- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #38.421
kızlarrrr ben yemeğe gidiyorum![]()
afiyet bal şeker olsun
lop lop yag olmasınnnn inşallahhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr ben yemeğe gidiyorum![]()
ay canım gözün aydın çok sevindim
bol bol hasret giderin
boş ver diyeti azcık bozduysan canın sağ olsun
nişanlına kavuşma heyecanı yakar yağları![]()
afiyet olsun canım şimdidenn
bak şimdi begümüm benimde canım kaşarlı mantar istediii
nası yapıosun tatlım, fırına vermeden pişiriyomusun mantarları?
buarada bilmeyenler we yeni ütyelerimiz için yazıyım, ben 23 yaşındayım, yalnız yaşıyorum bir senedir, öncesinde yurtta kalıyodum, o nedenle mutfak bilgim yeni yeni yeşeriyo![]()
sora demeyin hatuna bak bi mantar nası pişirilir onu bile bilmiyo diyeee![]()
benim de ülserim var ama bi zararı olmadı soğan suyunun
soğan suyu rahime ve kadın hastalıklarına iyi geliyo
yani adetten ziyade doğurganlığa uygulamak sana kalmış
ben 26 eşim 31 yaşında canım
ay fırında mantar
bayılırım
ay feci canım çekti
şimdi nasıl oluyor bu takım olayı
ben hergün ne yediğimi yazıcam sonra bir hafta içinde ne kadar kilo vermişiz ona mı bakıcaz
kuzucum benim bütün hormonlarım adetlerim yerli yerinde
eşimin sperm tahlilide muhteşem
yani hamile kalmama ihtimalim yok tabiki rabbim yazdıysa
doktorlar şaşırıyor zaten 23 ayda 3 kimyasal gebelik yaşadım
sol tarafımda pko varmış o da sadece soldan yumurtlamama izin vermiyor hep sagdan yumurtluyorum o da hamile kalma şansını azaltıyor tabi bide baş belası stres
bu pkodaNda zayıflayarak kurtulabilicem inşallah
1.70 boy 73.6 kiloyum
Herbalife - Türkiye - Formül 1
ben kahvaltıda yemeye başladım 3 haftada 2 buçuk kilo falan verdim
şimdi belki bi sabah bide akşam bunu yerim daha hızlı kilo vermek için
inşallah hayırlısıyla gelsinde zaten azcık bozulacak diyet eli mahkum ama en azından frenlemeye çalışırım artık . kaçgündür onun için koşturuyorum evi temizle odasını hazırla birde evde misafirde var sevdiği şeyleri yapmak için akşam yatana kadar ayak üstündeyim bu akşamda kuaföre gidip evde pasta börek yapıcam birde yarın akşama yemek hazırlıcam yoruluyorum ama olsun aşkım gelsinde yorgunluğuda tatlı olur . :78:
selam kızlar ben geldim aranıza kabul ederseniz ben de gelicem yanınıza 1.70 boyunda 66.7 kilodayım. kumral yeşil gözlüyüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
afiyet olsun canım şimdidenn
bak şimdi begümüm benimde canım kaşarlı mantar istediii
nası yapıosun tatlım, fırına vermeden pişiriyomusun mantarları?
buarada bilmeyenler we yeni ütyelerimiz için yazıyım, ben 23 yaşındayım, yalnız yaşıyorum bir senedir, öncesinde yurtta kalıyodum, o nedenle mutfak bilgim yeni yeni yeşeriyo![]()
sora demeyin hatuna bak bi mantar nası pişirilir onu bile bilmiyo diyeee![]()
anladım kuzucumşimdi bak biz hergünkü mönümüsü bildiriyoruz bu bir ama ayrıca normal dostl<ar gibi hergün herşeyden muhabbet ediyoruz birbirimizin sorularına mönülerine yorum yapıyoruz ki yanlışı doğruyu azı çoku bulabilielim.cuma günleride 10 kadar falan o sabah ki aç karnına çıkan kilomuzu yazıyoruz buraya.sonra takımlar arası yarışta her takım verdiği toplam kiloya göre derceye giriyo işte. bizde bu azimle her hafta kilo vermeye çalışıyoruz.ok.
stres stre stres işte tüm sebeb bencede bu malesef
aaa ama bak olmadı yie kuzu,biz öle ilaçlara ves takviyelere takımca karşıyız![]()
kuzucum benim bütün hormonlarım adetlerim yerli yerinde
eşimin sperm tahlilide muhteşem
yani hamile kalmama ihtimalim yok tabiki rabbim yazdıysa
doktorlar şaşırıyor zaten 23 ayda 3 kimyasal gebelik yaşadım
sol tarafımda pko varmış o da sadece soldan yumurtlamama izin vermiyor hep sagdan yumurtluyorum o da hamile kalma şansını azaltıyor tabi bide baş belası stres
bu pkodaNda zayıflayarak kurtulabilicem inşallah
1.70 boy 73.6 kiloyum
inşallah zayıflar ve kurtulursun pkodan bebişine kavuşursun Allah isteyen herkeze nasip etsin bebiş benim kardeşimdede pko var zayıflamalısın dedi doktor hemde doğum kontrol ilacı verdi ama kilo veremiyor ben 3 haftada 7 kilo verdim kardeşim çok zorlanarak 4 kilo verdi inşallah kilolar verilir sağlıkla bebişlere kavuşulur .
tatlı telaşeler bunlar şekerimm
evet bakalım şu senin mantar tarifide yapsammı acaba etin yanında güzel olurmu begümcüm neyin yanında sunayım mantarları
bildirimleri cuma günleri yapıyoruz di mi arkadaşlar?
selam kızlar ben geldim aranıza kabul ederseniz ben de gelicem yanınıza 1.70 boyunda 66.7 kilodayım. kumral yeşil gözlüyüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
hoşgeldin hayatım, bana cok fena iş kitlediler, 2010 yılının bölge bazında mali analizlerini yapıorum anam suanda
bi süre ilgilenemicem senle, dönerim bi 2-3 saate![]()
hoşgeldin tekrardan,
kaptanııım, arkidiş benim misafirim takıma, gelsiiin noluuuyyyyyyy![]()
canım benim kolay gelsin sana allah zihin açıklığı versin cerencim öptüm seni kaptan ne zaman gelir acep?