Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:( beyyle :60:

akşam:

müsli :1:

:2: (tam yazarken hapşırdım direk gözüme de bu ilişti :9: )

sevalcim ne yapıyormuşuz akşam yemeklerinde müsli yiyip aç yatıyormuşuz bakalım böyle nasıl gidecek kilolar deneyelim görelim

ben acıkmaya başladım galiba :18: öğle yemeğimde 4 y.k. bakla üzeri 3 y.k. yoğurt yemiştim ekmek olmadığı için 5 suntayla yemmiştim ama şimdi acıktım tekrar sunta yersem toplamda 15 adet sunta bisküvi yemiş olucam çok oluyor öylede ayyy ne yapıcam ben yok yok yemeyeceğim su içeyim en iyisi :19:

bence mönünde eksiklikler var canım ya,her zaman böle beslenmiyosun gerçi ama
öğlen salata akşam nesfit biraz sağlıksız olmuş bence.
Sebze yoğurt falan da katsan salatanın yanına daha sağlıklı olur kanısındayım

ayy geçmiş olsun canım,bağırsakların boşalır biraz iyidir iyi

tebrik ederim.büyük başarı valla

:9::9::9:

Kızlar bu arada iyi kaynatmışsınız valla :)

bende öğle yemeğine çıkmadan 5 sunta büskivi yedim
öğle olarak ta olarak 1 bardak çorba,2 parça göğüs eti,salata ekmek yok
epey doymuşum daha ara falan yamadım
bu akşam iş çıkışı tiyatroya gidicez akşam yemeği yiyemiycem büyük ihtimalle
yanıma form alırımda açıkırsam öyle geçiştiririm en güzeli
hem yarın cuma bu gece dikkat etmek lazım dimi :))

aman begümcüm dışarıda yiyipte sağlıksız şeyler yeme yarın büyük gün bakalım ne verdik bu hafta :16:

bana bile müsli aldırdınız ya helal olsun :1:

hadi benim mesai bitti

tavuk çorbası var bu akşam.. hasta çorbası yani :9:

ben kaçar

by

:10:

bence mönünde eksiklikler var canım ya,her zaman böle beslenmiyosun gerçi ama
öğlen salata akşam nesfit biraz sağlıksız olmuş bence.
Sebze yoğurt falan da katsan salatanın yanına daha sağlıklı olur kanısındayım

ayy geçmiş olsun canım,bağırsakların boşalır biraz iyidir iyi

tebrik ederim.büyük başarı valla

:9::9::9:

Kızlar bu arada iyi kaynatmışsınız valla :)

bende öğle yemeğine çıkmadan 5 sunta büskivi yedim
öğle olarak ta olarak 1 bardak çorba,2 parça göğüs eti,salata ekmek yok
epey doymuşum daha ara falan yamadım
bu akşam iş çıkışı tiyatroya gidicez akşam yemeği yiyemiycem büyük ihtimalle
yanıma form alırımda açıkırsam öyle geçiştiririm en güzeli
hem yarın cuma bu gece dikkat etmek lazım dimi :))

walla fıstıkcan, haftada 4 gün yogurt muhakkak yiyorum zati, bgn yedim meselaa, bizim işyerinde yemek cıkmıyo, dısardan söylüyorum hep, dısarda bi tabak sebze yemegi 6-7 lira en az we heepsi yaglar içinde süzüyo, bnde haftasonu pişiriyorum kabagımı patlıcanımı pırasamı öle yiyorum..
ben öğle yemeğnde corba, sebze, ızgara we yogurt sölesem dışardan kafadan 20-25 lira tutar :14:

sevalcim ne yapıyormuşuz akşam yemeklerinde müsli yiyip aç yatıyormuşuz bakalım böyle nasıl gidecek kilolar deneyelim görelim

ben acıkmaya başladım galiba :18: öğle yemeğimde 4 y.k. bakla üzeri 3 y.k. yoğurt yemiştim ekmek olmadığı için 5 suntayla yemmiştim ama şimdi acıktım tekrar sunta yersem toplamda 15 adet sunta bisküvi yemiş olucam çok oluyor öylede ayyy ne yapıcam ben yok yok yemeyeceğim su içeyim en iyisi :19:

anacım o yediğin bisküwilerde karbonhidrat heeep, sakın yeme onlarııııı...
onun yerine, çilek ye, elma ye, yogurt ye, süt iç, ne bilim cabuk corba iç :56:

walla fıstıkcan, haftada 4 gün yogurt muhakkak yiyorum zati, bgn yedim meselaa, bizim işyerinde yemek cıkmıyo, dısardan söylüyorum hep, dısarda bi tabak sebze yemegi 6-7 lira en az we heepsi yaglar içinde süzüyo, bnde haftasonu pişiriyorum kabagımı patlıcanımı pırasamı öle yiyorum..
Ben öğle yemeğnde corba, sebze, ızgara we yogurt sölesem dışardan kafadan 20-25 lira tutar :14:

doğru söylüyosun tatlım.bizim iş yerinde yemehane var orda yemek çıkıyo ama ben yinede yanımda getiriyorum sebze yemeğimi.yanında yoğurdumu da bazen

doğru söylüyosun tatlım.bizim iş yerinde yemehane var orda yemek çıkıyo ama ben yinede yanımda getiriyorum sebze yemeğimi.yanında yoğurdumu da bazen

bende sabah yanımda sebzemı goturup kantının buzdolabına koyuyorum kantıncı buzdolabı kırası alacak yakında benden gercı bugun yemekhanede yedım guzel yemek vardı aksamda dengelemek ıcın meyve yedım sadece aslında sebze hakkım duruyor ama cumaya az kaldı zayıflamam lazım

harika kutlarım canım :65::65::65: nasıl süper görünüyor insanın gözüne anlatamam 3 ayda 17 kilo harika başarılarının devamını dilerim . lütfen sinirlendiğinde azimle verdiğin 17 kiloyu düşün ve dahasınıda vereceğini kimse için diyetini bozmaman gerektiğini düşün gel burda bizimle paylaş başkaları için üzme kendini onlar üzülsün :47:

:70::70::71::70::71::71:

kutlarım canım süper kilo vermişsin..

üç ay önceki motivasyonunu da ne olursa olsun hiç düşürmemeni dilerim..

birine çok kızarsan seni çok üzerlerse gel yaz takıma.. sadece liste değil ki.. yaz yaz yaz.. sinirini çıkarana kadar..

buzdolabının değil bilgisayarının başına geç :112:

:29:

:70::71::70::71::70::71:

patrona rejimde olduğumu söyledim adam bana öğle yemeğinde ördek getirmiş ya.ördek nedir yaa.bunların rejim anlayışlarıda bi garip.aç kaldım :53:

:60::60::60:

bugun yedıklerım
5 MAYIS 2011 PERSEMBE
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s-

9:00
2 erık

10:00
2 erik

12:00
2 kepce domates corbası -2t-
1 kasık kasar -1e-
Fırında 1 tavuk baget ve az patates 1e +1t-
1 dılım ekmek -1t-
1 kasık bulgur -1/2 t-

18:30
1 muz -1m-

19:00
3 yenıdunya -1/2 m-

20:00
1 erık -erıkler toplamda yarım meyve-

Toplam:3 m + 2 e +1s +4.5 t

Yatmadan acıkırsam 2 yk yogurt yerım ve 1 salatalık

bu arada moralım bozulunca veremedım dıye uzulunce moralımı duzeltecek bırsey buldum:1:sızınlede paylasayım gıdıp kendıme gıysı alıyorum ama kucuk beden 38-40 vs oyle pahalı bısı almıyorum ama guzel ve ucuz seyler alıyorum sonra o gıysıye sıgacagım bende bır gun deyıp az yıyorum ve yuruyorum

slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.

dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..

7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..

yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..

slm takımım annemler döndü sonunda bende bgn onlardaydm. menümü yzaym hemen:

sbh:
1 avuçtan biraz byk köy bazlamasına 2 dilim salam 2 dilim kaşarla yapılmış sandviç
1 haşlanmış yum.
1 kupa şekersz çay.

