• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben bugün çok yoğundum malum ay başı

yediklerimi yazıp çıkayım;
sabah;2 dilim ekmek+az lor az beyaz peynir
1 haşlanmış kayısı kıvamında kırmızı biner serpilmiş yumurta
2 fincan çay

ara:1 elma

öğlen:zeytinyağlı kereviz+2 dilim ekmek

ara:1 avuç leblebi+1 fincan 5i bir yerde çay+3 tane light biskivi

birazdan eve gidicem akşama misafirim var yemekte.ama dietin dışına çıkmam öle çok ağır yemekler yapmadım çünkü
yarın görüşmek üzere herkese iyi akşmalar.öpüldünüzzz

hem misafirin var hem diyetin dışına çıkmıyosun negüzel maşallah canım. moralini bozma bak ben aylardır nerdeyse hep aynıyım napalım vazçekmek yok. senin yemeklerin çok güzel hep kereviz falan bence moral bozmadan devam :8:

günaydın kızlaaarr

maşallah kilolar verilmiş

veremeyenler de üzülmesin, onlar da haftaya verirler inşalllaaaaahhhhhhh

sabah önce aç karna 1 bardak MHÇ içtim, arkasından da 1 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim kahvaltı olarak da
2 dilim denge ekmekten iki dilim incecik kaşarla yağsız tost yaptım, onu yedim
1 salatalık
2 çk bal ve
1 kupa yeşil çay içtim

saat 11 gibi de elma yicem ara olarak

gülhancım bu MHÇyi de şöyle yapıyorum
1 elma
1 limon
10ar tana karanfil ve tane karabiber
1 çubuk tarçın

hepsini 1 lt suda 35-40 dk ya yakın kaynatıyorum, kısık ateşte

daha sonra tarçını ve biberlerin bi kısmını çıkartıp, blenderdan geçiriyorum, posasıyla içiyorum
7 gün içiliyo ama sadece
fazlası zararlı sanırım

sabah-öğle- akşam içiliyo tabi

canım çok sağolasın şimdi bu bir litreyi bir günde mi bitiricem yoksa içebildiğim kadar 2 günde de içilir mi?

Günaydın kızlar benim moralim yine bozuldu.kilom aynı.Neden gram bile veremedim anlamadım.2 haftadır yerimde sayıyorum.59,5 :26::25::25:
Sanırım az su içmeye başladım oyüzden.Çok su içincede burda (dükkanda yanlız olduğum için) sık sık wcye gitmek sorun oluyor.Offf....

2 haftadır mı :60: ben yılbaşından beri yerimde sayıyorum benim çoktaan vazgeçip gitmem lazımdı ama amacıma ulaşıcam biliyorum olacak olacak :27:

Hepimiz Balıkesirliyiz :1:

Eklentiler

• $diyet3.webp
    $diyet3.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $diyet2.webp
    $diyet2.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 28
hem misafirin var hem diyetin dışına çıkmıyosun negüzel maşallah canım. moralini bozma bak ben aylardır nerdeyse hep aynıyım napalım vazçekmek yok. senin yemeklerin çok güzel hep kereviz falan bence moral bozmadan devam :8:

canım çok sağolasın şimdi bu bir litreyi bir günde mi bitiricem yoksa içebildiğim kadar 2 günde de içilir mi?

2 haftadır mı :60: ben yılbaşından beri yerimde sayıyorum benim çoktaan vazgeçip gitmem lazımdı ama amacıma ulaşıcam biliyorum olacak olacak :27:

kutluyorum canım dıren sakın bırakma devam et boyle

Hepimiz Balıkesirliyiz :1:

ben bayıldım buna ya

kızlar takım olarak komple çöküşteyiz resmen dokuzuncu olmuşuz bende dahil hepimizin biraz daha gayret etmemiz lazım haftaya güzel bir liste çıkaralım

takyoncum ben haftada 2 den fazla veremıyorum kı genelde:44::59:

