Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ondan evde var ama düzenli kullanmadım
iyi fikir aslında
kızlar ben çıkıyorum
yarın eşimin ameliyatı olduğu için
gelemicem
takım hepinize emanet
gece belki bi fırsat bulursam uğrarım
öptüm hepinizi:54:

tatlım geçmişler olsun yarın için bol şans size.öpüyorum

bugün azcık canım sıkkındı
sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı ço0k sevindim koşa koşa kan testi vermeye gittim ama sonuç negatif
idrar testi yanılttı beni gene bebek yok :50:
neyse alıştım artık napalım kısmet

sabah her zamanki gibi herbalife bir bardak sütle
ara yok canım sıkkındı çünkü:14:
öğlede cxanım bişi istemedi mecburen nestle nesfit yedim
ara yine yok negatif sonucu alınca şişkinlikyapmıştı çünkü
akşam bir küçük tabak makarna yanında 2 kaşık yoğurt bolca salata ve maden suyu

benden bu kadar öperim hepinizi dua edin banada miniğin gelsin bian önce artık dayanmak gittikçe zorlaşıyor

İyi akşamlar kızlar bugğn fazla giremedim iş güç malum...
Bugün ki menümü paylaşayım hemen:
Sabah:
1 bardak limonlu ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 t.k bal
2 dilim k.ekmeği
Ara:1/2 güllü lokum(Muhteşem yüzyıldan özendim) :)))

öğle:
6 kaşık makarna salatası(yoğurtlu ve yeşillikli)

Ara:
6 çilek
1 elmalı etiform

Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim k.ekmeği

Gecede 10 tane çilek yerim...

Bugünlük bu kadar:)

İyi akşamlar kızlar bugğn fazla giremedim iş güç malum...
Sabah:
1 bardak limonlu ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 t.k bal
2 dilim k.ekmeği
Ara:1/2 güllü lokum(Muhteşem yüzyıldan özendim) :)))

öğle:

Ara:
6 çilek
1 elmalı etiform

Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim k.ekmeği

Gecede 10 tane çilek yerim...

afiyet olsun kuzucum
ya bu ılık su içmek sabah aç karnına işe yarıyomu acaba çok duymuştum bunu hatta bi kaç damlada limon sıkıyorlarmış

afiyet olsun kuzucum
ya bu ılık su içmek sabah aç karnına işe yarıyomu acaba çok duymuştum bunu hatta bi kaç damlada limon sıkıyorlarmış

Evet tatlım inanılmaz işe yarıyor hatta ben yarım limon sıkıyorum yağları yakıyor bence daha önce denedim çok faydasını görmüştüm şimdi tekrar yapıyorum...

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

müslimi yiyorum:56:

:64::64::64:yarın tatil:64::64::64:

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba, dün l-carnitine ile yazdıgını okudum ama o ara onlıne gozukmedıgın ıcın soramadım, şimdi hazır senı yakalamısken bı sorayımm:1:
ben de baya arastırmıstım ama işe yarayıp yaramayacagını bılemedım, nası olur sence alsam, fıyatıda cok ucuz değil cunku bı deneyeyım olmazsa atarım bı kenara yapamadım o yuzden de:66:

sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı ço0k sevindim koşa koşa kan testi vermeye gittim ama sonuç negatif
Neyse alıştım artık napalım kısmet

benden bu kadar öperim hepinizi dua edin banada miniğin gelsin bian önce artık dayanmak gittikçe zorlaşıyor

tatlım ama olabilir böyle durumlar.böyle hayal kırıklığı yaşayınca daha kötü ama .
Bak benimde bi arkadaşım senin gibi bebek istiyo,doktoru ona demişki kadınların tüm morali bağışıklı sistemi bozulunca tüm vucüt rahmin üstüne düşermiş.vücudun tüm sıkıntısını tüm yükünü orası çekermiş.eğer demiş sen ne kadar sıkıntı yaparsan kafana bişey takarsan tüm yük orda olur ve yumurta orda tutunamaz demiş.ona göre düşün bak ne kadar etkili moral

iyi akşamlar kızlar bugğn fazla giremedim iş güç malum...
Sabah:
1 bardak limonlu ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 t.k bal
2 dilim k.ekmeği
ara:1/2 güllü lokum(muhteşem yüzyıldan özendim) :)))

öğle:

ara:
6 çilek
1 elmalı etiform

akşam
ton balıklı salata
1 dilim k.ekmeği

gecede 10 tane çilek yerim...

güzel mönü tatlım.bende ilk zamanlar içiyodum ılık suya bikaç damla limon sıkıp ama bıraktım sonra başlasam mı acaba yine.pek bi işe yaramıyomuş gibi geliyo bana?

