Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaar yardım istiyorum sizden...

sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii

Eki Görüntüle 195563

yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa

ayhh en sevdiğim renk.2 senedir o renkle dolaşıyordum geçen ay boyattım.
şöyle bir derdi var.2 haftada renk akıyor.aktıktan sonrada güzel oluyor ama o diplerden kapkara saç çıkmasına tahammul edemeyip gidip boyatıyorsun.bide evde tutturamayacağın bir renk.bakır var açık kumral var karıştırıp yapıyolar.şunuda söyliyim bu renki saçın tutsun ondan sonra loreeeeal in koyu sarısını evde boyadığında aynı bu renk devam ediyor.
ama sana çok yakışır gibi geliyo bana.boyaaaaaaaaaatt:64:

dün takımcana pazartesi sendromu yaşamışız galibası.
Günaydııın arkadaşlaaaaaaaaaarrrrrrrr. Saoooooollllllll

bir fulyanın günlüğü

sabah
1 kase müsli
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
içinde tavuk barındıran herhangi bir yemek
ara
1 bardak yeşil çay
akşam
3-4 kaşık imam bayıldı

akşam yemekten sonra yine açıkacağımı bildiğim için 1 bardak süt içip kendimi tıkıyorum.:68:

güzel ve kaçamaksız bir mönü olmuş tatlım.afiyet olsun

dünkü menüüüm :56::56:

Sabah
1 tane light kaşarlı sandviç
sekersiz çay

ara
yarım avuç leblebi

öğle
yarım kupa çabuk acılı domates çorbası
1 porsiyon light yogurt
1 kk light kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği

ara
yarım avuç leblebi
1 çay bardağı tam yaglı süt ( yagsız yoktu )
1 paket maviyeşilin yulaflı bisküvisi ( cok kaçtı biliyorum )

akşam
1 tane haşlanmış yumurta
1 küçük light ton balığı
2 yk yogurt
5 tane acı biber turşusu

gece
soda

[ı]menü oluşturmada cook sıkıntı yasıyorum kızlaarr, ama neyseki annem geliyo yarım, bana dolma yapcaaaak nohut yemegi yapcaaaakkk :52::52:
Cumaya kadar cook dikkat ederek yicem ama haftasonu annemle gezcezz, akşam vde anne yemeği yiceeem oyzden bu haftasonuu korkun benden :52::52:
Ayda yılda bi annemi bulmuşum war ya kimseyi dinlemeeeeeemmmm :62::62:[/ı]

hadi gözün aydın tatlım,annene kavuşuyosun.mönünde güzelmiş bi sıkıntı yok bence

adet günüm yaklaşıyorr
burnuma şerbetli tatlı kokuları geliyor
çikolata istiyorumm
çikolatalı pastalar istiyorum baklavalar istiyorummm:36:

Kızlar bende dünkü mönümü öğleye kadar yazmıştım

sonra burda 3,5 tane bisküvi yedim mavi yeşilin çörek otlusunu

evde de 5 tane ızgara kanat,bol salata 1 dilim ekmek oda topuk kısmıydı ekmeğin

sonra 1 dondurma kasesi çilekli muhallebi yedim.hani şu çabuk yapılanlar varya 3 dk da olan cremole ondan (gece ara olarak saydım)
sonrada kocam çekirdek yerken azcık didikledim :17:

günaydın çıtır hanımlar dün söylediğim gibi bugün yine başladım diyetime sabah 4 kaşık nesfit ve onu ıslatacak kadar az süt ile kahvaltımı yaptım ara olarak 2 salatalık ve öğle yemeği olarakta 6 küçük nuget getirdim yanımda unutmadan sorayım nugetler diyette faydalımı zararlımı yağsız olarak fırında pişti ben zararsızdır diye düşündüm ama sizede sorayım dedim . aralarda salatalıklar yetmezse diye yanımda sunta biskülerimde var , şu saate kadarda 5 bardak su içtim devam edeceğim içmeye inşallah hepinizi öpüyorum biraz geçmişe bakıp tekrar yazarım görüşmek üzere .

günaydın kızlar
sabah çeyrek kepek ekmeği
peynir domates yedim
şimdi de form çayının içiyorum doğa nın
işe çık geç kaldım uyuyaklamışım
bu uyku halim nolcek ya benim:59:

günaydın kızlar
peynir domates yedim

her sabah iki tane bebek aspirini içince geçiyo..

yani benimki öyle geçti..

