Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlarr :71:
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış :59:
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye

Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize :52:
Saygılar sevgiler

güzel bi menü olmuş
afiyet olsun
tamam kuzucum sana zihin açıklığı diliyorum
arada sırada uğra ve cuma bildirimini unutma emi:34:

cerencim anneciğinin geldiği ne güzel belli oldu mis gibi anne yemekleri kahvaltıları yemişsin çok değil dengede tutmuşsun yinede sevindim senin adına canım o kadar kiloda verdin farketmiştir tabi anneciğin .

dimiii yaaaa öyle güzel yemekler yedimmm kii, annemin yemekleri heep :16:
gitti annem dün akşam :14: 4 gün koynunda uyudum ama hasret giderdim :70:
cok üzülmemeye çalışıyorum cünkü 1 ay sonra izne cıkıyorum, evde olcam bir hafta..
gurbet cok zor, anacıklarınızın babacıklarınızın kıymetini bilin arkidişlerr :14:

22.05.2011 Pazar menüüüüm :61:

Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek

Ara
1 tane çikolatalı etiform

Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok :D

Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu

Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadım :52: önceden kurban oliim yime derdi :60: )

bugün düne göre eksi 900 cıktımm :53::53::52:
vicuut cıldırdı regl olamayınca :60::60:

kilo bildirimi

başlangıç:79.8
hedef:65
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.4
giden: 100 gr

valla bugün tartılamadım dünkü kilom ev taşıdık artık tartı nerde bilmiyorum inşallah geç kalmamışımdır bye:50:

13 mayısta bildirim yaptı kendisinin söylediği üzere onca işinin arasında annesine giderek.. önceki kaptana da ikinci kez üstüste taşınmasından dolayı düzeni ve neti olmadığını bildirmişti telefonla.. gülsüm gelse de söylese keşke.. kız biraz önceki mesajında da neti yeni bağlattığını söyledi.. kaptan değişti diye böyle bi muamele görmesine gerek yok kimsenin.. :19: yarışmak isteyen herkes yarışır.. yarışmak istemeyen diskalifiye edilir.. yeni taşınan interneti olmayan ve gelip bunları açıklayan ve yarışmak isteyen bi kadından söz ediyoruz..

bu konuda fikirlerimiz çok ayrı

:19:

günaydın kızlar,
önce dün yediklerimi yazayım.. geç kalktım bizimkiler kahvaltı etmişti, hazır sofraya oturdum ama tek başıma pek bir şey yiyemedim. uyku sersemi tam hatırlamıyorum ama belki bir dilim ekmek az peynir gibi birşeydi dünkü kahvaltım..

kahvaltıdan sonra yatağa döndüm, tam miskinlik günümdü.. akşama kadar uyudumm. kalkınca bir kase nesfit müsli karışımı yedim. enteresan bir pazar oldu yanii...

bu sabah tartıya bir çıktım ki gözlerime inanamadım. 75.6 çıktım tartıda.. yani cumaya göre -1.2 kg.. çok sevindim ama sevincimi cumaya saklamaya karar verdim. nasılsa -1.2 yim diye yayılmayayım de mi..

bu arada 3-4 gündür sabahları aspirin, akşam yemek sonrası da bal-sirke karışımını tüketiyorum. kendimi gayet zinde hissediyorum..

bu sabah kahvaltım

1 dilim ekmek
peynir

ekmeğin arasına peyniri sıkıştırıp indim aşağıya aceleyle. bu saaten sonra artık öğle yemeği yenir.. kahvaltıyı böyle kapatmış oldumm..

geçmişi de okuyayım bir ara. haftasonu yavaş ilerledi gerçi havalar iyi olunca herkes dışarlarda..

öpüldünüz bebikler....

:50:
ay 3 gündür çıldırdım ya yemekte yapamıyorum koyacak buzdolabı yok dolaptaki bütün herşeyi komşuya bıraktım zırt pırt gidip isteyemiyorum of offffffff
çok zor durumdayım çokkkkkkk

ay 3 gündür çıldırdım ya yemekte yapamıyorum koyacak buzdolabı yok dolaptaki bütün herşeyi komşuya bıraktım zırt pırt gidip isteyemiyorum of offffffff

geçmiş olsun zor bir durum. serviste mi, yoksa yenisini mi alacaksın. tamirdeyse, gelen servisten dolap getirmelerini isteseydin canım. havalar güzelleşti dışarda bişey durmaz artık..