günaydn hepinize hanımlaaaar:)
ay dünkü yediklerimi yazim de bi ceza kesin siz bana:26:

kalkınca:
1 bar süt. 1 muz

kahvaltı:
1 haş. yum
1 kk. pey.
3 siyah 1 yeşil zey.
yarım haşlanmış patates
1 çay k. tahin-pek. 1 çay k. bal 1 çay k. nutella:26::27:
1 dilim kep. ek
2 bardak şekersiz çay

ikindi:
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
2 çatal künefe:26::30:

bu kadar :27:
başka bişi yemedm ama:37:

dün kırk kontrolum vardı,ona gittik,eşim de dermatoloğa görndü,oğlumuzu da sünnet için çock cerrahna göstericktk ama izinliymiş,bi de lazer için estetisyenin kliniğine gttik,snra bebek arabası baktm fln çok koştrdm yani,yakmışımdır heralde:17::37:

walla 8inde tatile çıkıcz en azından göbiki yok etmeli gidene kadar,ben daha pide yiyorm yaaaa:17:

grubumuz da cortlamış bu hafta sıralamada,noliy kızlar yaw,silkenelip kendimize gelelim yahu:37:

kutluyorum canım dıren sakın bırakma devam et boyle

ben bayıldım buna ya

takyoncum ben haftada 2 den fazla veremıyorum kı genelde:44::59:
canım zaten 2 den fazla vermek sağlıksızolur sen gayet iyi gidiyorsun :71:

niye öle diyosun gülsüm birinci olmuşuz ama sondan.farkedermi ???? :)):35::35::1::9:
:60::60::60::60::60: fakır tesellisi işte napalım öyle diycez artık :60:

kalkınca:
1 bar süt. 1 muz

kahvaltı:
1 haş. yum
1 kk. pey.
3 siyah 1 yeşil zey.
yarım haşlanmış patates
1 dilim kep. ek
2 bardak şekersiz çay

ikindi:
1 kuşbaşılı kaşarlı pide

dün kırk kontrolum vardı,ona gittik,eşim de dermatoloğa görndü,oğlumuzu da sünnet için çock cerrahna göstericktk ama izinliymiş,bi de lazer için estetisyenin kliniğine gttik,snra bebek arabası baktm fln çok koştrdm yani,yakmışımdır heralde:17::37:

walla 8inde tatile çıkıcz en azından göbiki yok etmeli gidene kadar,ben daha pide yiyorm yaaaa:17:

grubumuz da cortlamış bu hafta sıralamada,noliy kızlar yaw,silkenelip kendimize gelelim yahu:37:

aaaa burcucumhiç olmaış kız ne bunlar :20: bencede silkelenip kendimize gelelim en başta bennnn

günaydın kızlar,

dün akşam ben de biraz cozuttum.

akşamüstü bir kaşarlı tost yedim küçük sandviç ekmeğine

akşam da bir çorba kaşığı pilav, bir çorba kaşığı kuru fasulye, kibrit kutusu kadar da tavuk göğüs.

ama bir dilim pasta yedim saat 10 gibi. bu sefer dayanamadım. cuma mutluluğundan sarhoş oldum sanırım.

bugün maydonoz kürümün 8. günü

kahvaltıda

1 dilim ekşi mayalı doğal ekmek
peynir
1 zeytin
1 yumurta
domates salata dereotu

yedim. dün akşam için balık almıştım. kahvaltıdan yeni kalktım. bundan sonraki öğünümde ızgara balık yemeyi planlıyorum.

yine haftasonu geldi. beni çok yalnız bırakmayın noolluuurr.

$simdikiben.webp

Arkadaşlar dün gece bi eski fotografıma rastladım. Değişiklik gördüm kendimde ve sizinle paylaşayım dedim. Alttaki fotografta 76 kilodan az değilim bu son fotografımda (üstteki) ise 68,6 yım. Umarım tam 60 olunca daha güzel bir fark görürürm.

