- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #37.881
Günaydın güzel takımımın güzel insanları.çok güzel bir hafta sonu geçirdim her açıdan
hem beslenmem güzel ve kaçamaksız geçti.hemde keyifli ve eğlenceli dinlenmeli geçti çok şükür.
Dün sabah:güzel bir pazar kahvaltısı yaptım.tek kaçamağım 3. Dilim ekmek ve 1,2 tane sucuk oldu o kadar.
öğlen bişey yenmedi geç kahvaltı edince
akşamda ızgara balık 1 dilim ekmek ve bol yeşillik yedim
ara:5 tane çilek
süperdi yani.kendimi çok mutlu hissediyorum
bu sabahta 1 dilim tam tahıl ekmekğimle standart kahvaltımı yapıp geldim işyerine
ara olarak mavi yeşilin mısır patağından yedim 1 tane yuvarlaklarından
öğlen içinde yanıma 4,5 çorba kaşığı ıspanak+2 ç.k. Yoğurt+1 dilim tam tahıl ekmeği aldım
herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.inşallah hayırlısıyla geçer bu haftamıza.
Ben bugün biraz yoğun olucam ama arada yine uğramaya çalışırım kızlar ay başı yoğun oluyorum ben çünkü
öptüm herkesi.görüşmek üzere
hem beslenmem güzel ve kaçamaksız geçti.hemde keyifli ve eğlenceli dinlenmeli geçti çok şükür.
Dün sabah:güzel bir pazar kahvaltısı yaptım.tek kaçamağım 3. Dilim ekmek ve 1,2 tane sucuk oldu o kadar.
öğlen bişey yenmedi geç kahvaltı edince
akşamda ızgara balık 1 dilim ekmek ve bol yeşillik yedim
ara:5 tane çilek
süperdi yani.kendimi çok mutlu hissediyorum
bu sabahta 1 dilim tam tahıl ekmekğimle standart kahvaltımı yapıp geldim işyerine
ara olarak mavi yeşilin mısır patağından yedim 1 tane yuvarlaklarından
öğlen içinde yanıma 4,5 çorba kaşığı ıspanak+2 ç.k. Yoğurt+1 dilim tam tahıl ekmeği aldım
herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.inşallah hayırlısıyla geçer bu haftamıza.
Ben bugün biraz yoğun olucam ama arada yine uğramaya çalışırım kızlar ay başı yoğun oluyorum ben çünkü
öptüm herkesi.görüşmek üzere