Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin hanimlar..
bu sabah ac karnina+kiyafetsiz+wc den sonra:) tartildim dun ayni sekilde tartildigimda 72.2 kg cikmistim bu sabah tartildigimda 70.2 ciktim tam 2 kg eksik 1gunde 2 kg verebilcegime inanamadigimdan tartinin bozuk olduguna kanaat getirdim :9:
diyete esimi de ekledim oda tartildi tam 100 kg cikti.sabah beraber 5li zayiflma cayi ictik:)
herkese guzel bir gun diliyorum ...:68:

rica ederim canım
evet çok da sağlıklı bi yemek oluyo
domatesini bol koyarsan yağını daha da azaltabilirsin, yüksek ateşte olduğu için yanması dimi :)))

yanına da bol yoğurt bide biraz acı yap ki metabolizmayı hızlandırsın ama dikkat edin acı olduğu için çok da yediriyo, o yüzden tavsiyem öncesinde 1 kase çorba için ki tıkasın sizi :))))

çok iştah açıcı anlatmışsın burçakcım ilk fırsatta yapacağım bu tarifi tabiki acı yapıcam bende acıyı çok severim ama iştah açıyor işte yoksa bayılırım acıya çok şükür rahatsızda etmiyor .

günaydın takımımın güzel , zeki ve çıtır bayanları nasılsınız ben kötü bir baş ağrısıyla uyandım kış mevsimini hiç sevmiyorum :63: Hem soğuk hemde sinüzitim artıyor ve baş ağrım çoğalıyor , ama yinede güneşli ve güzel geçmesini temenni ettiğim güzel bir gün dilerim hepinize ...

Dün akşam malum diyetimin ilk günü olduğu için yemek miktarlarımı çok azaltamadım ama ekmek yemedim . Burçakcım kızacak ekmek yemedim diye ama miktarlar fazla olduğu için yemedim aslında ve hiç acıkmadımda acıksaydım kızardım kendime tabi :44: Yazayım hemen .

Dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası
8 yemek kaşığı kıymalı bezelye yemeği
3 yemek kaşığı yağları alınmış et kavurma
yoğurtlu semizotu salatası yağsız ...

çok olmuş farkındayım ama yemekler az yağlıı ve genelde zeytinyağlıydı o yönden biraz daha rahat hissediyorum kendimi gelelim bu sabaha

bu sabah 1 domates , 1,5 k.k. Peynir , 1 yeşil biber çok az beyaz ekmek ( kepekli ekmek almamıştım )

öğle için yanımda semizotu yoğurt var dışarıdan light ekmek alıp bir yada iki dilim ekmekle yiyeceğim aralarda yemek içinde bir portakal ve bir elma getirdim . Birazdan bir portakal yemeği düşünüyorum .

Hepinizi çok öpüyorum canlarım geçmişe bakıp yine yazarım .

porsiyonlar biraz fazla olmuş şekerim ama bünyeden bünyeyede değişir tabii yemen gereken porsiyonlarda canım.sabah kahvaltında çokgüzel olmuş afiyet olsun

gunaydin hanimlar..
Bu sabah ac karnina+kiyafetsiz+wc den sonra:) tartildim dun ayni sekilde tartildigimda 72.2 kg cikmistim bu sabah tartildigimda 70.2 ciktim tam 2 kg eksik 1gunde 2 kg verebilcegime inanamadigimdan tartinin bozuk olduguna kanaat getirdim :9:
Diyete esimi de ekledim oda tartildi tam 100 kg cikti.sabah beraber 5li zayiflma cayi ictik:)

sabah aç karnına kıyafersiz olunca akşama göre farkediyo tabii baya canım

Bugün yediklerimi yazıyorum

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 2çk kahv. sos, 2çk bal

öğle: çorba, 5-6 kaşık bezelyeli tavuk sote, 4 kaşık bulgur pilavı

ara: sinirlerim bozuktu abur cubur yedim malesef; küp gofret şeklinde :50:

akşam da malesef evde yiyebileceğim bişey pişmediği için kepekli makarna pişirdim, yağlamadım ve içinde light peynir koyup yedim ama miktarı fazla oldu bir tabak gibi.

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum moralim çok bozuk. Birkaç gün hiç kimseyi görmeden uyumak istiyorum ama imkansız :59: bu berbat durum yediklerime de çok kötü yansıcak biliyorum.

gülhancım kendini kötü hissetme lütfen bak beni al örnek kendine ben iş yoğunluğu moral bozukluğu sağlık sorunu derken 10 kilo almışım bir iki ayda yapma stres en büyük düşmanımız kilo konusunda yediklerini dengeleyebilirsin sende biliyorsun bunu canım öpüyorum .

canım bozma moralini hiçkimse veya hiçbirsey bizden daha önemli degil makarnada cok degıl onu yemeseydın gofret yıyecektın yada abur cubur oyle dusun rahatla neyseı donusu var telafısı olmayacak bırsey egıl moralını bozma bak bende hafta sonu gunde yedım tutamadım pogcaları yedım valla ama ertesı gun 8 km yurudum (tabı aksam yıne mısafırlıkte yedım ama bugun bırakmadım rejımı bu hafta reglı olacagımda bıraz ıstahım acık galıba) gecmıs gecmıste kalmıstır cancazım bugun yenı seyler soylemek lazım demıs mevlana bugun yenı seyler yapmak lazım kendımız ıçın

canm 100 kıloda olmayı cok ısterdım sımdı bende en son 88 ken rejımı bıraktım 120 oldum artık bırakmak yok

yasafatcım benim izinli olduğum dönemde gelmişsin takıma hoşgelmişsin . rejimi bırakmak hiç iyi değilmiş aynı kaderi paylaşıyoruz canım bende 114 ü görmüştm daha önce 89 a düştüm geçen ağustosta takımdanda izinli olarak ayrılırken 92 ydim . bıraksam 150 de olurum orası kesin zaten herşey bizim elimizde malesef inşallah bırakmak yok diyeti ve bitecek bu kilolarla ilgili sıkıntımız el ele verip halledebiliriz deilmi

ıyı fıkırmıs bırde oyle deneyeyım bu 2 hafta dogru durust bısı veremedım 600 grdan baska ıyısallah ıse yarar
bırde maden suyu ıç dedı spor hocasına sordum 1 saat once ıç dedı

hazal28 hoşgeldin takıma canım çok kiloon yok kısa zamanda verirsin :71:

gunaydin hanimlar..
bu sabah ac karnina+kiyafetsiz+wc den sonra:) tartildim dun ayni sekilde tartildigimda 72.2 kg cikmistim bu sabah tartildigimda 70.2 ciktim tam 2 kg eksik 1gunde 2 kg verebilcegime inanamadigimdan tartinin bozuk olduguna kanaat getirdim :9:
diyete esimi de ekledim oda tartildi tam 100 kg cikti.sabah beraber 5li zayiflma cayi ictik:)

hoşgeldin nurefsann takıma 2 kilo vermişsinidir tabiki ama yağ değildir vücuttaki su ve ödemdir ilk başta su verirsin sonra devam ettiğinde yavaş yavaş yağlarda gider başarılarıının devamıını dilerim .

porsiyonlar biraz fazla olmuş şekerim ama bünyeden bünyeyede değişir tabii yemen gereken porsiyonlarda canım.sabah kahvaltında çokgüzel olmuş afiyet olsun

sabah aç karnına kıyafersiz olunca akşama göre farkediyo tabii baya canım

begümcüm fazla oldu porsiyonlarım biliyorum canım böyle yiyerek midemi küçültemem ama o sadece ilk akşamın rehavetiydi bu akşam daha dikkatli davranıcam muhakkak canım alışma süreci oluyor malesef işte kahvaltı sonrası 10:30 gibi acıktım ama 11 de bir portakal yedim şimdi daaha iyiyim .

