Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım
eğer trendy böyle devam edecekse takımdan ihraç edilmesini önericem
ve bu hafta listeye almıcam kendisini
bu işi ciddiye alarak katılacaksa katılmalı herkes hakkını vererek
takımda bi revizyona gidicez kısa zamanda
daha fazla katılım bekliyorum herkesten kızlar

takımı silkelemen lazım bence kaptan, gerekirse despot ol kız bize ama bi silkelenelim, kendimize gelelim, birde bence aktif yeni üye ihtyiyacımız var. sınır kaç kişi?

takımı silkelemen lazım bence kaptan, gerekirse despot ol kız bize ama bi silkelenelim, kendimize gelelim, birde bence aktif yeni üye ihtyiyacımız var. sınır kaç kişi?

12 kişiye kadar alabiliyoruz
takipteyim yarışmaya katılmak isteyenlerin sayfasını ama talep pek yok
eğer katılmak isteyen olursa davet edicem mutlaka
kızlar ciddi ciddi söylüyorum doğru düzgün paylaşım yapmayacak olan
kendi gitsin

burcuozzer
lequim
imseval
begümD
ferihan
Amonra
fulias
yasafat
triendy
taydin

listemiz bu burcu nerde, trendy nerde yasafat nerde, fulias sabah alttan okudu ama
yorumlarını görmedim
biraz daha özverili olmaya davet ediyorum herkesi

günaydın güzel hatunlar;

herkese güzel bi hafta diliyorum.inşallah kaçamaksız çok güzel bir hafta geçiririz hepimiz takım olarak inşallah.

benim hafta sonum çoook dolu ve güzel geçti.
cumartesi günü zaten 5'e kadar çalıştığım için herhangi bir kaçamak vesaire olmadı.
hatta akşam mönüm gayet sağlıklıydı.
3,5 tane ızgara tavuk kanadı yedim.yanında da bol salata ve 1 dilim ekmek
ara yok bile.su içim uyumuşum zaten koltukta

pazar sabahı annem de kahvaltıdaydık,cumartesiden gitmiştik.sabah kocişimle erken kalktık ve havanında güzel olmasını fırsat bilerek mudanyada sahil kenarında yürüyüşe çıktık kahvaltıdan önce 1,5 saat kadar yürüdük.dönerkende 1 çay içip döndük;kahvaltıda da ;
kepek yerine beyaz ekmek yedim.2 topuk +1 dilim
1 yumurta+peynir+domates+salatalık+biber+maydonoz v.s
yani beyaz ekmek dışında sabah bi problemimiz yoktu çok şükür

sonrasında büyük halamı ziyarete gittik.ordaki ikramlar pasta ve sarmaydı.
3,4 tane küçük sarma ve k.k kadar pastadan tattım :42: (bu öğünüde öğle öğünü sanıyorum)

ardından yine 1,5 saat kadar yürüyüş yaptık sahilde.valla yoruldum
eve geldiğimizde saat 6 civarıydı
ve ızgara balık +1 dilim ekmek yedik akşam yemeği olarak+bol salata

ve saat 8,30 gibi eve dönmüştük.
veee malesefki olan evde oldu.kocişle film izliyoduk eyvah eyvah 2 yi
azcık çerezve çekirdekten didikledim ve mini magnum yedim 1 adet.
beni cezalandıracakmısınız kızlar. bakın herşeyi itiraf ettim.:17:
nasıl bir pazar olmuş sizce ??

begümcüm bence güzel pazar günleri hepimizi yapıyoruz zaten kaçamak mühim olan pazar gününde kalması ve hemen diyete adapte olabilmek canım inşallah eksilerle cuma günü listeye gireriz hepimiz .

walla kaptanım katılanlar bile cok az katılıyo, cok aktif değiliz bence.. menülere cok yorum yapılmıyo, takım hep bi karamsar.. üzülüyom ben :14:

üzülme canım benim ne güzel iki haftadır kilo veriyoruz takım olarak ama katılım daha çok olsun hepimiz isteriz tabi ama iş yoğunluğundan gelemiyordur çoğu kişi sen üzülme şekerim idare ederiz biz takımı :70:

5 sunta bisküviyle ara öğünümü yaptım . sinir oldum kapının önünde içeri girmeye çalışan bir fare var ve çok korkuyorum inşallah giremez içeri kapıları kapattım sıkı sıkı ama alttan girmek inşallah nefret ediyorum böcek ve fareden :47:

bence gayet güzel kuzu menün beyaz ekmekten korkmamak lazım
kalorisi aynı sadece esmer ekmek daha tok tutuyo diye öneriyolar
dondurma olarak da algida fruttare var hindistan cevizli ve ananslı 60 kalori falan
ama çok lezzetliler kızlar öneririm ben dondurma delisiyim bunlar baya iyi kesiyo o isteği

ayyy valla içime su serptin kuzu.iyi bari.ben işte böle hafta sonu yyiyince.cumaya az lakıyo die korkuyprum veremicem die diyorum tüm haftayı at şimdi çöpe :((
neyse sağolun yorumlar için.rahatladım biraz

12 kişiye kadar alabiliyoruz
takipteyim yarışmaya katılmak isteyenlerin sayfasını ama talep pek yok
eğer katılmak isteyen olursa davet edicem mutlaka
kızlar ciddi ciddi söylüyorum doğru düzgün paylaşım yapmayacak olan
kendi gitsin

burcuozzer
lequim
imseval
begümd
ferihan
amonra
fulias
yasafat
triendy
taydin

listemiz bu burcu nerde, trendy nerde yasafat nerde, fulias sabah alttan okudu ama
yorumlarını görmedim
biraz daha özverili olmaya davet ediyorum herkesi

kuş o zaman yeni kararlar alalım takım için.bi revizazyon zamanıdır demekki.ok?

