• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğle arasında enginar yazmıştım.dolabı bi açtım enginardan eser yok :D
bende davuklu salata yedim.
bilginize :52:

Akşam
1 kase Bruksel lahanası :56:
1 küçük yoğurt

slm kızlarrrrr
işte dün yediklerimin devamı:

öğlen:
birbuçuk kepçe çorba
1dilim kep. ek.

ara:
1 bardak yarım yağlı süt
bir parmak kadar cevizli sucuk

akşam:
1 ızgara çipura
bol yeşil salata

ara:
2 bardak şekersiz bitki çayı

şu cevizli sucuklar dün bitti de rahatladım
resmen cevizli sucuk diyeti olmuştu benmki artk

Ooooooo herkesler burda :3:

Öğle arasında bir tost yedim. İçinde peynir ve domates vardı, yanında 3 zeytin ve çayla.
Şimdi eve geldim ve bu kup kuru öğünümü yeşillik yiyerek şenlendirmeyi düşünüyorum.

Kendime güzel bir salata yapayım öğlen yiyemedim şimdi yiyeyim hem daha öğlen bitmedi ki :32:
afiyet olsun canım tost yarım somun ekmek değil demi inşaAllah :9::9:
Kızlarrr yüreğim sızlarr;

45 dk yürüyüşün ardından
4 ç.k. Kreviz ve 2 dilim sebzeli ekmkeğimden yedim
ve tekrar işimin başına döndümmmm

herkese kolay gelsinnnn
yürüyüş süper tebrikleri begümeee :9: afiyet olsun canım
öğle arasında enginar yazmıştım.dolabı bi açtım enginardan eser yok :D
bende davuklu salata yedim.
bilginize :52:

Akşam
1 kase Bruksel lahanası :56:
1 küçük yoğurt

bende ömğlene yedim lahana ama çok gaz yapıyor yaa karın ağrısından duramam artık 2 gün :9:

slm kızlarrrrr

öğlen:
birbuçuk kepçe çorba
1dilim kep. ek.

ara:
1 bardak yarım yağlı süt

akşam:
1 ızgara çipura
bol yeşil salata

ara:

Ben daha hayatımda hiç yemedim o cevizli sucuktan. Nasıl dadı iyi mi :27:

akşam öğününe bayıldım ama sabah bile yerim balığı ben :27:

afiyet olsun canım tost yarım somun ekmek değil demi inşaAllah :9::9:
bende öğlene yedim lahana ama çok gaz yapıyor yaa karın ağrısından duramam artık 2 gün :9:

Hayır canım ya incecik bir ekmek işte. 4 lokmada bitiyo zaten. Bundan sonra öğünümüzün fotografını çekip koyalım diyorum ben tabii ki fırsatı olanlar için :8: neden olmasınnn?

bu arada sbh tartıldm 63,7 ye düşmüşüm:66:

ve bugüne gelinceeee

kalkınca
1 küçük muz
1 bard yarm yağlı süt

kahvaltı:
1 haşlanmış yum.
1kk pey.+yarm kk tulum pey
3 siyah+1 yeşil zey.
1 çay k tahin-pekmez+1çay k bal
1 dilimm kep. ek
1 bardk şekersz çay

ara:
1 armut
1 kupa şekersiz rezene

öğleni yine henüz yiyemedm,daha yapıcam da yicem:17:

Koca bir salata kasesine tazecik çıtır marullar ve taze soğan doğranır. İçine 1 tk nar ekşisi, 1 tk zeytin yağı, tuz, sumak, kırmızı biber, kimyon, nane konur. Güzelce karıştırılır ve afiyetle yenirrr.

Yanında bir dilim çavdar ekmeği yedim çünkü salata dişlerimi kamaştırıyo bikaç çataldan sonra yiyemiyorum.

Suyumu ihmal etmemem lazım daha 1 litreyi bulamadım yaa.

