- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.541
ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:
:97:
canım sımdıden afıyet olsun dıyeyım bırde bısı hatırlatayım doktorumun uyarısı 2 yemek kasıgı nesfıt nesquıck vs 1 dılım ekmek le aynıymıs hanı bız ekmek yemıyelım dıye lıght dıye 1 kase nesfıt doldurup yıyoruzya aslında nerden baksak 5 dılım en az ekmek yemıs oluyoruz 5 dılım deyınce cook gıbı gelıyor ama nesfıt yerken cok yemıs gıbı hıssetmıyoruz nacızane fıkrımı soyledım ekmek ye bence daha cok doyurur gercı bugun ben fena cozuttum ama

daha birinciyi bitiremedim kız ne ikincisicanım AÖF ilahiyat okuyorum
ben ılkını bıtırdın zannedıyordum canım ıyı calısmalar bende ıkıncı unıversıteye baslamıstım acık öğ kamu sonra zor geldı daha baslayamadan bıraktım bırde 250 mılyonu gecmıstı harcları sınavsız olunca daha cok verıyorduk bende bıraktım
canım bende o bitkisel ilaçları doktor tavsiye etmeseydi almayacaktım zaten kullanan ve işe yarayan kişilerlede görüştüm memnun olduklarını söylediler , bende korkarım öyle sağlığımı bozacak bişey kullanmam hiç , 3 gündür kullanıyorum ve hiç su içemeyen ben günde 16 bardak su içiyorum şartlandırma diyeceksin ama tuhaf bir enerji ve susama hissi var bende çok şükür iştah krizlerimde bitti gibi inşallah hiç olmaz artık daha çok erken ama en azından bir süre deneyeyim bakalım diyorum .
Yeşilçay için yazdıklarını doktorda söyledi bir tablette metabolizma hızlandırıcı verdi , içeriği yeşilçay nar ve c vitamini 1 kapsülde 8 fincana eşit gelen yeşilçay özü bulunmaktaymış doktorun dediği 2 fincandan fazla içilen yeşilçay çarpıntı yapar ama bu kapsülde herhangi bir yan etki yapmadan günde 16 fincan yeşilçay içmiş gibi met hızlanacak ve içtikten yarım saat sonra yürüyüş yapmalısın ki ter ile kalori harcayabilesin dedi bakalım ne olacak bir ay sonunda göreceğim etkisini inşallah işe yaramazsa kullanmam zaten başka![]()
tamam canım ıse yaradıgına cok sevındım kullan bakalım canım ıyı gelır ıyısallah
sevalim poğaçalardan ve kolalardan kurtulmanın bir çaresi yokmu hiç poğaçanın bir tanesi 7 dilim ekmeğe eşit kaloride kola zaten hem zararlı hem şekerli light koladada şeker yok ama tatlandırıcı var daha riskli onun yerine alternatif bişeyler içsen hatta eşinede alıştırsan güzel olacak kolayı kestiğinde otomatik olarak o hafta 1 kilo vereceksin denemesi bedava canım
yağsız patlamış mısır için makinalar var hemde çok uygun fiyatlarda çevrende büyük market yada bim gibi marketler vs varsa oralarda bulabilirsin ben pek sevmiyorum yağsız ama mecbur olunca onu tercih etmemiz gerekiyor tabi
bende 1 pogca 5 dılım ekmek dıye bılıyorum 1 sımıtte 4 dılım ekmek ben bazen sabahları tum tahıl hakkımı 1 sımıtle harcıyorum
hoş bulduk yeni katıldım.destek çok önmli ya özellikle seni anlayacak insanlarla beraber olmak çok güzel.ben 62 kiloyum boyum 1.54.hamile kalmadan bi 10 kilo vermem lazım en az.kalça basen yayılmış durumdaben izmirdeyim çalışmıyorum buaralar evdeyim.
ıyısallah hep beraber verebılırız canım hosgeldın tekrardan cızelgenıde yapsan daha ıyı olur