ayyy valla içime su serptin kuzu.iyi bari.ben işte böle hafta sonu yyiyince.cumaya az lakıyo die korkuyprum veremicem die diyorum tüm haftayı at şimdi çöpe :((
neyse sağolun yorumlar için.rahatladım biraz

kuş o zaman yeni kararlar alalım takım için.bi revizazyon zamanıdır demekki.ok?

evet kuzu bu hafta bekleyelim senle takip edelim bakalım kim ne yapıyo
ona göre karar veririz
son kez dile getireyim yeterli paylaşımda bulunmayan takım ruhuna uymayan
arkadaşları takımdan uğurlamak zorunda kalıcaz
burda kalmak isteyen kalmak istediğini bizimle vakit geçirerek belirtebilir
gitmek isteyen zaten katılmayarak niyetini belli eder
cuma günü de biz de listeye almayarak kendisine bildiririz.

migrosa kadar yürücem yarım saat gidiş yarım saat geliş iyi gelcek bana
öncedene vden yemek getirirdim ama artık evde yemek yapmıyorum
eşim yiyip geldiği için ben zaten ne olsa yerim
buranın yemekelerine kaldım
ama berbat yemekler çıkıyo
evde bişiler yapıp getireyim bari yine

evet kuzu bu hafta bekleyelim senle takip edelim bakalım kim ne yapıyo
ona göre karar veririz
son kez dile getireyim yeterli paylaşımda bulunmayan takım ruhuna uymayan
arkadaşları takımdan uğurlamak zorunda kalıcaz
burda kalmak isteyen kalmak istediğini bizimle vakit geçirerek belirtebilir
gitmek isteyen zaten katılmayarak niyetini belli eder
cuma günü de biz de listeye almayarak kendisine bildiririz.

tamam kuzu,takipteyiz o zaman bu hafat.kızlar ona göre heeee:20::20::20:
Takımda kalmak isteyen paylaşımda bulunur,istemeyen cumaya son.biraz sert kurallar koymanın vakti geldi kızlar.alınmaca gücenmece yok.

kızlar migrosa gidiyorum ton balığı kepek ekmeği falan alcam
yemek berbat

afiyet olsun şekerim sana.yürüyüşte iyi olur ohh sefan olsun.
Bende z.y. Yoğurtlu enginar getirmiştim evden birazdan onu yerim.saat 1 den sonrada bende yürümeyi düşünüyorum hava güzel gibi

valla evden getirmek en iyisi kuzu ya

geldim şimdi ton balığı biber salatalık falan aldım
kepek ekmeğiyle sandviç yapcam kendime
ah bi de soda alsaydım unutmuşum tüh
ne iyi giderdi yanında soğuk soğuk
kızlar ya ben bu aralar menapozlu teyzeler gibiyim bi ateş
bi hararet yanıyorum cayır cayır neden ki acaba:26:

arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.

ne güzel en azından yemek cıkıyomuş, bizde o da yok, dışarda da bi tabak sebze yemegi 7-8 lira, o da yaglar içinde süzüyo, pöff. içimde cabuk corba ağacı cıktı :1:

tamam kuzu,takipteyiz o zaman bu hafat.kızlar ona göre heeee:20::20::20:
Takımda kalmak isteyen paylaşımda bulunur,istemeyen cumaya son.biraz sert kurallar koymanın vakti geldi kızlar.alınmaca gücenmece yok.

afiyet olsun şekerim sana.yürüyüşte iyi olur ohh sefan olsun.
Bende z.y. Yoğurtlu enginar getirmiştim evden birazdan onu yerim.saat 1 den sonrada bende yürümeyi düşünüyorum hava güzel gibi

bence gayet yerinde bir karar olmuş.. :46::46:

:nazar:
arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.

canım cook geçmiş olsun, kelimeler kifayetsiz resmen.. ama sizin kışınız bitmiş, baharınız gelmiş, inşallah allah bir daha hastane kapısı göstermesin size:71::nazar::nazar:

selamlar takımım nassınız?
işte benm bugnkü menm:

sbh:
3yk k-flakes+3 yk üzüm ve fındıklı müsli
1 su bardağı kadar sütle(light kalmamış normal sütle yaptm)

ara:
eti formun çikolata kaplı bisküvilerinden 2 adet

öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk taze fasülye
1 dilim tam tahıl ekmeği

ara:
2 kuru kayısı+3-4 badem
1fincan yeşil çay

akşam:
tavuk ciğer sote(4-5 yk)
3-4 yk bulgur pilavı
yeşil salata

1-2 saat sonra 1fincan yeşil çay

yatarken:
1 bardak süt

bu arda ben biraccık daha zayıflamışım çok mutluyum:64:

ama cuma bildiriciim tabiki:27: belkim az daha veririm:27:
haftasonu kaçamak yoktu:66: ama dün akşam mantı yedim deeee azcık tabi,abartmadım annem açmış walla 4-5 yk kadar yedim ekmek yemedm onu yiyince ama:32:oh be yaz gelio da pazardaki sebze meyveler değişiyo gınaa gelmişti hep aynı şeyler hep aynı şeyler:37:

he sporumu da hiç aksatmadm h.snu bgn gtmycm ama dinleneyim azcık,yarın gdrm

Back
X