Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım evden getirmeye çalış
üşenme, yap kyemek, kendin için yapacaksın sonuçta

şöyle incecik kuğu gibi bi gelin olduğunu hayal et, eminim bu seni hırslandırıcaktır ve sen de yorgunluk falan dinlemeden yemek hazırlayacaksın kendine

zaten yaptığın yemek 2 gün rahat idare eder seni
e böylece haftada 3 kez yapacaksın hafta içi yani, h,sonu da hazırlar bırakırsın bozulmayacak şeyleri h.içi pişirmek üzere
mesela salatanı falan hazırlayaıp kaldırabilirsin dolaba

bide size bi tarif vereyim
patlıcan yemeği bu
patlıncanları ve biberleri ince ince serçe parmak uzunluğunda doğruyosun
soğan yok bu yemekte

tencereye önce biber, sonra patlıcanladı diziyosun, geniş bi tencere olsun ama

üstüne domates doğrayıp koyuyosun, patlıcan ve biberin miktarına göre ayarlanır domates

sonra bide sarımsak koyuyosun minik minik doğrayıp, 3- 4diş koyulabilir

biberler de biraz acı olursa daha güzel olur

üstüne 2 yk yağ gezdirip yine malzemenin miktarına göre, büyük ocakta ve harlı ateşte biberler kızarana kadar pişiriyosun, biberler kızarınca tuzunu atıp 2 dk daha bekletip kapatıyosun, pişmesi en fazla 15 dk sürüyo ve acaip lezzetli bi yemek
çok rahat işyerine de gider, yanında yoğurtla süper oluyo

ben öğleyin bunu yedim yanına 2 yk da pilav koydum, çok güzel oldu :))))

anladım canım :)))

walla ben de işyerinde yiyeceğim zaman senin gibi yapıyorm canım
sabah gelince peteğin üstüne koyuyorum, öğlene kadar ısınıyo, gayet de lezzetli oluyo

egeli olmama rağmen z.yağlıları soğuk pek sevmem de ben :)))

peki hiç su atmıyomusun yemeğe

bende kıyı kasabasındanım mudanya dan ama dolaptan çıktığı için yine koyuyorum peteğein üstüne iyi oluyo

peki hiç su atmıyomusun yemeğe

bende kıyı kasabasındanım mudanya dan ama dolaptan çıktığı için yine koyuyorum peteğein üstüne iyi oluyo

yok canım hiç su koyulmuyo
domatesin suyu sayesinde pişiyo
benim kociş bandıra bandıra yiyo wallahi :)))

hazıralaması zahmetli sadece, yoksa 15 dk hazır en geç ;:))

biberler daha çabuk kızarırsa daha çabuk pişiyo

ama tek şeyi altını kısmıcan, yüksek ateşte ve büyük gözde pişecek yemek

:19:

şöyle incecik kuğu gibi bi gelin olduğunu hayal et, eminim bu seni hırslandırıcaktır ve sen de yorgunluk falan dinlemeden yemek hazırlayacaksın kendine

e böylece haftada 3 kez yapacaksın hafta içi yani, h,sonu da hazırlar bırakırsın bozulmayacak şeyleri h.içi pişirmek üzere

patlıcan yemeği bu
soğan yok bu yemekte

üstüne domates doğrayıp koyuyosun, patlıcan ve biberin miktarına göre ayarlanır domates

üstüne 2 yk yağ gezdirip yine malzemenin miktarına göre, büyük ocakta ve harlı ateşte biberler kızarana kadar pişiriyosun, biberler kızarınca tuzunu atıp 2 dk daha bekletip kapatıyosun, pişmesi en fazla 15 dk sürüyo ve acaip lezzetli bi yemek

yok yok üşenmem canım ben yemek hazırlamak için o yüzden kiloluyum ya üşensem biraz zayıf kalabilirdim kesinlikle :1: ama dediğin gibi hazırlayıp ertesi günü getirmek için güzel olur öyle yapacağım artık .

tarifte çok güzelmiş sanada afiyet bal şeker olsun canımcım . ben zaten patlıcanı çok severim ama patlıcanı malum şöyle kızartarak yaptığımız oturtmalar ve karnı yarık olarak yediğimiz için hem sağlıklı hem lezzetli patlıcan yemeği nasl yapılır bilmem sayende bu tarifi hemen not edip ilk fırsatta yapıyorum birde bizim evde annem ve kardeşimde kilo problemi olan kişiler malum evde hepimizi için hazırlayıp yiyebileceğim şeyler olması güzel teşekkürler canım arkadaşım .:54:

:19:

yok yok üşenmem canım ben yemek hazırlamak için o yüzden kiloluyum ya üşensem biraz zayıf kalabilirdim kesinlikle :1: ama dediğin gibi hazırlayıp ertesi günü getirmek için güzel olur öyle yapacağım artık .

