- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.821
canım ya bu kadar bozma moralini. yemek saatin dışında mutfaktan uzak dur, gerekirse odandan çıkma. koklamaya alıştır kendini, ben geçen gün börekçide biriyle görüşmek zorunda kaldım. sabah sabah mis gibi kokuyordu ki hamur dedin mi börekten vazgeçemem(di). kokladım mis gibi kokuyu. sonra kayınvalidemin yaptıklarını anlatıyorum zaman zaman. börek çörek misafir hiç eksik olmaz. ama tutmaya çalışıyorum kendimi. sen de pas verme. eminim annen de pas vermediğini görünce böyle davranmaktan vazgeçecektir.
bazı annelerin fedakarlıkları, evlatlarını düşünme yolları bir garip oluyor. şimdi annen kilo vermek istediğini biliyor, bunu kendisi de söylüyor, diyetisyen vs çabalarını da görüyor ama belki de aman kızım buncacık şeyle doymaz, ben yapıyım bulunsun da belki acıkır, dayanamaz yer, benim kızım bunları yemeye alışık vs vs düşüncelerle böyle yapıyodur. yani kendince bilinç altında iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir. sana düşen iradenle hamuru hayatından gerçekten çıkardığını ve hamur olmadan da gayet karnının doyduğunu, hamura ihtiyacın olmadığını önce kendine, sonra annene ve herkese göstermek. umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi. sen ne istediğine bak canım. gerçekten istiyorsan başaracaksındı unutma bunu. unuttuğunda da hatırlat kendine![]()
canım cook tesekkur ederım ben basaracagım dıyorum artık kendı kendıme yapacagım emınım sadece golge etme baska ıhsan ıstemem demısya bende oyle dıyordum ama sımdı onemlı degıl demekkıdıyorum herkes kendı hayatını yasıyor bende kendım ıçın bısıler yapacagım ve zayıflayacagım