- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.201
teşekkür ettttiiiiiimmmm![]()
kuzu şirinevlerde var benim kuaförüm biraz sosyete ve pahalıdır ama değer yani
şirinevler meydandan aveanın üst katında
ama adamlar sanat yapıyo resmen
verdiğim para helalolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ettttiiiiiimmmm![]()
ben de aynı kararı almıştım ama bende öyle az yeme düsturu olmadığı için beceremedim onu da..
ben şimdi sadece 5 e kadar ne yersem yicem (iş yerinde olduğum için bişey yiyemicem tabi) 5 ten sonra ağzıma müsliden başka bişey koymicam..
haftasonu da dahil..
bu öğlen tavuk yapıcam kendime.. yoğurtlaa yicem bi dolu.. çeyrek de ekmek..
akşam kocişime patates-kabak-patlıcan musakka yapıcamonu da yarın öğlen yerim..
en azından bu yöntemle akşam kocişime yaptığım yemeği yemek için bi umudum var
dün çok güzel davuk yaptım kocama o gidince kafayı yedim. tavuk da kalmamıştı.. ne bulduysam yedimçok kötü oldu
bu yeni yöntemimle hem her akşam müsli yemiş olucam hem ertesi öğlen de akşam canım ne çektiyse akşam yemeği gibi öğlen yicem işte..
dondurma çikolata falan isterse canım onu da sabahtan sonraki ara öğünüme koyarım.. zaten dondurma yiyemem işyerinde.. haftasonu yiyebilirim sadece
büle![]()
yakışır ama makyaj ister hep,oda sende sorun olmadığı için güzel bi renk ama kuaför tututurabilirmi senin saçına o daha önemli işte ?
tatlım allah kavuştursun en yakın zamanda
allah kabul etsin canım neye niyet okuttuysan.bende evim için istiyorum bu yakınlarda bakalım kısmet
neden tatlım ya daha çok az oldu ama
ayy bende çok merak ediyorum valla.ne olucak görcez hepbirlikte :)
anammmm vukuat olmuş desene.allah sabır versin kızada ailesinede.dediğin çok doğru tatlım.gelin ata binmiş ya nasip demiş işte bak vardır herşeyde bi hayır
sevalim birde böyle dene bakalım bu hafta bende müsliye başlıyorum akşamları cumaya kadar böyle haftasonuda az az yemeyi düşünüyorum yine haftaiçi müsli öyle bakalım gidecek illaki bu kilolar .
ooohhh yaramasın pınarcım
bebişim walla onu yeme bunu yeme olmuyo işte güzelim, her zaman tawugu alıp da sinitzellik yapar gibi hazırlayamıyosun.. benim dolabımda da hazır köfteler, nuggetler war, ben yiyorum şahsen ama hep yagsız tawada yapıyorum.. yada fırında.. kendi yagını salıyo zaten, bence markasına güvendikten sonra okdr zararlı değildir![]()
tabiki ciddiyim.. kitabında okudum.. kanın damarlardan kolay geçmesini sağlıyormuş.. mehmet öz kitabında diyo ki "her insanın günde en az 152 mg aspirin alması sağlığı için faydalıdır.. eğer diyette mucize bi ilaç arıyorsanız böyle bi ilaç yok! fakat mucizeye en yakın etkiyi yaratan ilaç bebek aspirini" aslında 60 mg da yeterli oluyormuş ama vucüt bu orana karşı direnç gösterebiliyormuş.. yapılan deneylerle 152 mg ın en uygun doz olduğu gözlenmiş..
mehmet öz midesi hassas olanlara da ilacı içmeden önce 1 bardak ılık su ve ilacı içerkn de ılık su ile içmelerini öneriyor..
ben bunu çok önce okumuştum.. yaklaşık son 1-1,5 aydır da her akşam eve gidip uyuyor ve sabah da 15 saattir uyumama rağmen uykusuz kalkıyordum. sonra bir gün (iki hafta önce) hasta oldum ağır bir farenjit.. kansızlık da varmış.. neyse ilaçlarımı yaptırmaya eczaneye gittim.. beklerken gözüme bebek aspirinleri çarptı ve aklıma kitapta okuduğum yazı geldi.. aldım
hastalığımı gayet dinç ve ayakta geçirdim ve düne kadar da iki haftadır hiç akşamları uyuyakalmadım sabahlarıda daha saat 7 olmadan dinç bi şekilde uyandım.. dün aspirinim bitmişti ve ben dün akşam yattım sabah da kalkamadım.. şok oldum yani.. bu sabah hemen stok yaptım bebek aspirinlerimi.. 2tane de içtim.. iyiyim şimdi..
