Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bakın sevgiliyle ben :69:

bu yılbaşı cekildi resim, 75-76 kilo felanım ordaaa :52::52:

kaşına gözüne kurban olurum ben yariiimin :69::69::132:

$DSC00322.webp

günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkıma :69: dün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme :52: çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey :69: güller :69: ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .

bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .

bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari :77:

çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

kızlar günaydın ben geldim
sabah kahvaltımı yaptım nesfitle
ama artık bıktırdı ya
1 hafta dönüşümlü yapcam bu olayı ben
normal insanlar gibi kahvaltı yapmayı özledim

öledir sewgiliiim :69:
bn nasıyım ama yüzüm topaç gibin :60::60:
şimdiki halini görmedim ki ikisi arasında yorum yapayım
ama eminim baya farketmiştir
günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkıma :69: dün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme :52: çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey :69: güller :69: ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .

bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .

bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari :77:

çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

boşver ya ohhhhhhh sefan olsun
sonra verirsin senede bir naısl olsa
bu arada dogum gününü kutlarımmmmmmmm :71::71::71:

afiyet olsun bebişim yaramasın inşallah, böle özel günlerde diyetlere karşıyım, tabiiki dikkat etcez ama okdr kasmayarak ii bilem yapmışsııın :46::46:
dogumgünün kutlu olsun arkadaşım, sevdiceğinle niceeee güzel yıllaraaaa:46::46::54::7:

ben de buralardayım. işim bitti geldim büroya. aştito gelene kadar uyuycam. belki geçer beynimin zonklaması.

öğlen makarna yidim. akşam müsliciyim anlıyacağınız.

tatlım sana ne oldu böyle kaç gündür hastasın canım ya dikkat et kendine nazarmı değiyor nedir okut üflet kendini arada şimdi hem evlilik öncesi hemde kilo veriyorsun nazar etmesinler sana sağlığına dikkat et canım öpüyorum .

günaydııınnnn.ofise yeni geldiğim için anca yazıyorum..
bu saate kadar hastanede olduğumdan kahvaltımıda maalesef orda yaptım.

sabah 1 adet kaşarlı yağsız tost + 1 bardak çay

ara yeşil çay 1 adet eti form limonlu.(1 adet derken 1 paket değil :86:)

öğlen 1 kase müsli

ara yeşil çay

akşam tavuk sote

ara meyve

akşam antreman var 2 saat.o yüzden ofisten çıkmadan bişeyler yiyip eve gidincede 2 kaşık davuk yiyebilirim. spora aç gidip evde yemeğe yumulmamdan daha iyidir heralde.bilemedim

Elifcim triendy 2. kez taşınıyor ve evinde net yok o yüzden bağlatamamışlar daha cuma günleri beni arayıp bildiyor kilosunu evinde net olmadığı için gelemiyor haberiniz olsun canım yinede vereceğiniz karar siz bilirsiniz ben sadece durumu anlattım canım :) maşaAllah kaptanlıkta ne yakışırmış bacıma :70:

canım evinde net yoksa takımda paylaşım yapamıyacağı anlamına geliyo
paylaşım yapamaycağına göre ben takımda olmasına bi anlam veremiyorum
arkadaşlara da sorayım onlar ne düşünüyolarsa ortak bi karar alırız ama
ben evinde neti olmayan bize ulaşamayan birinin takıma faydası olacağını düşünmüyorum

Back
X