Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin menüde piko vardı piko bulamadım ben de gerçekten bir serçe parmağı bile kalınlıkta olmayan bi denge ekmeğin yarısı kadar tarçınlı kek yedim gerisini personele dağıttım..

öğlen de seninkinden fazla sadece 2 tane çiğ sosis var.. onların da boyu serçe parmağım kadar

:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
arada 1 elma ve yeşil çay var. akşam da 3 yemek kaşığı müsli 2 yemek kaşığı nesfit meyveli light sütle yanında form çay, sonra yeşil çay bol su yatmadan önce de elma sirkesi+bal+sıcak su var. nasıl ama?:1:

müslici geldi hanımmmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ceren ne diyoduk kışkış kişlolar kışkış yallah kalori yallah

ohhh afiyet olsun bebişim,
bende de 2şer kaşıktan aynılarından war, bu akşam belkim bende sirke içerim aldım dün eve giderken böyk :60:

haydee o zmnnn kış kış kilolar kışkışşşşşş :64::64:
yallah kalori yallahhhhhh :64::64::66::66::66:

kız bu arada ser weriyon sır wermiyon, bu sabah gittimi bişiler, simdi sen 1 gecede -800 oldum dersin ayarsız hatun :60::60:

hii bide kafama kafama vuruyo beniiim, bana bak kısçeeee akşam otur müsli yeee :60::60:
piko warsa menüde piko yiceksin, kekde hem şeker hem yağ hemde un war aaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::63:

ama ama :43:

o zaman akşam müsli mi yiyim :26:

ama akşam yemeğinde 4 kaşık yemek var ben onu 2 kaşığa düşürdüm.. kaşar yemedim.. pekmezi de unutmuştum yemeyi.. kek yedim o yüzden.. proplem görmedim onu ben :26:

:68:

ohhh afiyet olsun bebişim,
bende de 2şer kaşıktan aynılarından war, bu akşam belkim bende sirke içerim aldım dün eve giderken böyk :60:

haydee o zmnnn kış kış kilolar kışkışşşşşş :64::64:
yallah kalori yallahhhhhh :64::64::66::66::66:

kız bu arada ser weriyon sır wermiyon, bu sabah gittimi bişiler, simdi sen 1 gecede -800 oldum dersin ayarsız hatun :60::60:

yok kız tartılmıyom artık karar aldım. artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar:1:
cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe:64::64::64::64:

heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma :28:

ama ama :43:

o zaman akşam müsli mi yiyim :26:

ama akşam yemeğinde 4 kaşık yemek var ben onu 2 kaşığa düşürdüm.. kaşar yemedim.. pekmezi de unutmuştum yemeyi.. kek yedim o yüzden.. proplem görmedim onu ben :26:

:68:

tamam hadi bebiş ye ye kıyamam çanaaaaaa:70:
ama hele bi kaçaman yap aha :57::57: böle bölee biterim yanında bilesin :52::52:

yok kız tartılmıyom artık karar aldım. Artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar:1:
Cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe:64::64::64::64:

Heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma :28:

elma çayı gibi olur ne güzel

:66:

yok kız tartılmıyom artık karar aldım. artık sadece cuma sabahı tartılacam offf öbür türlü bi sevindirik oluyorum bi şok oluyom tartıyı da banyodan kaldırdım görmücem onu cuma sabahına kadar:1:
cuma sabahı ya şok olucam ya da sevindirik hehehehehhe:64::64::64::64:

heh bak 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca kupa fincan sıcak suya karıştır iç sonra yarım saat 1 saat sonra uyu mis gibi sabah hafif bi karınla uyanırsın sabah aç karnına da içecen unutma :28:

sewindirik olcan anamm kesin bak ben sana söliyim, en azından bu hafta aldıklarını atmış olursun sen :16:
sirkeyi içim bari bugün inş faydasını görürüm ama bal koymadan içerim ben, nefret ederim baldan :1:

