Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhabalarr

yediklerimi yazmaya utanıyorum walla
dün öğleden sonra dışardaydım, kociş istediği için dürümcüye gittik yarım dürüm yedim ama inceydi baya bi

akşam da geç geldik eve
saat 9 gibi acıktım, 3 yt keten tohumlu yoğurt, 1 tane közlenmiş kırmızı biber ( hazır olanlardan)
1 dilim ekmek yedim

sonra çay demledik

çayın yanında 3 tane sultani bisküvi
2 incir
1 fincan leblebi yedim

yatmadan da 1 elma yiyip maydanoz suyu içtim

bu sabah erken çıkmam gerektiği için yine nesfitle kahvaltı yaptım

ara yapamaıdm

adliyede müdür yeni araba almış, bunun için de tatlı getirtmiş

ikram edilince ayıp olmasın diye öğle yemeğinden önce 5 cm halka tatlı, 3 küçük şerbetli tatlı yedim

öğle yemeği olrak da

2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan az omlet
1 domates, salatalık, biber
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 tk domates sosu( evde yapılmış )
1 çatal zahter
1 çk bal ve tahin pekmez

o tatlının üstüne bal ve pekmez olmadı ama doymadığım çiin yedim malesef :(((

ara olarak da 1 elma yedim ama küçüktü elma
ben de 10 kadar yaban mersini ile20 kadar sarı leblebi yedim

of çok yemişim yaa
neyse bu akşam spor yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa
pzt ve dün yapamadım zaten, o yüzden baya bi huzursuzum

afiyet olsun canım,güzel olmuş.

gülhancım çok dengeli ve güzel olmuş mönün.bide üstüne spor yapmışsın.süpersin valla.afiyet olsun

sarma pirinçli olduğu için pek faydalı olduğu sölenemez.onun yerine sebze olsa tabiki daha iyi.bide kahvaltıda da yemişsin hele o hiç olmamış

burdayım canım.sanada merhaba.sağol

canım allah korumuş daha büyük birşeyden.çok geçmiş olsun
sağol canım haklısın valla çok korktum bende yaa
çok geçmiş olsun Allah korumuş bir verdiğiniz karşı gelmiş
:18:bende korktum şimdi masum gibi görünen aletler nasılda ölümcül oluyo Allah hepimizi korusun
amin canım sağolasın zaten küçüklüğümden beri hep böyle şeyler beni buluyor :(
iki buçuk ay zamanım var :18:
verebilirmiyim acaba bu kiloları offf bir adepte olsam veririmde bir türlü olmu ya:59:
bu arada ben 64 kiloyum bu tahmini kilomdu bu aralar kilo alınca kesin 64 kilo olmuşumdur diye tartılmadım bir türlü cesaret edemedim :14: bugün tartıldım 62.5 çıktım :32: şimdi regl olduğum için asıl kilomu bilmiyorum 2 gün sonra tartılıp asıl kilomu öğrenicem inşallah 62 kilonun altında çıkarım :52:
canım sıkma canını veririsin tabiki öncelikle stres yapma kendine ve aç kalmamaya çalış aç kalarak kesinlikle zayıflayamazsın dengeli beslenmeye gayret et canım
takyon cok gecmis olsun..

merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim
kahvaltida biraz beyaz beynir 1 domates 2ilim kepekli ekmek 2bardak cay 1er kesme sekerli)birkac yesil zeytin yedim ..

biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm Brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...
teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.Dikkat etmek lazım ama insanın aklına gelmez..
evet canım haklsın teşekkür ederim
Bende yediklerimi yazayım...

Sabah: 5-6 yeşil zeytin,2-3 siyah zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri,1 dilim light ekmek , 1 su bardağı az şekerli çay:56:
Öğlen : dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
Ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
Arada suyumu içiyorum bu kadar:16:
afiyet olsun canım keşke kepekli ekmek yeseydin daha iyi olurdu
Bende sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğiyle
standart kahvaltımı yaptım

ara:4 tane sunta bisküvi

öğlen:1 büyük tabak tavuklu salata (az yağlı limonlu)
afiyet olsun begümcümtavuklu salata iyi olmuş
Slm kızlar ben geldim ziyaretinize herkes iyimi yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada hoş gelmişler herkese güzel kilo vermeler diliyorum:49::49:

hoşgeldin esracım nasılsın canım biz iyiyiz şükür :70::71:

kızlar kusura bakmayın dahil olamıyorum sohbete ama inanın çok yoğunum şimide misafrim var akşamada görümceme yemeğe gidecez evde değilim hiç evdeykende müsait olamıyorum ama telafi edicem inşaAllah kahvaltım normaldi öğlende kısır yedim

