Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en son cuma öğlen 1 ekmeği lüplettiğimi söylleyip kaçmıştım.. haftasonu pek giremiyorum ben.. hatta hiç giremiyorum.. neyse cuma akşamı iş yerinden çıktım çok toktum.. eve gidince mutfağımı toplayıp saat 19:30 da yattım.. kalktığımda saat 7:30 tu.. yani bütün gece hiçbişey yememiş oldum.. eve gittiğimde 111,5 çıkmıştım tartıda sabah bi tartıldım 110,3.. hemen siteye girip bildirmek istedim ama malesef modem iptaldi kocişim yükleme yapıyordu giremedim nete.. neyse o gün kocam akşam 4 e kadar gelmedi.. çok hafif kahvaltı ettim ama ne yediğimi hatırlamıyorum şimdi.. ha hatırladım sabah 8 di saat kahvaltı ettik.. ben haşlanmış yumurta (üstünde baharat ve zeytinyağı vardı) peynir ve iki dilim salam yedim.. yanında şekersiz çay içtim.. öğlen gibi eşim hala gelmediği için yemek yemek istemedim ne zaman geleceği de belli değildi bir avuç leblebi ile portakallı soda içtim.. eşim saat 4te geldi.. gelir gelmez mercimek çorbası ve tavuklu mantarlı makarna yedik yanında ayran içtim.. akşam arkadaşlarımız geldi malesef bir bardak kola içtim biraz leblebi ve 3-4 tane cips yedim.. pazar sabahı iki dilim börek domates salatalık ve yine maalesef bir bardak kola ile kahvaltı ettim (şu koladan kurtulsam ama onun evde olup da benim içmemem imkansız gibi) sonra öğlen arkadaşlarla çay demleyip sahile gittik orda çaylarımı şekerli içtim.. yanında da bir iki avuç çerez yedim yine.. akşamüstü sıcak çikolata içtim bi tane.. akşam da çorba içtim yarım dilim ekmekle..

yani haftasonu boyunca ekmek hiç yemedim türevlerini yedim (makarna,börek) hep açtım yattığımda.. ama yürüyüşlerimi yapamadım malesef.. bugün başlicam inşallah.

bu sabah da 1,5 dilim ekmekle mercimek çorbası içtim.. şimdi bitti hatta.. böyle..

sabah kocamaaaan bir bardak su içtikten sonra (dayanamadım susuzluğa) tartıldım 109,5 geldim.. çok mutluyum.. makarna yediğim öğün hariç midemi hiç doldurmadım.. belki o iki bardak kolayı içmeseydim tam 109 olurdu şimdi.. neyse önemli değil..

bu arada ben hergün tartılıyorum.. hem sabah hem akşam.. böyle daha motive oluyorum.. hatta bu 8 ayda aldığım kiloyu tartımın olmamasına bağlıyorum.. biraz fazla çıkayım duruyorum hemen..

bugün öğlen ne yerim hiç bilmiyorum çünkü midemi fena üşütmüşüm ne yesem dokunuyo.. belki çorba içerim yine..

bu arada taydin e sesleniyorum buradan 1 lahmacun+salata+ayran bir ana menü olarak tüketilebilirmiş.. tabi sizin için bu bilgi benim gibi 100 kiloyu aşanlar için değil.. :67:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
haftasonu yazamadım hep dışardaydım.ama diyetsel olarak süper bir haftasonu geçirdim.hiç kaçamak yapmadık.başardıııııııııııımmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118:

bu sabahki mönüm;
1 adet tost (tam bugday kepek ekmeği)
1 bardak yeşil çay

kutlarım seni :65:

dottoruma gittim, yeni iğnelerimi taktırdım ama ölçüm cihazının yerini değiştirmişler, kurulması için teknisyen p.tesi gelecekmiş, bu nedenle kg ölçümü yapamadık :50:

Dottordan sonra fadikoma (sevgili kayınvalidemm) gittim. şehirdışından misafir geliyormuş. Hemen mutfağa girdik. Bizim burda lahmacun yapan bir fırın var. Acil misafir geleceği zaman içini hazırlar götürürüz. Bugün de öle yaptık. Tabi ben onu yemekten saymadım. çorban yok, yemeğin yok, salatan yok dedim.:1: Hemen çorba karıştırmaya başladı cicim. Ama sonuçta öğle yemeğinde;

1 kase çorba
1.5 lahmacun
bol salata dan oluşan bir menüyü yemek zorunda kaldım. Misafirin yanında huysuz gelin gibi yemek ısıtıp yemeye çekindim açıkçası. Iyi olan şu dünkü börekten, pastadan, çikolata soslu kekten hiç tatmadım bile. ( bu 1.5 lahmacunun içini ben hazırladım, bol soğan, maydonoz,yeşilbiber vs. Bir de her gün öğlen pilav vs yediğimi düşünerek bunun öğle yemeği karbonhidratı olarak değerlendirilmesini talep ediyorum sevgili takımcığım. Saygılarımla. Imza: Av.taydin:60:)

akşam yemeğinde de

çorba
pırasa
salata yedim. Umarım günü telafi etmişimdir.

lahmacun çok korkulacak bişiy değil arkadaşım ama keşke o çorbayı çmeseymişsin yanında.sadece lahmacun salata ayran iyi bir öğün.çok zararı olmayan bi kaçamak

selam kızlar nasılsınız? Ben biraz yorgunum hafta sonu hep çalıştım.bugünde çalıştığım için çook yoruldum.eve geldim yeme ,içme .çocuğu yıka derken ancak bu saat istirahate çekilebildim.haftasonu cuma günü tartıdan iyi bir sonuç alamadığım için enerjim düşüktü. 2 gündür biraz kaçamak yaptım.geçen hafta kaçamaksız geçmişti bu seferde böyle deneyeyim dedim.:26: Bugün
sabah 9:30da : 1 kk peynir, zeytin, 2 tatlı kaşığı acuka,1 küçük dilim kek(ev yapımı az şekerli) , 1 dilim beyaz ekmek, 1 dilim light ekmek , 2 bardak az şekerli çay.
Ara 13:00da : Elma
öğlen : Yemeye fırsat bulamadım.
Akşam 19:00da : 3-4 yemek kaşığı kabak yemeği, yarım kase şehriye çorbası, yarım kase yoğurt yedim.
Son olarak su içip uyku moduna girdim.:1:
Midem zil çalıyor ama direk uyusam iyi olacak.:9:

çok kaçamak yapmışsın gibi gözükmüyor canım

[ı]en son cuma öğlen 1 ekmeği lüplettiğimi söylleyip kaçmıştım.. Haftasonu pek giremiyorum ben.. Hatta hiç giremiyorum.. Neyse cuma akşamı iş yerinden çıktım çok toktum.. Eve gidince mutfağımı toplayıp saat 19:30 da yattım.. Kalktığımda saat 7:30 tu.. Yani bütün gece hiçbişey yememiş oldum.. Eve gittiğimde 111,5 çıkmıştım tartıda sabah bi tartıldım 110,3.. Hemen siteye girip bildirmek istedim ama malesef modem iptaldi kocişim yükleme yapıyordu giremedim nete.. Neyse o gün kocam akşam 4 e kadar gelmedi.. çok hafif kahvaltı ettim ama ne yediğimi hatırlamıyorum şimdi.. Ha hatırladım sabah 8 di saat kahvaltı ettik.. Ben haşlanmış yumurta (üstünde baharat ve zeytinyağı vardı) peynir ve iki dilim salam yedim.. Yanında şekersiz çay içtim.. öğlen gibi eşim hala gelmediği için yemek yemek istemedim ne zaman geleceği de belli değildi bir avuç leblebi ile portakallı soda içtim.. Eşim saat 4te geldi.. Gelir gelmez mercimek çorbası ve tavuklu mantarlı makarna yedik yanında ayran içtim.. Akşam arkadaşlarımız geldi malesef bir bardak kola içtim biraz leblebi ve 3-4 tane cips yedim.. Pazar sabahı iki dilim börek domates salatalık ve yine maalesef bir bardak kola ile kahvaltı ettim (şu koladan kurtulsam ama onun evde olup da benim içmemem imkansız gibi) sonra öğlen arkadaşlarla çay demleyip sahile gittik orda çaylarımı şekerli içtim.. Yanında da bir iki avuç çerez yedim yine.. Akşamüstü sıcak çikolata içtim bi tane.. Akşam da çorba içtim yarım dilim ekmekle..

