Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii :1:
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse :1:

bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz :55:

bugünden armağanım olsun bu da sizee :1:
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh :nazar:

Eki Görüntüle 194894

offf anammmmmmmmmmmsüpersiniz yaaaaaaaaaa bayıldım saçlarınaaaaaaaaaa herşekilde süpersin bebiş kızım bak fazla ekleme nazar olursun allah korusun valla:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişim:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

niye yarışmıyosun bebekim yaaa anlamadım :14:
menülerimi sırf senin için bu kdr detaylı tutuyorum bebeğim, haftasonu yediklerimi yazıyorum not defterime unuttuğum bişi olmasın diye :1:
walla aslında ekstra bişi yapmadım, geçen hafta hep aynı rakamlarda süründüm, sabrın sonu selametmiş, ondan gidiyom sanırım :1: ha bide cektiğim mekiklerin haddi hesabı yok, etkisi olabilir, suan nefes alırken bile acıyo :53::53::60:

canım menülerini alıcam hergün.. yazıcam da burda.. yarışmak istemiyorum.. dün kocişten yine terapi aldım :1: böyle bi karar vermek üzereydim.. geri dönüşü de görünce kesin kararımı verdim.. sadece sitede günlük tutucam o kadar.. o kadar menülerini uyguladığımı gör diye :29:

gerçi bi türlü uygulayamadım ama :17:

iki gün boyunca tam gün müsli+nesquik.. sonra da senin menülerine dönücem..

gönderdiğin word belgesini de düzenledim.. sadece menüleri bıraktım.. kaçamaklarını sildim.. o günden sonra takıma yazdığın menüleri de ekledim.. tam teçhizatlıyım bu hafta..

haftasonu sadece akşam yemek yememe önlemini alabildim.. cumartesi piknik pazar piknik artığı vardı :1:

kendimi ölçüp biçicem.. ayda bir incelip incelmediğimi de görmek için.. her ayın 15inde.. yürüyüşe de başlarım artık inşallah :27:

tete büle.. yarışma fikrinden çok soğudum.. biraz da kocişimin terapisi ile kendime dönmek istiyorum sadece kendimle ilgilenmek.. yani sınavlardan sonra boş bile otursam pc başında okumak istiyorum sadece.. yazmaktan uzaklaşmak istiyorum.. kocişimin önerisi benim isteğim..

büle :29:

offf anammmmmmmmmmmsüpersiniz yaaaaaaaaaa bayıldım saçlarınaaaaaaaaaa herşekilde süpersin bebiş kızım bak fazla ekleme nazar olursun allah korusun valla:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişim:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

holeyyyyyyyyy :66::66:
okuyup üfleyip ekliyom anacım, sizlerden nazar gelmezz bana :70:
cocuk gibiydim dedim ya haftasonu, sabah uyanır uyanmaz o moda girdim :55::55::9:
allah hepimizin mutlulugnu daim etsin, hepimizin yüzünü heep güldürsün inşallahhhh :nazar::nazar:

canım menülerini alıcam hergün.. yazıcam da burda.. yarışmak istemiyorum.. dün kocişten yine terapi aldım :1: böyle bi karar vermek üzereydim.. geri dönüşü de görünce kesin kararımı verdim.. sadece sitede günlük tutucam o kadar.. o kadar menülerini uyguladığımı gör diye :29:

gerçi bi türlü uygulayamadım ama :17:

iki gün boyunca tam gün müsli+nesquik.. sonra da senin menülerine dönücem..

gönderdiğin word belgesini de düzenledim.. sadece menüleri bıraktım.. kaçamaklarını sildim.. o günden sonra takıma yazdığın menüleri de ekledim.. tam teçhizatlıyım bu hafta..

haftasonu sadece akşam yemek yememe önlemini alabildim.. cumartesi piknik pazar piknik artığı vardı :1:

kendimi ölçüp biçicem.. ayda bir incelip incelmediğimi de görmek için.. her ayın 15inde.. yürüyüşe de başlarım artık inşallah :27:

tete büle.. yarışma fikrinden çok soğudum.. biraz da kocişimin terapisi ile kendime dönmek istiyorum sadece kendimle ilgilenmek.. yani sınavlardan sonra boş bile otursam pc başında okumak istiyorum sadece.. yazmaktan uzaklaşmak istiyorum.. kocişimin önerisi benim isteğim..