Günaydın iyi haftalar kızlar....
Bugün üzerimde inanılmaz bir ağırlık var yataktan zor kalktım her yerim ağrıyor her regli döneminde böyle oluyor birde 300 gram almışım rejimi bozmadığım halde o daha çok moralimi bozdu bu dönemde olduğum için diye düşünüyorum ama o kadar bitki çayı içtiğim halde böyle olmasına üzüldüm..
Umarım cumaya kadar toparlarım:(
Bugünki kahvaltımı paylaşayım:
sabah yarım lıtre su kuru kayısı 2 tane
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
5 zeytin
1 t.k bal

ayılmak içinde 1 ttürk kahvesi:1:

Öğlen ve akşam protein diyeti yapayım diyorum 2 öğün köfte yada tavuk yiyim ekmeksiz yanında salata ile ekmeksiz...
Bakalım dayanabilcekmiyim yine yazarım size..
Öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:

Ay canım geçmiş olsun çok zor bir durum tamiremi gitti bu havada hiç birşeyde durmaz dışarda şansa bak:(

Ay canım geçmiş olsun çok zor bir durum tamiremi gitti bu havada hiç birşeyde durmaz dışarda şansa bak:(

geçmiş olsun zor bir durum. serviste mi, yoksa yenisini mi alacaksın. tamirdeyse, gelen servisten dolap getirmelerini isteseydin canım. havalar güzelleşti dışarda bişey durmaz artık..

ay kızlar sagolun
kız daha yeni aldık 2 buçuk sene oldu evleneli bide saglam diye bosch aldık
adam dedi buzluk donmuş ondan hava vermiyor normal yere 3 gün fişini çek pazartesi gelip bakıcam
3 gündür rezil durumdayız nestlemizide içemiyoruz süt durmuyor sıcaktan
artık idare ediyoruz salatayla dışarıdan yiyerek
şimdilik 300gr. almışım inşallah çabuk toparlarım kendimi cumaya kadar

13 mayısta bildirim yaptı kendisinin söylediği üzere onca işinin arasında annesine giderek.. önceki kaptana da ikinci kez üstüste taşınmasından dolayı düzeni ve neti olmadığını bildirmişti telefonla.. gülsüm gelse de söylese keşke.. kız biraz önceki mesajında da neti yeni bağlattığını söyledi.. kaptan değişti diye böyle bi muamele görmesine gerek yok kimsenin.. :19: yarışmak isteyen herkes yarışır.. yarışmak istemeyen diskalifiye edilir.. yeni taşınan interneti olmayan ve gelip bunları açıklayan ve yarışmak isteyen bi kadından söz ediyoruz..

takımda yarışmayan resmi olarak listede bulunmyan birinin takım adına
konuşmasını pek önemsemiyorum açıkçası
takım kuralları her takımda aynı amaç paylaşım yapmak
neti yoktu taşındı şuydu buydu değil
hatice değil netice mühim olan
netice ne paylaşım
paylaşım yapmıyo mu bu beni ilgilendiren
dünya hali herşey olabilir
ama gelir der izinli geçin diye ya da haber yollar
burda olmamasına paylaşım yapmamasına rağmen
ben neden aynı geçeyim onu
bu kurallara aykırı mı aykırı
kurallara uyamayacak olan kendi gider
gitmiyosa diskalifiye olur hepsi bu

takımda yarışmayan resmi olarak listede bulunmyan birinin takım adına
konuşmasını pek önemsemiyorum açıkçası
takım kuralları her takımda aynı amaç paylaşım yapmak
neti yoktu taşındı şuydu buydu değil
hatice değil netice mühim olan
netice ne paylaşım
paylaşım yapmıyo mu bu beni ilgilendiren
dünya hali herşey olabilir
ama gelir der izinli geçin diye ya da haber yollar
burda olmamasına paylaşım yapmamasına rağmen
ben neden aynı geçeyim onu
bu kurallara aykırı mı aykırı
kurallara uyamayacak olan kendi gider
gitmiyosa diskalifiye olur hepsi bu

bu mesajınla da artık neden takımda kendi isteğimle olmadığımı anlamışsındır o zaman.. bunlar onun başına sadece kaptan değişti diye geldi başka hiçbişey için değil.. sen benim fikrimi önemse diye yazmadım fikrimi paylaşmak için yazdım

.

iyi geceler kızlar,,

gündüz gelemedim yediklerimi yazıyım unutmadan

sabah
kahvaltı etmek istemedi canım

öğlen
2 tane kaşarlı-sucuklu tost

akşam
mangal yaptık.
bir tavuk pirzola
3-4 kanat
1 bardak kola
2 dilim ekmek
patlıcan salatası yedim.

