Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım öğle yemeği olarak simit ve ayran yedim . bugün doğru dürüst su içemedim ama şimdi içeceğim 2 bardak geçmişe bakayım kaç sayfa geçmiş dünden beri maşşallah :nazar:

bugün ki menümü yazayım:

2 dilim k.ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı frambuaz reçeli
1fincan şekersiz kuşburnu çayı

ara:tek şekerli türk kahvesi

öğle:8 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilim kepek ekmeği

tatlım afiyet olsun güzel olmuş mönün

sabah herbalife 1 bardak sütle

ara 2 tane küçük un kurabiyesi

öğle 5 çatal pilav

bide şimdiye kadar koskocaman 2 bardak su içtim aferin bana:81:

aaa bebiş pek olmamış ama ehh işte idare eder.öğle sadece pilav yerine sebze yoğurt salata falan yeseydin hem daha çok doyardın hemde daha sağlıklı olurdu.
Un kurabiyeleri azcık kaçamaklı olmuş ama iyki sabahtan yemişsin

yaa tee cuma gününe gittim 54165468465 sayfa yazı yazılmış konuyu çözümleyemedim.takım içinde takımı kurulmuş.kısaca bi anlatın nolur.haberim olsa haber vermezmiydim yahh :58:
Hedef kilom 48

bak tatlım.bizim bu kuralımız zaten önceden de vardı ama artık daha sıkı davranmaya karar verdik çünkü takımda 3,5 kişiden başka kimse dolanmıyo.sen ve 1,2 arkadaş daha 2 3 gündür hiç girmiyo takıma.böle haber vermeden girmek ihraç sebebi ama haber verin canımızı alın.okiş bebiş.?

bak tatlım.bizim bu kuralımız zaten önceden de vardı ama artık daha sıkı davranmaya karar verdik çünkü takımda 3,5 kişiden başka kimse dolanmıyo.sen ve 1,2 arkadaş daha 2 3 gündür hiç girmiyo takıma.böle haber vermeden girmek ihraç sebebi ama haber verin canımızı alın.okiş bebiş.?

no no no no no no no gruba ilk girdiğimde haftasonu giremiyceğimi söylemiştim.normalde hafta içi burdayım sende biliyorsun.oyyy ihraç fazlası oldum ya.
yine söyliyim ozaman haftasonları mümkünatı yok girmemin.eğer problem olucaksa çıkayım.atın beni denizlere :43:

tamam durum anlaşıldı :D şu msjı bulabilmek için bakmadığım yer kalmadı

ben hafta içleri hep burdayım yaaa:59: haftasonları yokum h.sonu mümkün değil giremem nete çünkü hep dışardayım.cumartesi sabah kursum akşam provam - pazar sabah kursum akşam konserim. bunu buraya geldiğim ilk gün söylemiştim zaten.problem olmayacağı söylenmişti.
neyse böyle işte.
çık derseniz çıkarım farketmez darılma gücenmede yabmam :61: ortalarda dolaşırım ama söyliyim.vay bu yine ne dolaşıyo buralarda demeyin sora :17:
kıyamam bebişeee... kal buralarda anacım, bizleri ihmal etme yeterrr :70:

aaa bebiş pek olmamış ama ehh işte idare eder.öğle sadece pilav yerine sebze yoğurt salata falan yeseydin hem daha çok doyardın hemde daha sağlıklı olurdu.

kız bebişşşşşş öğle yemeginde sadece pilaw mı yedinn, keşke normal bi porsiyon sebze yada tawuk fln yeseydin, daha saglıklı olmazmıydı :61:

ya kuzucanlar evde yalnızım kendime sebze yapmak istemiyorum pek
aslında ben öğle yemeği yiyen biri diilim ama hani uyum saglıyım diye yedim bişiler işte

un kurabiyesinide akşam yemek yerine ertesi sabah yeyim didim çok canım istemişti de

o zaman bundan sonra öğleleri kendime kocaman bi tabak salata yaparım olur demi

aslında ben öğle yemeği yiyen biri diilim ama hani uyum saglıyım diye yedim bişiler işte

un kurabiyesinide akşam yemek yerine ertesi sabah yeyim didim çok canım istemişti de

salata iyi fikir süper:51:

Sağol canım:16:

Canım sebze yemesen bile dediğin gibi en güzeli salata yapmak..Mesela bol marul yeşillik üzerine 1 çorba kaşığı kadar lor peyniri at ohh mis..Hem hafif hem kalorisi az hemde sağlıklı olur tatlım:34:

2.ara öğünümde 3 adet karışık meyveli etiform yanında 1 fincan tarçınlı karanfilli yeşilçay:61:

Akşamı şimdiden yazayım
ızgara balık 250 gram kadar
bol yeşil salata yağsız tuzsuz
ve 1 dilim çavdar ekmeği
:71::71:

no no no no no no no gruba ilk girdiğimde haftasonu giremiyceğimi söylemiştim.normalde hafta içi burdayım sende biliyorsun.oyyy ihraç fazlası oldum ya.
Yine söyliyim ozaman haftasonları mümkünatı yok girmemin.eğer problem olucaksa çıkayım.atın beni denizlere :43:

haftasonuna bişey demiyoruz zaten.ama günde öle bi kere yazıp kaçmaklada (senin için demiyorum) ayrıca istisna iş yoğunlukları hariç hergün giriyorum olmuyo tatlım.o anlamda yani.bizimle olmak ,takımı motive etmek istiyosan,daha çok paylaşım lütfen canımmm.kaptanımızda gelince konuştuklarımızı okur ve değerlendirir ok tatlım ?

bencede salata iyi fikir,üzerine peynir,ton balığı tavuk hertürlüsü ok.

haftasonuna bişey demiyoruz zaten.ama günde öle bi kere yazıp kaçmaklada (senin için demiyorum) ayrıca istisna iş yoğunlukları hariç hergün giriyorum olmuyo tatlım.o anlamda yani.bizimle olmak ,takımı motive etmek istiyosan,daha çok paylaşım lütfen canımmm.kaptanımızda gelince konuştuklarımızı okur ve değerlendirir ok tatlım ?

okeyto ozaman kaptan-ı deryamızı bekleyelim

ben de buralardayım. işim bitti geldim büroya. aştito gelene kadar uyuycam. belki geçer beynimin zonklaması.

öğlen makarna yidim. akşam müsliciyim anlıyacağınız.

Ben bugün mönümü yazmadım hiççç:30:

Sabah;2 kaşık müsli,2 kaşık nesfit karışımı

ara:yok

öğlen:1 dilim ekmek+5,6 adet kaşarlı mantar

ara:5,6 adet çilek

dün akşam misafirim vardı,çayın yanında iki tane etinin limonlu turtasından yedim gece arası olarak.bugünde ceza olarak ara yapmadım o sebeble

Benimde canım patates çekiyo kızlar.
Taze patatesler varya şimdi yeni mahsül
akşama haşlıcam onlardan.belki yanına bide yumurta haşlarım
çayla öle yiyelim dedim koçişe bu akşam için oda olur dedi.
Değişiklik olsun hemde istediği körliyim nasıl ?

Belki salata olarakta yapabilirim.akşam eve gittiğimdeki psikolojime bağlı anlıycağınız :))

2 orta boy haşlanmış patates yada 1 patates,1 yumurta yesem nasıl olur sizce çokmu ki ?

2 orta boy haşlanmış patates yada 1 patates,1 yumurta yesem nasıl olur sizce çokmu ki ?

1 pattes 1 yımırta iyidir zaten bütün gun az yemişsin çok gelmez.aslında patates salatası gibi bişeyde olabilir. kendine 1 patatesten salata yapsan yumurtayıda haşlayıp tabağı süslesen. :53: canım çekiyo karnım acıkıyooo

Son düzenleme:
1 pattes 1 yımırta iyidir zaten bütün gun az yemişsin çok gelmez.aslında patates salatası gibi bişeyde olabilir. Kendine 1 patatesten salata yapsan yumurtayıda haşlayıp tabağı süslesen. :53: Canım çekiyo karnım acıkıyooo

teşekkürler tatlım yorum için,öle yapıyım hem daha çok olur

teşekkürler tatlım yorum için,öle yapıyım hem daha çok olur

afiiyet olsun sizee bende eve gidip barbunyamı yiyim :17:

mesaim bitti çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar. bide ben plates topumu patlattım :53: yenisini alcam bugun.o kırtasiyelerde satılanlar nasıldır acaba çokmu dandik.bi gidip ellemem lazım :52:

haydin :71::71::71::71:

Benimde canım patates çekiyo kızlar.
Taze patatesler varya şimdi yeni mahsül
akşama haşlıcam onlardan.belki yanına bide yumurta haşlarım
çayla öle yiyelim dedim koçişe bu akşam için oda olur dedi.
Değişiklik olsun hemde istediği körliyim nasıl ?

Belki salata olarakta yapabilirim.akşam eve gittiğimdeki psikolojime bağlı anlıycağınız :))

valla kuzucum ben bi kere diyetisyene gitmiştim
bana sakın patates haşlamasını akşam yeme dedi
onun yerine ekmek ye daha iyi en azından tok tutar ekmek kadar tehlikeliymiş pattes haşlamasıda

Back
X