Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen yemeği olarak 1 kase spacial k + yağsız süt karışımını yedim. 1 porsiyonu 150 kalori civarındaymış. akşama kadar acıkırsam 1 kase daha yerim. bu hafta biraz böyle gideyim bakalım sonuca etkisi nasıl olacak??

slm kızlar bugünkü menüm:

sbh:
1 kase k flakes

ara:
1 elma

öğlen:
1 kase yayla çor.
1 dilim kepek ek.

ara:
1 kupa ıhlamur
1 kupa rezene
1 elma

akşam:
4-5 y.k ıspanak
4-5 yk makarna
1 bardak ayran

ara:
şekersiz çay
yarım avuç kadr badem-kaju-fındık-antep fıs. karışık çerez

yatarken:
1 bardak yarm yağlı süt

gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . Dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . Sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba

arkadaşlar malesef karpuzda çok şeker var.ona göre bilerek yiyin.ama ince ay şeklinde 1 dilim 1 porsiyon yerine geçiyor bende öyle biliyorum

günaydın arkadişler;
saçma sapan bir haftasonu geçirdim dietsel olarak.sabah yedim sonra bida ertesi gün yedim falan.şuursuz kilo verdim ya =)

bu sabah;
1 kase müsli
ara
yeşil çay
öğlen
1 kase müsli
ara
yeşil çay
akşam
bezelye ve enginar

:54:

çok sağlıksız değilmi canım mönün?

dünkü menümü yazıyorummm :)

sabah
1 kk pınar beyaz light
2 ck tahin pekmez
yarım domates
2 dilim kepek ekmeği

öğle
2 yk haşlanmış makarna
3 tane ızgara nugget

ara
1 dilim tahin*pekmezli ekmek ( reglim ya ondan ) :1:

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

bugünkü menüm

sabah
1 tane kücük uno kepekli sandviç ekmeği ( arasında pınar beyaz light ve light kaşar peyniri )

öğle
mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
1 ısırık halley ( regliiiiiyiim demiştim dimiiii :63: )

ara
2 tane eti formun çikolatalı bisküvüsünden ( regl regl regllll :60: )

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yağsız süt

hanimiş nasılmış lequimin menüsüüüüü :61::61::61:

öğlen yemeği olarak 1 kase spacial k + yağsız süt karışımını yedim. 1 porsiyonu 150 kalori civarındaymış. akşama kadar acıkırsam 1 kase daha yerim. bu hafta biraz böyle gideyim bakalım sonuca etkisi nasıl olacak??

canım special k çok yendiği takdirde kilo aldırıyor denedim biliyorum bakma sen üzerinde 150 kalori yazdığına herşeyin fazlası zarar olduğu gibi onunda fazlası zarar sabah kahvaltıda arada bir yenmesi taraftarıyım ben .

dünkü menümü yazıyorummm :)

sabah
1 kk pınar beyaz light
2 ck tahin pekmez
yarım domates
2 dilim kepek ekmeği

öğle
2 yk haşlanmış makarna
3 tane ızgara nugget

ara
1 dilim tahin*pekmezli ekmek ( reglim ya ondan ) :1:

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

bugünkü menüm

sabah
1 tane kücük uno kepekli sandviç ekmeği ( arasında pınar beyaz light ve light kaşar peyniri )

öğle
mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
1 ısırık halley ( regliiiiiyiim demiştim dimiiii :63: )

ara
2 tane eti formun çikolatalı bisküvüsünden ( regl regl regllll :60: )

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yağsız süt

hanimiş nasılmış lequimin menüsüüüüü :61::61::61:

afiyet olsun canım mönün güzelmiş akşamları doyuyormusun müsli ve sütle bende denesemmi acaba :59:

kızlar şu lahana çorbasından yapayım da akşamları 4-5 yk sebze bi kase de o çorbadan içiim diorm 1 dilim kepek ek. ile nası olr sizce?
bi de emziriorm ya,bi sıkıntı olmaz dimi?
sebze çorbası sonuçta.. ne dirsiniz?:27:

afiyet olsun canım mönün güzelmiş akşamları doyuyormusun müsli ve sütle bende denesemmi acaba :59:

wala doymuyorum ama işin özü orda zaten, akşam aç kalkcaksın sofradan ve gece kesinlikle yemiceksin..