büle :29:

senin için nasıl daha iyi olcaksa öyle yap bebişim, ben acıkcası bu topikler olmasa 345934534 kere bırakmıştım diyeti.. simdi sizlerin sayesinde bu kilodayım, daha da vericem inşallah.. tabi herkes farklı, sen kendini nasıl daha ii hissetceksen, nasıl daha motive olcaksın öyle yap bebekim :70:
listeyle ilgili yada menülerle fln bir sıkıntın olursa ben burdaym biliosunn :71:

yine haftasonu girdi araya ve ben yine kocişimin azizliğine uğradım
artık hafta sonuna kadar kendimi toparlamam lazım
perşembe 19 mayıs yine sıkıntı olucak benim için kociş evde
gün içinde yediklerimi yazarım
daha kahvaltım bile yapmadım :50:

şu ana kadar yediklerimi yazayım hemen:

sabah kalkınca: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı:domatesli maydonozlu dere otlu omlet, yeşil dolmalık biber, salatalık, 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 tane üçgen light peynir, yeşilçay.
ara: vazgeçilmezim türk kahvesi şekersiz

:70::70::70::70::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım 7 lere geldin demek darısı başıma
allah kabul etsin mevlütünüzü
tavuklu pilava abanmak yok he ona göre:1:

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM SAĞOL,EVET GÖRDÜM SONUNDA 7 Lİ RAKAM UCUNDAN DA OLSA . ETLİ PİLAV VARDI ZATEN :))

ay enişte ne romantik kız:69:
benim evlenme teklifim de eminönünde büyük caminin önünde olmuştu
ne mübarek bi teklif olmuş de mi:69:
sultanahmetten eminönüne kadar koşturdum peşimden soluklanalım dediğim yer de tam cami önü:60:

MÜBAREK Bİ ADAMMIŞ ENİŞTE KIZIM İŞTE DAHA NE :)) EVLİLİĞİNİZ DE MÜBAREK OLMUŞ :))

Sabah:2 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su(Kızlar bunu devamlı yaparsanız çok faydasını görürsünüz daha önce denemiştim)

Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk kadar ezine peyniri
3 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı frambuaz reçeli

Öğle:
8 kaşık buharda haşlanmış brokoli salatası bol limonlu ve zeytinyağlı
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara:
3 adet karışık meyveli etiform
1 kupa doğa slim

Akşam(Şimdiden yazayım)
3 köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata

Gecede 10 erik ya da 1 elma yerim ve bugünüde tamamlamış oluruz hayırlısıyla:34:

MAŞALLAHI VAR MÖNÜNUN TATLIM

temizliğim nihayet bitti
ben de bittim ama bi yandan da yemeğimi yaptım
akşama taze fasulye
domatesli kaşarlı begümün tarifi olan mantar
yoğurtlu brokoli salatası var
eşim bu durumdan hiç memnun değil
bari yanına bi pilav bi tavuk neyin yapsaydın diyo hala
sanki dr ona horlaman kilodan zayıflaman lazım dememiş gibi
bu arada çarşamba günü eşim ameliyat olacak burnundan
dr aç karna gel diyince ne kadar aç dedi ya şaka gibi:60:
o da mecburen benle diyet yapıcak artık

OHH NE GÜZEL,EVDE İKİ KİŞİ DİYET YAPINCA DAHA KOLAY OLUR BUNDAN BÖLE.AFİYET OLSUN YARAMASIN KUŞUM

işim bittiğine yemeğimi yaptığıma göre kendime zaman ayırabilirim
şimdi güzel bi duş alıp şık şıdım giyinip makyajımı yapayım
kocemle dışarı çıkcaz
bu kadar süse gide gide migrosa gidicez:60:

İYİDİR İYİDİR SÜSLENMEK İYİDİR KUŞ.BENDE GİYİNDİM SÜSLENDİM HAFTA SONU GEZDİK KOÇİŞLE HEPP

selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii :1:
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse :1:

bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz :55:

bugünden armağanım olsun bu da sizee :1:
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh :nazar:

Eki Görüntüle 194894

AMANDA AMAN NAZAR DEĞMESİN İNŞ :nazar:MAŞALLAH SİZE

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

kızlar bu öneriye cevap vermemiz gerek herkes oylamaya katılırsa püsküüt ablaya ileticem
geç kalmışız zaten biraz acele olursa şık olur

VALLA TATLIM HEDEF KİLOLARI ALMALARININ SEBEBİ BUYDU ZATEN.HATTA BENDE BUNU DÜŞÜNÜÜP 7 OLAN HEDEFİ 70 E ÇEKTİM Kİ MEZUN OLMAYAYIM DİE
EVET MEZUN OLANA 6 AY FAZLA AMA DİSKALİFİYE OLAYINA KATILIYORUM BENDE.
NEYSEKİ KABUL EDİLMİŞ BİZDE UYUCAZ ARTIK BU KARARA

