Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaa :( akşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))

canım benim çok geçmiş olsun çok tehlikeli herzaman korkmuşumdur prizlerden elektrik olan cihazlardan ama iyi hemen akıl etmiş şarteli indirmişsin panik yapabilirdinde verilmiş sadakanız varmış çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım Allahım korumuş :71:

canım benim çok geçmiş olsun çok tehlikeli herzaman korkmuşumdur prizlerden elektrik olan cihazlardan ama iyi hemen akıl etmiş şarteli indirmişsin panik yapabilirdinde verilmiş sadakanız varmış çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım Allahım korumuş :71:

Allah razı olsun canım arkadaşım benim evet çok şükür panik yapmadan şarteli indirdim hemen yoksa daha büyük bi sorun olabilirdi Allah korusun zaten çocukluğumdan beri korkuyordum prizlerden hepte böyle şeyler gelir başıma....

bugun yediklerım 1 kuru pasta dısındakılerden memnunum ama 1 tane yedım

15 mart 2011 salı
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s

10:00
1 elma -1m-

12:45
4 yk hashaslı erişte -2t-
2 kepce eksılı kofte -2 t+ 2 s +2 e-
1 domates
1 tuzlu kurabıye -1 /2 t-

18:00
1 elma -1m-

19:00
3 bucuk kucuk kofte -1 e-
6-7 yk az pirinçli kapuska -1 /2 t-
salata

toplam:5 t +3 et +3 m + 3 s

afiyet olsun canım,güzel olmuş.

ara: 3 ceviz, 5 badem

akşam: Hafif salçalı tavuk but (150 gr sanırım), 1 kase salata, 1 dilim kepek ekmeği

bir de spora gittim ve 1 saatten fazla kaldım çok da çalıştı vücudum.

Akşam için sadece çay içicem.

gülhancım çok dengeli ve güzel olmuş mönün.bide üstüne spor yapmışsın.süpersin valla.afiyet olsun

günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...

Dün akşam yediklerimi yazayım

3 y.k. Bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata

10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli

bu sabah
1 domates
1k.k. Peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )

az önce bir yeşilçay içtim

öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . Aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . Sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..

sarma pirinçli olduğu için pek faydalı olduğu sölenemez.onun yerine sebze olsa tabiki daha iyi.bide kahvaltıda da yemişsin hele o hiç olmamış

begüm budaydı az önce kaçırdım onu merhaba diyecektim . Gülsümcüm senide gördüm hoşgeldin . :16:

burdayım canım.sanada merhaba.sağol

herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaallah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü allah korudu yaa :( akşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaallah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))

canım allah korumuş daha büyük birşeyden.çok geçmiş olsun

herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaa :( akşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))

çok geçmiş olsun Allah korumuş bir verdiğiniz karşı gelmiş
:18:bende korktum şimdi masum gibi görünen aletler nasılda ölümcül oluyo Allah hepimizi korusun

günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...

dün akşam yediklerimi yazayım

3 y.k. bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata

10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli

bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )

az önce bir yeşilçay içtim

öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..

Canın neden sıkkın ki? Yediklerin lahanadan dolayı bence fazla olmamış.Lahana çok yağlı olmadığı sürece istediğin kadar yee..Az yersen bu seferde kalorisi az gelir iyice kitlenirsin.Bence çok iyi ama psikolojini düzeltirsen daha iyi kilo verirsin..:13:

iki buçuk ay zamanım var :18:
verebilirmiyim acaba bu kiloları offf bir adepte olsam veririmde bir türlü olmu ya:59:
bu arada ben 64 kiloyum bu tahmini kilomdu bu aralar kilo alınca kesin 64 kilo olmuşumdur diye tartılmadım bir türlü cesaret edemedim :14: bugün tartıldım 62.5 çıktım :32: şimdi regl olduğum için asıl kilomu bilmiyorum 2 gün sonra tartılıp asıl kilomu öğrenicem inşallah 62 kilonun altında çıkarım :52:

takyon cok gecmis olsun..

merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim
kahvaltida biraz beyaz beynir 1 domates 2ilim kepekli ekmek 2bardak cay 1er kesme sekerli)birkac yesil zeytin yedim ..

biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm Brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...