wala ben bak 1 haftadıor fln müsli yiyorum akşamları regl dönemimde 2 kiloya yakın verdim.. ne zmn müsli yesem akşam ögününe en az 200-300 fr gitmiş oluyo ama gün içerisinde de dikkat ediyorum ve kacamak yapmıyorum hiç:20:

diyete başlayalı 27 gün oldu.. 75,0 ile başladım, bu sabah 68,9 cıktım ki reglim su anda.. 6,1 kilo gitmiş.. :118:

fena mııııı bak az sıkıntı cekcez ama veirliyo valla dikkat edince :8:

ip atlamak işe yarıyormu bende denemek istiyorum ama malum ev apartman komşular var rahatsız etmekten korkuyorum dışarıdada parkta falan ip atlasam utanırım :17: sen nasıl yapıyorsun canım

yarıyormus canım bende denıyecegım ben apartmanda oturmuyorum ondan sorun olmuyor garajda atlayacagım

3 porsiyon meyve çok değil de 9 dilim karpuz çok.. 1400 cal lik listede 4 porsiyon meyve var :31: karpuzun da bir dilimi bir porsiyon sayılıyor 12 adet çilek de 1 porsiyon 1 elme 1 porsiyon.. yani sen toplamda 12 porsiyon meyve yemişsin :30:

öğünlerin normal.. bir de montignac der ki "meyvelerden tüm vitaminini sağlamak ve meyvelerin vücutta çürümemesini önlemek için ana öğünlerden yarım saat önce veya 3 saat sonra yenmeli ve yatmadan yarım saat öncesinde de meyve yenmemeli"

aynı şey ana öğün için 3 saat.. yani yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyor..

:42:

bazen 4-5 cılekte 1 porsıyon olabılıyor 100 gr cılek 1 porsıuonmus ben tarttım buyuk olanlardan 5 tanesı 1 porsıyon edıyor 1 orta boy karpuzun 1/8 ı 1 porsıyondu yanılmıyorsam

wala doymuyorum ama işin özü orda zaten, akşam aç kalkcaksın sofradan ve gece kesinlikle yemiceksin..

wala ben bak 1 haftadıor fln müsli yiyorum akşamları regl dönemimde 2 kiloya yakın verdim.. ne zmn müsli yesem akşam ögününe en az 200-300 fr gitmiş oluyo ama gün içerisinde de dikkat ediyorum ve kacamak yapmıyorum hiç:20:

diyete başlayalı 27 gün oldu.. 75,0 ile başladım, bu sabah 68,9 cıktım ki reglim su anda.. 6,1 kilo gitmiş.. :118:

fena mııııı bak az sıkıntı cekcez ama veirliyo valla dikkat edince :8:

haklısın canım bende deneyeyim bari şimdi evde anneanne var diye her akşam sebze pişiyor evde ve muhakkak salata oluyor genelde salata ağırlıklı besleniyorum ama mide illaki doluyor midemide küçültmem gerek o yüzden işe yarayan bir beslenme şekli bende alayımda deneyeyim bir hafta bakalım nasıl olacak .

kızlar şu lahana çorbasından yapayım da akşamları 4-5 yk sebze bi kase de o çorbadan içiim diorm 1 dilim kepek ek. ile nası olr sizce?
bi de emziriorm ya,bi sıkıntı olmaz dimi?
sebze çorbası sonuçta.. ne dirsiniz?:27:

canım lahana şişkinlik yapıyor genelde bebek emziriyorsan bebeğine rahatsızlık vermesin sakın gaz falan yapar belki iyice araştırmadan yapma derim ben

ben de sabahları kahvaltılık gevrek yiyorum artık çünkü evde yiyemiyorum iş yerine getirdimevden süt getiriyorum şişede.. poğaça börek yemekten iyi..

öğlen çeyrek ekmek sandviç yedim kepek ekmeği küçük bi ekmek iki avuç da çekirdek yedim.. şimdi de çilekli soda içiyorum.. akşam pek bişey yiyemem kcam kızıyo

:6:

yarıyormus canım bende denıyecegım ben apartmanda oturmuyorum ondan sorun olmuyor garajda atlayacagım

bazen 4-5 cılekte 1 porsıyon olabılıyor 100 gr cılek 1 porsıuonmus ben tarttım buyuk olanlardan 5 tanesı 1 porsıyon edıyor 1 orta boy karpuzun 1/8 ı 1 porsıyondu yanılmıyorsam

şanslısın o zaman ip atlamak için yerin var komşuları rahatsız etmesem bende alırdım ama malesef yerim yok :59:

meyve konusundada her şeyin azı makbul en iyisi az yemek :18:

ben de sabahları kahvaltılık gevrek yiyorum artık çünkü evde yiyemiyorum iş yerine getirdimevden süt getiriyorum şişede.. poğaça börek yemekten iyi..

