• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ya bu kadar bozma moralini. yemek saatin dışında mutfaktan uzak dur, gerekirse odandan çıkma. koklamaya alıştır kendini, ben geçen gün börekçide biriyle görüşmek zorunda kaldım. sabah sabah mis gibi kokuyordu ki hamur dedin mi börekten vazgeçemem(di). kokladım mis gibi kokuyu. sonra kayınvalidemin yaptıklarını anlatıyorum zaman zaman. börek çörek misafir hiç eksik olmaz. ama tutmaya çalışıyorum kendimi. sen de pas verme. eminim annen de pas vermediğini görünce böyle davranmaktan vazgeçecektir.

bazı annelerin fedakarlıkları, evlatlarını düşünme yolları bir garip oluyor. şimdi annen kilo vermek istediğini biliyor, bunu kendisi de söylüyor, diyetisyen vs çabalarını da görüyor ama belki de aman kızım buncacık şeyle doymaz, ben yapıyım bulunsun da belki acıkır, dayanamaz yer, benim kızım bunları yemeye alışık vs vs düşüncelerle böyle yapıyodur. yani kendince bilinç altında iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir. sana düşen iradenle hamuru hayatından gerçekten çıkardığını ve hamur olmadan da gayet karnının doyduğunu, hamura ihtiyacın olmadığını önce kendine, sonra annene ve herkese göstermek. umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi. sen ne istediğine bak canım. gerçekten istiyorsan başaracaksındı unutma bunu. unuttuğunda da hatırlat kendine:16:

canım cook tesekkur ederım ben basaracagım dıyorum artık kendı kendıme yapacagım emınım sadece golge etme baska ıhsan ıstemem demısya bende oyle dıyordum ama sımdı onemlı degıl demekkıdıyorum herkes kendı hayatını yasıyor bende kendım ıçın bısıler yapacagım ve zayıflayacagım

cok sanslısın canım afıyet olsun

co tesekkurler arkadaslar annemler bır sure ıcın halama gıttıler bır sure rahatım artık boll bol zayıflamalıyım hazır onlar yokken annemede bısı demıyorum yada dıyemıyorum artık ne yaparsa yapsın bende msafırler geldıgınde hep arkadaslara kacıyorum zaten haftanın 3 gunu onlardayım kovulana kadarda devam:1:neysekı bugun moralımı duzelten bısı oldu bugun plateste olculerımız alındı gecen ay aldırmıstım bel kalca bacaklar kollar baldır mıde vs hepsının olcusu alındı ve gecen aya gore toplamda 85 cm ıncelmısım cok sasırdım duyunca hocamda sevındı bende belım ıse 20 cm ıncelmıs ılk basladıgım gune gore sızınle paylasmak ıstedım

buna cok sevındım ama bır arkadasım ıcınde cok uzuldum beyın amelıyatı olması gereklıymıs en onemlısı saglık cıdden

çok güzel ya belden 20 cm. harikaa....
arkadaşının hastalığı ne bilmiyorum ama 4 yıl önce ben de oldum. çok riskli bir durumu yoksa en fazla 3 4 ayda işine gücüne devam eder. en önemlisi moral. kendini dağıtırsan toparlanman da zaman alıyor. bak gündüz ne diyordun şimdi ne diyorsun. 20 cm:64:

2 yemek kaşığı zeytinyağına 2 soğan, 1 havuç, 1 patates,biraz ıspanak( 6-7 kök), yarım kutu konserve bezelye katıp,az suyla pişirdim. piştiğinde suyu kalmamıştı.

5 köfte
4 kaşık sebze sote ( yukarıda tarifini verdiğim:34:)
salata

canım silkelenip kendime gelme vakti geçiyo bile nerdeyse 3 ay uyumakla geçti diyet ve şekle girme anlamında.

bu arada o sebzeleri rendeledin mi doğradın mı nasıl ettin? ben de denesem iyi olcak. yarın için köfte planım vardı :emir_bebek:

co tesekkurler arkadaslar annemler bır sure ıcın halama gıttıler bır sure rahatım artık boll bol zayıflamalıyım hazır onlar yokken annemede bısı demıyorum yada dıyemıyorum artık ne yaparsa yapsın bende msafırler geldıgınde hep arkadaslara kacıyorum zaten haftanın 3 gunu onlardayım kovulana kadarda devam:1:neysekı bugun moralımı duzelten bısı oldu bugun plateste olculerımız alındı gecen ay aldırmıstım bel kalca bacaklar kollar baldır mıde vs hepsının olcusu alındı ve gecen aya gore toplamda 85 cm ıncelmısım cok sasırdım duyunca hocamda sevındı bende belım ıse 20 cm ıncelmıs ılk basladıgım gune gore sızınle paylasmak ıstedım

buna cok sevındım ama bır arkadasım ıcınde cok uzuldum beyın amelıyatı olması gereklıymıs en onemlısı saglık cıdden

Arkadaşına Allah acil şifalar versin. 89 cm çok iyi bir miktar. Tebrik ediyorum seni. bu sana süper motivasyon olmuştur canım harika.

