Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen: tavuklu patates yemeği yoğurt turşu iki kalın dilim kepek ekmeği

selamlar hanımlar nasılsınız?
nerdeyse 10 gnlk bi aradan snra çok şükür internete girebiliyorum.
yanlz geçmişe baktm tatile gidicemi söylemişim ama izinli yazın dimeyi unutmuşum ben yaaa:26::26::50:

bi hafta kadar antalyada süper bi tatil yaptk,yanlz dönüşte antalyanın içini gezerken çok fena üşütmüşüüm ben 3-4 gün de hastalıkla uğraştm,bebek bi taraftan..
annemle babam geldi yanıma allahtan da bana da oğluma da onlar baktı.ayağa bilem kalkamadım walla mide üşütmesi feci bişi

offfffff ya nolck şimdi takımdaki durumum benm?

canım benim niye hiç ekmek yemiyorsun öğle ve akşam ekmek yok özelliklemi canınmı istemiyor acaba

ferihancım yazdıklarını okudum herşeyn cok güzel ama doktor tavsiyesiyle bile olsa o ilaçları alma derim ben.. sonucta eczane keyfine getirmiyo bu adamları, diyetisyenle anlaşıyo, dr ilacı al diyo eczacı ilac satıyo diyetisyen de komisyonunu alıyo.. genede sen bilirsin ama bence para tuzagı bunlar.. o ilaçlar işe yarasaydı şişman insan kalmazdı dünyada..

nese uzatmıyım :) ben valla ekmegi cok seviyorum ama sadece sabahları yemeye calısıyorum bilerek. ayrıca makarna pilav fln da yemiyorum.. senin menünde pilav gördüm. bence olmasın :20: onun yerine salata ye :19:

ferihancım yazdıklarını okudum herşeyn cok güzel ama doktor tavsiyesiyle bile olsa o ilaçları alma derim ben.. sonucta eczane keyfine getirmiyo bu adamları, diyetisyenle anlaşıyo, dr ilacı al diyo eczacı ilac satıyo diyetisyen de komisyonunu alıyo.. genede sen bilirsin ama bence para tuzagı bunlar.. o ilaçlar işe yarasaydı şişman insan kalmazdı dünyada..

nese uzatmıyım :) ben valla ekmegi cok seviyorum ama sadece sabahları yemeye calısıyorum bilerek. ayrıca makarna pilav fln da yemiyorum.. senin menünde pilav gördüm. bence olmasın :20: onun yerine salata ye :19:

reçeteli değil mi doktorun verdiği ilaçlar? ben olsam tavsiye ettiği ilaçları gider başka eczaneden alırdım o zaman :60:

:27:

yine kimse yok :63:

akşama bakla yicem zeytinyağlı dereotlu yanında sarımsaklı yoğurt iki dilim ekmek

:56:

vay be ne güzel bi imkan.. burada eczanelerde digital tartı bilem yok :9:

sen nasıl bi tartıda tartıldın da bu kadar farklı çıktı kilon?

ben de çok ilaç kullandım daha önce ama ne bi zararını ne de bi faydasını gördüm.. umarım bu ilaçlar işe yarar.. en azından iştah kesse bile faydalı en azından diyetini rahat yaparsın

:31:

sevalcim bu tartıdan ziyade diyetisyenlerin kendi ölçüm cihazları çıplak ayakla çıkarttı o cihaza beni ve bir kağıt çıktı makinadan orada vücut yağım suyum kilom met hızım hepsi çıktı ona görede konuştuk güzel bir uygulama yapmış eczane ama ben şimdi bu kilo işini çok taktım kafama nasıl tartılıp ayarlıcam bilmiyorum cumaları bu kiloı oolayını birde takım durumu var :31:

canım doktor illaki almak zorundasn demedi ama alırsan ek takviye olur dedi iştahını keser metobolizmanı hızlandırıır dedi ilk günden farkettimki bol su içmemi sağladı ve çok zindeyim tek başına işe yaramayacak buna inanmıyorum ben diyet ve sporla birlikte takviye yaparsam iştahımı keser belki diye aldım ilk gün güzel geçti ara öğün yapamadığım halde acıkmadım çok şükür ara öğün getirmemişim markettede diyet bisküvi bulamadım neyse bakalım yarına ne olacak .

benim listemde pilav var ama ben yemeği düşünmüyorum canım yemeklere konulan mecburi pirinçler haricinde pilav makarna yemeyeceğim hatta bu akşam ekmek yemeği düşünmüyorum bol salata sadece bakalım işe yarar inşallah .

reçeteli değil mi doktorun verdiği ilaçlar? ben olsam tavsiye ettiği ilaçları gider başka eczaneden alırdım o zaman :60:

:27:

reçeteli değil canım bitkisel ilaç her eczanede var uzun yıllardır ek takviye olarak kullanılıyormuş iştah kesmede çok iyyimiş biride met. hızlandırıcı yeşil çay kapsülü bakalım kullanayım işe yarayıp yaramadığını bir ayın sonunda görücez ona göre devam ederim yada bırakırım .

gülsümcüm yoktun bugün herhalde canım benim bu kilo olayım ne olacak cuma günü kilo almış olarak listeleri altüst ederim ben bu halde napıcam bana bir çare güzelim ya bir kaç hafta listeye girmesemmi acaba tekrar 97 ye inene kadar burda olup listede izinlimi olsam ay bilemedim şimdi napıcamı sen bir fikir ver canım cumartesi günü 106,8 kg çıktım tartıda .