tarifte çok güzelmiş sanada afiyet bal şeker olsun canımcım . ben zaten patlıcanı çok severim ama patlıcanı malum şöyle kızartarak yaptığımız oturtmalar ve karnı yarık olarak yediğimiz için hem sağlıklı hem lezzetli patlıcan yemeği nasl yapılır bilmem sayende bu tarifi hemen not edip ilk fırsatta yapıyorum birde bizim evde annem ve kardeşimde kilo problemi olan kişiler malum evde hepimizi için hazırlayıp yiyebileceğim şeyler olması güzel teşekkürler canım arkadaşım .:54:

rica ederim canım
evet çok da sağlıklı bi yemek oluyo
domatesini bol koyarsan yağını daha da azaltabilirsin, yüksek ateşte olduğu için yanması dimi :)))

yanına da bol yoğurt bide biraz acı yap ki metabolizmayı hızlandırsın ama dikkat edin acı olduğu için çok da yediriyo, o yüzden tavsiyem öncesinde 1 kase çorba için ki tıkasın sizi :))))

ben çıkıyorumm
begümcüm iyi akşamlar canımm

sağol canım sanada iyi akşamlar.
Evde mercimeğim var bu akşam ama deniycem patlıcan aldığımda

bende çıkıyorum zaten şimdi.herkese iyi akşamlar.yarın görüşürüz

gülhancım yaza kadar gitsin kilolarımız sporda yapalım eksik etmeyelim ben şimdi yürüyüş yapamasaamda evde bir kaç hareket yapmak istiyorum akşamları basit hareketler vücudum yavaş yavaş alışsın diye yazın zaten sabah akşam 30 dk yürüyüş yapmş oluyorum işe arabayla değil yürüyerek gelip gitmek bile çok fayda sağlıyor . canım ekmek miktarın fazlamı yoksa diyetisyenmi ayarladı listeni acaba merak ettim .

Canım hayır diyetisyene gitmiyorum. Sabah 2 dilim yiyorum normalde ama hafta sonu diye yedim öyle ama baya bi tok tuttu beni.

patlıcan yemeği bu
soğan yok bu yemekte

denemek lazım yemek yapma işi artık başa düştü benim sanırım :(

hazal hosgeldin bende bugun katildim gruba ins. istedigin hedefe ulasirsin

nurefsan ve hazal ikiniz de hoş geldiniz takıma.

Bugün yediklerimi yazıyorum

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 2çk kahv. sos, 2çk bal

öğle: çorba, 5-6 kaşık bezelyeli tavuk sote, 4 kaşık bulgur pilavı

ara: sinirlerim bozuktu abur cubur yedim malesef; küp gofret şeklinde :50:

akşam da malesef evde yiyebileceğim bişey pişmediği için kepekli makarna pişirdim, yağlamadım ve içinde light peynir koyup yedim ama miktarı fazla oldu bir tabak gibi.

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim çok bozuk. Birkaç gün hiç kimseyi görmeden uyumak istiyorum ama imkansız :59: bu berbat durum yediklerime de çok kötü yansıcak biliyorum.

Bugün yediklerimi yazıyorum

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 2çk kahv. sos, 2çk bal

ara: sinirlerim bozuktu abur cubur yedim malesef; küp gofret şeklinde :50:

akşam da malesef evde yiyebileceğim bişey pişmediği için kepekli makarna pişirdim, yağlamadım ve içinde light peynir koyup yedim ama miktarı fazla oldu bir tabak gibi.

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim çok bozuk. Birkaç gün hiç kimseyi görmeden uyumak istiyorum ama imkansız :59: bu berbat durum yediklerime de çok kötü yansıcak biliyorum.

canım bozma moralini hiçkimse veya hiçbirsey bizden daha önemli degil makarnada cok degıl onu yemeseydın gofret yıyecektın yada abur cubur oyle dusun rahatla neyseı donusu var telafısı olmayacak bırsey egıl moralını bozma bak bende hafta sonu gunde yedım tutamadım pogcaları yedım valla ama ertesı gun 8 km yurudum (tabı aksam yıne mısafırlıkte yedım ama bugun bırakmadım rejımı bu hafta reglı olacagımda bıraz ıstahım acık galıba) gecmıs gecmıste kalmıstır cancazım bugun yenı seyler soylemek lazım demıs mevlana bugun yenı seyler yapmak lazım kendımız ıçın

merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dilerim öncelikle bugün itibariyle söz verdiğim gibi diyetime başladım . sabah tartıdaki rakamı görünce şaşkınlıktan ve üzüntüden mahvoldum bozmamak üzere ve kesin sonuca ulaşmak üzere diyete girdim ne yersem yiyeyim az ve tatmak şartıyla yiyeceğim . kilom 100 olmuş :53: bir kaç ayda tam 8 kilo almayı başarmışım :14: uğraşsaydım bu kadar alamazdım sanırım :17: neyse bugünden itibaren başladım az ama sık yemeye ve bol sıvı tüketmeye öncelik hedefim 90 olmak sonrasıda hedef belirlenerek çözülecek inşallah .