bugün ekmeği 6 dilim yapmışım.. :2: onun dışında kendimi davul gibi hissediyorum.. niye şiştim ki ben böle anlamadım..:30:

mangal dışında salıncak ve tahtırevalli egzersizlerim oldu:62:

güzel bi hafta sonu geçirdin yani.hadi bakalım güzel olmuş.eritmişizdir inşallah.bende piknikteydim hafta sonu açık havada ne yediğimi anlamadım valla :))

canım takımım, sizleri cok ihmal ettim bu aralar, biliyosunuz annemler burda, onlarla ilgileniyorum hep.. cuma günü de bankadaki herkes izin kullanmış nerdeyse, 24 kişiden 3 kişi kalmıştık, okdr yogundum ki 1 haftalık işi 1 günde götürdük, öldüm öldüm dirildim walla :1:

her ne kadar cok giremesemde, kalbim sizlerle, umarım cok kacamak yapmıodur kimse :20::1:

annem burda olmasına ragmen, dikkat ediyorum beslenmeme, öyle kaçamaklar yapmıyorum, ama kilom da da değişiklik olmuyo :18:

günlüğüme baktımda, 20 gündür 68-67 arasında gidip geliyorum.. bi ara 66ları da gördüm ama şimdi tekrar 67lerdeyim, tam 4 hafta önce bugün reglolmuştum, siskinliğim de var, reglolduktan sonra bomba gibi gelcem insallah :9::8:

dünkü ve bugünkü menülerimi de yazıyım sizee, işi askıya almayalım :1:

hepinizi cook sewiyorummmmm :24::24::23:

cuma

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği

ara
yarım avuc beyaz leblebi
10 tane kuru üzüm

öğlen
2 dilim denge ekmeği arasında light beyaz peynir, 1 dilim incecik salam

ara
yarım paket kbar

akşam ( anne yemeğiiiii :16::16: kaçamak yaparım tabiii :1: )
8 yk piti ( sarıköklü nohut yemeği, karsın meshur yemegidir :6: )
4 yk pilav ( anne pilavı:16: )
5-6tane cherry domates
2 yk yogurtt

cumartesi

sabah ( anne kahvaltısı :16: )

1 tane haşlanmış yumurta
1 çk light krem peynir
1 çatal beyaz peynir
1 küp dil peyniri
1 küp kaşar
1 dilim salam
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 çk nutella
1çk çilek reçeli
1 dilim ekmek

ara

1 tane çikolatalı etiform

öğlen
peynirli salata
3 tane isveç köfte ( evet ikeaya gittik :1: )
1 çay bardagı kdr kola :20:

akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
2 yk yogurt

annemin burda olmasına ragmen cok kacırdıgmı düşünmüyorum, bilmem siz ne dioysunuzz :1:

annem beni hiç görmemişti rejime basladıgımdan beri, bir iltifatlar aldım ki sormayın :16:

tam gaz dewam ediyoruz arkidişler..

hepinize cooooook teşekkür ederiiim tüm destekleriniz ve varlıgınız içinnn :kkk::kkk::16:

tatlım annenin yanında olmasına rağmen mönülerin gayet güzel.sana şimdiden allah kavuşturdun.bol bol vakit geçir annenle.haber veriyosun ya bizi birazcık ihmal etsende olur kuzu

günaydın kızlar ya biliyormusunuz ben diskalifiye olmuşum niye ya ama benim ne suçum var biz perşembe taşındığımız halde onca işin arasında cuma annemlere gidip bildirim yaptım sonrası geçen cuma işte yetişemedim yorgundum gidemedim annemlere beni gülsüm idare ediyordu onu arayıP BİLDİRİM YAPIYORDUM YİNE iyiydi ama amonra seni gelince senin nonuda bilmiyorumki nasıl haber veriyim bende bir hata yok biliyorumnapiyim 2 ay olmuştu daha taşınalı tekrardan taşındık düzenim bozuldu sil baştan off ya napıcam amonra tekrar al beni listeye ben hiç bir günümü aksatmıyordum kaç aydır burdayım ben burayı seviyorum tekrar başlamak istiyorum hadi:59::59:

ama tatlım malesef forum kurallı o anda öyle gerektiriyodu.yapıcak bişiy yoktu.bu olayın seninle bi ilgisi yok ki

