- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.841
heee tamam buldum buldum .yöresel yemekler katagorisindeymiş.ilgililerede duyrulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün mü yapılıyo şimdi bu detoks? tasviye eder misin sevalcim? bana bi tokat diyeti lazım.
abone ol da kaybetme bi dahaheee tamam buldum buldum .yöresel yemekler katagorisindeymiş.ilgililerede duyrulur
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya niye hep böyle oluyor herkese bi güzel cevap yazdım alıntı yaptım bisürü yazdım hepsi gitti yaaaa tam 35 dakkadır yazıyordum( neyse rutin kahvaltımı yaptım şimdi evi temizliycem
herkese günaydınnn bu arada![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya niye hep böyle oluyor herkese bi güzel cevap yazdım alıntı yaptım bisürü yazdım hepsi gitti yaaaa tam 35 dakkadır yazıyordum( neyse rutin kahvaltımı yaptım şimdi evi temizliycem
herkese günaydınnn bu arada![]()
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dünkü yürüyüşten sonra sabah zor uyandım okula da geç kaldım.
Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 çk bal
ara: 1 küçük elma yedim şimdi.
Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacaköğle arasında görüşürüz kızlar
![]()
oyy yapma nolur :)))babane babane bi daha yaz :)))![]()
günaydın gülhancım afiyet olsun canım :)Günaydın kızlar nasılsınız?
Dünkü yürüyüşten sonra sabah zor uyandım okula da geç kaldım.
Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 çk bal
ara: 1 küçük elma yedim şimdi.
Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacaköğle arasında görüşürüz kızlar
![]()
aslında iyi fikir bende öyle yapayım bundan sonra
ben yazdığım cevabı mutlaka bilgisayara kaydediyorum eğer uzunsa bi kere başıma geldi çünkü çok canım sıkılmıştı böyle bi çare bulmuştum ben de..![]()
bu arada bende sabah kahvaltısını evde yapamadım
1 simit 1 ayran la kahvaltımı yaptım;
selam canım hoşgeldişn ekledim seni :) bende oyumu çorbadan yana kullanıyorum :)Selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.Light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.Şu pohaçalar bitsede kurtulsam
Ara olarak çubuk kraker yedim.
Öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.![]()
selam canım hoşgeldin ben gencim evetselam gençler ve kendini genç hissedenler.
sabah
tam çavdar kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğlen
1 adet enginar
ara
1 elma
saygılar![]()
oyy canım çekti bende çok severim böyle yemekleri ama eşim sevmiyor çok karışık bunlar diyor :))arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. o kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. iki tane de domates rendeledim. o arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde![]()
şimdi bunu yemek topiğine yazayım![]()
soğanları yarım halka şeklinde, ıspanakları normal, diğerlerini küp küp doğradım. karnıbahar olsaydı evde ondan da koycaktım. ama yoktu.
aklıma geldi süperfreshin kış sebzeleri mi ne karışık sebzesi var, buharda pişirmelik 2 çeşit. bi de iglo nun galiba. ofiste yemek yaptığımda dondurulmuş kullandığım için. aklınızda olsun. sebze konusunda sıkışırsanız bi koşu markete gidinn.. benden sölemesi
TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.Bir daha yapmıycam.
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni
![]()
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.
bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim
sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı
bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave
sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii
arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. o kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. iki tane de domates rendeledim. o arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde![]()
selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.şu pohaçalar bitsede kurtulsam
Ara olarak çubuk kraker yedim.
öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.![]()
[ı]arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. Dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. O kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. Iki tane de domates rendeledim. O arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. Iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. Tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. Afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde![]()
şimdi bunu yemek topiğine yazayım[/ı]