- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #38.001
banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada yollayın diet dünlüğüüü
banada yollayın diet dünlüğüüü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada yollayın diet dünlüğüüü![]()
cerencim aldım mailini canım ama açılmadı word belgesinde farklı bir yazı karakteri çıktı düzenlemeye çalıştım ama pc de kullandığın program farklımı acaba neden okuyamadım ki birtürlü günlüğü![]()
gönderelim kuzum ama kızlar hayal kırıklığı yaşamayın bak ceren arkadaşım açmış word ü önce tarihi atmış yanına o gün kaç kilo olduğunu ve dünkü kilosu ile olan farkı yazmış sonra başlamış o gün yediklerini yazmayabanadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada yollayın diet dünlüğüüü![]()
mailini yaz cnm özelime![]()
walla bilmem ki 2007 word war bnde bitek, bide sewal göndersin bakalım![]()
yazdığım yorum sayısı 100 olmalıymış ben 90dayım özel mesaj atamıyorum![]()
walla bilmem ki 2007 word war bnde bitek, bide sewal göndersin bakalım![]()
tamam aldım ben sil hemen ikinize de gönderiyorum şimdi
.
gönderdim bi kontrol edin
![]()
teşekkür ederim sevalim geldi demekki benim 2003 olduğu için açılmıyormuş şimdi inceliyorum akşam yemeklerini cerenin listesinden faydalanıcam benim tek sorunum akşamlar zaten gündüz iyiyim cozutmuyorum hiç öpüyorum canım .
gönderelim kuzum ama kızlar hayal kırıklığı yaşamayın bak ceren arkadaşım açmış word ü önce tarihi atmış yanına o gün kaç kilo olduğunu ve dünkü kilosu ile olan farkı yazmış sonra başlamış o gün yediklerini yazmaya
en altına da kaçamak yaptıysa eğer onu kırmızı ve büyük puntoyla yazmış.. suratını asmış bi debeyle..
bu ka..
tabi 1-1,5 aylık liste var o ayrı1,5 aylık menü hazır yani
yolla maili özelden göndereyim canım
![]()
teşekkür ederim sevalim geldi demekki benim 2003 olduğu için açılmıyormuş şimdi inceliyorum akşam yemeklerini cerenin listesinden faydalanıcam benim tek sorunum akşamlar zaten gündüz iyiyim cozutmuyorum hiç öpüyorum canım .
günaydın hatunlar,
hemen menümü yazıp,geçmişe gidiyoruuum
04.05.2011 çarşamba
sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
sekersiz cay
ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
sekersiz yesil cay
öğle
ton balıklı salata
ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
yoruuum isterizzz, yoruuum isterizzz
Aaa nutella yenir mi diyette, tatlı bisküvi yenir mi derseniz, ben kendime yeni bir formül buldum, artıkın kaçamak yapmamak için, sabah ve öğlen öğünlerimde makul boyutlarda, tadımlık cnmın istediği şeylerden yicem ve inşallah bunu hayat felsefem haline getircem
Bu arada bu sabah düne göre -500 cıktım yukarda yazdıgım menüyle, bilginize![]()
günaydın kızlar
motoru fena bozmuşum
bozuk süt içtm ben bööö iğrencim
sabahtan beri patates yoğurt yemekten gına geldi
bugun rejıme baslayalı tam 3 ay oldu tam 17.3 kılo vermısım 20 olmadı ama olsun 3 ayda hıc bu kadar vermemıstım![]()
patrona rejimde olduğumu söyledim adam bana öğle yemeğinde ördek getirmiş ya.ördek nedir yaa.bunların rejim anlayışlarıda bi garip.aç kaldım![]()
kız 1 bucuk aylık bilem değil, 20-25 gün herhal... tam amatör usulü
suratımı nası asmışım anam bidaaa yap bakem![]()
kız bnde akşam öğünü yok kkiiiiimüsliye talim hep
![]()