bende saat başı sayfa yeniliyorum :52:

işte biz de hep buralardayız ama yazanımız edenimiz yoktu hiç dün :6:

sevalcim bu tartıdan ziyade diyetisyenlerin kendi ölçüm cihazları çıplak ayakla çıkarttı o cihaza beni ve bir kağıt çıktı makinadan orada vücut yağım suyum kilom met hızım hepsi çıktı ona görede konuştuk güzel bir uygulama yapmış eczane ama ben şimdi bu kilo işini çok taktım kafama nasıl tartılıp ayarlıcam bilmiyorum cumaları bu kiloı oolayını birde takım durumu var :31:

gülsümcüm yoktun bugün herhalde canım benim bu kilo olayım ne olacak cuma günü kilo almış olarak listeleri altüst ederim ben bu halde napıcam bana bir çare güzelim ya bir kaç hafta listeye girmesemmi acaba tekrar 97 ye inene kadar burda olup listede izinlimi olsam ay bilemedim şimdi napıcamı sen bir fikir ver canım cumartesi günü 106,8 kg çıktım tartıda .

sen yine kendi tartında devam et canım takıma zaten önemli olan kaç kilo olduğun değil kaç kilo verdiğin.. şimdilik böyle olsun ayda bir de harici o diyetisyenin tartısının rakamını da söylersin bize :112:

bu benim fikrim tabi :28:

ben gün içinde heeep burdayım ama haklısın kimse gelmiyo, nöbetleşiyoz biz senle sevalim :19:

evet bi de benim gece nöbetleştiğim devrem vardı aynı hafta girdik gruba ondan da ses seda yok :59: bazen geçmişi okuyamıyorum acaba gelmicem falan demiş miydi ki :44:

:29:

sabah malesef bir porsiyon börek şekersiz çay.. böreğin yufkası iki dilim ekmeğe denk geliyor da yağı fazla geliyor.. uyanamadım da :17:

üstelik akşam yedi buçukta yatıp 10 da kalkıp 11 de tekrar yatıp sabah uyanamadım.. öyle uyuşuk öyle hareketsizim ki.. asgari miktarda hareket ediyorum adeta.. hayatımı idame ettirecek kadar :14: ne yürüyüş ne hareket ne egzersiz :19: hiçbiri yok bende tam bir aydır..

bahardan mı ders çalışmaktan mı ev hanımlığından mı bilemedim ama bu yorgunluğu bu halsizliği bu uyuşukluğu üstümden atmam lazım artık.. fikri olan var mı?

ben çok kararlıyım hem egzersiz ve hem yürüyüşte.. hafif egzersiz tabi ağır egzersiz bizim kilomuzdakilere yaasak..

neyse gerçekten çok kararlıyım.. ama halim mecalim enerjim yok.. hani öyle böyle bi diyette yapmıyorum ki yiyorum haftasonundan beri akşam yemeği de yiyorum.. hasta olacağım için kocişim hoş görüyor şimdilik beni.. yani besin eksiğim yok hep sebze yiyorum.. hiç meyve yemiyorum ama.. akşam aç kalmak pahasına da olsa yemiyorum çünkü yaz meyvesi seviyorum ben onlar çıkınca yicem..

acaip dağıttım konuyu..

sonuç olarak bu uyuşukluğa benim bi çare bulmam ve dünyanın en dinç insanı olmam lazım :15:

yar bana bir çaaare :24:

Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım

ben vaz mı geçsem bu sevdadan :43:

günaydın takımcığım kimseler gelmemiş sevalimden başka herhalde neyse gelirler elbet tilkinin dönüp dolaşıp gelecei yer misali bu takım bizim evimiz gibi ben lafı uzatmadan akşam yediklerimi yazayımda çokmu yemişim sizde fikir verin olurmu takımımın güzel bayanları .

dün akşam

1 kepçe pirinç çorbası
2 küçük lahana dolması
1 biber 4 marul
yağsız haşlanmış brokoli sarımsaklı yoğurtlu
( prinç yediğim için ekmek yemedim )

dün toplamda 16 bardak su içtim

bu sabah

1 dilim börek ( 300 kaloriymiş )
1 biber

4 su bardak su içtim bu saate kadar

ara olarak yanımda diyet bisküvi var

öğle yemeği için sebze yemği yoktu evde 6 yaprak marul getirdim 2 k.k. peynir yanında bir dilim çavdar ekmeği yerim diye düşünüyorum

akşam için artık ekmek yemeyeceim börek ile ekmek hakkımı epey doldurdum

ne diyorsunuz mönüme bir fikir verin yanlış yapıyormuyum sizce :16:

işte biz de hep buralardayız ama yazanımız edenimiz yoktu hiç dün :6:

sen yine kendi tartında devam et canım takıma zaten önemli olan kaç kilo olduğun değil kaç kilo verdiğin.. şimdilik böyle olsun ayda bir de harici o diyetisyenin tartısının rakamını da söylersin bize :112:

bu benim fikrim tabi :28:

evet bende böyle düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı olur gülsüm ne der bilemedim canım biranda 106 olduğum yazarsa listeler altüst olur böyle olmasınıda istemem bakalım gülsümde fikrini söylesin öyle olur artık .

Back
X