mehmet öz'ün tavsiyesi

:31:

ayhh en sevdiğim renk.2 senedir o renkle dolaşıyordum geçen ay boyattım.
şöyle bir derdi var.2 haftada renk akıyor.aktıktan sonrada güzel oluyor ama o diplerden kapkara saç çıkmasına tahammul edemeyip gidip boyatıyorsun.bide evde tutturamayacağın bir renk.bakır var açık kumral var karıştırıp yapıyolar.şunuda söyliyim bu renki saçın tutsun ondan sonra loreeeeal in koyu sarısını evde boyadığında aynı bu renk devam ediyor.
ama sana çok yakışır gibi geliyo bana.boyaaaaaaaaaatt:64:

ayyy nerde boyattın yaaaa hangi kuaföre gidiosuun nirdeeeee :1::1::1:
boyatcam canikom işte aynen böle bu renkte deneyimlilere ihtiyacııım war :52::52:
kuaföre gitcem ne dicem ben simdi ne renk bu :1::1:

günaydın çıtır hanımlar dün söylediğim gibi bugün yine başladım diyetime sabah 4 kaşık nesfit ve onu ıslatacak kadar az süt ile kahvaltımı yaptım ara olarak 2 salatalık ve öğle yemeği olarakta 6 küçük nuget getirdim yanımda unutmadan sorayım nugetler diyette faydalımı zararlımı yağsız olarak fırında pişti ben zararsızdır diye düşündüm ama sizede sorayım dedim . aralarda salatalıklar yetmezse diye yanımda sunta biskülerimde var , şu saate kadarda 5 bardak su içtim devam edeceğim içmeye inşallah hepinizi öpüyorum biraz geçmişe bakıp tekrar yazarım görüşmek üzere .

ooohhh yaramasın pınarcım :1:
bebişim walla onu yeme bunu yeme olmuyo işte güzelim, her zaman tawugu alıp da sinitzellik yapar gibi hazırlayamıyosun.. benim dolabımda da hazır köfteler, nuggetler war, ben yiyorum şahsen ama hep yagsız tawada yapıyorum.. yada fırında.. kendi yagını salıyo zaten, bence markasına güvendikten sonra okdr zararlı değildir :34:

Kızlar bende dünkü mönümü öğleye kadar yazmıştım

sonra burda 3,5 tane bisküvi yedim mavi yeşilin çörek otlusunu

evde de 5 tane ızgara kanat,bol salata 1 dilim ekmek oda topuk kısmıydı ekmeğin

sonra 1 dondurma kasesi çilekli muhallebi yedim.hani şu çabuk yapılanlar varya 3 dk da olan cremole ondan (gece ara olarak saydım)
sonrada kocam çekirdek yerken azcık didikledim :17:

bebişim o cremole midir nedir onun yerine light puding alıp light sütle yapsaydıın yaaaaa :20::20:

ciddi diyon de mi
alayım bari bebe asprini
açılamıyorum bi türlü

tabiki ciddiyim.. kitabında okudum.. kanın damarlardan kolay geçmesini sağlıyormuş.. mehmet öz kitabında diyo ki "her insanın günde en az 152 mg aspirin alması sağlığı için faydalıdır.. eğer diyette mucize bi ilaç arıyorsanız böyle bi ilaç yok! fakat mucizeye en yakın etkiyi yaratan ilaç bebek aspirini" aslında 60 mg da yeterli oluyormuş ama vucüt bu orana karşı direnç gösterebiliyormuş.. yapılan deneylerle 152 mg ın en uygun doz olduğu gözlenmiş..

mehmet öz midesi hassas olanlara da ilacı içmeden önce 1 bardak ılık su ve ilacı içerkn de ılık su ile içmelerini öneriyor..

ben bunu çok önce okumuştum.. yaklaşık son 1-1,5 aydır da her akşam eve gidip uyuyor ve sabah da 15 saattir uyumama rağmen uykusuz kalkıyordum. sonra bir gün (iki hafta önce) hasta oldum ağır bir farenjit.. kansızlık da varmış.. neyse ilaçlarımı yaptırmaya eczaneye gittim.. beklerken gözüme bebek aspirinleri çarptı ve aklıma kitapta okuduğum yazı geldi.. aldım

hastalığımı gayet dinç ve ayakta geçirdim ve düne kadar da iki haftadır hiç akşamları uyuyakalmadım sabahlarıda daha saat 7 olmadan dinç bi şekilde uyandım.. dün aspirinim bitmişti ve ben dün akşam yattım sabah da kalkamadım.. şok oldum yani.. bu sabah hemen stok yaptım bebek aspirinlerimi.. 2tane de içtim.. iyiyim şimdi..

raporlu hasta gibi her sabah iki tane aspirin içiyorum :1:

bebek aspirininin 1 tanesi 100 mg

:42:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın çıtır hanımlar dün söylediğim gibi bugün yine başladım diyetime sabah 4 kaşık nesfit ve onu ıslatacak kadar az süt ile kahvaltımı yaptım ara olarak 2 salatalık ve öğle yemeği olarakta 6 küçük nuget getirdim yanımda unutmadan sorayım nugetler diyette faydalımı zararlımı yağsız olarak fırında pişti ben zararsızdır diye düşündüm ama sizede sorayım dedim . Aralarda salatalıklar yetmezse diye yanımda sunta biskülerimde var , şu saate kadarda 5 bardak su içtim devam edeceğim içmeye inşallah hepinizi öpüyorum biraz geçmişe bakıp tekrar yazarım görüşmek üzere .

bncede yenilebilir.ama o üzerindeki kıtırlar kalorilimidir ki?

