- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.181
merhaba takımcığım çok hastayım dün gece belki 10 ssefer kalkmışımdır boğazımın iki tarafıda şişti baş ağrısı mide bulantsıı ateş terleme halsizlik ne ararsanız var bende bugün sesim çıkmıyor sabah kalkar kalmaz ilk kez midem bulana bulana maydanoz kürümü içtim yarın son kürü yapıyorum . iş yerine geldim mecburen işler yoğun diye izin alamadım bir simitin yarısını yedim ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçlarını aldım az önce ıhlamur eşliğinde kalan yarım simidide yedim o kadar zorlanıyorum ki yemekte midem bulanmasa yemeyecektim ama iyileşmem lazım . bugün evde dünya kdar iş beni bekliyor offf kim yapacak nasıl yapacağım hiç bilmiyorum Allah bana güç kuvvet versin ben iyiysem herkez iyi kızlar evde herkez hasta bende hasta oldum tam oldu yani dua edin toparlanıp şu işleri yapabileyim .
daha bişey yemem eve gidene kadar eve gittiğimdeyse ne varsa atıştırıp iyi hissedersem işlerimi yapıcam yok iyi hissetmezsem yatıcam hemen hepinizi öpüyorum ....
daha bişey yemem eve gidene kadar eve gittiğimdeyse ne varsa atıştırıp iyi hissedersem işlerimi yapıcam yok iyi hissetmezsem yatıcam hemen hepinizi öpüyorum ....