öğlen:
3-4 y.k arnavut ciğeri
çoban salata
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 dilim köy ek.

akşam:
4-5 yk tas kebabı
3-4 y.k pilav
1 kepçe tarhana çorbası
biraz patlıcan salatası(3 kaşık yoktur bile)

kaçamak:
1 adet brownie:26::17:

bugn biraz çok kaçtı,ye sütün olsn muhabbeti işte,bi de grip olmuşum ya azck torpil geçtm kendme:37:
şaka şaka bahanem geldi yine:1:

bu arada sbh 10 a kadar uygar bana pek fırsat vermio,nete giremiorm,o yüzden kaptancığım izninle bildirimimi şimdi yapayım ben.
başlangıç:63,5
şu an ki kilo:62,7
kayıp:63,5-62,7=0,8

matematikçiyim anacım fırsatını buldummu toplar çıkarır çarpar bölerim affetmem:37::1:

slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.

dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..

7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..

yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..

canım uzme kendını ınsanlar bazen lafın nereye gıdecegını bılmeden konusuyor erkekler ozellıkle ne yazıkkı bak bugun hıdırellez dılek tut gercek olsun:71:

slm canlarım,

devrem sen ne ameliyatı geçirdin? kaçırmışım ben orayı hiç bilmiyorum :26:

geçenlerde ben de buna benzer bi ağlama krizi geçirip yazmıştım buraya tabi benim hikayemle salakça şeyler yapan bendim.. valla ne yalan söyliyim sanki ağlamak beni hayata bağlayan bişey gibi terapi gibi bişey acaip :44:

nişanlının bi daha böyle esprilere cesaret edeceğini sanmam.. bi keresinde biz eşimle daha sevgiliyiz önceki yazdı.. yeni eve taşınmışız yine ben 105 civarındayım kilo olaraktan.. evimizde 3 katlı bi yazlık tekirdağda ben de çatı katını aldım nasıl hevesliyim duvarlarımı kırmızıya boyattım kocaman deniz manzaram var terasım şahsi banyom falan.. neyse kardeşceğizimin laptopunu aldım sevgilime yeni odamı göstericem ama oda salon gibi hatta o evin salonundan büyük.. açtım kamerayı işte gösterdim baktı baktı ne dese beğenirsin :26:

"odanın tamamını da sen kaplıyon ha"

herhalde liseden beri böyle bi espri böyle bi saçmasapan laf duymamıştım :47:

ağla ağla ben anam bi de uzakta ya bişey yapamıyo.. ne telefonlar ne sözler..

bi daha da öyle espri yapmadı bana hiç :9:

ders oldu ona :68:

işte beyle devrem :31: sen şu ameliyatı de bakam nemiş :96:

:71:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy kızlaaarr, bildirim geldii valla :1:
ben cok pis dünden kalmayım, üniversiteden arkadaşlarım geldi dün yatıya, saat 4te yattım, simdide işteyimm :53::53:
dün gece cok pis kaçamaklar yaptım, 4 tane miller bira :7:, 1 tane piko ve 2 su bardağı patlamış mısır yedim :27::27::27:
şu an midem, başım cok fenaaa, ama değdi walla cok eğlendim dün, ii geldi :1:

bildirimimi de yazıııyımmm :1:

başlangıç : 75 kg:53:
geçen hafta : 68,4 kg:27:
bugün : 67,5 kg:64:
giden : 900 gr :23::23::61:
toplamda giden : 7,5 kg :nazar::nazar:
hedef : 62 kg :51:

dün o biraları içmeseydim en az 1 kg wermiş olurdum ama oldu bikerem :9::7:

kilo bildirimi de yapayım..

kilom geçen haftaya göre bu sabah biraz fazla çıktı.. bu hafta kilo vermek adına hiçbişey yapmadım haftanın 4 günü yataktaydım zaten.. neyse bildireyim

kilom 110,9

sabah cerenin listesindeki gibi bir kare dilim (başka ekmek bulamadığımdan) trabzon ekmeğinin üzerine light peynir sürüp yedim yanında su içtim başka da hiç ekmek kalmadığı için diğerini yiyemedim.. zeytin yemeği de unuttum.. aslında suntayla yicektim pekmezi ama vaktim kalmadı çıkmak zorunda kaldım..

biraz önce de her cuma şeker dağıtan bi abimiz var.. misbon.. onu attım ağzıma.. pekmezi karşılamıştır :17:

arada 2 tane etiform portakallı ve şekersiz yeşilçay var.. ben hasta olduğum için adaçayı içicem bugünlük..

öğlen de bi sakıncası olmadığına inanıyorum evde haşlanmış tavuğun var ton balıklı salata yerine tavuklu salata yiyim ben.. ayın da sonu.. kıyamıyorum parama :1:

:42:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X