Eklentiler

• $tombisken.webp
    $tombisken.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

kalkınca:
1 bar süt. 1 muz

kahvaltı:
1 haş. yum
1 kk. pey.
3 siyah 1 yeşil zey.
yarım haşlanmış patates
1 dilim kep. ek
2 bardak şekersiz çay

ikindi:
1 kuşbaşılı kaşarlı pide

Evet biraz abartmışsın sabah nutella sonra pide falan çok olmuş. ama ben de dün öğle yemeğinde dışardaydım ve bir kase çorba ve salatanın yanında tek lahmacun yedim. Onun yağı bana yeter bugünlük derken akşam da köfte yedim o da yağlıydı yanında salata vardı ama dün aldığım yağ miktarı seni geçmiştir. Cumartesi pazar rehavetine girmemem lazım hakkım bitti çünkü.

günaydın kızlar,

dün akşam ben de biraz cozuttum.

akşamüstü bir kaşarlı tost yedim küçük sandviç ekmeğine

akşam da bir çorba kaşığı pilav, bir çorba kaşığı kuru fasulye, kibrit kutusu kadar da tavuk göğüs.

ama bir dilim pasta yedim saat 10 gibi. bu sefer dayanamadım. cuma mutluluğundan sarhoş oldum sanırım.

bugün maydonoz kürümün 8. günü

kahvaltıda

1 dilim ekşi mayalı doğal ekmek
peynir
1 zeytin
1 yumurta
domates salata dereotu

yedim. dün akşam için balık almıştım. kahvaltıdan yeni kalktım. bundan sonraki öğünümde ızgara balık yemeyi planlıyorum.

yine haftasonu geldi. beni çok yalnız bırakmayın noolluuurr.

Haftasonu diye delleniyoz sonra ertesi cumaya hiç kilo verememiş oluyoz. Ben de bu sabah ekşi mayalı köy ekmkeği gibi bişeyden yedim ama 3 dilim yedim yanında klasik kahvaltı işte: peynşr, zeytin, domates, bal yedim.

Birazdan göletli bir parka yürüyüşe gidicem, umarım enerji yakarım.

Bu arada öğlen için de bakla yemeği ve yoğurt yicem.

Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar :66:

öğlen doktora gittim. iğneler değiştirildi. doktor ağırdan alıyorsun dedi. 6 günlük bir takviye verdi.tablet şeklinde. sabah aç karna iççekmişim. bitkiselmiş. doktor hastanede vermese hayatta kullanmam aslında ama bu hafta bunu da kullanıcam.

sabah geç kahvaltı ettim, öğle yemeği saatinde de dışardaydım. acıkınca marketten activianın corn fleks li yoğurdundan aldım bi tane bi de wasa nın sandwiçinden. sinemaya gittim. orda da azcık nişanlımın patlamış mısırlarından yedim.

akşam yemeğinde;

1 ızgara balık
salata
1 küçük bardak kola tüketilmiştir tarafımdan :61:

kola haricinde kaçamaksız bir gün geçirdim. :66:

bugun yedıklerım biraz duzensız oldu et hakkımı 1 gectım sutu az içtim ama haftasonu gec kalkınca duzensız oluyor

02 NİSAN 2011 CUMARTESİ
12:30
3 küçük parca ızgara bıftek -3e-

14:30
1 kepekli sandwiç ekmegi -3t-
Kucuk 1 parca sucuk ızgara -1e-

17:45
200 gr cılek(sekersız) -2m-
Yarım muz -1/2 m-

21:00
2 yk nesfit -1t-
1 cay bar sut -1s-
1 salatalık

Toplam:4 e +4 t + 2.5 m + 1s

Eki Görüntüle 171388

Arkadaşlar dün gece bi eski fotografıma rastladım. Değişiklik gördüm kendimde ve sizinle paylaşayım dedim. Alttaki fotografta 76 kilodan az değilim bu son fotografımda (üstteki) ise 68,6 yım. Umarım tam 60 olunca daha güzel bir fark görürürm.

