• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar tüm üyelerimiz yarın sabah 10 a kadar kilo bildirimlerini yapmayı unutmayın lütfen kızlar burcuözer cim sen haftaya listeye dahil olabilirsin canım diğer herkes bildirimini yapsın şu an deneme sürecibde olan tek üyemiz burcudur diğer başvuru ssahipleri iptal edilmiştir bilginize yani taydin ve imseval yarın listeye girecek deneme sürecinde değiller yanlış anlaşılmasın sakın :9:

15 dal maydonoz saplarıyla birlikte yıkıyorum. salataya doğrar gibi belki biraz büyük gelişigüzl doğruyorum. kolay parçalansın diye. blendırın ölçekli haznesinin içine atıyorum. yarım limon suyu ve yarım bardak suyla birlikte blendırdan geçiriyorum. sonra da içiyorum. bugün yüzümde iki tane sivilce çıktı. maydonoz kürümün 6. günüydü. sivilceler de işe yaradığının işareti olsa gerek.

takyonu taydin olarak düzeltiyorum.
at şu poğaçaları artık. bak avm ye gittik, nişanlım kadayıf yedi, ben de karşısında şekersiz çay içtim.
metabolizmanla uğraşma. bir şey yapacaksan metabolizma hızını ölçtür. yani hiç hareket etmediğin zamanlarda bünyen kaç kalori yakıyor. sen günlük kaç kalori alıyorsun. hareketsizken yaktığın kalori den fazlaysa aldığın kaloriler gün içinde ne kadarını yakacak hareket yapıyorsun, bunu gözlemle. ama illa hap alacaksan doktor bir arkadaşımın dediğini söyleyeyim; lahana hapı piyasadaki en sağlıklı zayıflama hapıymış. aslında lahanayı yemek lazımmış ama bir kapsülde 1 lahana var gibi düşünmeliymişiz. günde bir lahana yiyemeyeceğimizden hap kullanılabilirmiş.

eve gitmm lazım. evden devam edicem...

bende bol bol lahana yıyorum tabı gunluk hakkımı gecmeden en bayıldıgım yemek lahana kapuska onu yedıkce zayıflıyorum :1:tavsıye ederım haptan daha saglıklı

benim fikrim nar ekşisi hiç sevmem :1:

o cevizli sucuk benim bildiğim cevizli sucuk mu acep? lokumlu olan mı o :26: :20:

.

cevızlı sucuk coooook kalorılı bence yemeyın arkadaslar tabı sız bılırsınız ama nacızane fıkrım onu yerıne 3 kuru kayısı yıyın

oyy gidiyom markete almaya :))) kızlar kalorili değil demi alimmi 1 tane :52:

kalorı deposu takyoncum

daha gunluk yuruyusumu yapmadım ben yaaaa bılgısayarın basına oturunca kalkamıyorum neyse bugunkı bıldırımım
bugun kalsıyum dıyetı yaptım
toplamda 10 yk sebze
3 sut
2 meyve
2 tahıl

Ooooooo herkesler burda :3:

Öğle arasında bir tost yedim. İçinde peynir ve domates vardı, yanında 3 zeytin ve çayla.
Şimdi eve geldim ve bu kup kuru öğünümü yeşillik yiyerek şenlendirmeyi düşünüyorum.

Kendime güzel bir salata yapayım öğlen yiyemedim şimdi yiyeyim hem daha öğlen bitmedi ki :32:

tost yaglımıydı yagsızmıydı canım yagsız 200 kalorıyken yaglı 400 kalorıymıs

valla canım ben zayıflarken çok güzel (109,5 a kadar düşmüştüm) bi gün yememem gereken ne varsa yedim ve ertesi gün bu detoksu yaptım gün boyunca hiç bozmamama rağmen sabah başlamadan önce tartıldığım kilodan akşam 1,5 kilo fazla çıktım :53: .. moralim bozuldu bıraktım detoksu.. hiçbişey yemedim hiç bişey.. belki önceki günden kaynaklanmıştır büyük ihtimal öyledir ama akşam moralim çok bozuldu.. eşim bile farketti çok kötü oldum.. saat 10 da yattım uyudum zaten.. bu sabah 111,0 la uyandım :14:

şimdi buraya en başta yazdığım listemle devam ediyorum. inşallah yarın sabah en azından 110,0 olsam geçen cuma 110,6 ıydım çünkü..

bu hafta moralim çok bozuldu ya :5:

neyse sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir yedim yanında nesquikli süt içtim.. öğlen de mercimekli bulgur yicem iki üç kaşık.. yanında yoğurt yerim.. akşam sadece yoğurt yiyebilirim 1 dilim ekmekle.. ya da cacık yapar yerim..

bakalım yarın güzel bişeyler görsem :14:

canım bozma moralını sen sıkıca sarıl dıyetıne herseyden az yıyerek vermek daha ıyı sok dıyetler denedım yıllardır hıç basarılı olamadım

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dünkü yürüyüşten sonra sabah zor uyandım okula da geç kaldım.

Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 çk bal

ara: 1 küçük elma yedim şimdi.

Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacak :27: öğle arasında görüşürüz kızlar :56:

bende saatler degıstıgınden berı hep uykusuz kalıyorum alısamadım daha

canım senin adına çok sevindim
89 cm süper bi rakam, çok iyi moral olmuştur sanaaa
ve annenlerin gitmesine de sevindim açıkçası, moralin bozuluyodu çünkü, en azından şimdi daha iyi beslenirsin :))

bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim

sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı

meto hızlandırıcı cay su karanfıllı olan mı bu rada tesekkur ederım

bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave

sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii

co dusuncelı bı esın varmıs sanada masallah canım:nazar:

çok güzel ya belden 20 cm. harikaa....
arkadaşının hastalığı ne bilmiyorum ama 4 yıl önce ben de oldum. çok riskli bir durumu yoksa en fazla 3 4 ayda işine gücüne devam eder. en önemlisi moral. kendini dağıtırsan toparlanman da zaman alıyor. bak gündüz ne diyordun şimdi ne diyorsun. 20 cm:64:

ewet canım neysekı moraımı duzelten seylerde oluyor bırde ıyıkı varsınız ıyıkı bulmusum bu grubu ıyıkıde almıssınız benı aranıza hepınıze tesekkur edıyorum moral verdıgınız ıçın:71::71:

Arkadaşlar ben büyük bahar silkinmesi hareektini başlatıyorum. bu akşam 45 dk lık hızlı yürüyüş ve sonrasında basen hareketleri yaptım ve 1 litre su içtim üstüne sırf gece.

Artık hergünkü hedefim yürümek heryanımı çalıştırmak. havalar da ısındı yihhuuuu :46:

:46::46::46:cok guzel bende katılıyorum bu sılkınme hareketıne

Bende ekledim seni:9::9::9: Özgür Kılıç D***** diye bir istek gelecek o benim:)))

ya facedemı eklıyosunuz benıde ekleyın aslı fatma mantar adım

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.:70:
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.:50: Bir daha yapmıycam.:31:
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.:50: O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni:9:
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

özgurdu bence alma hapı en guzelı saglıklı beslenmek ben bı ara adını vermeyeyım bı hap kullandım f ıle baslıyor neyse 1 ay tok tuttu sonra bı baktım gogsumde kıtleler cıktı odum koptu kanser oldum dıye resmen hemen bıraktım doktoora gıttım hata etmıssın dedı neyse bısı cıkmadı ama belkıde devam etseydım sonuc kotu olabılırdı kesınlıkle bıtkısel dıyolar ama ınanma kımbılır ne var ıcınde
bu arada tasınma ıslerın bıttımı yenı evın nasıl

hıh nerde kalmıştık. eve geldim.yemek yedim. tam açacaktım bilgisayarımı ki babama kaptırdım. biraz onu bekledim. ve şükürler olsun ki burdayım:64:

azcık kendimce hesaplar yaptım. aktarıyorum yanlışsa düzeltin ki doğru bilgiyi bulalım.

bazal metabolizma hızım 1500 kalori civarında.

bugün 1200 kalori civarında yediklerim.