canım ya bu kadar bozma moralini. yemek saatin dışında mutfaktan uzak dur, gerekirse odandan çıkma. koklamaya alıştır kendini, ben geçen gün börekçide biriyle görüşmek zorunda kaldım. sabah sabah mis gibi kokuyordu ki hamur dedin mi börekten vazgeçemem(di). kokladım mis gibi kokuyu. sonra kayınvalidemin yaptıklarını anlatıyorum zaman zaman. börek çörek misafir hiç eksik olmaz. ama tutmaya çalışıyorum kendimi. sen de pas verme. eminim annen de pas vermediğini görünce böyle davranmaktan vazgeçecektir.

bazı annelerin fedakarlıkları, evlatlarını düşünme yolları bir garip oluyor. şimdi annen kilo vermek istediğini biliyor, bunu kendisi de söylüyor, diyetisyen vs çabalarını da görüyor ama belki de aman kızım buncacık şeyle doymaz, ben yapıyım bulunsun da belki acıkır, dayanamaz yer, benim kızım bunları yemeye alışık vs vs düşüncelerle böyle yapıyodur. yani kendince bilinç altında iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir. sana düşen iradenle hamuru hayatından gerçekten çıkardığını ve hamur olmadan da gayet karnının doyduğunu, hamura ihtiyacın olmadığını önce kendine, sonra annene ve herkese göstermek. umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi. sen ne istediğine bak canım. gerçekten istiyorsan başaracaksındı unutma bunu. unuttuğunda da hatırlat kendine:16:

evet bence de kendilerince ne düşünüyolar kim bilir?

Hamurcu analara karşı marifetli kızlar lazım ki golları sıvayıp osmanlı hatunu gibi mutfaa girsin sebzeler salatalar az yağlı yimekler yapsın da herkeşe yidirsin örnek olsun. hem zayıflasın hem zayıflatsın hem de doysun vesselam. . .

Arkadaşlar ben büyük bahar silkinmesi hareektini başlatıyorum. bu akşam 45 dk lık hızlı yürüyüş ve sonrasında basen hareketleri yaptım ve 1 litre su içtim üstüne sırf gece.

Artık hergünkü hedefim yürümek heryanımı çalıştırmak. havalar da ısındı yihhuuuu :46:

bu arada o sebzeleri rendeledin mi doğradın mı nasıl ettin? ben de denesem iyi olcak. yarın için köfte planım vardı :emir_bebek:

soğanları yarım halka şeklinde, ıspanakları normal, diğerlerini küp küp doğradım. karnıbahar olsaydı evde ondan da koycaktım. ama yoktu.

aklıma geldi süperfreshin kış sebzeleri mi ne karışık sebzesi var, buharda pişirmelik 2 çeşit. bi de iglo nun galiba. ofiste yemek yaptığımda dondurulmuş kullandığım için. aklınızda olsun. sebze konusunda sıkışırsanız bi koşu markete gidinn.. benden sölemesi

İyi geceler kızlar...
Maydanoz kürünü nasıl yapıyorsunuz bende pazartesi başlayayım ona..
Kahvaltım klasik ek olarak 1 pohaça :9: Baş belası pohaçalar:9:
Ara: Diyetlik pirinç patlakları
Öğlen: 1 kase Çorba (ekmek yemedim bu sefer akıllı davrandım pohaçayı ekmeğe saydım)
Ara: Yine pirinç patlağı tadını çok seviyorum
Akşam: Yarım kase çorba, mantar sote , 1 küçük köfte
ARa yemedim az önce yeşil çayımı içip günü bitirdim.:27:

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.:70:
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.:50: Bir daha yapmıycam.:31:
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.:50: O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni:9:
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

canım senin adına çok sevindim
89 cm süper bi rakam, çok iyi moral olmuştur sanaaa
ve annenlerin gitmesine de sevindim açıkçası, moralin bozuluyodu çünkü, en azından şimdi daha iyi beslenirsin :))

bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim

sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı

başak begüm nar diri mi canım ekledim :))

tamam tatlım ama hiç resmini göremiyoz ki :(

Arkadaşlar bikaç gündür uzak kaldım bu beni çok üzüyor. Pazartesi günü akşama kadar ayaktayım aralarda ve derste böylece eve gelince enkaza dönüşmüş oluyorum. akşam da işim vardı 2 saatlik. sonrasında 9 gibi uyumuşum artık salı sabahı uyandım. Salı da eve yorgun geldim ve tam 3 saat sınav hazırlamakla uğraştım. sonrasında da özel dersime hazırlık yaptım ve gece yarısı 3 te yatabildim. Ne spor ne takım hiç bişey yapamadım. yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyim. günde bir öğün hamur işiyle geçiyo. bugün de dersim vardı akşam evde ve spora gidemedim yattı yani :(

Şu durumda p.tesi ve salı çok yorgun geliyorum eve. Çarşamba perşembe de özel dersim başladı. E durum bu olunca spor salonuna gitmek yalan oldu. Ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünüyorum. eğer geri kilo almaya başlarsam psikolojim tamamen çöker. aylardır bahar ayları için çabaladım şimdi de filmi geri saramam. boğazıma desen hakim olamıyorum.