Canın neden sıkkın ki? Yediklerin lahanadan dolayı bence fazla olmamış.Lahana çok yağlı olmadığı sürece istediğin kadar yee..Az yersen bu seferde kalorisi az gelir iyice kitlenirsin.Bence çok iyi ama psikolojini düzeltirsen daha iyi kilo verirsin..:13:

belli bir sebebi yok havalardan yaşanan küçük tartışmalardan iş yoğunluğundan vs. gerçi az yağlı yaptık sarmaları ama yinede işte insan çok yediğini hissediyor bu aralar su fazla tüketmeye başladım o belki etkileyebilir kilo vermemi inşallah cumaya en az 500 gr vermiş olurum .

Bende sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğiyle
standart kahvaltımı yaptım

ara:4 tane sunta bisküvi

öğlen:1 büyük tabak tavuklu salata (az yağlı limonlu)

menün o kadar iştah açıcıki evde yemek olmasa gider gitmez yapardım tavuklu salata ama aklımda olsun en kısa sürede yapayım hem lezzetli hem sağlıklı

kızlar merhabalarr

dün öğleden sonra dışardaydım, kociş istediği için dürümcüye gittik yarım dürüm yedim ama inceydi baya bi

akşam da geç geldik eve
saat 9 gibi acıktım, 3 yt keten tohumlu yoğurt, 1 tane közlenmiş kırmızı biber ( hazır olanlardan)
1 dilim ekmek yedim

sonra çay demledik

2 incir
1 fincan leblebi yedim

ara yapamaıdm

ikram edilince ayıp olmasın diye öğle yemeğinden önce 5 cm halka tatlı, 3 küçük şerbetli tatlı yedim

öğle yemeği olrak da

1 yumurtadan az omlet
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çatal zahter
1 çk bal ve tahin pekmez

of çok yemişim yaa

burçakcım bence çok abartmamışsın zaten arada oluyor öyle ikramlar malesef kaçıyor ama sen kaçamak yapsanda çabuk toparlayıp sağlıklı beslenmeye adapte olabiliyorsun üzülme bu yüzden istedğin kiloya ulaştın ne de olsa şimdi dengeleyerek yersin bişeycik olmaz :54:

herkese iyi akşamlar yine anca girbildim . . 2 gündür annemdeydim ev almış başını gidiyodu mutfak temizle banyo temizle oğlanı doyur onu yıka evleri süpürrrrrrrrrrrr hooopppp akşam oldu bile ..

kızlar 34 yasındayım ama hayatımda ilk defa boyle yemek yiyorum yani düzenli ve buna burası destek oldu inanın . .öncesinde ya hep çok sıkı nerdeyse hiç yemem diyetleri yada boğazına kadar yeme durumundadım yani arası hiç olmadı oyuzden buraya cok sey borcluyum ..evet girip yazamıyorum sık sık benim oğlan musaade etmiyor cunku ..o yuzden burdan gulsume sesleniyorummm beni listeden cıkarabilirsin ama ben yinede arada girip yazmak isterim ve yazılanları okumayı . .yani ben diyete devam ediyorum ama sizlerle muhabbetim fazla olamıyor oyusden kimsenin hakkını yemek istemem . .

herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaa :( akşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))

canım cok gecmıs olsun verılmıs sadakan varmıs valla,bırde boyle durumlarda metanetlı olup hızlı dusunmek gerekıyor sende ıyıkı salterı kapatayı akıl etmıssın allah daha beterınden sakınsın

canım bozma moralini
bide şeyi dene, adımlarını küçük küçük atmayı
daha çok adım atıyosun sanki ozaman, nabzın a artıyo
bide ben karnımı de içime çekiyorum mefes alıp verirken, bırakmamaya çalışıyorum pilatesteki gibi
belki kaburgaları da kapatırım bi yandan da diyerek ;:))))

karar verdım artık nabzımı olcmeyecegım canımı sıkıyor bu nabzım yurumektende sogutuyor benı

günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...

dün akşam yediklerimi yazayım

3 y.k. bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata

10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli

bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )

az önce bir yeşilçay içtim

öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..

yok canım bence gayet ıyı yemıssın cok degıl laf aramızda en sevdıgım yemek lahana sarmadır ama soyle doya doya 1 tabak yeme hakkım olmadıgı ıçın(pirincli oldugu ıçın) gozum doymuyor bende pırıncı az lahanası cok versıyonunu yıyorum yanı kapuskayı:60:cok severek yıyorum

nefsin haa :60: epey güldürdün çok yaşa :4: sende ona ihtiyacı yoksa bile diyet yaptır . yada sinir olacağı şeylerden bahset sen kızarsan bozulduğunu gösterirsen daha çok keyflenir .

