hoşbulduk ferihann,
iğneleri ilk taktırdığım gün hayret ettim, ben böreğe dayanamam tok da olsam yerim. o gün kayınvalidem börek yapmıştı ve hiç canım istemedi. o kadar tok hissediyordum ki kendimi. bir kere her hafta yağ,su, kas analizi yapan makinanın tepesine çıkıyorum sonra da doktorun karşısına. bu beni disipline ediyor. ne yediğime dikkat ediyorum. çok insana göre çok su içen biri olmama rağmen su oranım eksik çıktı mesela. bir haftadır daha özenli bir şekilde su içiyorum. suyu çok içtiğim için çay ve kahveye pek fırsat kalmıyor. onun dışında diyet yapmaktan dolayı mide kazınmasını hissetmiyorum, halsizlik yok, stres yok, sabahları daha dinç kalkmaya başladım 2-3 gündür. yani akupunktur direkt olarak zayıflatmıyor. öncelikle zayıflama yönünde irade olmalı. diyetini uygulayacaksın ancak diyet yapmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırdığını düşünüyorum.
bir de tartışma konusu size :)
ben özellikle diyet yapıyorum diye kepekli ekmek, light peynir,yoğurt,süt vs vs yemiyorum. normal hayatımda diğer insanlar ne yiyiyorsa onlardan tüketiyorum. diyeti bitirdikten sonra ömür boyu light ürünlerle hayatımı geçirmeyeceğimi biliyorum. tabii ki aşırı yağlı kızartma, aşırı tatlı tüketmekten kaçınıyorum. ama bunu normal insanların da sağlıklı beslenmek adına zaten yapması gerekir. takımım bu konuda nasıl düşünüyor bunu da merak ediyorum.