14 takım çook güzel bi ceza yöntemi geliştirmiş
aynı yöntemi bizde kullansak süper olur
günlük 7 mesajın altında mesaj yazanlar
diğer bütün takımlara gidip kendileriniş deşifre ediyolar
görevimizi yerine getirmedik diye

DÜŞÜNÜLEBİLİR ANCAK TAKİBİ ZOR OLABİLİR TAM 7 YİYE BAKILCAĞI İÇİN.AMA ZATEN GÜN İÇİNDE BİZLER BİLİYORUZ KİM DAHA ÇOK GİTİYO MÖNÜLERE KONUŞULANLARA YORUM YAPIYOR OLMICAK BİŞEY DEĞİL YANİ

dün akşam dediğim gibi köri soslu tavuğu yaptım. yanına da mantar, patates, kabak, bezelye, havuç, ıspanak, kırmızı biber den oluşan kendi uydurduğum bir türlü yaptım. bütün sebzeleri biraz süt ve biraz krema ile karıştırıp, pişirme kağıdına sardım, fırına verdim. kardeşim direk abla o ne dedi. didim sardım sakladım, ne çıkarsa bahtına. hepsi çok beğendiler uyduruk türlümü..

bu sabah kayınvalidemin telefonu ile uyandım. apar topar duş alıp giyindim, arada bir kase nesfit yedim.çıktım evden. beykozda nikah vardı. yemekliymiş. gittik oturduk. bugün pazar didim. salata, paçanga, tavuk sote den oluşen menüyü eksiksiz götürdüm.

akşam kuzenimle birlikte yürüyüşe çıktık. tempolu bir şekilde 25 dk yürüdükten sonra, parktaki spor aletlerini kullandık. oturup birer çay içtikten sonra tempolu bir şekilde eve geldik. toplamda 1 saat 25 dk. spor yapmış olduk.

akşam yemeğinde
aldım önüme servis tabağını

1 kaşık domates biber kavurma
1 kaşık zeytin yağlı fasulye
2 kaşık kendi icadım uyduruk türlü
1 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt tan oluşan bir tabak hazırladım ve yedim.

cumaya kadar kaçamak hakkı kullanmadan haftayı kapatmaya gayret edicem. kuzenle anlaştık her gün yürüyüşe ve parktaki spor aletlerine devam etmeye çalışıcaz. kuzenimin de mezuniyet balosu var ve mevcut elbisesinin içine giremiyor. o bana ben ona arkadaş olup onun sorununu da çözücez inşallah.

benim yarın kavitasyon- pasif jimnastik seanslarım başlıyor. ne olucak nasıl olucak bilmiyorum. hele bir başlıyayım da detayları geçerim size de..

hadi iyi geceler fıstıklar. öpüldünüz ...

TEBRİKLER TATLIM GÜZEL BİR HAFTA SONU OLMUŞ.HEM DİYET HEMDE SPOR BAKIMINDAN

kaptanım sana bişi söylemek istiyorum. ben hafta sonları giremediğimi cuma günü söylemiştim. eşimle anlaşmamız böle. hafta içi çok yoğun çalıştığı için haftasonlarını ailemize vakit harcamaya karar verdik. eşim hiçbir tatili kaçırmaz. muhtemelen bu hafta perşembe cuma cumartesi ve pazar tatil olacakmış. 19 mayıs tatili. eşim şimdiden tastil planları yapıyor. ve ben büyük ihtimalle o 4 gün boyunca aranızda olamayacağım. eğer bu problem arzederse beni çıkartabilirsiniz. eğer izinli sayabilirseniz çok mutlu olurum. kesin bişi yok gitmeyedebiliriz. ama ben her ihtimale karşı önceden haber vereyim dedim. kesin çarşamba belli olur herhalde.

