Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de 13 martta başladım canım tam olarak. 74.2 ile. 2.5 ay olmuş işte bu sabah 65.4 kiloydum. 8.8 kilo gitmiş

:64::64::64::64::64::64::64:kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah:64::64::64::64::64:

oh oooohhh gtmişş kilocuklarr 2mizindeee :1::1:

ben 24 hazirana 62 kilo ile girersem ilk hedefimi gerçekleştirmiş olucaaam :62::62:

tam 1 ayım var,verilcek 4,5 kilo war... biraz zor ama imkansız değilll :52::52::51:
63 de yeter :60::60::60:

dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla":60::60::60::60::60::60:

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar), 1 tane üçgen light peynir, 1 salatalık, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvemi içiyorum şu an. 1 tane kuru incir yiyecem öğlene doğru beşibiryerde çayımı içecem. öğlen için karar veremedim daha:21::21::21::21:

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, yağsız menemen(yumurta,domates,biber,2 tane mantar), 1 tane üçgen light peynir, 1 salatalık, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvemi içiyorum şu an. 1 tane kuru incir yiyecem öğlene doğru beşibiryerde çayımı içecem. öğlen için karar veremedim daha:21::21::21::21:

afiyet olsun cano, bende yazçeeem :1:

24.05.2011 Salı menüüüümmmmmm:56::56:

Sabah
1,5 dilim uno light denge ekmeği
2 ince dilim salam
Yarım kk dil peyniri

Ara
3 tane light yulaflı bisküvi
Sekersiz yesilcay

Öğlen
2 tane küçük zyaglı dolma
2 yk pilav
3 yk nohut yemegi

Ara
Meyve salatası ( 3 küçük kayısı, 5 tane çilek, 1 küçük nektarin )

Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk nohut yemeği
4 tane acı biber turşusu

Sabah
2 ince dilim salam
Yarım kk dil peyniri

Ara
Sekersiz yesilcay

Öğlen
2 yk pilav
3 yk nohut yemegi

Ara

Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk nohut yemeği
4 tane acı biber turşusu

hmmm mis gibim anne yemekleri afiyet olsun kuzuuuu:56:

evet güzel takımım herkese günaydınnnnn

oylamaları yazıyorum bi aç eksiğimiz var tamamlanınca sonuç belli olucak

burcuozzer :
Seanymph : -
lequim : -
taydin : -
kvrck :
Yasafat :
Ferihan : +
amonra : -
begümd : -
fulias :
Duyuege : +

şimdilik oylar bu kadar neticelerndi.taydin sana ağırlık olarak olumsuz deddiğin için eksi yazdım
eksik kalan oylarda toplandımı sonuç belirlenecek.

kızlar listemiz bu şeklide.daha oy kullanmayanlar var.öğlen oldu napalım ?

merhaba takımcığım bugün geç geldim işe berbat haldeyim geceyi hastanede geçirdik anneannemiz yine hastalandı astım krizi geçirdi hastanedeydik 11 i geçiyordu direk annemleri eve bırakıp işe geldim uykusuz yorgun ve bitkinim ama izin hakkımı epey doldurduğum için izinde alamadım tam gün işlerimde yoğun malum neyse öyle işte sizler iyisinizdir inşallah ben bugüün diyeti elimde olmayan sebeplerle bozdum sabah çok erken saatte simit yedim çayla sonra iş yerine gelmeden börekçiye girdik annemle 1 porsiyon kıymalı börek yedim . bu akşamı çok hafif geçirmeliyim . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar

Tatlım büyük geçmiş olsun inşallah bebeğin annesine sımsıkı tutunur umudumu yitirme üzülme herşey moralle alakalı biliyorsun..

Sabah
2 ince dilim salam
Yarım kk dil peyniri

Ara
Sekersiz yesilcay

Öğlen
2 yk pilav
3 yk nohut yemegi

Ara

Akşam
2 tane küçük etli dolma
3 yk nohut yemeği
4 tane acı biber turşusu

Süper:46::46:
merhaba takımcığım bugün geç geldim işe berbat haldeyim geceyi hastanede geçirdik anneannemiz yine hastalandı astım krizi geçirdi hastanedeydik 11 i geçiyordu direk annemleri eve bırakıp işe geldim uykusuz yorgun ve bitkinim ama izin hakkımı epey doldurduğum için izinde alamadım tam gün işlerimde yoğun malum neyse öyle işte sizler iyisinizdir inşallah ben bugüün diyeti elimde olmayan sebeplerle bozdum sabah çok erken saatte simit yedim çayla sonra iş yerine gelmeden börekçiye girdik annemle 1 porsiyon kıymalı börek yedim . bu akşamı çok hafif geçirmeliyim . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

Canım sizede geçmiş olsun zor bir hastalıktır bilirim bahar aylarıda en zor dönemleridir..Umarım en kısa zamanda iyileşir anneanneciğin...