Yani haftasonu boyunca ekmek hiç yemedim türevlerini yedim (makarna,börek) hep açtım yattığımda.. Ama yürüyüşlerimi yapamadım malesef.. Bugün başlicam inşallah.

Bu sabah da 1,5 dilim ekmekle mercimek çorbası içtim.. şimdi bitti hatta.. Böyle..

Sabah kocamaaaan bir bardak su içtikten sonra (dayanamadım susuzluğa) tartıldım 109,5 geldim.. çok mutluyum.. Makarna yediğim öğün hariç midemi hiç doldurmadım.. Belki o iki bardak kolayı içmeseydim tam 109 olurdu şimdi.. Neyse önemli değil..

Bu arada ben hergün tartılıyorum.. Hem sabah hem akşam.. Böyle daha motive oluyorum.. Hatta bu 8 ayda aldığım kiloyu tartımın olmamasına bağlıyorum.. Biraz fazla çıkayım duruyorum hemen..

Bugün öğlen ne yerim hiç bilmiyorum çünkü midemi fena üşütmüşüm ne yesem dokunuyo.. Belki çorba içerim yine..

Bu arada taydin e sesleniyorum buradan 1 lahmacun+salata+ayran bir ana menü olarak tüketilebilirmiş.. Tabi sizin için bu bilgi benim gibi 100 kiloyu aşanlar için değil.. :67:
[/ı]

biraz kaçmış haftasonu malum tabii.
Kolalarını bari sıfır şeker olanlardan tüketsen sevalcim.en azından yani ?

Kızlar bende hafta sonu bi güzel yedim içtim ki sormayın :))

inşallah o iştah sorununu geride bırakarak bugün güzel bi haftaya başladığımı umuyorum

sabah geç kalınca mutfakta ayaküstü bişeyler yedim

yarım dilim 1 dilim arası kepek ekmeğiyle 1 küçük dilim beyaz peynir,tabakta dünden kalma 3 5 dilim domates ve 1 bardak suyla kahvaltı yapmış oldum :))

bakalım günün sonuna kadar neler olucak

biraz kaçmış haftasonu malum tabii.
Kolalarını bari sıfır şeker olanlardan tüketsen sevalcim.en azından yani ?

o sıfır şeker kolalar da :25: ne bilim :25: bişeye benzemiyo ya :44:

haftasonu benim çerez ve kola biraz fazla kaçtı evet.. ama çerez dediğim hep leblebi yani :17:

Kızlar bende hafta sonu bi güzel yedim içtim ki sormayın :))

inşallah o iştah sorununu geride bırakarak bugün güzel bi haftaya başladığımı umuyorum

sabah geç kalınca mutfakta ayaküstü bişeyler yedim

yarım dilim 1 dilim arası kepek ekmeğiyle 1 küçük dilim beyaz peynir,tabakta dünden kalma 3 5 dilim domates ve 1 bardak suyla kahvaltı yapmış oldum :))

bakalım günün sonuna kadar neler olucak

hayırlısı olur inşallah :27:

bence haftasonu ne yazdım bir bir yaz.. iyi geliyor :34:

güüünaayyydınnn hatunlar herkese mutlu huzurlu ve kaçamaksın bir hafta dilerim haftasonu pek kaçamağım olmadı güzel geçti diyebilirim :) şimdide 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay ve 1 k k peynir 3 adette yeşil zeytinle kahvaltımı yapıyorum sonra görüşürüz kızlar

güüünaayyydınnn hatunlar herkese mutlu huzurlu ve kaçamaksın bir hafta dilerim haftasonu pek kaçamağım olmadı güzel geçti diyebilirim :) şimdide 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay ve 1 k k peynir 3 adette yeşil zeytinle kahvaltımı yapıyorum sonra görüşürüz kızlar

afiyet olsun :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]

hayırlısı olur inşallah :27:

Bence haftasonu ne yazdım bir bir yaz.. Iyi geliyor :34:
[/ı]

ay yok yazmıyım yazarsam döversiniz falan beni :))
gerçi böle diyorum ama o kadarda çok değil aslında ama hepsi diyette yenmemesi gereken şeyler o kadar

afiyet olsun şekerim.günaydınnn

günaydın kızlaaarr
herkes iyidir umarım
ben de bugünden itibaren kaçamakları kesip yine eskisi gibi beslenmeye başlıyorum
sabah yine uyanmakta zorlandığım için bi kase nesfit ile kahvaltı yapkım
şimdi de 5i1 yerde içiyorum

bugün spora da yeniden başlıyorum inşallah

günaydın kızlaaarr
herkes iyidir umarım
ben de bugünden itibaren kaçamakları kesip yine eskisi gibi beslenmeye başlıyorum

günaydınn şekerimmm
hadi bakalım birlikte başladık bugün yine kaçamaksız beslenmeye.motive edelim birbirimizi burçakcım

Ben dün sabah kahvaltıdan önce ve sonra olmak üzere toplam 2 saat yürüyüş yaptık kocacımla.
Ama tabii kahvaltıda koca 1 dilim su böreğini yedik :))
kaçamakların sonlanması içindi canımmm :))

günaydın kızlaaarr
herkes iyidir umarım

günaydın burçakcım bende şükür 65 i gördüm inşaAllah 60 olsamda bende mezun olsam :64:

Ben dün sabah kahvaltıdan önce ve sonra olmak üzere toplam 2 saat yürüyüş yaptık kocacımla.
Ama tabii kahvaltıda koca 1 dilim su böreğini yedik :))
kaçamakların sonlanması içindi canımmm :))

maşaAllah yani verdiğiniz kalorileri ger almışsınız afiyet olsun :9: bende yürüyüş yapmak istiyorum yaaaa sabahları sahil çok kalabalık oluyor diye kıskanç kocişim bırakmıyor beni tek başıma e yanımada bi yoldaş bulamıyorum ki tembeller totolarını kaldıramıyorlar saat 6 da :60:

maydonoz corbası nasıl bısı canım nasıl yapılıyor

:60::60::60:kutluyorum canım ya ben nezaman gıt dıcem su pastalara boreklere gorunce dayanamıyorum bende gıtmıyorum artıkın gunlere davetlere
:56:

ne lahana dolmasımı bayılırım vallaaaaa:56:benımde kardesım geldı annem yarın ona saracak bende yıyecegım mecburen:1:yoksa hıc yemem:1:pırınclı veya bulgurlu oldugu ıçın ben rejımdeyken pek yemıyorum onun yerıne az pırınclı kapuskayı yıyorum aynı tadı verıyor bana ve yedıkcede zayıflıyorum valla:62:

canım benim maydanoz çorbasını takımdaki arkadaşlardan öğrendim . hem az yağ ile yapıyorum genelde zeytinyağı hemde maydanozun zayıflatma etkisinden faydalanıyorum yağ soğan salça kavrulur üzerine sıcak su eklenir kaynatılır iri doğranmış maydanoz ve saplarıda dahil atılıp pişirilir . isteğe bağlı bulgur yada pirinç eklenir . istenirse kıymalıda yapılabilir . unutmadan içine bir limon sıkıp pişirirsen ekşili güzel bir tat oluyor ben seviyorum şahsen tavsiye ederim .

lahana için aynı fikirdeyim zaten lahana yiye yiye kilo verdim hiç farketmeden bu iyi bişey tabi :9:

afiyet olsun canım

elif nerelerde yaaa izin dedi mübarek yaz tatiline çıktı sanki :9:

sağol canım ya
wallahi canım ya, nerelerde bilmiyorum ki
artık gelse de napıyo biz de öğrensek
inşallah diyeti de iyi gidiyodur bu arada, kilo vermiş olarak döner aramıza

Back
X