öptüm hepinizi ve çok seviyom sizi:13::70::71:

BÖLE HABER VER CANIMIZI YE TATLIM.BİZİM DERDİMİZ HABERSİZ GİRMEMEK KUZU

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM SAĞOL,EVET GÖRDÜM SONUNDA 7 Lİ RAKAM UCUNDAN DA OLSA . ETLİ PİLAV VARDI ZATEN :))

MÜBAREK Bİ ADAMMIŞ ENİŞTE KIZIM İŞTE DAHA NE :)) EVLİLİĞİNİZ DE MÜBAREK OLMUŞ :))

MAŞALLAHI VAR MÖNÜNUN TATLIM

OHH NE GÜZEL,EVDE İKİ KİŞİ DİYET YAPINCA DAHA KOLAY OLUR BUNDAN BÖLE.AFİYET OLSUN YARAMASIN KUŞUM

İYİDİR İYİDİR SÜSLENMEK İYİDİR KUŞ.BENDE GİYİNDİM SÜSLENDİM HAFTA SONU GEZDİK KOÇİŞLE HEPP

AMANDA AMAN NAZAR DEĞMESİN İNŞ :nazar:MAŞALLAH SİZE

VALLA TATLIM HEDEF KİLOLARI ALMALARININ SEBEBİ BUYDU ZATEN.HATTA BENDE BUNU DÜŞÜNÜÜP 7 OLAN HEDEFİ 70 E ÇEKTİM Kİ MEZUN OLMAYAYIM DİE
EVET MEZUN OLANA 6 AY FAZLA AMA DİSKALİFİYE OLAYINA KATILIYORUM BENDE.
NEYSEKİ KABUL EDİLMİŞ BİZDE UYUCAZ ARTIK BU KARARA

DÜŞÜNÜLEBİLİR ANCAK TAKİBİ ZOR OLABİLİR TAM 7 YİYE BAKILCAĞI İÇİN.AMA ZATEN GÜN İÇİNDE BİZLER BİLİYORUZ KİM DAHA ÇOK GİTİYO MÖNÜLERE KONUŞULANLARA YORUM YAPIYOR OLMICAK BİŞEY DEĞİL YANİ

TEBRİKLER TATLIM GÜZEL BİR HAFTA SONU OLMUŞ.HEM DİYET HEMDE SPOR BAKIMINDAN

BÖLE HABER VER CANIMIZI YE TATLIM.BİZİM DERDİMİZ HABERSİZ GİRMEMEK KUZU

saol bebekim, teşekkür ederimmm :64:
geçmişe bakmaya fırsat bulamadım henüz, ama 7li rakamları görmüşsün sonunda, gözün aydın bebeğim, allah 5lileri görmeyi nasip etsin insallah :nazar::nazar::70::71:

Günaydın güzel takımım

çokkk güzel bir hafta sonu geçirdim.diyet ve spor bakımından da idealdi.o açıdanda mutluyum yani.

şimdi anlatayım size kısaca;

cumartesi günü öğleden sonra iş yerinden izin alarak mudanya ya dedemin mevlütüne katıldım;
cumartesi kahvaltım standart tı zaten
öğlen saat 3 gibi mevlütte yarım kase pilav üzeri et yedim.1 bardak ayran eşliğinde
saat 6 gibi 1 kaşık helve 1 çatal baklava yedim

eve geldiğimizde saat 7 idi.ve koçişide alıp yürüyüşe çıktık 8 e doğru
1 saati geçmiştir yürüdük eve geldiğimizde yien 9 u geçiyodu saat
5,6 tane çilek 5,6 tane yeni dünya yedim sonra misafir geldi saat 10 da :))
gecede 1 gibi yattık sonra

pazar günü 11 gibi uyandım
güzel bir kahvaltıyaptım 2 dilim ekmekle
tek kaçamak 2 t.k tahin pekmez ve çikolata oldu
kahvaltıdan sonra çıktık evden parka gittik.bizim bursada kültürpark die yeşillik dolu bi yer var bilenler varsa
oraya gittik işte arkadaşlarla
2 saat belkide 3 saat kadar hep gezdik tempolu değil belki ama yürüdük hep saat e doğru karnımız açıktı ve 1 ertane gözleme yedik hepbirlikte.benimki ıspanaklıydı.+ayran

eve vardığımızda saat 8 gibiydi.bakkaldan 1 tane dordurma aldık bide onu yedik.işte hafta sonu böyle geçti yanii.
Okadar yürümüşüz ki valla ayaklarım ağardı resmen.
Bol bol resim çekindik gezdik eğlendik işte
kaçamaklarıda eritmişim herhalde o kaadar yürümekle çokta kaçamağım olmadı zaten.işte böle kızlar