demekki bugün hep yatsam, uyusaydım hiç kımıldamasaydım bünyem 1500 kalori yakacağından, ve ben 1200 kalorilik yemek yediğimden 300 kaloriyi içerden yakmışım zaten. bi de yürüdüm, hareket ettim, stepper a bindim, konuştum vs vs. biraz da öyle yaktım. karlı bir gün olmuş sanırım.

bir de dipnot ekleyeyim; kilo ne kadar çoksa metabolizma da o kadar hızlı olurmuş. kilo verdikçe yavaşlarmış. bu durumda kilo verdikçe yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmaya çalışmak da bana pek mantıklı gelmiyor. az yük varsa az enerji harcıyor vücut. vücudumuzun dengesi bu. bu dengeyi şaşırtmak, bozmak da faydadan çok zarar getirir gibi geliyor bana.

valla canım ben zayıflarken çok güzel (109,5 a kadar düşmüştüm) bi gün yememem gereken ne varsa yedim ve ertesi gün bu detoksu yaptım gün boyunca hiç bozmamama rağmen sabah başlamadan önce tartıldığım kilodan akşam 1,5 kilo fazla çıktım :53: .. moralim bozuldu bıraktım detoksu.. hiçbişey yemedim hiç bişey.. belki önceki günden kaynaklanmıştır büyük ihtimal öyledir ama akşam moralim çok bozuldu.. eşim bile farketti çok kötü oldum.. saat 10 da yattım uyudum zaten.. bu sabah 111,0 la uyandım :14:

şimdi buraya en başta yazdığım listemle devam ediyorum. inşallah yarın sabah en azından 110,0 olsam geçen cuma 110,6 ıydım çünkü..

bu hafta moralim çok bozuldu ya :5:

neyse sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir yedim yanında nesquikli süt içtim.. öğlen de mercimekli bulgur yicem iki üç kaşık.. yanında yoğurt yerim.. akşam sadece yoğurt yiyebilirim 1 dilim ekmekle.. ya da cacık yapar yerim..

bakalım yarın güzel bişeyler görsem :14:

şşşttt moral bozmak yok.

Selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.Light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.Şu pohaçalar bitsede kurtulsam:9:
Ara olarak çubuk kraker yedim.
Öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.:68:

ama ama yaaa. yine poğaça yine poğaça. bu kadar poğaça yemeyle kilo verirsen vallahi poğaça diyetini yaz, hepimiz uygulayalım. poğaça diyeti, tavuk döner diyeti, bi de yeni peydah oldu cevizli sucuk diyeti. sırayla yapalım bunları hepbirlikte.:66:

Kızlarrr yüreğim sızlarr;

45 dk yürüyüşün ardından
4 ç.k. Kreviz ve 2 dilim sebzeli ekmkeğimden yedim
ve tekrar işimin başına döndümmmm

herkese kolay gelsinnnn

dün de sordum sebzeli ekmek nası bişi, nerde satılır, evde mi yapılır, içinde ne vardır.....????

hepinize laf yetiştirdim de fark ettiyseniz bütün gün yoktum yine :66: boş kalamadım gün içinde.yazamadım. şimdi hepsini birden yazayım.

sabah

kepekli ekmekten kaşarlı tost (yağsız, 1 dilimden)

öğlen

döner
yufka ekmek ( 2 dilim ekmek kadar)

ara

sevgili nişanlım fıstıklı kadayıf yedi. kadayıfın üstündeki 1 adet antep fıstığını çarptım.:1:

akşam

çorba (köfteli yapmış annecik)
1çorba kaşığı bakla, 1 çorba kaşığı ıspanak (üstlerine bir kaşık yoğurt)

Arkadaşlar yediklerimi yazmıştım tamamlayayım:

sabah kahvaltımı yazmıştım.

öğlen de tost yedim sanırım yağlıydı. eve gelince salata yedim.

ara: 1 kase çilek

akşam: 2 tane patlıcan dolması

akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, yeşillik.

