- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.401
hoşbulduk ferihann,
bir de tartışma konusu size :)
ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.
Ben bu konuyada burnumu sokmak istedim.

Beni annem hiç ekmek yemeye alıştırmamış.o sebeplen hiç ekmek yemem.ekmek yersem yediğin yemeğin tadını alamam ben.diyetten önce dışarda döner hamburger yersem haftada 1.yediğim ekmek oydu.ama ekmek yiyecek olsam hayatımın sonuna kadar kepekli ekmek yerim heralde.beyaz ekmek sadece diyet konusunda değil sağlık konusunda da gayet gereksiz bir yiyecek.yığmaca hamur.ekmek konusunda böyle düşünüyorum.ama diğer light ürünler konusunda sana katılıyorum.ideal kilomuza indikten sonra yine düzenli veya günlük almamız gereken kaloriyi hesaplayarak light olmayan ürünlerle gayette beslenebiliriz bence.
kilomuzu sabit tutmak ve sağlıklı olabilmek için kalorisel beslenmeye hayatımızın sonuna kadar dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum ama çok zor

haftasonları işi bozuyor.