günaydın kızlar
peynir domates yedim

afiyet olsun tatlım.bahardan dolayıdır.her sabah duşa girsen ?

tabiki ciddiyim.. kitabında okudum.. kanın damarlardan kolay geçmesini sağlıyormuş.. mehmet öz kitabında diyo ki "her insanın günde en az 152 mg aspirin alması sağlığı için faydalıdır.. eğer diyette mucize bi ilaç arıyorsanız böyle bi ilaç yok! fakat mucizeye en yakın etkiyi yaratan ilaç bebek aspirini" aslında 60 mg da yeterli oluyormuş ama vucüt bu orana karşı direnç gösterebiliyormuş.. yapılan deneylerle 152 mg ın en uygun doz olduğu gözlenmiş..

mehmet öz midesi hassas olanlara da ilacı içmeden önce 1 bardak ılık su ve ilacı içerkn de ılık su ile içmelerini öneriyor..

ben bunu çok önce okumuştum.. yaklaşık son 1-1,5 aydır da her akşam eve gidip uyuyor ve sabah da 15 saattir uyumama rağmen uykusuz kalkıyordum. sonra bir gün (iki hafta önce) hasta oldum ağır bir farenjit.. kansızlık da varmış.. neyse ilaçlarımı yaptırmaya eczaneye gittim.. beklerken gözüme bebek aspirinleri çarptı ve aklıma kitapta okuduğum yazı geldi.. aldım

hastalığımı gayet dinç ve ayakta geçirdim ve düne kadar da iki haftadır hiç akşamları uyuyakalmadım sabahlarıda daha saat 7 olmadan dinç bi şekilde uyandım.. dün aspirinim bitmişti ve ben dün akşam yattım sabah da kalkamadım.. şok oldum yani.. bu sabah hemen stok yaptım bebek aspirinlerimi.. 2tane de içtim.. iyiyim şimdi..

raporlu hasta gibi her sabah iki tane aspirin içiyorum :1:

bebek aspirininin 1 tanesi 100 mg

:42:

ay o zaman hemen alayım bebe asprini sonuçta
üstelik asprin kan için faydalı
bugün hemen alıcam kuzu:54:

ayyy nerde boyattın yaaaa hangi kuaföre gidiosuun nirdeeeee :1::1::1:
boyatcam canikom işte aynen böle bu renkte deneyimlilere ihtiyacııım war :52::52:
kuaföre gitcem ne dicem ben simdi ne renk bu :1::1:

valla resmin bi çıktısını al.bunu istiyorum gardaş de en iyi öyle anlatırsın :1:
benim kuaförüm size uzak kaçar bahçelievler soğanlıda.tarif etsem edemem yani.mahalle kuaförü derlerya öyle biyer ama adam aşmış. gop ta kuaför çoktur ya saçını boyatmaya oralara gidenler vardı annemin arkadaşlarından.ama kuaför adı falan bilmiyorum hiç.bide bi kuaförüm daha var o da iyidir ama pahalıdır biraz.oda bahçelievler metrobüsün çıkışında tükkanı.:61:

bncede yenilebilir.ama o üzerindeki kıtırlar kalorilimidir ki?

afiyet olsun tatlım.bahardan dolayıdır.her sabah duşa girsen ?

ay begüm sabah akşam duştayım zaten
bi ayılır gibi oluyorum
yolda işine kadar için geçiyo tekrar
akşama kadar böyle
akşam da uyku namına bişey yok
cin gibi oluyorum
hava değişiminden sanırım
ama şu asprini denicem

canım benim msjını gördüm teşekkür ederim... okdar ii mi bahsettiğin kuaförr, riskli bi işlem olcak sonucta güvenebilirim dimiii :61:
birde cok tuzlu mu :26:

ben sürekli makyajlı dolaşmak zorundayım zaten, malum banka olunca tüm gün bakımlı olmak zorundayızz :61:
inşallah istediğim gibi bir renk cıkarda yakışır yüzümee :61::61:

bakır yakışıyo cnm ama onlada ugraşması zor, 2 yıkamaya hemen soluyo rengi, zatii eger cok cart bir sarı olursam we yüzüme gitmezse o tarzda bir renkle kapatıcam :52:

ayyyy cok merak ediyorummm incelcenmi diyee kızzzzzz bende alırım wllaaaaa :52::52:

canım benim bizim ailecek gittiğimiz ve güvendiğimiz bir kuafördür malum evde 3 bayan olunca her ay gidiliyor ben beğeniyorum ama şu var azıcık tuzlu gerçi saç uzunluğuna görede değişiyor verdikleri fiyat yinede konuşmakta fayda var diye düşünüyorum . istersen birlikte fiyatta alabiliriz .

bebişim o cremole midir nedir onun yerine light puding alıp light sütle yapsaydıın yaaaaa :20::20:

ya ben bunu yapmıştım kocama daha önce 4 kase çıktı .birini yemişti.diğer üçü kalmıştık 3 gün faanda oldu yapılalı.bitsin die hepimiz birer tane yedik.annem vardı :((
oldu bi kerem :17::17:

Back
X