günaydın hanımlar:80:
bugün diyetimin ilk günü umarım hepimiz için kaçamaksız bir gün olur :8:
kurallarınız neler :44:

gülhancım kendini kötü hissetme lütfen bak beni al örnek kendine ben iş yoğunluğu moral bozukluğu sağlık sorunu derken 10 kilo almışım bir iki ayda yapma stres en büyük düşmanımız kilo konusunda yediklerini dengeleyebilirsin sende biliyorsun bunu canım öpüyorum .

hazal28 hoşgeldin takıma canım çok kiloon yok kısa zamanda verirsin :71:

sağol canım 10 kilo az değil aslında senin çok değil demen bile bana büyük bir moral verdi :16: inşallah hepimiz en kısa zaman da veririz kiloları malum yaza az bir zaman kaldı :18:

Son düzenleme:
günaydın takımımın güzel , zeki ve çıtır bayanları nasılsınız ben kötü bir baş ağrısıyla uyandım kış mevsimini hiç sevmiyorum :63: hem soğuk hemde sinüzitim artıyor ve baş ağrım çoğalıyor , ama yinede güneşli ve güzel geçmesini temenni ettiğim güzel bir gün dilerim hepinize ...

dün akşam malum diyetimin ilk günü olduğu için yemek miktarlarımı çok azaltamadım ama ekmek yemedim . burçakcım kızacak ekmek yemedim diye ama miktarlar fazla olduğu için yemedim aslında ve hiç acıkmadımda acıksaydım kızardım kendime tabi :44: yazayım hemen .

dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası
8 yemek kaşığı kıymalı bezelye yemeği
3 yemek kaşığı yağları alınmış et kavurma
yoğurtlu semizotu salatası yağsız ...

çok olmuş farkındayım ama yemekler az yağlıı ve genelde zeytinyağlıydı o yönden biraz daha rahat hissediyorum kendimi gelelim bu sabaha

bu sabah 1 domates , 1,5 k.k. peynir , 1 yeşil biber çok az beyaz ekmek ( kepekli ekmek almamıştım )

öğle için yanımda semizotu yoğurt var dışarıdan light ekmek alıp bir yada iki dilim ekmekle yiyeceğim aralarda yemek içinde bir portakal ve bir elma getirdim . birazdan bir portakal yemeği düşünüyorum .

hepinizi çok öpüyorum canlarım geçmişe bakıp yine yazarım .

canım kahvaltın gayet güzel
akşam yemeğinde et kavurma fazla olmuş sadece
hem kıymalı bezelye hem kavurma
keşke hepsini bi akşamda yemeseydin ama diğerleri gayet güzel :)

gunaydin hanimlar..

canım belli olmyuyo
ben de yaşadım onu
cuma buraya kilo bildirdim birinde
bi önceki haftayla aynıydı
ertesi gün 1,5 kilo eksik çıkmıştım tartıda
sinir olmuştum hatta
bi gün önce çıksa takıma da ibi faydam dokunacaktı ne güzel

çok iştah açıcı anlatmışsın burçakcım ilk fırsatta yapacağım bu tarifi tabiki acı yapıcam bende acıyı çok severim ama iştah açıyor işte yoksa bayılırım acıya çok şükür rahatsızda etmiyor .

canım bence de yap, çok güzel bi yemek oluyo :))

bu arad ben bu sabah da uyanamadım erken
k-flakesle kahvaltı yaptım

az önce de ara olarak 1 elma yedim

canım abur cubur halinde yediklerin fena değil dert etme.arada olur öle
ama niye bu kadar bozuk moralin yaaa :((
bak bu bi tek sana zarar her türlü böyle düşün ve biraz rahatlat kendini