öğlen çeyrek ekmek sandviç yedim kepek ekmeği küçük bi ekmek iki avuç da çekirdek yedim.. şimdi de çilekli soda içiyorum.. akşam pek bişey yiyemem kcam kızıyo

çekirdek :20: çok yağlı bir çerez canım tavsiye etmiyorum . onun yerine fındık ye bir kaç tane ceviz ye badem ye tabi günde 20 taneyide geçme bunlardada ama çekirdek yeme arada bir ödül verirsin kendine

saat 11 de ara öğün olaarak 5 sunta bisküvi, yedim . az önce öğle yemeği olarakta 4 y.k. patlıcanlı biberli yemek , 1 dilim çavdar ekmeği yedim . toplamda şu saate kadar 10 bardak su içtim . birazdan ıhlamur içeceğim .

imseval benim görüşüm senin hatan ne biliyomusun..
sen diyete sağlıklı beslenmek olarak değil az yemek olarak bakıyosun..
kücük bir parça ekmek azcık cekirdek belkide koca bir tabak sebze yemegine ve bol salataya denk kalori olarak..
bence yeme düzenini değiştirmen lazım :61:

canım lahana şişkinlik yapıyor genelde bebek emziriyorsan bebeğine rahatsızlık vermesin sakın gaz falan yapar belki iyice araştırmadan yapma derim ben

evet cnm lahana gaz yapıo yanlız dr. gaz yapan gıdalardan körü körüne kaçma artık,onları da tüketmen lazım hem bebek de alışmalı yavaş yavaş bunlara ddi,o yüzden yavaş yavaş başladım,mercimek yedm çok şükür bişi olmadı,portakal yedim,onda da bişi olmadı şükürler olsn,nohutta yedim,sıkıntı çıkmadı k. faslyeye cesaret edemedm ama mesela:1:

yine de ben biraz daha araştıraym dimi nolur nolmaz,oğlanı iğneden ipliğe döndürmiym snra zayflıcam die:1:

kızlar şu lahana çorbasından yapayım da akşamları 4-5 yk sebze bi kase de o çorbadan içiim diorm 1 dilim kepek ek. Ile nası olr sizce?
Bi de emziriorm ya,bi sıkıntı olmaz dimi?
Sebze çorbası sonuçta.. Ne dirsiniz?:27:

lahana şişirdiği için diyette iyi ama gaz olayına bişey diyemem canım

Wala ben bak 1 haftadıor fln müsli yiyorum akşamları regl dönemimde 2 kiloya yakın verdim.. Ne zmn müsli yesem akşam ögününe en az 200-300 fr gitmiş oluyo ama gün içerisinde de dikkat ediyorum ve kacamak yapmıyorum hiç:20:

Diyete başlayalı 27 gün oldu.. 75,0 ile başladım, bu sabah 68,9 cıktım ki reglim su anda.. 6,1 kilo gitmiş.. :118:

Fena mııııı bak az sıkıntı cekcez ama veirliyo valla dikkat edince :8:

valla çok iyi vermişsin canım nerdeyse ayda 6 7 kilo aşırı iyi ya ben ayda 4 versem öpte başıma koy

Sabah standart kahvaltımı yaptım,son lokmamda tahin pekmez yedim

ara:1 portakal

öğlen 1,5 dilim ekmekle,1 bardak çorba içtim

lahana şişirdiği için diyette iyi ama gaz olayına bişey diyemem canım

valla çok iyi vermişsin canım nerdeyse ayda 6 7 kilo aşırı iyi ya ben ayda 4 versem öpte başıma koy

teşekkür ederim canım, valla gördüm ki hiç öyle şok diyetlerine, yok 3 günde 10 kilo wer diyetlerine gerek yokmuş... düzen oturtunca, dikkat edince ve gereksiz kaçamakları kaldırınca gayette gidiyomuş kilolarr.. bnmki biraz hızlı olmuş olabilir ama ben son 3 senedir fln hep 68-69 kiloydum, fazlalıklar tam oturmamıştı vücüduma.. benim kilo werme serüwenim asıl şimdi başlıyo :1:

hedefim 62 ama ben bu gazla 58i görmek istiyorum, hayırlısı :15:

Back
X