birde sinir olurum böyle insanlara ben kendileri kilolu olsalar çok başarıcaklar sanki diyet yapmayı bizim gibi kilo vermeye çalışan azimli insanları çekemiyorlar sanırım . :63:

listenin sonunda 1m 2e diye bişeyler yazmışsın anlayamadım onları farklı bir listemi yapıyorsun neyi hesaplıyorsun yada anlatırmısın her yeni fikre ihtiyacım var zayıflamam lazım çünkü :50:

oyle yapayım akdasım damdan dusenı damdan dusen anlarmıs onuda ben sınır edeyım barı

tabıkı anlatırım ben dıyetımı dıyetısyenımın ogrettıgı formulle yapmaya calısıyorum(her zaman uyamıyorum laf aramızda kımseye soyleme:60:) ama kısaca soyle bırgunde maksımum 5 bırım tahıl 3 bırım sut 3 meyve 3 bırım et hakkım var nelerın tahıl nelerın et nelerın sut oldugunu ogrettı dıyetısyenım onları hesaplayıp yemeye calısıyorum
bıraz karısık gelebılır ama anlatmaya calısayım 1 bırım tahıl= 1 dılım (25gr) kepek ekmgı yada 2 kykasıgı pılav veya makarna veya erıste
1 orta boy haslanmıs mısır veya patates
ceyrek sımıt
vb

1 et=50 gr yanı 1 avuc ıcı buyuklugunde et veya 1 haslanmıs veya ızgara tavuk baget
yumurta veya 1 kk buyuklugunde peynır

meyveler 1 adetı 1 bırım

sut 1 bırımı bır bardak sut veya kefır veya yogurt

cıg sebze sınırsız boyle canım ama ben su son hafta hıc dıkkat edemedım hele bugun yedıklerımden utandım resmen:58::43:

arkaslar rejıme baslamadan once yanı gecen ay doktora gıttım kan ve ıdrar tahlılı yaptırdım neyse kolestrol gıbı seyler hep yuksek cıkmıstı neyse bugunde tahlıl yaptırdım hepsı normal sevıyeye ınmıs :62::62:demkkı rejım ıse yaramıs sadece sekerım dusuk cıktı benımde bugun canım acayıp hamurlu seyler yemek ıstıyodu zaten demekkı bundanmıs dedım cıkulata yemedıgım ıcın canım pogca gıbı seyler ıstedı ve ne yazıkkı bugun hep hamurlu seyler yedım ama normalde rejıme baslamadan once yedıgımden daha az yedım ama mıdem kuculmus galıba mıdem bulanıyor hemen 1 saat yuruyecegım yarın kapuskadan baska bısı yemeyecegım ekmek yok

kızlar herkese iyi akşamlarr

bu akşam da spor yapamadım,acaip başım ağrıyo, ağrı kesici içtim ama daha geçmedi

kociş de izin vermedi otur oturduğun yerde diye :)))

akşam yemeğinden önce 1 tane kurukayısı yedim

yemekte

1 dilim ekmek
5 yk kabak yemeği ( havuçlu yaptım )
4 yk yoort
bide bulgur ve nohutlu salata yapmıştım, 1 çay bardağı bulgur ve nohut koydum, maydanoz, marul, 1 yk yağ, 2 tane yeşil biber, karabiber, tuz koydum, karıştırdım, gayet güzel oldu :))
bu salatadan da 5 yk falan yedim

az önce de 2 kuru kayısı yedim
şimdi de 1 bardak tarçınlı kakaolu sıcak süt içiyorum

merhaba kızlar

nasılsınız? bugün geç geldim eve dünkü spor beni çook yormuş mahfolmuşum resmen bugün de o yorgunluk devam ediyo üstüne spora gidemedim. gözlerim çok acıyo geçmişi okuyayım dedim ama çok zorlandım. yediklerimi yazayım:

sabah 10:00- 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 1çk kahv. sos, 1 çk bal, 3 zeytin, 1 kk peynir

öğle 16:00- 1 tabak yeşil mercimek, 4 kaşık yoğurt, 4-5 kaşık kepekli makarna

akşam 20:00- 1 büyük kase tavuk suyuna pirinç çorbası bol limonlu, 1 dilim kepek ekmeği

ara olarak da çayın yanında 2 tane petibör bisküvi yedim.