raporlu hasta gibi her sabah iki tane aspirin içiyorum
bebek aspirininin 1 tanesi 100 mg
![]()
valla ferihancım (ben ferihana alışmışım pınar acaip geliyo) öğlen adam akıllı bişey yemezsem akşamı kesinlikle geçiremiyorum müsliyle yani 1 haftadır hergün çok büyük kararlılıkla başlıyorum işten çıkana kadar süperim ama eve gidip yemek pişirirken mafoluyorum.. komik kıtlıktan çıkmış gibi sevdiğim sevmediğim ne varsa yiyorum..
bu aralar mehmet özü tekrar gözden geçiriyorum da..
adam diyo ki günde en az iki öğününüzü sabitleyin..
benim akşamı sabitledim.. müsli
öğleni de çoğunlukla haşlanmış tavuk yoğurt salata şeklinde yicem.. onun dışında akşam kocama güzel yiyebileceğim bişey yapmışsam onu öğlen yemeğimde yiyeceğim..
e sabah zaten sabit.. bu sabah kalkamadığım için yapamadım ama kalkıyorum normalde.. sabah iki yumurtadan omlet zeytin peynir süt..
bu durum da neredeyse her öğünümü sabitlemiş oluyorum.. sadece öğlen günden güne değişebilir..
aralar hep sabit zaten.. kuru meyve sunta yeşilçay etiformun diğer çeşitleri çiğ fındık badem.. herhangi birini seçiyorum..
bugün de başladım işte.. sabah yumurta pişiremedim sadece.. arada şekersiz çayla 3 tane limonlu etiform yedim.. öğlen haşlanmış tavuk yoğurt garnitür yicem.. ara yine çay+püskevitakşam da müsli
![]()
valla resmin bi çıktısını al.bunu istiyorum gardaş de en iyi öyle anlatırsın
benim kuaförüm size uzak kaçar bahçelievler soğanlıda.tarif etsem edemem yani.mahalle kuaförü derlerya öyle biyer ama adam aşmış. gop ta kuaför çoktur ya saçını boyatmaya oralara gidenler vardı annemin arkadaşlarından.ama kuaför adı falan bilmiyorum hiç.bide bi kuaförüm daha var o da iyidir ama pahalıdır biraz.oda bahçelievler metrobüsün çıkışında tükkanı.![]()
canım benim bizim ailecek gittiğimiz ve güvendiğimiz bir kuafördür malum evde 3 bayan olunca her ay gidiliyor ben beğeniyorum ama şu var azıcık tuzlu gerçi saç uzunluğuna görede değişiyor verdikleri fiyat yinede konuşmakta fayda var diye düşünüyorum . istersen birlikte fiyatta alabiliriz .
ya ben bunu yapmıştım kocama daha önce 4 kase çıktı .birini yemişti.diğer üçü kalmıştık 3 gün faanda oldu yapılalı.bitsin die hepimiz birer tane yedik.annem vardı(
oldu bi kerem![]()
kuzu şirinevlerde var benim kuaförüm biraz sosyete ve pahalıdır ama değer yani
şirinevler meydandan aveanın üst katında
ama adamlar sanat yapıyo resmen
verdiğim para helalolsun
valla cerenim zaten kupkuru bişey yağ falanda salmadı hiç ona güvendim aslında biraz yoksa yağlı olsaydı yemezdimama sevdim bunu
![]()
bence çok güzel bu sabah bende 4 kaşık nesfitle doydum yani doymadım ama daha yeni açlık hissettim ve ara yaptım bende öyle yapabilirim sabahları nesfit akşamları müsli öğle yemeğimide evde pişen yemeklerden getirebilirim bak güzel sevdim bu şekilde yemeği ben inşallah böyle devam eder ve çözeriz canım .
sevalim bir zararı olmaz dieğilmi bendemi içsem acaba dinç yapıyorsa insanı
bebekim bence 2 ögün müsli fln cok dengesizx olur, normal yeme düzenine dönünce yag depolarsın direkt, bence kahvaltını yap paşalar gibi, akşam ögününü öle yap![]()
şu ana kadar yediklerim
sabah kalkınca: elma sirkesi
kahvaltı: menemen(içindekiler: biber,domates, üçgen light peynir, dereotu, maydonoz, yumurta, yağsı z tavada hmmm mis oldu), 2 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir
şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum![]()
şu ana kadar yediklerim
sabah kalkınca: elma sirkesi
kahvaltı: menemen(içindekiler: biber,domates, üçgen light peynir, dereotu, maydonoz, yumurta, yağsı z tavada hmmm mis oldu), 2 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir
şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum![]()