- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #38.721
şimdi ben gece acıkınca napcam bi söyleyin bana bakiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın sevgiliyle ben
bu yılbaşı cekildi resim, 75-76 kilo felanım ordaaa
kaşına gözüne kurban olurum ben yariiimin:132:
Eki Görüntüle 193592
şimdi ben gece acıkınca napcam bi söyleyin bana bakiim
salatalık ye, süt iç, yogurt ye, activia felan, öldünse aclıktan beyaz leplepiii ye![]()
hakkat tam maço gözüküyor yakışırrrrrr
şimdiki halini görmedim ki ikisi arasında yorum yapayımöledir sewgiliiim
bn nasıyım ama yüzüm topaç gibin![]()
günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkımadün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme
çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey
güller
ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .
bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .
bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari
çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkımadün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme
çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey
güller
ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .
bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .
bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari
çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
kızlar günaydın ben geldim
sabah kahvaltımı yaptım nesfitle
ama artık bıktırdı ya
1 hafta dönüşümlü yapcam bu olayı ben
normal insanlar gibi kahvaltı yapmayı özledim
ben de buralardayım. işim bitti geldim büroya. aştito gelene kadar uyuycam. belki geçer beynimin zonklaması.
öğlen makarna yidim. akşam müsliciyim anlıyacağınız.
şimdiki halini görmedim ki ikisi arasında yorum yapayım
ama eminim baya farketmiştir
boşver ya ohhhhhhh sefan olsun
sonra verirsin senede bir naısl olsa
bu arada dogum gününü kutlarımmmmmmmm![]()
Elifcim triendy 2. kez taşınıyor ve evinde net yok o yüzden bağlatamamışlar daha cuma günleri beni arayıp bildiyor kilosunu evinde net olmadığı için gelemiyor haberiniz olsun canım yinede vereceğiniz karar siz bilirsiniz ben sadece durumu anlattım canım :) maşaAllah kaptanlıkta ne yakışırmış bacıma![]()
günaydınnnnn sevgili takımım .bugün çoookkk mutluyum.geçmişe bakıp geliyorum hemen
teşekkürler tatlım yorum için,öle yapıyım hem daha çok olur