baya fark var canım ama cıdden coook zayıf gorunuyorsun boyun kac

günaydınnnn,

kimsecikler yok yine, haftasonu takım bekçisi olarak ben burdayım..

bu sabah değişik olarak doktorumun verdiği hapı yuttum :60: bakalım nası bi etki yapacak. merakla bekliyorum.

maydonoz kürümün 9. günüydü.

kahvaltıda

1 dilim ekşi mayalı ekmek
biraz beyaz biraz kaşar peynir
2 zeytin
domates salata
domates biber kavurma yedim.

öncelikle kendime, sonra da tüm takımcığıma kaçamaksız bir pazar diliyorum canlar.

Arkadaşlar dün yediklerim çok düzensizdi:

Sabah ekmeği biraz fazla kaçan bir kahvaltı yaptım ama tüm gün hep açlık atakları yaşadım.

Öğle yemeği olarak bakla, yoğurt, 3-4 köfte ve 1,5 dilim ekmek yedim

Arada bir kuru dilim kek yedim sütlü kahveyle.

Akşam 2 tane dolma yedim.

ilerleyen saatlerde sütlü kahveyle 5 tane bisküvi yedim.

Ama gece çoook geç yattığım için midem zil çalıyodu bütün gece.

Bu arada bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım :52: daha müjdemi vermeden önce biraz beklemek istiyorum :27: iyice sabitlensin şu kilom Allahım inşallah kilom öyledir inşallah :nazar: :nazar:

slm kızlar..
işte günün mönüsü:

sbh:
1 kupa şekersz çay
1 küçük dilim kep ek. üzerine 1 t.k nutella

onu bile zar zor yedim

ara:
1 kupa rezene şekersz

öğlen:
yarm kk pey
2 siyah zey.
1 haşalanmış yum.
1 dilim kep.ek
1 kupa şekersz çay.

eşim görevdn gelnce onunla kahvltı yaptm bana da öğlen yemeği oldu çnkü saat 12 flndı

ara
1 kupa ıhlamur şekersz

akşam
fırınlanmış kabak yemeği 5 y.k kadar
yarm kase yoğurt
1 dilim kep. ek.

tabi oğlum fırsat verir de mtfağa girebilirsem...
kucaktan inmio,ya iştahszlıktan diil yani,fırsatsızlıktan yiyemedim:1:

selamlar hatunlar... haftasonu olduğundan pek giremiyorum malum derslerim var Gülhancım tabiki bayağı fark var eminim kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşaAllah canım...kaçamak olarak fanta içtim sadece 2 bardak başka bişey yapmadım masumum ben :9: görüşürüz canlar byyy

gece gece merhaba,

bugün çılgın bir gündü. doktorum bana fena oyun oynadı. son hafta dışardaydım wc sorunu yüzünden su içemedim fazla dedim. verdiği tabletlerin ilkini sabah aldım. kardeşime anlattığım kelimelerle aktarıyorum; "öküz gibi susadım, fil gibi su içtim, ama kevgir gibi çıkmadı" :60::60:

hakikaten 4-5 litre su içmişimdir. 1.5 şişe soda içtim. 1 neskafe, 5 bardak çay, hala yeşilçay içiyorum, yarım litrelik şişem de yanımda. bu kadar içmeme rağmen acil wc ihtiyacım olmadı, koşa koşa gitmek zorunda kalmadım.

sabah 11 de kahvaltı etmiştim. akşam 7 kadar acıkmadım. zorla bir elma yedim. bütün gün bişey yemedim ama akşam için kayınvalidemlerde misafir vardı. öğlen gittim mantı yaptık. akşam yemeğinde bir tabak mantı yedim.

günü özetleyeyim

sabah: 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.

öğlen: 1 elma

akşam: 1 tabak mantı

lezzetli bir kaçamak yaptım ama. öğlen bir şey yiyemediğim için pişman değilim...:52:

Back
X