Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzel takımımın güzel insanları.çok güzel bir hafta sonu geçirdim her açıdan
hem beslenmem güzel ve kaçamaksız geçti.hemde keyifli ve eğlenceli dinlenmeli geçti çok şükür.

Dün sabah:güzel bir pazar kahvaltısı yaptım.tek kaçamağım 3. Dilim ekmek ve 1,2 tane sucuk oldu o kadar.
öğlen bişey yenmedi geç kahvaltı edince

akşamda ızgara balık 1 dilim ekmek ve bol yeşillik yedim

ara:5 tane çilek

süperdi yani.kendimi çok mutlu hissediyorum

bu sabahta 1 dilim tam tahıl ekmekğimle standart kahvaltımı yapıp geldim işyerine

ara olarak mavi yeşilin mısır patağından yedim 1 tane yuvarlaklarından

öğlen içinde yanıma 4,5 çorba kaşığı ıspanak+2 ç.k. Yoğurt+1 dilim tam tahıl ekmeği aldım

herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.inşallah hayırlısıyla geçer bu haftamıza.
Ben bugün biraz yoğun olucam ama arada yine uğramaya çalışırım kızlar ay başı yoğun oluyorum ben çünkü

öptüm herkesi.görüşmek üzere

Bu arada burcuozzer arkadaşımızada hayırlı olsun .oğluşu sünnet olmuş.daha nice güzel mürvetlerini görürsün inşallah tatlım

merhaba takımıcığım hepinize güzel bir hafta dilerim bu cumartesi pazar biraz cozuttum cumartesi gayet güzel akşam yemeğimi yedim az miktarda ama gece dolaptaki susamlı kandil simitleri beni dürttü resmen rahatsız oldum orada durmalarından ve yedim son kalan bir kaç taneyi adet bilmiyorum :17: pazar sabahı 3 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım sonra 1 dilim daha ekmekle pekmek ve reçele bandırdım ekmeklerimi tüm gün ayaküstündeydim iş yaptım akşamda 1 kepçe çorba , 2 y.k. bezelye , biraz makarna ve 4 köfte yedim birazda yoğurtlu mısır ekmeği yedim . gecede karpuz yedim 2 dilim kadar . ama güzel bişey yaptım elmalı kurabiye ve tuzlu kurabiye yapmıştım annem bir toplantı için istedi asla tadına bakmadım tadı kötü olduysa artık yapacak bişey yok :9: biraz abartılı bir haftason oldu ama pişman değilim bugün yine çok sıkı başladım bozmayacağım inşallah .

busabah : 1 dilim karpuz , ara olarak 5 sunta bisküvi yedim 6 bardak su içtim .

öğle için yanımda bezelye var ara olarakta çilek

geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .:16:

selam hanımlar ben bugün cozuttum iyice ya sabah sabah 3 dilim ekmek yedim kahvaltıda sonra bide komşum sütlaç yapmıştı yarım kase ondan yedim yorgunum diye yürüyüşede çıkmadım bugün galiba fazla uzun sürmüycek benim mezuniyetim :)))

selam hanımlar ben bugün cozuttum iyice ya sabah sabah 3 dilim ekmek yedim kahvaltıda sonra bide komşum sütlaç yapmıştı yarım kase ondan yedim yorgunum diye yürüyüşede çıkmadım bugün galiba fazla uzun sürmüycek benim mezuniyetim :)))

aman diyim gülsüm sakon böle devam etme kız.sen buraya hep gel ama öğrenci olarak gelme yeniden bak ona göre

slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik,hastanedeydk öğledn snraya kdar o yüzden ne buldmsa onu diyim walla:17:
ki şunlar:
sbh
1 salatalıklı salamlı kaşarlı sandviç
1 bar. şekersz çay

öğledn snra
1 küçük patrmalı pizza

bu kadar işte:50:
bugn toplandm ama çok şükür oğlum da daha iyi.
şimdi spora gdcm.

bgnkü menm:
sbh
1 dilim tam buğday ek
1 bar şekersz çay
1kk pey.
1 haşalmış yum
4-5 siyah zey
1 küçük yeşil biber
1 tk tahin pek+1 tk bal+1 tk nutella:17:
son kısım biraz çok kaçtı ama:17:

ay tk yazmışım pardon çay kaşığı oluck onların tamamı:1:

ara:
1 yeşil elma
1 bardak süt

akşam:
yağsz et kapama(2 parça fln yerm,küçük)
yeşil salata
1 dilim tam buğday ek
1 bardak ayran

öğlen yemeği yiyemicm byk iht. kahvaltyı 12 de yaptm çnkü,ara yaparım anck,acıkmam çnkü.

geçmişe bakamadım,1. lik kutlu olsn yanlız onu gördm:65:tebrik ediyorum takımımı,gerçi benm bi katkım yok ama:17:

neyse ben spora kaçiim bi an önce byeee

hayırlı olsun canım oğluşunun sünneti :16:

yediklerim güzelmiş afiyet olsun .