canım cok gecmıs olsun verılmıs sadakan varmıs valla,bırde boyle durumlarda metanetlı olup hızlı dusunmek gerekıyor sende ıyıkı salterı kapatayı akıl etmıssın allah daha beterınden sakınsın

karar verdım artık nabzımı olcmeyecegım canımı sıkıyor bu nabzım yurumektende sogutuyor benı

yok canım bence gayet ıyı yemıssın cok degıl laf aramızda en sevdıgım yemek lahana sarmadır ama soyle doya doya 1 tabak yeme hakkım olmadıgı ıçın(pirincli oldugu ıçın) gozum doymuyor bende pırıncı az lahanası cok versıyonunu yıyorum yanı kapuskayı:60:cok severek yıyorum

oyle yapayım akdasım damdan dusenı damdan dusen anlarmıs onuda ben sınır edeyım barı

tabıkı anlatırım ben dıyetımı dıyetısyenımın ogrettıgı formulle yapmaya calısıyorum(her zaman uyamıyorum laf aramızda kımseye soyleme:60:) ama kısaca soyle bırgunde maksımum 5 bırım tahıl 3 bırım sut 3 meyve 3 bırım et hakkım var nelerın tahıl nelerın et nelerın sut oldugunu ogrettı dıyetısyenım onları hesaplayıp yemeye calısıyorum
bıraz karısık gelebılır ama anlatmaya calısayım 1 bırım tahıl= 1 dılım (25gr) kepek ekmgı yada 2 kykasıgı pılav veya makarna veya erıste
1 orta boy haslanmıs mısır veya patates
ceyrek sımıt
vb

1 et=50 gr yanı 1 avuc ıcı buyuklugunde et veya 1 haslanmıs veya ızgara tavuk baget
yumurta veya 1 kk buyuklugunde peynır

meyveler 1 adetı 1 bırım

sut 1 bırımı bır bardak sut veya kefır veya yogurt

cıg sebze sınırsız boyle canım ama ben su son hafta hıc dıkkat edemedım hele bugun yedıklerımden utandım resmen:58::43:

yasafatcım sarmalar dolmalar güzel ama birde kilo aldırmasa bazen isyan ediyorum niye güzel olan yiyecekler kilo aldırmak zorunda diye ama napalım kaderimiz :26:

diyet şeklin güzel aslında yediklerimizi dengeleyip takip ettiğimizde yapılabilir bence çok güzel devam et bende buna benzer takip edeyim tabi iyi oldu öğrendiğim .:16:

bu akşam da spor yapamadım,acaip başım ağrıyo, ağrı kesici içtim ama daha geçmedi

yemekte

1 dilim ekmek
4 yk yoort
bide bulgur ve nohutlu salata yapmıştım, 1 çay bardağı bulgur ve nohut koydum, maydanoz, marul, 1 yk yağ, 2 tane yeşil biber, karabiber, tuz koydum, karıştırdım, gayet güzel oldu :))

geçmiş olsun canım aman dikkat et sağlığına olsun sporunda kalsın birkaç gün iyi ol sağlıklı olda gerisi önemli değil sporda yapılır sonra .

menün çok güzel yine salatanda bir harika nerden buluyorsun böyle tarifleri değişik ve sağlıklı :16:

günaydın takımımın güzel ve hoş bayanları nasılsınız ben bugün daha iyiyim hemen yediklerimi yazayım .

dün akşam
bir kase çorba
lahana ve yaprak sarma
2 k. yoğurt

çayın yanında 10 tane ancak yemişimdir fındık

bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
4 y.k. biber kavurması ( az yağlı ve çok lezzetli )
1 dilim kepek ekmeği
1 kepekli galeta ( bu fazla oldu biliyorum ama çok seviyorum dayanamadım )

öğlen için yanımda yoğurt ve pazı yemeği var 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte aralar için 1 portakal 1 elma var

kızlar merhabalarr

akşam da geç geldik eve
1 dilim ekmek yedim

sonra çay demledik

2 incir
1 fincan leblebi yedim

ara yapamaıdm

öğle yemeği olrak da

1 yumurtadan az omlet
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çatal zahter
1 çk bal ve tahin pekmez