çarşıya çıktım akşam 6 gibi eve geldiğimde 8 di. iyi yürüdüm. sonra gece de minder hareektleri yaptım mekik vs gibi. umarım yarına 66,8 den az da olsa farklı çıkarım.

gunaydın hanımlarrrrr
kılo bıldırımımı yapayım
gecen hafta:109.9
bu hafta:107.9

gıden:2 kılo:62::66::66::66:

spora gelınce:310 dk

cevızlı sucuk coooook kalorılı bence yemeyın arkadaslar tabı sız bılırsınız ama nacızane fıkrım onu yerıne 3 kuru kayısı yıyın

kalorı deposu takyoncum

anammmmmmmmmm:53::53::26:
neyse olan oldu,cevizli sucuk defterini hep beraber kapatalım artık kızlar,yoksa cortlarız valla:33:
kocamın da akşam çektm kulaklarını bida cevizli sucuk fln yokkk,yicekse kendi dışarda yesin öle gelsn eve:63:

günaydn bu arada kızlar:)

eveeeet gelelim sınav sonuçlarına...

pzt başladım başlangıç kilosu:65
şu an: 63,7
verilen kg: 1,3
:65:

110,3

bugün bi daha bildirim yapamayabilirm arkadaşlar.. görüşürüz

günaydın kızlar
malesef yine 82 çıktım be yaaaa

nie böle oldu anlamadım
o kadar su okadar spor boşmuydu yani :((

bugün ay başı ya çok yoğunum uğrayamayabilirim
haberiniz olsun
öptüm herkese

tartıda çıkan 79.6 - 0.8 = 78.8 olmuşum.

geçen cuma 79.5

0.7 kg daha gitmiş

eveeet takımcım artık stacer diilim.
başlangıç kilom 78.8:66::66:

kızlar bu arada dünkü patlıcn yemeği yerine 150 gr yağsz biftek,ara öğndede 1 çay bar. salep yerine 1 kupa tarçınlı ıhlamur içtm.

bgn de kalknca 1 muz ve 1 bar. süt içtm

bgn 40 kontrolm var oğlmu da sünnet için çock cerrahna göstericz,dışarıda olcm yani,ben de giremeyebilirim.

hoşçakalın,sağlıklı zayıflamalar......

Hemen hemen her evin mutfağında yer alan, salataların lezzetli sosu nar ekşisi zararlı mı?
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, salatalarda sos olarak kullanılan nar ekşisi için "Tuzak kaloridir. Miktarını olabildiğince az tutmak gerekir” diye konuştu.

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 8'inci Sağlık Halk Kongresi'nde ‘Uygulamalı düşük kalorili yemek hazırlama’ etkinliğine katılan Yılmaz, salatalarda kullanılan soslara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

"Tabii her zaman nar ekşisi, her zaman sirke, her zaman limon demiyoruz. Damak lezzetine göre ve kalorisine dikkat ederek dönüşümlü olarak kullanalım.”

Diyetisyen Canan Değirmenci ise salata soslarının iştah açıcı olduğunu ve ekmek tüketimini arttırdığı için önermediklerini vurguladı.

(ntvmsnbc)

günaydın kızlaaarr

maşallah kilolar verilmiş

veremeyenler de üzülmesin, onlar da haftaya verirler inşalllaaaaahhhhhhh

sabah önce aç karna 1 bardak MHÇ içtim, arkasından da 1 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim kahvaltı olarak da
2 dilim denge ekmekten iki dilim incecik kaşarla yağsız tost yaptım, onu yedim
1 salatalık
2 çk bal ve
1 kupa yeşil çay içtim

saat 11 gibi de elma yicem ara olarak

gülhancım bu MHÇyi de şöyle yapıyorum
1 elma
1 limon
10ar tana karanfil ve tane karabiber
1 çubuk tarçın

hepsini 1 lt suda 35-40 dk ya yakın kaynatıyorum, kısık ateşte

daha sonra tarçını ve biberlerin bi kısmını çıkartıp, blenderdan geçiriyorum, posasıyla içiyorum
7 gün içiliyo ama sadece
fazlası zararlı sanırım

sabah-öğle- akşam içiliyo tabi

Back
X