merhaba takımcığım nasılsınız inşallah iyisinirdir . ben üzgünüm nişanlımla harika geçen 5 günün ardından bu akşam onu yolcu ediyorum yine hasret yine özlem offf bitsin istiyorum artık bu zorlu süreç :14: haftasonu çok fena kaçamaklar yaptım cumartesi tüm gün nişanlımla taksim beşiktaş kadıköy gezdik geç geldik eve tabi hep dışarıda yemekler yendi aşkımın elinden yenen çikolatalar yemekler tatlı tatlı gitti ama cumaya bu 2 kilo olarak geri gelmez inşallah dolayısıyla ipin ucu fena halde kaçtı . Pazar günüde aileyle vakit geçirelim diye pikniğe gittik mangallar salatalar yendi bol bol akşam eve döndük yine diyet mahvoldu yarın sabahtan inşallah tekrar toparlanmayı umuyorum . Evlilik tekliflerini okudum çok güzelmiş gerçekten Allahım herkezi sevdikleriyle birlikte bir ömür mutlu etsin ayrı olanları biran önce kavuştursun :14: tekrar yazmaya çalıışırım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi .

merhaba takımcığım nasılsınız inşallah iyisinirdir . ben üzgünüm nişanlımla harika geçen 5 günün ardından bu akşam onu yolcu ediyorum yine hasret yine özlem offf bitsin istiyorum artık bu zorlu süreç :14: haftasonu çok fena kaçamaklar yaptım cumartesi tüm gün nişanlımla taksim beşiktaş kadıköy gezdik geç geldik eve tabi hep dışarıda yemekler yendi aşkımın elinden yenen çikolatalar yemekler tatlı tatlı gitti ama cumaya bu 2 kilo olarak geri gelmez inşallah dolayısıyla ipin ucu fena halde kaçtı . Pazar günüde aileyle vakit geçirelim diye pikniğe gittik mangallar salatalar yendi bol bol akşam eve döndük yine diyet mahvoldu yarın sabahtan inşallah tekrar toparlanmayı umuyorum . Evlilik tekliflerini okudum çok güzelmiş gerçekten Allahım herkezi sevdikleriyle birlikte bir ömür mutlu etsin ayrı olanları biran önce kavuştursun :14: tekrar yazmaya çalıışırım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi .

şimdiden allah kavuştursun canım,neyseki az kaldı düğüne be pınarcım azcık daha sabrediceksiniz

afiyet olsun bebişim, zaten accık görüyon cocugu, ii yapmışsın bence :1:
ama simdi toparlanma zamanı :20::1:
allah kavuştursun bebekkk :71:

şimdiden allah kavuştursun canım,neyseki az kaldı düğüne be pınarcım azcık daha sabrediceksiniz

teşekkür ederim begümcüm düğün tarihi belli olsa keşke belki bu seneye yetişmeyecek 1 yıl daha uzayacak beklemek değilde bu uzaklık hasret çok zor ...

afiyet olsun bebişim, zaten accık görüyon cocugu, ii yapmışsın bence :1:
ama simdi toparlanma zamanı :20::1:
allah kavuştursun bebekkk :71:

Teşekkür ederim cerencim yedik içtik gezdik çok yürüdük tabi yarın itibariyle toparlanacağım ama mönülerimi yine az az sık sık yemeliyim birde akşamları müsli yiyeceğim inşallah ...

teşekkür ederim begümcüm düğün tarihi belli olsa keşke belki bu seneye yetişmeyecek 1 yıl daha uzayacak beklemek değilde bu uzaklık hasret çok zor ...

Teşekkür ederim cerencim yedik içtik gezdik çok yürüdük tabi yarın itibariyle toparlanacağım ama mönülerimi yine az az sık sık yemeliyim birde akşamları müsli yiyeceğim inşallah ...

tamam işte vücudun da dicek ki noliii yemekler geliyodu acım ac dicek yagdan yakcak smdi :1:
sen eskisi gibi tam gaz dewam bebek :34:

kızlar akşama beni uğraştırmıycak ne yemek yapabilirim düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum

günaydın shake it up şekerimler

öncelikle şunu yaziyim

Sabah 1 kase müsli
ara yeşil çay
öğlen 1 kase müsli
ara yeşil çay
akşam insancıl bi yemek.taze fasulyeeee

bu haftadan sonra müsli ye ara vericem çok sıkıldım ya.yımırta yerim peynir domat yerim.

cuma cumartesi yediklerime gayet dikkat ettim.ama dünnnnnnnn:53:
aslında şöyle.
sabah yumurta yedim.akşam beş gibi hamburger menü yedim.bütün gün sırtımda 30 kilo gitarımla dolaştığımdan sabah tartıldım kilomda bi deişme yok.ama cezamı kestim yani akşam bişey yemedim aç yattım.:71::71:

Back
X