of çok yemişim yaa

AYY OKU OKU BİTMEDİ KIZ :)) AFİYET OLSUN CANİKOM.TELAFİ EDERSİN SEN

arkaslar rejıme baslamadan once yanı gecen ay doktora gıttım kan ve ıdrar tahlılı yaptırdım neyse kolestrol gıbı seyler hep yuksek cıkmıstı neyse bugunde tahlıl yaptırdım hepsı normal sevıyeye ınmıs :62::62:demkkı rejım ıse yaramıs sadece sekerım dusuk cıktı benımde bugun canım acayıp hamurlu seyler yemek ıstıyodu zaten demekkı bundanmıs dedım cıkulata yemedıgım ıcın canım pogca gıbı seyler ıstedı ve ne yazıkkı bugun hep hamurlu seyler yedım ama normalde rejıme baslamadan once yedıgımden daha az yedım ama mıdem kuculmus galıba mıdem bulanıyor hemen 1 saat yuruyecegım yarın kapuskadan baska bısı yemeyecegım ekmek yok

iyi işte bak ne güzel demekki yaptığın emeğin karşılığını alıyosun canım

yemekte

1 dilim ekmek
4 yk yoort

geçmiş olsun canım,baş ağrısı bi tuttumu mübarek felç ediyo valla insanı.bende çok fena oluyorum öle olunca.
Bende bu akşam kabak yemeği yapıcam.İlk defa deniycem patatesli havuçlu pirinçli deniycem bakalım nasıl olucak tadı

günaydın takımımın güzel ve hoş bayanları nasılsınız ben bugün daha iyiyim hemen yediklerimi yazayım .

dün akşam
bir kase çorba
lahana ve yaprak sarma
2 k. yoğurt

çayın yanında 10 tane ancak yemişimdir fındık

bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
4 y.k. biber kavurması ( az yağlı ve çok lezzetli )
1 dilim kepek ekmeği
1 kepekli galeta ( bu fazla oldu biliyorum ama çok seviyorum dayanamadım )

öğlen için yanımda yoğurt ve pazı yemeği var 2 dilim kepek ekmeği ile birlikte aralar için 1 portakal 1 elma var

afiyet olsun canım mönülerin iyi bence

dün akşam eve bir gittim kızlar.lavobamın altındaki boru kopmuş ve evimi su basmış.salonun yarısı, mutfak ve hol tamamen su içindeydi.
vede misafir bekliyordum.telaşemi düşünün o andaki :(

neyse çok şükür temizledik kocamla annemle ama afedersiniz ter aktı k...... yaniii.Bide misafir geldimi.
allahtan 2 kişiydilerde bi şekilde atlattık çok şükür

bu gece yine misafirlerim var.hemde epey kalabalıklar.bunuda atlatıcam inşallah

buı arada dün 1 kase çorba ,4 ç.k kadar mercimek,2 ç.k pilav yedim veee yaptığım ikramlardan 1 lokma bile yemedim :))

takii bu sabaha kadar :))

bu sabah kahvaltıda 1 dilim tam tahıl ekmeğiyle güzelce kahvaltımı yaptım ama bi de 1 dilim yaptığım kekten yedim :((

ara olarakta 5 sunta biskivi,1 fincan yeşil çay içiyorum şu anda.

öğlene bakalım.evde zeytinyağlım yoktu bişey getiremedim yanımda.ruh halime göre yicem bişiyler bakalım.:)

herkese iyi akşamlar yine anca girbildim . . 2 gündür annemdeydim ev almış başını gidiyodu mutfak temizle banyo temizle oğlanı doyur onu yıka evleri süpürrrrrrrrrrrr hooopppp akşam oldu bile ..

kızlar 34 yasındayım ama hayatımda ilk defa boyle yemek yiyorum yani düzenli ve buna burası destek oldu inanın . .öncesinde ya hep çok sıkı nerdeyse hiç yemem diyetleri yada boğazına kadar yeme durumundadım yani arası hiç olmadı oyuzden buraya cok sey borcluyum ..evet girip yazamıyorum sık sık benim oğlan musaade etmiyor cunku ..o yuzden burdan gulsume sesleniyorummm beni listeden cıkarabilirsin ama ben yinede arada girip yazmak isterim ve yazılanları okumayı . .yani ben diyete devam ediyorum ama sizlerle muhabbetim fazla olamıyor oyusden kimsenin hakkını yemek istemem . .
canım bizim kuralımız 2 gün üstüste gelmeyen diskalifiye olur sen genelde her fırsatta girmeye çalışıyorsun ama illa da çıkmak istiyorumarada girip bakarım diyorsan yapacak bişi yok çıkartırım sen bi karar ver bizde uygulayalım canım

canım senin adına sevindim gerçekten düzenli besleniyorsun inşaAllah devamıda gelecek inanıyorum arada böyle şeyler oluyor hepimizde sıkma canını yeterki abartama :))

Back
X