Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hmm simit yerim artık zorda kalırsam napim :9: öyle yapıcam bu hafta normalde hafta arası sebzem bitmezdi ama evde var diye gitmedim geçen hafta pazara o yüzden böyle kaldım işte :9:ya zaten şu metabolizma meselesi varya tam matemetik gibi yaa:60:

hakkaten ama ya
ota moka dengesi değişiyo wallahi :9::9::9::9::9:

fazla fazla al da böyle kalma emiiiiiiiii :9::9:

hakkaten ama ya
ota moka dengesi değişiyo wallahi :9::9::9::9::9:

fazla fazla al da böyle kalma emiiiiiiiii :9::9:

yok yok fazla alıcam ortada kalmim böyle :9::9:

evet matemetikten bu kadar çekmedim ben yaa :9:
bu hafta böyle oldu ya bende anlamadım burçak çok yemiyorum ama abur cubur çok yiyordum sana söz vermeden önce hafta başı işte o zamanlar almışım ben bu 600 gramı

canım başlangıç diye bi film var o güzel bide elm sokağında kabus var oda güzel

beceremedik begüm yaa :60: altı yapıştı çıkarmaya çalışırkende parçalandı :9:bizde tek parçayı kesip içine krema koyamadığımız için 2 taneyi üst üste koyduk arasına koyduk kremyı ama tadi muhteşem olmuştu :56::56:

pınarcım hoşgeldin bitanem kız kaç ay oldu nerelerdesin sen yaaa :59: tabiki yerimiz var canım bu hafta tartıl yarın listeye alim seni çok kilo almadın demi ???? burda bi değişiklik yok canım rutin işlerimiz işte bide sen yokken amonra yani elif kaptan yardımcısı oldu sağolsun çok yardımcı oluyor ama şu anda izinli oda sen unutma tartıl yarın eklim seni listeye tamammı canım bu arada düğün ne zaman ?

ımmm.afiyet olsun şekerim.Bende dün akşam yarım kazandibi yedim kızlar itiraf ediyorum

yok yok fazla alıcam ortada kalmim böyle :9::9:

evet matemetikten bu kadar çekmedim ben yaa :9:
bu hafta böyle oldu ya bende anlamadım burçak çok yemiyorum ama abur cubur çok yiyordum sana söz vermeden önce hafta başı işte o zamanlar almışım ben bu 600 gramı

canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi

ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil

kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli

canım işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum
yemeği az yiyosun sonra acıkıp abur cubura dadanıyosun
onun yerine ekmeği 1 dilim fazla ye acıkma dimi

ben diyetisyene gittiğimde kadın bana küçük bi sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söyledi, onun yerine 3 dilim ekmek yesen mesela çatlarsın, fazla gelir ama tatlı olunca götürürsün, aynı hesap işte
ekmekle karnını doyur böylece canın başka bişi çekmesin
ben 2 gündür fazla kaçırdım diye ekmeği azaltayım dedim ama onun yerine kraker falan yedim saçmasapan
o yüzden sana tavsiyem ekmek ye abur cubur yiyeceğine tabi beyaz ekmek değil

kızlar özellikle unonun denge light ekmeğini tavsiye ederim, 1 dilimi 39 kaloriu ve çok lezzetli

kesinlikle katılıyorum sana burçak haklısın arkadaşım :70::70:

kahveye yetişemedim anlaşılan gülsümcüm.
ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar

gelmeyin işte tek başıma içerim bütün kahveleri :19::19:

Allahtan hiç kahve sevmem:)) Ama davetin için teşekkür ederim.:68:
Bende bugün çalıştığım için anca girebildim internete.
Sabah erkenden kalktım biraz evin içinde dolaştım ve çıktım tartıya.Hemen koşa koşa geldim açtım sayfayı veee tam yazacaktım ki aaaa bugün cuma değil mi? Bugünün perşembe olduğunu öğrenince çok güldüm...:1::1: Ama tartıda çıkan sonuç güzeldi.:52:Hemde reglimin ilk günü...:69: Sanırım iyi kilo vermişim.En azından haftaya verdiğim kilolar tam belli olacak...

Sabah kalkar kalkmaz 400 cc suyumu içtim(kocaman bardağım bu kadar su alıyor) .Yarım saat sonra kk beyaz peynir,5-6 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light ekmek ve 1 bardak çay içtim.Gün içinde koştururken öğlen yemeği yemeye fırsat bulamadım.Saat 15:30 da haşlanmış yumurta, 2 çiğ köfte ve light yoğurt yedim.Biraz karışık oldu :)) Ara öğünler olarak çubuk kraker yedim...Bugün menüm biraz kötüydü.Akşama bunları ne dengeler acaba:26::26:

Allahtan hiç kahve sevmem:)) Ama davetin için teşekkür ederim.:68:
Bende bugün çalıştığım için anca girebildim internete.
Sabah erkenden kalktım biraz evin içinde dolaştım ve çıktım tartıya.Hemen koşa koşa geldim açtım sayfayı veee tam yazacaktım ki aaaa bugün cuma değil mi? Bugünün perşembe olduğunu öğrenince çok güldüm...:1::1: Ama tartıda çıkan sonuç güzeldi.:52:Hemde reglimin ilk günü...:69: Sanırım iyi kilo vermişim.En azından haftaya verdiğim kilolar tam belli olacak...
rica ederim tatlım ama oturdum tek başıma içtim hepsini :)) canım sen yarın hem geçen cumaki kilonu hemde yarınki kilonu yazacaksın tabi sadece yarın için geçerli ondan sonra tartıldığın günü yazarsın sadece bide saat 10 dan önce yaparsan sevinirim cnm
Sabah kalkar kalkmaz 400 cc suyumu içtim(kocaman bardağım bu kadar su alıyor) .Yarım saat sonra kk beyaz peynir,5-6 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim light ekmek ve 1 bardak çay içtim.Gün içinde koştururken öğlen yemeği yemeye fırsat bulamadım.Saat 15:30 da haşlanmış yumurta, 2 çiğ köfte ve light yoğurt yedim.Biraz karışık oldu :)) Ara öğünler olarak çubuk kraker yedim...Bugün menüm biraz kötüydü.Akşama bunları ne dengeler acaba:26::26:

canım sebze yemeği yersen iyi olur dengeler vücudunu

rica ederim tatlım ama oturdum tek başıma içtim hepsini :)) canım sen yarın hem geçen cumaki kilonu hemde yarınki kilonu yazacaksın tabi sadece yarın için geçerli ondan sonra tartıldığın günü yazarsın sadece bide saat 10 dan önce yaparsan sevinirim cnm

canım sebze yemeği yersen iyi olur dengeler vücudunu

Tmm canım yarın erkenden yazarım.:13:

Back
X