Herhangi bir sebebi yok ama öyle bahar aylarında bir depresyon başlıyor bende. umarım kötü geçmez bu sene. Hele nisan ayında herkes cıvıl cıvılken ben bunalımlarda oluyorum. Bahar depresyonundan çekiyorum işte :5:

Bugün kahvaltı yapamadan çıktım 9 ve 11:30 arası bir simiti aralarda parça parça yedim. Şimdi de yarım elma yedim.

begümcüm fazla oldu porsiyonlarım biliyorum canım böyle yiyerek midemi küçültemem ama o sadece ilk akşamın rehavetiydi bu akşam daha dikkatli davranıcam muhakkak canım alışma süreci oluyor malesef işte kahvaltı sonrası 10:30 gibi acıktım ama 11 de bir portakal yedim şimdi daaha iyiyim .

bende acıktım valla canım.12 olsada araya çıkıp yemek yesem diyorum şuan

herhangi bir sebebi yok ama öyle bahar aylarında bir depresyon başlıyor bende. Umarım kötü geçmez bu sene. Hele nisan ayında herkes cıvıl cıvılken ben bunalımlarda oluyorum. Bahar depresyonundan çekiyorum işte :5:

Bugün kahvaltı yapamadan çıktım 9 ve 11:30 arası bir simiti aralarda parça parça yedim. şimdi de yarım elma yedim.

yapma öle kendini bile bile canım ya.olmaz böle valla.
Kuru kuru simitmi yedin kız aaa

kızlar ben de dün maydanoz sapı kaynattım

dün iki demet maydanoz almıştım, onları temizleyip kavanoza koydum, böyle hazır kullanması iyi oluyo, her seferinde temizlemekle uğraşmaktansa

saplarını napim derken netten baktım kaynatılıp içiliyomuş, bağırsakları temizliyomuş, akşam kaynatıp limon sıkıp içtim walla
sabah da baya bi temizledi bağırsaklarımı :9::9::9::9::9::9:

dün iki demet maydanoz almıştım, onları temizleyip kavanoza koydum, böyle hazır kullanması iyi oluyo, her seferinde temizlemekle uğraşmaktansa

saplarını napim derken netten baktım kaynatılıp içiliyomuş, bağırsakları temizliyomuş, akşam kaynatıp limon sıkıp içtim walla

aynen canım maydonozları bende o şekilde hazırlayıp kullanıyorum çok rahat oluyo

aynen canım maydonozları bende o şekilde hazırlayıp kullanıyorum çok rahat oluyo

saplarını da kullandım
gerçekten faydası oldu amae

2-3 gündür düzensizdi yine tuvalete çıkışlarım
sabah baya bi rahatladım :))

her gün farklı bişiler deniyorum ben de
deneme tahtasına döndüm iyice :)

saplarını da kullandım
gerçekten faydası oldu amae

2-3 gündür düzensizdi yine tuvalete çıkışlarım
sabah baya bi rahatladım :))

her gün farklı bişiler deniyorum ben de
deneme tahtasına döndüm iyice :)

valla öle oldu hee
bi kayısı bi maydonoz :))

günaydın kızlar kızımla beraber güzel ib kahvaltı yaptık şimdi dün yapamadığım temizliği yapmaya gidiyorum dönünce geçmişi okuurm görüşmek üzere kızlar

Begümcüm evet öyle olmak zorundaydı okulda başka bi tost seçeneği var başka da işte bisküvi abur cubur var onlar daha kötü. yanında çay içtim işte simitin. öğlen de; çorba,3-4 kaşık türlü ve 4-5 kaşık makarna yedim.

Bugünlerde herşey çekilmez geliyor bana elimde değil beyindeki hormonal dengelerden kaynaklanıyo sanıyorum. Bi doktora gidip bahar depresyonuna önlem mi alsam ne dersiniz?

Ben de çok faydası var diye duymuştum idrar yollarına falan.

Back
X