sabah 4 lokmadan oluşan ekmek ( kepekli yada çavdar yoktu mecbur beyaz ekmek yedim . ) ekmeğin 2 lokmasını bal 2 lokmasını pekmezle yedim doğru değil belki ama domates salatalık yoktu o yüzden öyle yaptım . bir kaç çatal peynir yedim .

arada bir küçük portakal ve yeşil çay içtim

öğle bir kase yoğurt

sabahtan bu saate kadar 1 lt su içtim birazdan cafe crown un 35 kalorilik bir kahvesi var ondan içeceğim gün içinde içmem gereken bir fincan daha yeşil çayım var bol sıvı tüketmem gerek inşallah çözülecek bu kilolar .

gülsümcüm şok olacaksın sende canım bu kadar kilo alınırmı pınar diyeceksin ama üzgünüm bende hiç farketmeden almışım cuma listeye girebilirim inşallah canım .

hepinizi çok öpüyorum canım takımım geçmişe bakayım tekrar yazarım .

canm 100 kıloda olmayı cok ısterdım sımdı bende en son 88 ken rejımı bıraktım 120 oldum artık bırakmak yok

canım ben koşu bandında yürüken derin derin nefes alıp ver,yorum aynı pilatesteki gibi, o zaman nabzım yükseliyo ama normal nefes alıp verdiğimde aynı seninki gibi 75-80lerde gidip geliyo :(

canım hayırdır noldu ki çöktün
inşallah çok kötü b,ş, değildir

ıyı fıkırmıs bırde oyle deneyeyım bu 2 hafta dogru durust bısı veremedım 600 grdan baska ıyısallah ıse yarar
bırde maden suyu ıç dedı spor hocasına sordum 1 saat once ıç dedı

ıyı aksamlar bayanlar ben bugun cook yorgunum pilates benı cok yordu erken yatacagım bu arada yenı gelen arkadaslar hosgelmısler sefalar getırmısler

hoşbulduk :80:
Ben hazal :) 28 yaşında evli 2 çocuk sahibiyim 160 boyunda 64 kiloyum hazirana kadar 54 kilo olmak istiyorum :12:

hoşgeldin aramıza,çok kilon yokmuş çabuk gider inşallah

bugün yediklerimi yazıyorum

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 2çk kahv. Sos, 2çk bal

ara: Sinirlerim bozuktu abur cubur yedim malesef; küp gofret şeklinde :50:

Akşam da malesef evde yiyebileceğim bişey pişmediği için kepekli makarna pişirdim, yağlamadım ve içinde light peynir koyup yedim ama miktarı fazla oldu bir tabak gibi.

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim çok bozuk. Birkaç gün hiç kimseyi görmeden uyumak istiyorum ama imkansız :59: Bu berbat durum yediklerime de çok kötü yansıcak biliyorum.

canım abur cubur halinde yediklerin fena değil dert etme.arada olur öle
ama niye bu kadar bozuk moralin yaaa :((
bak bu bi tek sana zarar her türlü böyle düşün ve biraz rahatlat kendini

şşş uykucular:51:günaydın:91:

günaydın tatlım

günaydın takımımın güzel , zeki ve çıtır bayanları nasılsınız ben kötü bir baş ağrısıyla uyandım kış mevsimini hiç sevmiyorum :63: hem soğuk hemde sinüzitim artıyor ve baş ağrım çoğalıyor , ama yinede güneşli ve güzel geçmesini temenni ettiğim güzel bir gün dilerim hepinize ...

dün akşam malum diyetimin ilk günü olduğu için yemek miktarlarımı çok azaltamadım ama ekmek yemedim . burçakcım kızacak ekmek yemedim diye ama miktarlar fazla olduğu için yemedim aslında ve hiç acıkmadımda acıksaydım kızardım kendime tabi :44: yazayım hemen .

dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası
8 yemek kaşığı kıymalı bezelye yemeği
3 yemek kaşığı yağları alınmış et kavurma
yoğurtlu semizotu salatası yağsız ...

çok olmuş farkındayım ama yemekler az yağlıı ve genelde zeytinyağlıydı o yönden biraz daha rahat hissediyorum kendimi gelelim bu sabaha

bu sabah 1 domates , 1,5 k.k. peynir , 1 yeşil biber çok az beyaz ekmek ( kepekli ekmek almamıştım )

öğle için yanımda semizotu yoğurt var dışarıdan light ekmek alıp bir yada iki dilim ekmekle yiyeceğim aralarda yemek içinde bir portakal ve bir elma getirdim . birazdan bir portakal yemeği düşünüyorum .

hepinizi çok öpüyorum canlarım geçmişe bakıp yine yazarım .

Back
X