günaydınnn tatlımmmm

Selam kızlar ben dün öğle yemeğinde
tavulu sabdiviç yemiştim ya o beni baya tıkamış ara falan yapmadım

akşamda giritlilerin bi otu vardır marasa diye onu etli yapmıştım
ondan 2 ç.k. Kadar yedim bide 2 tane kanat yedim bol salata 1 dilimden az ekmekle

ama malesef saat 9 du

merhaba, dün l-carnitine ile yazdıgını okudum ama o ara onlıne gozukmedıgın ıcın soramadım, şimdi hazır senı yakalamısken bı sorayımm:1:
ben de baya arastırmıstım ama işe yarayıp yaramayacagını bılemedım, nası olur sence alsam, fıyatıda cok ucuz değil cunku bı deneyeyım olmazsa atarım bı kenara yapamadım o yuzden de:66:

her an kullanılacak birşey değil o zaman zararı olabilir az da olsa.mutlaka spor yaparken kullanılmalı.spordan 15-20 dk bi kapak içiyordum ben.Sıvı L-carnitine.hapını hiç kullanmadım bilmiyorum.ama çok işe yarıyor normal terlemenin 3 katını terliyorsun spor esnasında..zaten vücudun ürettiği bir madde.sadece miktarını arttırıyoruz.hiç zararını görmedim.evet biraz pahalı.ben koccaman bi şişe almıştım 1,5 litre yada birazdaha fazla.çok uzun süre gitti.bide takviye olarak CLA kullanıyordum.ama size sadece carnitine yeter diye düşünüyorum

neyse alıştım artık napalım kısmet

dualarımız seninle cnm. ama herşeyin bi vakti var biliosn,allah neyi ne zaman var edeceğini ya da yok edeceğini biliyor. vardır onunda vakti,o vaktn gelmesini bekliodr,sıkmamaya çalış canını,inş tez zamanda hayrlısıyla sevinçli haberlerini alırsn

günaydn sana da cnm

Selam kızlar ben dün öğle yemeğinde
tavulu sabdiviç yemiştim ya o beni baya tıkamış ara falan yapmadım

akşamda giritlilerin bi otu vardır marasa diye onu etli yapmıştım
ondan 2 ç.k. Kadar yedim bide 2 tane kanat yedim bol salata 1 dilimden az ekmekle

ama malesef saat 9 du

güzelmiiş aslnda menün cnm ama 9 cidden biraz geç olmuş,bgn telafi edersn artıkın

her an kullanılacak birşey değil o zaman zararı olabilir az da olsa.mutlaka spor yaparken kullanılmalı.spordan 15-20 dk bi kapak içiyordum ben.Sıvı L-carnitine.hapını hiç kullanmadım bilmiyorum.ama çok işe yarıyor normal terlemenin 3 katını terliyorsun spor esnasında..zaten vücudun ürettiği bir madde.sadece miktarını arttırıyoruz.hiç zararını görmedim.evet biraz pahalı.ben koccaman bi şişe almıştım 1,5 litre yada birazdaha fazla.çok uzun süre gitti.bide takviye olarak CLA kullanıyordum.ama size sadece carnitine yeter diye düşünüyorum

spor yapıyorum zaten o yuzden de almak ıstedım ama işte karar veremedımmm :26:
bı de eşime bı turlu bunun zayıflama hapı olmadıgına ikna edemedım, o ılave bısı kullanmamı ıstemıyo, ne zaman eczaneden alcam desem trıp atıo bana :63:

tatlım ama olabilir böyle durumlar.böyle hayal kırıklığı yaşayınca daha kötü ama .
Bak benimde bi arkadaşım senin gibi bebek istiyo,doktoru ona demişki kadınların tüm morali bağışıklı sistemi bozulunca tüm vucüt rahmin üstüne düşermiş.vücudun tüm sıkıntısını tüm yükünü orası çekermiş.eğer demiş sen ne kadar sıkıntı yaparsan kafana bişey takarsan tüm yük orda olur ve yumurta orda tutunamaz demiş.ona göre düşün bak ne kadar etkili moral

çok haklısın kuzucum ama deger tam sınırda çıktı 4.1 doktor arta bilir de düşebilirde dedi
hep aynışeyi yaşıyorum üzülüyorum ister istemez

ya aslında bu sabah ben idrar testi yaptım diğer silik olan çizgi azcık daha koyulaştı acaba degerim artıyor mu ki
ay dua edin bana nolurrrrrrrrrrr

lap die dalmışım bu arada,herkeslere günaydınlar:)

ben de sbh kalktm müli nesfit karışımımı yedm,su içtm işte bi kaç bardk,şimdi oğlanı sallıyorum bi taraftan uyusn da evi topliycm,savaş alanı gbi olmş dn. erken yatmıştm başım ağrıo die,toplamak bgne kaldı..

ya bu arada ben dn menü yazmamışm

sbh: üsli-nesfit karışımı

ara:2 küçk kurabye

öğlen: 4-5 kaşık etli patates yemeği,1 yarm dilim köy ekmeği

ara:2 küçk kurabye

akşam:2 küçk tavk pirzola
3 yk pİlav
yeşil salata
ayran

işte bu kadardı,kkurabiyeler fazla kaçtı biliorm,bana ceza verebilirsnz bu yüzden,kabulümdürr:43:

çok haklısın kuzucum ama deger tam sınırda çıktı 4.1 doktor arta bilir de düşebilirde dedi
hep aynışeyi yaşıyorum üzülüyorum ister istemez

ya aslında bu sabah ben idrar testi yaptım diğer silik olan çizgi azcık daha koyulaştı acaba degerim artıyor mu ki
ay dua edin bana nolurrrrrrrrrrr

inşallah tatlım.allah yardımcın olsun

Back
X