öğle yemeğimi yedim ekmeğim yoktu yanımda 3 adet sunta bisküvi ile 4 y.k. bezelye yedim .

akşam üzeri acıkırsam çilek var yanımda çilek yiyeceğim 8 adet sanırım .

akşamda müsli ve yoğurt yemeği planlıyorum . geçmişe bakamadım bakıp tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

haftasonum düzensizdi yine.. cumartesi iyiydi de pazar sabahtan akşama kadar misafirim vardı acaip çok yedim ya :59: saçmaladım resmen.. gece de kocama çatıp ağlama krizleri geçirdim.. aralıksız 1,5 saat ağlamışım kocacım da yazık ya.. çattım ona ben naptım söyle diyo söyleyemiyom yapmadı ki bişey :1: ama zeki kocam benim sorunumun kendimle olduğunu istediklerimi yapamadığım için kendimden memnun olmadığımı söyledi.. ben ona benden hoşlanmıyorsun sen seviyorusun ama hoşlanmıyorsun dedim (dünyanın en saçma düşüncesi kabul ediyorum :17: ) o da baya bi konuştuktan sonra sen kendinden hoşlanmıyorsun dedi bana :17: bence beni bırak da önce kendinle ilgili canını sıkan neyse onunla uğraş dedi.. ben de döküldüm tabi kilo veremiyorum uyuşuğum spor yapamıyorum evimi istediğim gibi düzenleyemiyorum falan neyim var neyim yok döküldüm :26: benim kocam psikolog olmalıymış :)

tabi yine radikal kararlar aldım :91:

inşallah ilk uygulamam bugün olacak :15:

şöyle ki:

akşam eve gittiğimde saat 5 te yani 1 saaat uyicam.. 6 da kalkıp kocama yemek hazırlicam saat yedide 10 dk kadar ısınma hareketi ve 60 dk yürüyüş hemen ardından da durmadan yani 20 dk step aeorobik gibi bişey yapıcam.. dans etmek bile olabilir.. 1,5 saat oluyo yani 8buçukta duş alır hazırlanırım falan yarım saatim de öyle gider.. 9 dan 11 e kadar da ders çalışırım mayısın sonunda finaller var çünkü.. böylece kedi gibi kocama yapışmaktan kurtulmuş olurum :77: çünkü resmen yapışık haldeyim cumartesi günü tam 3,5 saat kalkamadım ya adamın yanından öylece oturdum sadece kedi gibi.. psikolojim çok acaip :9: bi de iki gündür ona suç buluyorum :12: ben kendi başıma hiçbişey yapmak istemiyorum bi de o neden aynı şeyi istemiyo diye kafayı takıyorum.. halbuki benim önceliğim spor yapmak ve ders çalışmak olmalı e bunları zaten onunla yapamam ki çok delice :61:

bu haftasonum her açıdan saçma geçti yani..

:44:

sevalim üzülme yeni kararlar almışsın bak inşallah onları yapacaksın ve sınavlarında halledilecek kilolarda gidecek ben sana güveniyorum .

ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim :14:
ilk defa da bir güne artıda başladım.. alın size dünkü menüü :56:

sabah
3 dilim kepek ekmeği !!!!
1 dilim jambon
1 yumurta - 1 domates
1 kk pınar beyaz light
1 tk tahin pekmez

ara
1 tane etiformun pirinçpatlağı

öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
3 tane nugget ( ızgara )
Yarım bardak kola

aksam
1 porsiyon tawuk şiş
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bool salata
acılı ezme
turşu
1 büyük ayran
1/4 de yağlııı lavaş yedim, tavuk şişin altına koyarlar yağlanır felan ya ondan

Ara
Limonlu soda

aslında çok çok kötü değil az yediğin için hep birgün içinde bunların hepsi çok gelmiş yanlızca ondan artı çıkmış kilon haftada bir gün çok istediğin bişeyi makul miktarda yersek çok kaçamak yapıp abartmayız herhalde diye düşünüyorum bende uzun süre kendimi sıkıp bir anda bırakınca biranda sapıtabiliyorum canım

kızlar yoğunluktan vakit bulup hala öğlen yemeği yiyemedim yeni bi sisteme geçtik
iş yükümüz arttı valla anlamadım ne gerek vardı
arada bakıcam aklım burda

saol kuşum teşekkür ederim
bol bol lafladık kaynattık valla
sonra hellimleri ızgara yaptı babam
salata ve hellim bayılırım zaten
dün kaçamaksız güzel öğünlerle geçti ama bugün öğle yemeği yiyemedim henüz

kolay gelsin canım inşallah yemek yemeğe fırsat bulursun

ohhh ne güzel yapmışsınız bende bayılırım hellime afiyet olsun .

selamlar takımcığım,
nasılsnz,herkes iidir inş..
herkes kaçamaksz,çok sağlıklı öğünler geçiriyordur.

