• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 gün mü yapılıyo şimdi bu detoks? tasviye eder misin sevalcim? bana bi tokat diyeti lazım.

valla canım ben zayıflarken çok güzel (109,5 a kadar düşmüştüm) bi gün yememem gereken ne varsa yedim ve ertesi gün bu detoksu yaptım gün boyunca hiç bozmamama rağmen sabah başlamadan önce tartıldığım kilodan akşam 1,5 kilo fazla çıktım :53: .. moralim bozuldu bıraktım detoksu.. hiçbişey yemedim hiç bişey.. belki önceki günden kaynaklanmıştır büyük ihtimal öyledir ama akşam moralim çok bozuldu.. eşim bile farketti çok kötü oldum.. saat 10 da yattım uyudum zaten.. bu sabah 111,0 la uyandım :14:

şimdi buraya en başta yazdığım listemle devam ediyorum. inşallah yarın sabah en azından 110,0 olsam geçen cuma 110,6 ıydım çünkü..

bu hafta moralim çok bozuldu ya :5:

neyse sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir yedim yanında nesquikli süt içtim.. öğlen de mercimekli bulgur yicem iki üç kaşık.. yanında yoğurt yerim.. akşam sadece yoğurt yiyebilirim 1 dilim ekmekle.. ya da cacık yapar yerim..

bakalım yarın güzel bişeyler görsem :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :19::19::19::19::19::19:
ya niye hep böyle oluyor herkese bi güzel cevap yazdım alıntı yaptım bisürü yazdım hepsi gitti yaaaa tam 35 dakkadır yazıyordum :(( neyse rutin kahvaltımı yaptım şimdi evi temizliycem :41:

herkese günaydınnn bu arada :9:

ya niye hep böyle oluyor herkese bi güzel cevap yazdım alıntı yaptım bisürü yazdım hepsi gitti yaaaa tam 35 dakkadır yazıyordum :(( neyse rutin kahvaltımı yaptım şimdi evi temizliycem :41:

babane babane bi daha yaz :))):1::1::1::9::9::9:

bu arada bende sabah kahvaltısını evde yapamadım
1 simit 1 ayran la kahvaltımı yaptım;

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dünkü yürüyüşten sonra sabah zor uyandım okula da geç kaldım.

Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 çk bal

ara: 1 küçük elma yedim şimdi.

Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacak :27: öğle arasında görüşürüz kızlar :56:

ben yazdığım cevabı mutlaka bilgisayara kaydediyorum eğer uzunsa bi kere başıma geldi çünkü çok canım sıkılmıştı böyle bi çare bulmuştum ben de.. :31:

Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacak :27: öğle arasında görüşürüz kızlar :56:

görüşürüz tatlım.bende dünkü öğle arası yürüyüşüme bugünde devam etmek istiyorum ama hava yağmurlu burada :((

babane babane bi daha yaz :))):1::1::1::9::9::9:
oyy yapma nolur :))) :9::9:

günaydın gülhancım afiyet olsun canım :)

ben yazdığım cevabı mutlaka bilgisayara kaydediyorum eğer uzunsa bi kere başıma geldi çünkü çok canım sıkılmıştı böyle bi çare bulmuştum ben de.. :31:
aslında iyi fikir bende öyle yapayım bundan sonra :9:

Selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.Light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.Şu pohaçalar bitsede kurtulsam:9:
Ara olarak çubuk kraker yedim.
Öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.:68:

selam gençler ve kendini genç hissedenler.
sabah
tam çavdar kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
yeşil çay

öğlen
1 adet enginar

ara
1 elma

saygılar :D

arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. o kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. iki tane de domates rendeledim. o arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde :42:

şimdi bunu yemek topiğine yazayım :52:

Selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.Light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.Şu pohaçalar bitsede kurtulsam:9:
Öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.:68:
selam canım hoşgeldişn ekledim seni :) bende oyumu çorbadan yana kullanıyorum :)
selam gençler ve kendini genç hissedenler.
sabah
tam çavdar kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
yeşil çay

öğlen
1 adet enginar

ara
1 elma

saygılar :D
selam canım hoşgeldin ben gencim evet :9::9:afiyet olsun arkadaşım
arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. o kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. iki tane de domates rendeledim. o arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde :42:

oyy canım çekti bende çok severim böyle yemekleri ama eşim sevmiyor çok karışık bunlar diyor :))

benim eşim sever mi ki aceba :69:

Son düzenleyen: Moderatör:
soğanları yarım halka şeklinde, ıspanakları normal, diğerlerini küp küp doğradım. karnıbahar olsaydı evde ondan da koycaktım. ama yoktu.

aklıma geldi süperfreshin kış sebzeleri mi ne karışık sebzesi var, buharda pişirmelik 2 çeşit. bi de iglo nun galiba. ofiste yemek yaptığımda dondurulmuş kullandığım için. aklınızda olsun. sebze konusunda sıkışırsanız bi koşu markete gidinn.. benden sölemesi

Taydincim sağolasın ben yemek tariflerini sevalin verdiği gidi adım adım anlatılınca yapabiliyorum :D ondan sordum ayrıntısını. Bugün yapmayı düşünüyorum bakalım.

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.:70:
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.:50: Bir daha yapmıycam.:31:
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.:50: O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni:9:
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

Ben ya kendim denedim yada yakın çevremdeki insanların denemelerine bizzat şahit oldum. Hap asla ama asla çözüm değil! Olan parana olur en önemlisi de umutlanıyosun ama sonunda hiçbişeye yaramadığını görünce yıkılıyosun. Bırak hap falan alma. Elma kromundan formüla 7 sine, exodexinden, FX15 lere kadar neler neler biliyorum hepsi fos. Sen yediklerine bak, suyunu iç, bitki çayını iç, hareketini artır. Bunları yapabiliyosan olay tamamdır er yada geç hedefine ulaşırsın. Aslolan reçete budur! Demi kızlar ne diyosunuz?

bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim

sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı

Ben de yapayım en iyisi bunu. elmayı suda haşlayıp içine diğer malzemeleri mi atıyosun? Met. çayı için soruyorum.

bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave

sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii

Canım eğer 10 da yatmıyosan o saat geç değil ki çok. Bir kase çorba, bir dilim kepek ekmeği ve salata çok gelmezdi bence.

Sağolasın seval güzel anlatmışsın adım adım tam istediğim gibi :27: Sebze, zeytin yağı, bakliyat, yoğurt işte sağlıklı yemek budur diyorum. Neymiş ayranlı detokslar falan :51:

selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.şu pohaçalar bitsede kurtulsam:9:
öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.:68:

yanında birşeyler götüremezmisin canım.ben işyerine hep yanımda getiriyorum.akşamdan yapıyorum zeytinyağlılarımı.mesela bugün kereviz yedim patates ve havuçlu yapmıştım

[ı]arkadaşlar öğlen bi yemek yaptım.. Dünkü detoks faciamdan arda kalan haşlanmış bulgur, y.mercimek ve nohutla uydurma bişeyler yaptım.. önce bi tencereye 2 çorba kaşığı zeytinyağı koydum biraz kızdırdıktan sonra 1 tane yeşil biberi ince ince kıyıp attım yağa.. O kızarırken de 1 tane yeşil soğanı ince ince kıyıp hazırladım.. Iki tane de domates rendeledim. O arada biberler kızardı soğanları attım çok fazla öldürmeden domatesleri attım hemen.. Iyice pişince yarım kaşık salça çok az kimyon nane ve tuz attım.. üstüne de bulgur, yeşil mercimek ve nohutu kattım.. Tabağın yarısına yoğurt yarısına da bu yemeği koydum.. Afiyetle yedim 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde :42:

[/ı]

afiyet olsun şekerim hem elinde kalanlar değerlenmiş hem güzel olmuş.ohh ne güzel

Ooooooo herkesler burda :3:

Öğle arasında bir tost yedim. İçinde peynir ve domates vardı, yanında 3 zeytin ve çayla.
Şimdi eve geldim ve bu kup kuru öğünümü yeşillik yiyerek şenlendirmeyi düşünüyorum.

Kendime güzel bir salata yapayım öğlen yiyemedim şimdi yiyeyim hem daha öğlen bitmedi ki :32:

Kızlarrr yüreğim sızlarr;

45 dk yürüyüşün ardından
4 ç.k. Kreviz ve 2 dilim sebzeli ekmkeğimden yedim
ve tekrar işimin başına döndümmmm

herkese kolay gelsinnnn

Back
X