Günaydın kızlar:)
İyi pazarlar herkese...
Dün hastalandım bugün bir kalktım 300 gram almışım çok moralim bozuldu normalmi acaba şişlikmi fazladan anormal birşeyde yemedim:(

bozma moralini şekerim.regli döneminde bünye alt üst oluyo sen yine normal devam et bi kaç güne iner şişliğin,gider artıların

bu kararı tek başına vermedim diğer arkdaşlarda geldiğinde fikrini belirtir
sonuçta bu takım paylaşımlarla devam ederken paylaşım yapmazken takımda olmanın
seni idare etmenin takıma bi faydası yoktu
ben gülsüm gibi haftalarca gelmediğin sadece tel de bildirim yapman durumunda da
diskalifiye olmanı teklif ederdim takımın amacı bu değil ve kurallara aykırı
sırf gülsümü çiğnenemek için aksini söylemedim
ama fikrim budur
ve ben başta olmak üzere bu kararı aldık
üstelik takıma geri dönebilir misin tam olarak bilmiyorum
püsküte sorarım diskalifiye edilen üye dönüş yapabiliyo mu diye

sana kesinlikle katılıyorum elif.bu hepimizin kararı bi yerde.sonuçta forum kurallarını hepimiz koyduk ve yapılması gerekende oydu.bu topiğe girenler en başta bu kuralları kabul edipte yarışa katılıyolar sonuç olarak

günaydın kızlar ben geldim özledim valla. kayınvalidemlerdeydik biliyorsunuz. kalbalık koşturmaca ve bol yemece geçti. çok şükür ben daha çok korkarken sadece cuma günkü kilomdan +500 deyim. cumaya kadar kaçamak yasak bana. +500 den kurtulmam lazım. kaptanım bak ne kadar çalışkan bir öğrencinim kaynanamda internet yok diye allem edip alt komşuya bi bahaneyle indim sana bildirimi yaptım. ben buraya yazmazsam eksik hissediyorum kendimi artık. iyi ki varsınız arkadaşlar sizi çok seviyorum :kkk::71::70::70::54:

maşalah sana tatlım.500 bişiy değil çabuk gider merak etme

günaydın kızlar
sabah kahvaltım yarım simit
az bişey beyaz peynir ve yeşil çay

afiyet olsun tatlım

günaydın takımımın tatlı üyeleri nasılsınız haftasonu evde online film izledim çok istediğim incir reçeli ni izledim harika bir film izlemeyenlere tavsiye ederim . sonra eyvah eyvah filmlerini izledim her ikiside çok güzeldi ve ben bu sabaha harika başladım inşallah tüm hafta böyle devam eder hepinize çok güzel kaçamaksız ve bolca kilo verilmiş bir hafta dilerim . bu sabah yürüyüş yaptım 30 dk işe yürüyerek geldim artık böyle yapmayı planlıyorum inşallah bozmadan devam eder şimdi sabah yediklerimi yazayım .

bu sabah : yarım domates , 1 salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir . ( ekmek yemedim )

ara olarak sunta bisküvi yerim acıkırsam .

öğle yemeği için 4 y.k. z.yağlı taze fasulye getirdim .

ara içinde 10 erik getirdim ( 10 erik çokmu sizce )

akşam müsli yemeği planlıyorum aksi bir durum olursa bildiririm size yarın

şimdi biraz geçmişe bakayım sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi .

yürüyüş süper olmuş canım tebrikler. gayet güzel mönünde.10 erikte ideal bence .10 12 miktar oolarak iyii

günaydın arkadaşlarr :71:
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış :59:
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye

Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize :52:
Saygılar sevgiler

sana sınavlarında ve çalışmalarında şimdiden başarılar tatlım.cuma günü bildirimini unutma biz seni bu hafta idare ederiz ok?

sevalcim ama çok yanlış konuşuyosun öyle bir ortam yarattınki şuan şu yazılarınla.sanki bizim tuğbaya b,i garezimiz varda bunu yaptık gibi konuşuyosun.bu olayın takım kaptanının değişmesiyle ne ilgisi var ki.ortada belirli bi kural var bizlerde onlara uymak zorundayız.müsamma göstrilecek yerde zaten bunu kullanıyoruz.neden böyle gereksiz bir tartışma ortamı yarattın anlayamadım ve çok üzüldüm.!!!!

günaydın kızlar,
önce dün yediklerimi yazayım.. geç kalktım bizimkiler kahvaltı etmişti, hazır sofraya oturdum ama tek başıma pek bir şey yiyemedim. uyku sersemi tam hatırlamıyorum ama belki bir dilim ekmek az peynir gibi birşeydi dünkü kahvaltım..

