Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili takımım merhabalar

bugün işe gidemedim hava muhalafetinden dolayı
zorunlu tatil :)))

sabah kahvaltısında
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1er domates ve salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 bardak çay içtim

ara olarak da 3 kayısı ve demleme yeşil çay içtim

öğle yemeğinde de
3 köfte kadar tavuk
4er minik küp havuç ve papates
3 yk yoort
1 orta boy salata kasesi salata
ekmek yemedim

çünkü dün akşam acaip kaçamak yaptım hem de canım çekmediği halşde
10 kadar mercimek köftesi ve 2 kase dondurma yedim

ama yemek yemedim artık
bide 55 dk kdara koşu bandında yürüdüm
ekmek hakkımı azaltıyorum artık düğnkü köfteleri telafi etmem lazım çünkü

ooo dun bıraz fazla olmus ama bugun dengelıyorsun buda guzel bısı dengelemek lazım

Kendim elmayı sıktım ama desene dünüm ozaman güme gitti.:30:2 elma sıktım.:50:offf zaten içtikten sonra canım sıkılmıştı demek ki ondanmış...:26::5::5:
Zaten ne yiyeceğimide şaşırdım artık..

yok canım kendın sıktıysan bunlar gecerlı degıl hazır meye suyu gazoz ve kola aynı derecede sekerlı hazırları ıçme kendın sık

Bide canım tatlı çektiğinde şekerli sakız çiğniyorum hem ağzı oyalıyor hemde tatlı krizini erteliyor.
Bende bugünki menümü yazayım
Kahvaltı: kk beyaz peynir, zeytin, salata, lor peynir 1 kaşık 1 dilim light ekmek ,2 bardak az şekerli çay(kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık.Canım hiçbirşey çekmiyor)
Ara öğün: 1 k bar , 5-6 siyah kuru üzüm, 1 bardak yeşil çay
Öğlen: Yine kendime pırasa yaptım.:27: Eşim sevmez ama nedense ben bayılırım.2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 kaşık patates püresi (bunun kalorisini bilmiyorum ama pek içime sinmedi) 1 dilim light ekmek,az salata.
Akşama tavuk kanat yapacağım kızım çok seviyor sanırım 1 yada 2 tane yerim.Aslında et türünü öğlen sebzeyi akşam tüketmek lazım ama bu sefer böyle olsun bakalım.Yarın bakalım sonuç ne olacak.Bu arada reglimede 1-2 gün kaldı umarım kilomu etkilemez...:26:

doktorumun onerısını yazıyorum tatlı krızı ıçın muzu al kakaoya batır ye
yada tarcınla bırz tarcın sekerı dengelıyormus

ooo dun bıraz fazla olmus ama bugun dengelıyorsun buda guzel bısı dengelemek lazım

yok canım kendın sıktıysan bunlar gecerlı degıl hazır meye suyu gazoz ve kola aynı derecede sekerlı hazırları ıçme kendın sık

evet canım resmen cozutuum
hiç yapmadım böyle bişi şimdiye kadar
bundan sonra da yapmıcam inşalahh :)

evet canım tarçınlı muz çok iyi geliyo tatlı krizine
ben muzu çatalla ezip bi saat dolapta bekletiyorum,çıkarınca üstüne tarçın serpip 1-2 fıdık veya ceviz kırıyorum, süper bi tatlı oluyo, özellikle regl döenmimde çok iyi geliyo ama her zaman yapmamak lazım tabi bunu

Ben diyet yapıyorsam muz hiç yemiyorum sanki bende kilo yapıyor yada bana öyle geliyor.:26:
Şimdi ara öğünü olarak yarım avuç kuru üzüm yedim.Yeşil çayımı içeceğim.:68:

Ben diyet yapıyorsam muz hiç yemiyorum sanki bende kilo yapıyor yada bana öyle geliyor.:26:
Şimdi ara öğünü olarak yarım avuç kuru üzüm yedim.Yeşil çayımı içeceğim.:68:

o zaman sende şunu yap şekerim;
1 elmayı rendele içine tarçın at,birazda ceviz.ımmmm tatlı krizlerine bire bir

Bravo gerçekten menün güzel olmuş.Ben normalde de süt içemem.Mideme dokunuyor.Şimdi hiç içmiyorum şişkinlik yapıyor.Yaşlanınca kemik erimesi olmaması için içmek lazım..:50:

valla bende içemezdim eskiden hamilelikten kalan alışkanlık bebişlerim için zorla içe içe hala içer oldum iii ben memnunum içmeye çalış bence:66:

Selam kızlar keyifler nasıl bakalım?

Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum :D

Bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamış :19: kızgın kızgın bana bakıyosunuz. amanınn deyip bıraktım çikolatayı :34:

Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe

öğle 12:30 - bir porsiyon meyve, çeyrek simit, 1 bardak yeşil çay (yeşil çaysız zayıflamaya çalışıyodum ama artık günde 2 fincanla başlıcam.)

ara 10 adet badem

akşam- 17:00 3 tane dolma, 3-4 kaşık yoğurt, 1,5 dilim ekmek

erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarak :P ama kaçamak yokkkkkk!

Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum :D

Bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamış :19: kızgın kızgın bana bakıyosunuz. amanınn deyip bıraktım çikolatayı :34:

Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe

öğle 12:30 - bir porsiyon meyve, çeyrek simit, 1 bardak yeşil çay (yeşil çaysız zayıflamaya çalışıyodum ama artık günde 2 fincanla başlıcam.)

ara 10 adet badem

erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarak :P ama kaçamak yokkkkkk!

canım bizi aklına getirmen süper olmuş
böyle devam edersin inşallah :))))))

selam kızlar keyifler nasıl bakalım?

Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum :d

bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamış :19: Kızgın kızgın bana bakıyosunuz. Amanınn deyip bıraktım çikolatayı :34:

Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. Sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe

ara 10 adet badem

erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. Akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarak :p ama kaçamak yokkkkkk!

bencede çok güzel olmuş aklına böyle bişeyin gelmesi.
öğünler güzel olmuş ama şekerim.

canım bizi aklına getirmen süper olmuş
böyle devam edersin inşallah :))))))

bencede çok güzel olmuş aklına böyle bişeyin gelmesi.
öğünler güzel olmuş ama şekerim.

Sağolun kızlar :) gerçekten çok kötü bakıyodunuz ama nasıl yiyebilirdim ki :34:

kaçamaksız günler için dişimi sıkıyorum, abur cubura uzanan eller kırılsın :46:

$ufuk.webp

başarısız diyetisyen ufuk :D

Uykusuz dergisinden alıntıdır.

Canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.

afiyet olsun güzel olmuş.

Gün boyunca yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal

ara: yarım elma

ara: nescafe

öğle: çorba, 1 tahta kaşığı nohut, 4 kaşık pilav

ara: 5 ceviz, 5 badem

akşam: 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 kase çorba

ara: iki parça tulumba tatlısı

işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. cumaya tartılmama bile gerek yok. ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım :(
gülhancım çok büyük bi kaçamak olmamış sonuçta küçücük onlar çok kafana takma ama tabi bırakmada kendini tatlı hariç güzel bir mönü almuş canım
TAKYONCUM 10 dk.spor az demişsin haklısın ama benim oturmaya bile vaktim olmuyor bazen.Oturunca aşırı yorgun oluyorum.10 dkla başlasam devamı gelecekte..İşte o 10 dakika bile zorluyor beni.:4:
Akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı öğlenden kalan pırasa, 3 yemek kaşığı ıspanak, light yoğurt, 1,5 dilim light ekmek,yarım köfte:1: akşam ara öğünü daha yemedim.Biraz sonra meyce suyu içeceğim.Yeşil çayıda içiyorum.
Yeşil çay çok güzel karın yağlarını eritiyor.Onuda 3 kupa içmeye çalışıyorum.:68:
SU içmeyi yine unutuyorum şimdi aklımdayken gidip içip geleyim.:68:
haklısıncanım çocuklar olunca zor tabi bende yürüyüşe başlıycam inşallah şu havalr biraz ısınsında bakalım
Ben de heryere 60 mı yazsam napsam :( bugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.
yazık yaa gülhan bu kadar haksızlık etme kendine arkadaşım çok aşırı bi kilon yok sadece dengeli beslenerek üstesinden gelirsin ve sporla tabi :)
tünaydınnn kızlar bugün yine hava çok kapalı ev işi yapamadık yine yarın taşırız inşallah bıktım valla

:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
:56:KAHVALTIM:56:

1 d. ekmek:39:
1 domates:39:
3 zeytin:39:
kk peynir:39:
1bardak çay:68:
ilk defa bukadar az yedim hayret :9:

:nazar:ARA:nazar:

1 elma :39:
1bardak süt:68:

:56:ÖĞLEN:56:

dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım:39:

:nazar:ARA:nazar:

1 muz:39:
akşama kadar 1.5 lt suuuuu:68:

:56:akşam:56:

el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı:39:
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna:39:
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut:39:

toplamda 3lt suu içtim :68:
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm:46::46::46::65:
canım senin taşınma işide yılan hikayesine döndü valla bi taşınsanda kurtulsan böyle daha çok stres yaşıyorsun :)
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
merhaba canım hoşgeldin tabiki sende gelebirsin aramıza sen önce kendini tanıt bende sana kurallarımızı anlatayım canım tekrar hoşgeldin :71:
sevgili takımım merhabalar

bugün işe gidemedim hava muhalafetinden dolayı
zorunlu tatil :)))

sabah kahvaltısında
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1er domates ve salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 bardak çay içtim

ara olarak da 3 kayısı ve demleme yeşil çay içtim

öğle yemeğinde de
3 köfte kadar tavuk
4er minik küp havuç ve papates
3 yk yoort
1 orta boy salata kasesi salata
ekmek yemedim

çünkü dün akşam acaip kaçamak yaptım hem de canım çekmediği halşde
10 kadar mercimek köftesi ve 2 kase dondurma yedim

ama yemek yemedim artık
bide 55 dk kdara koşu bandında yürüdüm
ekmek hakkımı azaltıyorum artık düğnkü köfteleri telafi etmem lazım çünkü
offf burçak çok olmuş canım ya hadi köfteyi yedin dondurmayı yemeseydin hadi yedin bari azıcık yeseydin o ne öyle 2 kase maşallah yani :60::60::60:

ara 10 adet badem

:60::60::60: ilahi gülhan kız fredinin kabusu gibi çöktük üserine yakında rüyalarınada gireriz biz :9:
Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar diliyorum.bay bay
iyi akşamlaar begümcüm :)
Eki Görüntüle 155424

başarısız diyetisyen ufuk :D

Uykusuz dergisinden alıntıdır.

:60::60::60:

bugun yedıklerım

9 MART 2011 ÇARŞAMBA

10:30
47 gr hashaslı çörek -2t-
1 yumurta -1e-
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde peynir -1e-
1 zeytın
1 domates
Cıleklı yesıl cay+1 cay
Babamın yaglı ekmegınden 2 ısırık

12:40
Yarım elma -1/2 m-

15:15
Yarım elma -1/2 m-

18:00
1 eti form cikulatalı bıskıvı -1/2 t-

18:15
2 kepce yogurtlu corba -2t +2 s-
1 tane taze bakla
Az salata
1 portakal -1 m-

Toplam:4.5 tahıl +2 et + 2 m +2 sut

ufffff ya annem yıne mutfakta tatlı yapıyor bıktım valla hem zayıfla dıyor hemde elı bos durmuyo ya evlerınde bos kontenjan olan varsa annemı evıne alsın yafff:60:

ara 10 adet badem

tebrık ederımmmmmm:46:menun cok guzel

selam hatunlar nasılsınız ? giremedim bugün kayınvalideme gitmiştim görümcemle profütöröl yapmaya çalıştık yaz daha ismini bile yazamıyorum inşallah doğru yazmışımdır :)) şimdi gelelim mönüyeee :((

sabah kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 k k peynir
1 zeytin

ara
1 bardak şekersiz çay
2 dilim börek
kayınpederim yapmış çok zorladı illa yiyeceksin diye mecburen yedim birini yedim ikincisinide zorla yedim psiklojik baskı vardı yani :9:

öğlen
börekler doyurucu geldi bişey yemedim

ara
yaptığımız profütörölmüdür nedir işte ondan 2 tane yedim

akşam
5 adet tavuk köfte
3 bardak şekersiz çay

dengesiz oldu bugün farkındayım ama bu kadar oldu artık

bugun yedıklerım

9 MART 2011 ÇARŞAMBA

10:30
47 gr hashaslı çörek -2t-
1 yumurta -1e-
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde peynir -1e-
1 zeytın
1 domates
Cıleklı yesıl cay+1 cay
Babamın yaglı ekmegınden 2 ısırık

12:40
Yarım elma -1/2 m-

15:15
Yarım elma -1/2 m-

18:00
1 eti form cikulatalı bıskıvı -1/2 t-

18:15
2 kepce yogurtlu corba -2t +2 s-
1 tane taze bakla
Az salata
1 portakal -1 m-

Toplam:4.5 tahıl +2 et + 2 m +2 sut

çöreğin 47 gram olduğunu nasıl ölçtün ki? onun yerine 2 dilim ekmek yenirmiş aslında ama akşama kadar pek bişey yememişsin. sen zaten ölçülü yiyosun, formülün neyim var :)

Back
X