Ben daha hayatımda hiç yemedim o cevizli sucuktan. Nasıl dadı iyi mi :27:

akşam öğününe bayıldım ama sabah bile yerim balığı ben :27:

ay ben seviyorm baya yaa,zaten cevizi bi böyle bi de kereviz salatasnda doğru dürüst tüketebiliyorm,hem sağlıklı da,yoksa nutella kavanozna dalasm gelio:56:
tatlı ihtiyacmı sağlıklı bi şeklde giderio....du:37::58:
kalori kısmını hiç kurcalama ama:27:

Koca bir salata kasesine tazecik çıtır marullar ve taze soğan doğranır. İçine 1 tk nar ekşisi, 1 tk zeytin yağı, tuz, sumak, kırmızı biber, kimyon, nane konur. Güzelce karıştırılır ve afiyetle yenirrr.

Yanında bir dilim çavdar ekmeği yedim çünkü salata dişlerimi kamaştırıyo bikaç çataldan sonra yiyemiyorum.

Suyumu ihmal etmemem lazım daha 1 litreyi bulamadım yaa.

oh afiyet olsn,bişi sormk istiyorum
nar ekşisi kilo yaparmı?
dün elim gittti gitti geldi ama koymadm salataya

Hayır canım ya incecik bir ekmek işte. 4 lokmada bitiyo zaten. Bundan sonra öğünümüzün fotografını çekip koyalım diyorum ben tabii ki fırsatı olanlar için :8: neden olmasınnn?

aslında süper bi fikir ama herkes yapamaz zaten çalışıyorsunuz koşturuyorsunuz akşama kadar bide onla nasıl uğraşacaksınızki ben evdeyim ama yinede yapamam gibime geliyor :))

slm kızlarrrrr

öğlen:
Birbuçuk kepçe çorba
1dilim kep. Ek.

Ara:
1 bardak yarım yağlı süt

akşam:
1 ızgara çipura
bol yeşil salata

ara:

bende tam dicektim yinemi cevizli sucuk die :))

oh afiyet olsn,bişi sormk istiyorum
nar ekşisi kilo yaparmı?
Dün elim gittti gitti geldi ama koymadm salataya

bende yoktur bir zararı ya ,bilmemki diğrelerinin fikri olan varmı ?

bende tam dicektim yinemi cevizli sucuk die :))

bende yoktur bir zararı ya ,bilmemki diğrelerinin fikri olan varmı ?

benim fikrim nar ekşisi hiç sevmem :1:

o cevizli sucuk benim bildiğim cevizli sucuk mu acep? lokumlu olan mı o :26: :20:

.

benim fikrim nar ekşisi hiç sevmem :1:

o cevizli sucuk benim bildiğim cevizli sucuk mu acep? lokumlu olan mı o :26: :20:

.

böle dışı pekmez olan var ya ooo,cevizleri ipe dizip kaynayan pekmeze mi batırıyolar ne öyle bi yapılışı var sanırım,tabi k.yemişçilerdn fln alıoz o işte:27:

gayet sağlıklı da işte kalori kısmını bilemiorm:27:

böle dışı pekmez olan var ya ooo,cevizleri ipe dizip kaynayan pekmeze mi batırıyolar ne öyle bi yapılışı var sanırım,tabi k.yemişçilerdn fln alıoz o işte:27:

gayet sağlıklı da işte kalori kısmını bilemiorm:27:

oyy gidiyom markete almaya :))) kızlar kalorili değil demi alimmi 1 tane :52:

oyy gidiyom markete almaya :))) kızlar kalorili değil demi alimmi 1 tane :52:

almaaaaaaaa almaaaaa:52:
bağımlılık yapıooooo:52:
kocam akşama gelirken cevizli sucuk da alayım falan ddi,çemkirdim walla sabote edion beni,zaaflarımı kullanıosn alçakkkk didim:37:

menümü yazim kaçim

sabah:1,5 dilim ekmek, az peynir, nesquik

ara: nesquik

öğlen: tarif ettiğim yemek, yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 avuç leblebi, ıhlamur

akşam: etli patlıcan, yoğurt, 1 dilim ekmek

haydin görüşürüz. :10:

.

almaaaaaaaa almaaaaa:52:
bağımlılık yapıooooo:52:
kocam akşama gelirken cevizli sucuk da alayım falan ddi,çemkirdim walla sabote edion beni,zaaflarımı kullanıosn alçakkkk didim:37:
:60::60: bizimkide yok almayın der al dediğimde yok kilo alırsın diye almıyoo ben kaçamak yapim alim şimdi bitane ya zaten dişim ağrıyo bağımlılık yapsa bile yi,yemem :)))
menümü yazim kaçim

sabah:1,5 dilim ekmek, az peynir, nesquik

ara: nesquik

öğlen: tarif ettiğim yemek, yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 avuç leblebi, ıhlamur

akşam: etli patlıcan, yoğurt, 1 dilim ekmek

haydin görüşürüz. :10:

.

görüşürüz sevalvim afiyet olsun tatlim

:60::60: bizimkide yok almayın der al dediğimde yok kilo alırsın diye almıyoo ben kaçamak yapim alim şimdi bitane ya zaten dişim ağrıyo bağımlılık yapsa bile yi,yemem :)))

görüşürüz sevalvim afiyet olsun tatlim

tüh bak keşke anlatmasaydm,sabote ettim seni:50::1:
bari üstünde kaç cal olduğunu yazanı bulabilirsen onu al da öğrenelim bulamadm da nette:1:

anammm oğlan cıyakladı ben kaçar kızlar,kocam da geliomuş zaten,kendnze dikkat edin,nefislerinize hakim olun kiiiii sabah tartılınca
yarebbimmm ben naptımmm:37::17::35:
demeyesinizzzz:1:
byeeeee
he bu arada
ara:1 armut
1 kupa rezene

akşam:
etli patlıcanlı patitizli türlü,5 y.k kadar
bol yeşil salata
1 dilim kep. ek.

ara:
bir çay bard. tarççınlı salep(100 gramı 95 cal. miş,bilginize...)

byeeeee:74:

tüh bak keşke anlatmasaydm,sabote ettim seni:50::1:
bari üstünde kaç cal olduğunu yazanı bulabilirsen onu al da öğrenelim bulamadm da nette:1:

anammm oğlan cıyakladı ben kaçar kızlar,kocam da geliomuş zaten,kendnze dikkat edin,nefislerinize hakim olun kiiiii sabah tartılınca
yarebbimmm ben naptımmm:37::17::35:
demeyesinizzzz:1:
byeeeee
he bu arada
ara:1 armut
1 kupa rezene

akşam:
etli patlıcanlı patitizli türlü,5 y.k kadar
bol yeşil salata
1 dilim kep. ek.

ara:
bir çay bard. tarççınlı salep(100 gramı 95 cal. miş,bilginize...)

byeeeee:74:

tamam canım bulursam yazanı yazarım burayada :)) anam yarın büyük gün sabah tartıda kaç çıkacaz acep çok merak ediyorum işşallah kilo vermişimdir uzuuun zmandır dereceye giremiyordum geçen hafta üçüncülükle açtım sezoonu bakalım bu hafta nasıl olacak :18:

İyi geceler kızlar...
Maydanoz kürünü nasıl yapıyorsunuz bende pazartesi başlayayım ona..

15 dal maydonoz saplarıyla birlikte yıkıyorum. salataya doğrar gibi belki biraz büyük gelişigüzl doğruyorum. kolay parçalansın diye. blendırın ölçekli haznesinin içine atıyorum. yarım limon suyu ve yarım bardak suyla birlikte blendırdan geçiriyorum. sonra da içiyorum. bugün yüzümde iki tane sivilce çıktı. maydonoz kürümün 6. günüydü. sivilceler de işe yaradığının işareti olsa gerek.

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.:70:
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.:50: Bir daha yapmıycam.:31:
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

takyonu taydin olarak düzeltiyorum.
at şu poğaçaları artık. bak avm ye gittik, nişanlım kadayıf yedi, ben de karşısında şekersiz çay içtim.
metabolizmanla uğraşma. bir şey yapacaksan metabolizma hızını ölçtür. yani hiç hareket etmediğin zamanlarda bünyen kaç kalori yakıyor. sen günlük kaç kalori alıyorsun. hareketsizken yaktığın kalori den fazlaysa aldığın kaloriler gün içinde ne kadarını yakacak hareket yapıyorsun, bunu gözlemle. ama illa hap alacaksan doktor bir arkadaşımın dediğini söyleyeyim; lahana hapı piyasadaki en sağlıklı zayıflama hapıymış. aslında lahanayı yemek lazımmış ama bir kapsülde 1 lahana var gibi düşünmeliymişiz. günde bir lahana yiyemeyeceğimizden hap kullanılabilirmiş.

eve gitmm lazım. evden devam edicem...

Back
X