Son düzenleme:

kahvaltida biraz beyaz beynir 1 domates 2ilim kepekli ekmek 2bardak cay 1er kesme sekerli)birkac yesil zeytin yedim ..

biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm Brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...

mehaba canım kaç kilo vermek istiyosun

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.Dikkat etmek lazım ama insanın aklına gelmez..

kilo verirken su içmek çok önemli.İnsanlar en çok uyurken kilo verirmiş.O yüzden Yatmaya gitmedende su içmek çok önemli.

iki buçuk ay zamanım var :18:
verebilirmiyim acaba bu kiloları offf bir adepte olsam veririmde bir türlü olmu ya:59:
bu arada ben 64 kiloyum bu tahmini kilomdu bu aralar kilo alınca kesin 64 kilo olmuşumdur diye tartılmadım bir türlü cesaret edemedim :14: bugün tartıldım 62.5 çıktım :32: şimdi regl olduğum için asıl kilomu bilmiyorum 2 gün sonra tartılıp asıl kilomu öğrenicem inşallah 62 kilonun altında çıkarım :52:

Aslında biraz daha inat etsek çok kolay kilo veririz ama herşeye inat ederiz de iş yemeğe geldimi inadımız hemen kırlır.:17: 2,5 ay çok uzun zaman sebze ağırlıklı beslenirsen verirsin canım.

Bende yediklerimi yazayım...

Sabah: 5-6 yeşil zeytin,2-3 siyah zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri,1 dilim light ekmek , 1 su bardağı az şekerli çay:56:
Öğlen : dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
Ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
Arada suyumu içiyorum bu kadar:16:

Merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim

Biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...

sık sık tartılmanı tavsiye etmem canım.
Su içebilmen çok yararlı bişey kilo vermen açısından da sağlık açısından da
taaa brükselden yazıyosun bize öylemi canım?

kilo verirken su içmek çok önemli.insanlar en çok uyurken kilo verirmiş.o yüzden yatmaya gitmedende su içmek çok önemli.

evet doğru.bende bi yerde okumuştum.uyguluyorum da ama gece tuvalete kalkmak o kadar çok zor geliyo ki anlatamam:1:

bende yediklerimi yazayım...

Sabah: 5-6 yeşil zeytin,2-3 siyah zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri,1 dilim light ekmek , 1 su bardağı az şekerli çay:56:
öğlen : Dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
arada suyumu içiyorum bu kadar:16:

yediklerin güzel.
Imkanın olsaydı çorba yanında biraz yoğurt ve salata iyi gidermiş
mısır haşlanmışsa eğer koçan olanlar küçük bi tanesi 1 yada 2 dilim ekmeğe eşitti die hatırıyorum değişim tablomdan.
Ama o köşe başlarında satılan bardak mısırlardan aldıysan.onların içine yağ kouyolar onun kalorisi daha yüksektir melsef

Bende sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğiyle
standart kahvaltımı yaptım

ara:4 tane sunta bisküvi

öğlen:1 büyük tabak tavuklu salata (az yağlı limonlu)

kilo verirken su içmek çok önemli.İnsanlar en çok uyurken kilo verirmiş.O yüzden Yatmaya gitmedende su içmek çok önemli.
uyumak kilo verdirseydi ben dal gibi olurdum :1: galiba sen aç uyumakdan bahsediyosun ama aç olunca uyuyabilirsen uyu :25:
Aslında biraz daha inat etsek çok kolay kilo veririz ama herşeye inat ederiz de iş yemeğe geldimi inadımız hemen kırlır.:17: 2,5 ay çok uzun zaman sebze ağırlıklı beslenirsen verirsin canım.

valla canım diyet yapması o kadar zor ki günler de su gibi geçiyo :18: ben kaç aydır diyete adepte olmaya çalışıyom ama olmuyo olmuyo :5: artık zamanım da gittikçe azaldı artık kendime gelsem iyi olur:57::57::

Bende sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğiyle
standart kahvaltımı yaptım

ara:4 tane sunta bisküvi

öğlen:1 büyük tabak tavuklu salata (az yağlı limonlu)
afiyet olsun canım. tavuklu salata fikri çok iştah açıcı geldi:56:

Bende yediklerimi yazayım...

Öğlen : dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
Ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
Arada suyumu içiyorum bu kadar:16:
canım, zeytin miktarın biraz fazla değil mi? zeytin kalorili bir gıda aslında. dikkatli yemek lazım diye biliyorum.
haşlanmış mısırın kalorisini bilmiyorum.

Slm kızlar ben geldim ziyaretinize herkes iyimi yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada hoş gelmişler herkese güzel kilo vermeler diliyorum:49::49:

Back
X