- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.781
arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyor 

ama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım