- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.261
arkadaslar istanbuldan dondumm cooooook mutluyum motıve oldum gaza geldım tekrar hızlı bır sekılde dıyetıme sarılacagım
dıyetısyenıme gıttım tartıldım yagıma suyuma tuzuma
baktırdım veee 110.2 geldım benım tartım 111.9 tartıyordu 1 gunde vermıs olabılırmıyım bılemıyorum ama sen benım tartımı baz al dedı cunku ılk onda 120.5 gelmıstı kılom onda tartılıp baslamıstım dıyete ben 2 haftadır veremıyorum dıye uzuluyordum 1 ay +1 haftada 10 kılo vermıssın neden uzuluyosun dedı neyse ılk olcumumde 52 gelen yag oranım 41 cıktı buda kılolarım yagdan verdıgımı gosterıyormus ben pek bunu anlamıyorum yag oranını vs neyse bırde yenı bır dıyet ogrettı haftanın ıkı gunu bunu uygula dedı kalsıyum dıyetı dusuk yag yuksek kalsıyum dıyetı ama haftada arka arkaya ıı gun uygulama ve 2 gunden fazlada uygulama dedı metobolızmayı hızlandırıyormus
ıstersenız sızede anlatırım
bırde nabız konusunu sordum benım nabzım hıc hareket etmezken 60 cıkıyor kosu bandında 10 dk yurudukten sonra tekrar 60-65 e ınıyor en cok cıktıgıda 70-80 neyse onun kosu bandında denedık bayır yaptık hızlandırdık vs en cok 70 oldu spor hocam coook sasırdı dunyada az kısının kalbı boyleymıs sporcu kalbı denıyormus yanı buyuk bır kerede fazla kan pompalayabılıyormus o yuzden cok carpmasına gerek yokmus neyse senın ıçın 70-80 yuksek nabız sayılır dedı ekg cektır dedı cektıreyım bakalım sorun varmı yokmu
tam gaz yarın kalsıyum dıyetıme baslıyorummm coook mutluyum artık pasta boreklere aldanmayacagım bırde yenı gıysıler alayım dedım malum ındırımler var kıslıklarda vs pantolanlar buyuk geldı 1 beden kuculmusum ustte ıse galıba 2 beden

dıyetısyenıme gıttım tartıldım yagıma suyuma tuzuma

bırde nabız konusunu sordum benım nabzım hıc hareket etmezken 60 cıkıyor kosu bandında 10 dk yurudukten sonra tekrar 60-65 e ınıyor en cok cıktıgıda 70-80 neyse onun kosu bandında denedık bayır yaptık hızlandırdık vs en cok 70 oldu spor hocam coook sasırdı dunyada az kısının kalbı boyleymıs sporcu kalbı denıyormus yanı buyuk bır kerede fazla kan pompalayabılıyormus o yuzden cok carpmasına gerek yokmus neyse senın ıçın 70-80 yuksek nabız sayılır dedı ekg cektır dedı cektıreyım bakalım sorun varmı yokmu
tam gaz yarın kalsıyum dıyetıme baslıyorummm coook mutluyum artık pasta boreklere aldanmayacagım bırde yenı gıysıler alayım dedım malum ındırımler var kıslıklarda vs pantolanlar buyuk geldı 1 beden kuculmusum ustte ıse galıba 2 beden