Bu arada burcuozzer arkadaşımızada hayırlı olsun .oğluşu sünnet olmuş.daha nice güzel mürvetlerini görürsün inşallah tatlım

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook ama çok tşkkr ederim,allaha şükür bunu da atlattık,sıra düğünde:1::27: kaynanalığı da kıvırırsam taamdır:27::37:

merhaba takımıcığım hepinize güzel bir hafta dilerim bu cumartesi pazar biraz cozuttum cumartesi gayet güzel akşam yemeğimi yedim az miktarda ama gece dolaptaki susamlı kandil simitleri beni dürttü resmen rahatsız oldum orada durmalarından ve yedim son kalan bir kaç taneyi adet bilmiyorum :17: pazar sabahı 3 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım sonra 1 dilim daha ekmekle pekmek ve reçele bandırdım ekmeklerimi tüm gün ayaküstündeydim iş yaptım akşamda 1 kepçe çorba , 2 y.k. bezelye , biraz makarna ve 4 köfte yedim birazda yoğurtlu mısır ekmeği yedim . gecede karpuz yedim 2 dilim kadar . ama güzel bişey yaptım elmalı kurabiye ve tuzlu kurabiye yapmıştım annem bir toplantı için istedi asla tadına bakmadım tadı kötü olduysa artık yapacak bişey yok :9: biraz abartılı bir haftason oldu ama pişman değilim bugün yine çok sıkı başladım bozmayacağım inşallah .

busabah : 1 dilim karpuz , ara olarak 5 sunta bisküvi yedim 6 bardak su içtim .

öğle için yanımda bezelye var ara olarakta çilek

geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .:16:

ayy cnm dolaptaki kandil simitleri dürttü demişsn ya,hislerime tercüman olmuşsn yani,ben de misafirim fln çok gelio die kremşanti fln atmıştm çekmeceye pastada börekte kullanılır die,onlar bile dürttü bgn inanki,hiç üşenmede yok yani,kalkıp bi tepsi kurabiye bi baton kek bi tepsi börek yapmamak için zor tuttum kendimi yaaa:26::27: bgn cnm hep bişiler istedi durdu.
hatta kocama da ddm ki misafir çağırsana bugün,düşünün yani,misafir gelse de pasta börek yapsam da o bahaneyle ben de yesem die düşünüyorum:27:
kocam da şaşırdı,alla alla ne misafiri pzt gnü nerden çıktı dio,hiiiç öyle aklıma geldi diivedim:1::27:
çok üçkaatçıyım ya:1:

cnm hayırlı olsn mezuniyetin,aman abartma da hep gel buraya kilo almadan tabi

işte bugnkü menüm:

sbh:
1 kase nesfit(yarım yağlı sütle)

ara:
1 adet yeşil elma
1 parça küçük çikolata(şu mercilerden 1 tane yedim)

öğlen:
az yağla yapılmış menemen(5-6 yk)
1 dilim kepek ek.
1 bar. şekersz çay

ara:
1 adet elmalı kurabiye
1 bardak süt

akşam:
1,5 kepçe tavuk çor.
4-5 y.k nohut
1 dilim kep. ek
yeşil salata

bu ara ufak tefek kaçamaklarım çok olmaya başladı,tarçını ihmal ettim ondan oldu heralde

kızlar bu akşam yemeğim etli nohut
bi kase yoğurt 2 dilim ekmek
bugün kaçamak yapmadım öğle yemeği yerine 1 bardak sütle
bi kaç grisini yedim sadece
ara çğün falan hak getire:20:

ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim :14:
ilk defa da bir güne artıda başladım.. alın size dünkü menüü :56:

canım fazla değil aslında ama sen alıştığın için az az yemeye, sana fazla gelmiş. arada olur öyle. sıkma canını

pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan:69:

sorma c. tesi düğün telaşı vardı. pazar da alışverişe çıktık, akşam da yemeğe davetliydik nişanlımla. girip baktım arada ama yazma fırsatım olmadı.

Back
X