canım ben de yalnız yaşarken pazar günleri market ve pazar alışverişimi yapardım. pazardan aldığım sebzeleri ayıklar buzluğa atardım. soğanları da rondoda doğrayıp buzluğa. hatta buz poşetleri içine et suyu doldururdum. akşam eve geldiğimde soğanı sebzeyi düdüklüye, 15 dk da yemek hazır. ohhh..
tebrikler. 5 marttan beri diyetteyim. toplamda 5.4 kg vermişim ama hiç böle 1.5 kg birden vermedim.
yalan söylüyo o makina yalannn.

bi de biz nişanlımla gitmiştik. herşey ortaya dökülüvermişti o sadece 2 yaş fazla çıkmıştı bense 7. yağ fazlamız olduğu bir gerçek ama son günlerde tanıştığım ve yaşımı öğrenen herkes daha küçük göründüğümü söylüyor. hıh makine çok biliyor, boşuna dememişler görünen köy klavuz istemez diye..

ben de özel sigortamı aradım. yarın sabah eve gelip kan ve idrar örneklerimi alıcaklar. sonuçları gerçekten çok merak ediyorum. umarım tahmin ettiğim gibi olmaz. son dönemde şekerle ilgili çok ciddi şüphelerim var
tabi mersinde yapılıyor yürüyüş, ben 6 da bi başıma sokağa çıkmaya korkarım be. hem evimin yakınında park vs de yok yürüyüş yapılıcak. maaaadurum da maaaduuurrruuumm

bence de. benim yüzümden benim yüzümden diyip bi yere varamayız ki.. moral bozmak yok. biz niye toplandık burda.. birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için

hade bakem tepinin de gitsin yağlar..

aman kahvaltıya dikkat. ama bir lokmalık ekmeğin üzerine az bal kaymaktan da hiçbişi olmaz. yeterki sofradakinin hepsini götürme..