bende tartılmamayı bi becerebilsem keşke, ama hergün tartılınca da neyi dogru neyi yanlış yaptığmı görüom, artı cıktıysam daha dikkat ediyorum felan :66:

valla hergün tartılınca dengem şaşmaya başlamıştı yok +100 olmuşum bigün önce -700deydim falan dediğin gibi ayarsız bişi olmuştum en güzeli cuma sabahı toptan ne yaptığımı görmek bence. hem bakalım cuma günü hangimiz birinci olacak geçicem seni hehehehehhe bebiş :nazar::emir_bebek:

valla hergün tartılınca dengem şaşmaya başlamıştı yok +100 olmuşum bigün önce -700deydim falan dediğin gibi ayarsız bişi olmuştum en güzeli cuma sabahı toptan ne yaptığımı görmek bence. hem bakalım cuma günü hangimiz birinci olacak geçicem seni hehehehehhe bebiş :nazar::emir_bebek:

walla sen geçersin inanırım, ayarsız hatunsun sen :1:
ben geçen cumadan beri eksideyim ama sadece 300 gr.. 67.2yim su anda.. cok yawaşladı benim kilo wermem yaa :14:

walla sen geçersin inanırım, ayarsız hatunsun sen :1:
ben geçen cumadan beri eksideyim ama sadece 300 gr.. 67.2yim su anda.. cok yawaşladı benim kilo wermem yaa :14:

ee herhalde gittikçe zorlaşacak tabi. öyle hergün -600 felan gitse düşünsene 1 yıl sonra 0 kilo kalırmışız hehehehehehhe sonra helvamızı yerler herhalde:17:

o mis gibi kuzu sen de sebzeci ve yeşillikçisin ben gibi
eşim otlamaya çıkalım daha iyi diyip duruyo bu duruma ama seviyorum napayım
enginarı ben de severim buzlukta var geçen hafta fazla alıp atmıştım
bi ara onu da yapayım

aynen kuzu,benim koçişte öle diyo.bide bizim aile giritli tam ineklik yani :))

kız bi öğlen buluşalım baya yakınız senle:27:

ohh ne güzel valla yakınsınız galiba siz epey

ayyy kızlar akşam uygarı annemlere bırakıp eşime konsere gttik arkadaşlarla bana hç doğm yapmış gbi diilsn çok fitsn fln dediler çok fena bi taraflarım kalktı yani:27::1:

millet mısır fln yidi,ben yimedim,sadece şekersz bi çay içtm,amaaaaaaaaaaaaa
eve gelince kociş beni baştan çıkardı bi bira patlattım walla :32:
bi de yanında 4 tane pringles:26::50::53:
ama o kadannncık başka kaçamak yok gnlerdir,dün de spora gtmedim ama yine de çıkıp yürüyüş yaptm oğlanı da arabasına koydum çıktm,ay havlarda güzel walla süper oldu hihohoyt:37:
akşam da feridun düzağaç konseri war ona gidiciiz,ama bu akşam bira mira yok:57:
off uyutamadım oğlanı da ya bacaklarım koptu sallamaktan...

ohh güzel eğlenmişsin demekki akşam hatun.
o eğlenceye o kadarcık kaçamak olur canımm,yeterki okadarcık olsun

balık ekmek söylesem, gelse, yesem, olur mu???

çabuk cevap verin ama çok acıktımmmm

cevap için çok geç biliyorum ama inşallah porsiyon yersin dicekken sen zaten porsiyon yemişsin süperrrr

tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?

bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:1::71:

kuru baklağillerde 6 ç.k. kadar sebzelerde 4 ç.k. yemek lazım.Bilgilerinize.

kızlarr pazardan aldıklarımı ayıkladım iş yerinde :))
müdür görse topa koyacak beni :))
azcık ta işlerim vardı onları toparladım
ama çok yazmışsınız be 2 saatte oku oku bitmedi.
maşallah diyelim maşallah:nazar:

Back
X