kahvaltıdan sonra yatağa döndüm, tam miskinlik günümdü.. akşama kadar uyudumm. kalkınca bir kase nesfit müsli karışımı yedim. enteresan bir pazar oldu yanii...

bu sabah tartıya bir çıktım ki gözlerime inanamadım. 75.6 çıktım tartıda.. yani cumaya göre -1.2 kg.. çok sevindim ama sevincimi cumaya saklamaya karar verdim. nasılsa -1.2 yim diye yayılmayayım de mi..

bu arada 3-4 gündür sabahları aspirin, akşam yemek sonrası da bal-sirke karışımını tüketiyorum. kendimi gayet zinde hissediyorum..

bu sabah kahvaltım

1 dilim ekmek
peynir

ekmeğin arasına peyniri sıkıştırıp indim aşağıya aceleyle. bu saaten sonra artık öğle yemeği yenir.. kahvaltıyı böyle kapatmış oldumm..

geçmişi de okuyayım bir ara. haftasonu yavaş ilerledi gerçi havalar iyi olunca herkes dışarlarda..

öpüldünüz bebikler....

iyi haftalar tatlım.koşuşturma başladı bugün yine malum.bu arada iyi olmuş hafta sonu bi güz<el dinlenmişsindir.

geçmiş olsun tatlım

bu mesajınla da artık neden takımda kendi isteğimle olmadığımı anlamışsındır o zaman.. bunlar onun başına sadece kaptan değişti diye geldi başka hiçbişey için değil.. sen benim fikrimi önemse diye yazmadım fikrimi paylaşmak için yazdım

.

kurallara uyamayacağını kabul etmen en azında güzel
takıma ve kendine olan saygını gösterdi bu konuda kutluyorum seni

.

çok yanlış düşünüyosun seval ve gereksiz tartışma ortamı yaratıyosun.kuarl kuraldır bunu unutuyosun.
takım kaptanı bende olsaydım aynı kararı almak zorundayız.bunuda unutuyosun

kimseyi zorla tutmuyoruz takıma girerken herkes kuralları bilerek kabul ederk giriyo
kaldı ki bizim takım diğer takımlara göre fazlasıyla bile esnek
14. takımda yetersiz paylaşım yapanlar gibi
diğer bütün takımlara gidip görevimi yapmadım diye kimseyi teşhir de etmiyoruz
kaldı ki bence en güzelini yapıyolar
burası çiftlik değil kızlar takım belli kuralları var
ve takımda olan herkes de uymak zorunda
bu bi disiplin işi

g

sevalcim ama çok yanlış konuşuyosun öyle bir ortam yarattınki şuan şu yazılarınla.sanki bizim tuğbaya b,i garezimiz varda bunu yaptık gibi konuşuyosun.bu olayın takım kaptanının değişmesiyle ne ilgisi var ki.ortada belirli bi kural var bizlerde onlara uymak zorundayız.müsamma göstrilecek yerde zaten bunu kullanıyoruz.neden böyle gereksiz bir tartışma ortamı yarattın anlayamadım ve çok üzüldüm.!!!!

ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..

Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..

Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..

çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..

Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..

Kısmet.

kurallara uyamayacağını kabul etmen en azında güzel
takıma ve kendine olan saygını gösterdi bu konuda kutluyorum seni

yani.. Bana uymayan bişey varsa bunu mutlaka söylerim.. Ve benim amacım fikrimi söylemek sen de yanlış anlama elifcim yani ben senin ona garezin var falan demiyorum onun sadece ulaşım sorunu ve bi düzen eksikliği yaşadığını söylüyorum ve bana göre bir şans verilmesi gerektiğini ve geçen hafta bildirim yaptığı için de bu şans için bi açık kapı olduğunu söylüyorum

.

ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..

Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..

Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..

çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..

Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..

Kısmet.

biz sayılı mesaj diye bi karar almadık
ben başka bi takımın böyle bişey yaptığını söyledim önerdim
kızlarda olmaz dediler üstünde durmadım
üstelik takımdan ayrıldığını şimdi öğrendim nasıl diyosun şaşırdım cuma günü
payşımda ki listeyi sen de gördüm kendi isteğiyle ayrıldı yazıyodu
ve bunu sen talep ettin
senden başka kimse de bi şiyakette bi öneride bulunmadılar
demek ki sana esnek kurallar lazımmış
burda kimse esnek olmak istemiyo herkesin derdi
kilo vermek sağlıklı olmak ve bol paylaşımlı bi sayfa okumak
onun için boş konularla daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum