- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.761
bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim geneldeama geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. peh... açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..
kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum
durmak yok küre devambana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. uzayan günlerden ümitliyim.
ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. konuşabiliriz demek ki senleyediklerinde gayet iyi gözüküyor.
akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.
ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. mutlu oluyor insan. ama kahvaltı da çok az olmuş.
gelinlik konusunda korkmuyorum ama annemin konuşmaları ister istemez düşündürüyor acaba sorun yaşarmıyım diye :18: yoksa nişanlıma kalsa ohhooo benden çok meraklı kilolu gelin örnekleri gösterip sakın düşünme gelinlik bulamam falan diye bak herkez nasıl bulup yakıştırıyor senmi bulamayacaksın diyor bulurum herhalde ama sonrası bunun hamilelik dönemi ve sonrası var ben bunlardanda çok sağlığımı etkilemesinden korkuyorum şeker tansiyon kolestrol bunlar hep kilodan kaynaklanan hastalıklar sorun yaşamamak için şimdiden önlem almak lazım