen çoktan verirdin bu kiloları ama azcık sahip ol o iştahına, canın abur cubur mu çekti, süt iç ne bileyim yaban mersini ye, bi kare bitter at ağzına, ağzında erite erite ye ki birden girmesin mideye, o kötü yapıyo zaten bizi, arkasını getiriyoruz çünkü o zaman
bak bana, 22 kasımdan bu yana 8 kilo verdim, yediklerimi artırmasam daha da gidecek ama ben porsiyonlarımı büyüttüm biraz
ekmeği falan daha fazla yiyorum artık
arada tatlı falan da yiyorum
dün mesela koca bi dilim revani yedim ama çok nadir yapıyorum bunu, sürekli yapmış olsaydım kilo falan veremezdim, sonra da 8 liraya 36 beden pantalon alamazdım dimi ama :))))))))))))

canım geçmiş olsun lansaprol çok iyi geliyor mide rahatsızlıklarına ama şu an evde elma varsa hemen ye 2 tane oda çok iyi geliyor mideyemidem fena agrıyo mıde agrısına ne ıyı gelır acaba
ayyy bende başlıycam o temizliğğede tam başlım dedim yağmur başladı bu hafat ful yağacakmış artk haftaya başlarım bendeKızlar bir selam vereyim dedim.Gece girip yazdıklarınızı tek tek okuyacağım.Haftasonu şehir dışından dayım ve yengem geleceği için annemlerde ve bizim evde temizlik var.Bahar temizliğini erken yapmak zorunda kaldım annemede yardım ediyorum.3 gün işe gitmiyorum ama temizlikten fırsat bulup dinlenemeyeğim.Bugün annem nefis pideler yapmıştı ama ben azıcık yedim.annem zaten zayıfsın diyor.Şu annelerin evlatlarını zayıf görmeleri harika oluyor.
Neyse ben tülleri ütüleyip döneceğim..Şimdilik hoşçakalın..![]()
önce saatlerce ütü yapıyordum ben de ama sonradan kayınvalidemde gördüm perdeleri intizamlı bi şekilde katlayarak makinaya koyunca kırışmıyor bide çıkarınca ıslak ıslak seriyorum hemen ufak tefek kırışıklıklarda gidiyor kalmıyor