Mümkün olduğu kadar her akşam yürüyüşe çıkmayı hedef edineyim diyorum. Gün aşırı da olsa sporsuzluktan iyidir. Takıma daha çok uğramam lazım. bunun da farkındayım :53:

allah kolaylık versin sana canım,bu aralar epey yoğunsun anlaşıldı.ama bide iyi tarafından bak,hayatın ot gibi geçmiyor hep bi aksiyon var :))

merhabalar kızlar

ya etimek tatlısını yaptım ama nedense pek güzel oldmadı ya, muhallebisi cıvık oldu, un ekledim bu sefer şekeri az oldu, şeker ekledim bolca, ben az şekerli yapmaya çalışrken bol şekerli bi tatlı oldu yaa

neyse ki tadı fena oldamı, kociş benim hatrıma yer artık onu ama komşulara veremem, o kadar beğenmedim çünkü tadını :(((((((((

ben de tatlıyı yağparken biraz ondan tattım, sonra canım tuzlu çekti, 2 kk ev poğaçası yedim

akşam yemeğimi de 2 saat sonra 8:30 gibi yedim

1/2 çay bardağı bulgur, taze nane, roka, tere ve yeşil soğandan salata yaptım, li,monlu nar ekşili, gayet güzel oldu, onu yedim bide yanında 1 kase yoğrut vardı
ekmek yemedim tabiki

ben bu akşam benim kara kaplı deftere bakıyım (kocam öle diyo benim tarif defterime :)) ) ordan doğru ölçüleri veriyim ben sana tatlım.bi dahakine yanlış olmasın bari.ok

tebrikler canım,süper bir motivasyon olmuştur senin için.bravo.arkadaşınada acil şifalar diliyorum

İyi geceler kızlar...
Maydanoz kürünü nasıl yapıyorsunuz bende pazartesi başlayayım ona..
Kahvaltım klasik ek olarak 1 pohaça :9: Baş belası pohaçalar:9:
Ara: Diyetlik pirinç patlakları
Öğlen: 1 kase Çorba (ekmek yemedim bu sefer akıllı davrandım pohaçayı ekmeğe saydım)
Ara: Yine pirinç patlağı tadını çok seviyorum
Akşam: Yarım kase çorba, mantar sote , 1 küçük köfte
ARa yemedim az önce yeşil çayımı içip günü bitirdim.:27:

süper bi mönü olmuş canım sabahtan akşama kadar.tebrikler

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.:70:
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.:50: Bir daha yapmıycam.:31:
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.:50: O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni:9:
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

bence hiç deneme canım.ne kadar bitkisel olursa olsun hap sonuçta.en güzel yöntem bizim yaptıklarımız sen aynen devam et böle bence

tamam tatlım ama hiç resmini göremiyoz ki :(

allah kolaylık versin sana canım,bu aralar epey yoğunsun anlaşıldı.ama bide iyi tarafından bak,hayatın ot gibi geçmiyor hep bi aksiyon var :))

ben bu akşam benim kara kaplı deftere bakıyım (kocam öle diyo benim tarif defterime :)) ) ordan doğru ölçüleri veriyim ben sana tatlım.bi dahakine yanlış olmasın bari.ok

tebrikler canım,süper bir motivasyon olmuştur senin için.bravo.arkadaşınada acil şifalar diliyorum

süper bi mönü olmuş canım sabahtan akşama kadar.tebrikler

bence hiç deneme canım.ne kadar bitkisel olursa olsun hap sonuçta.en güzel yöntem bizim yaptıklarımız sen aynen devam et böle bence

tamam canım bi bak bakalım
benimki hakkaten kara kaplı ama :)))

canım senin adına çok sevindim
89 cm süper bi rakam, çok iyi moral olmuştur sanaaa
ve annenlerin gitmesine de sevindim açıkçası, moralin bozuluyodu çünkü, en azından şimdi daha iyi beslenirsin :))

bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim

sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı

mato hızlandırıcı içecek de neymiş kızzzzzz?

kahvaltı güzel olmuş ama hafif

tamam canım bi bak bakalım
benimki hakkaten kara kaplı ama :)))

benimkide :))

yaptığım mamalar güzel oluyo ve arkadaşlarlarda tarifini istiyolar ya kocacım onun için diye kara kaplı defterde yazılı tarifi veremeyiz die :)):9::9:

ya ben bi ara yapıyodum ya
elma, karanfil, karabiber, limon, kabuk tarçın beşlisinden, dün akşam yine ondan yaptım da,onu diyorum

heee metabolizma hızlandırıcı çayı diyosun.
hee onu biliyorum bende yaparım arada ok.
ben başka bişey sandım :1:

bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave

sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii

bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave

sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii

afiyet olsun canım
ellerine sağlık :)))))))

Back
X