Bugün klasik kahvaltımı yaptım çok sıkıldım bu kahvaltıdan ama en tok tutan bu oluyor ben nesfitlerle 1 saat sonra acıkıyorum:58:
2 kuru kayısı 1 bardak limonlu ılık su

2 dilim kepek ekmeği
1 dilim ezine
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 t.k bal
4 zeytin

1 türk kahvesi
1 slim çay

Öğlen
salata ve 3 köfte yemeyi düşünüyorum..
Kendimi çok klasik ve monoton gördüm:59:

denizcim.. içimde dolma ağacı cıktı ama kıtlığı bilen kıymet de biliyo, ben bidaha zor bulurum anne yemegni, o yüzden warken yerim böle accık accıık :1:

pınarcım.. canım cok geçmiş olsun, bende de alerji var, alerjik astıma cewirmek üzereyim :14: cokk zor bilirim, gecmiş olsun cnm tekrardaaan.. bu arada ben sarı oldummmmm dün akşaaam :52::52:

duygucum.. menün cok güzel, kahvaltını porsiyonları küçükterek cesitlendirebilirsin.. mesala 1 kk ezine yicegme ben, 1 küp kaşar 1 küp dil 1 küp krem peynir 1 küp beyaz peynir yapardım :1: haftasonu yaptım öle zati, herşeyden yedim accık kilocuklar hala gidiyooo :52::52:

kvrckk cnm allahtan ümit kesilmez, sen dinlenmene bak, bebiş de gelsinn inşallah cnmmm :emir_bebek::nazar:

begümcüm, bence diğer oyları beklemeye gerek yok, bu konuda daha fazla demokratik olamıceemmm :19:

elif... nerdesinnn sennnn :4::4::57:

Son düzenleme:
denizcim.. içimde dolma ağacı cıktı ama kıtlığı bilen kıymet de biliyo, ben bidaha zor bulurum anne yemegni, o yüzden warken yerim böle accık accıık :1:

pınarcım.. canım cok geçmiş olsun, bende de alerji var, alerjik astıma cewirmek üzereyim :14: cokk zor bilirim, gecmiş olsun cnm tekrardaaan.. bu arada ben sarı oldummmmm dün akşaaam :52::52:

duygucum.. menün cok güzel, kahvaltını porsiyonları küçükterek cesitlendirebilirsin.. mesala 1 kk ezine yicegme ben, 1 küp kaşar 1 küp dil 1 küp krem peynir 1 küp beyaz peynir yapardım :1: haftasonu yaptım öle zati, herşeyden yedim accık kilocuklar hala gidiyooo :52::52:

kvrckk cnm allahtan ümit kesilmez, sen dinlenmene bak, bebiş de gelsinn inşallah cnmmm :emir_bebek::nazar:

begümcüm, bence diğer oyları beklemeye gerek yok, bu konuda daha fazla demokratik olamıceemmm :19:

elif... nerdesinnn sennnn :4::4::57:

gosterdıgın resım gıbı mı oldu cerencım sacının rengı, merak ettım valla:34: gıt bı köşede fotonu ceksınlerde bız de gorelımmm:1:

selam millet geldim
sadece tek ricam var
takımda sorun yaratan ikiliklere sebep veren insana artık yer yok
bi daha da konusunu açmayalım
zaten dün gece kendisinin son yazdıkalrından sonra
bütün tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu bi kez daha anladım
çok da umrunda olmadı savunulması veya hakkında tartışılması
herkes layıkıyla yaşar
biz kendi işimize bakalım
boşu boşuna çene patlattık
giden mesaimizden oldu.
her zaman duygusal değil profosyenel yaklaştım bu konuda
ve sonunda ne kadar haklı çıktığmı gördüm bu bana yeter

Kızlar bende mönümü yazıyım;

sabah 1 kase nesfit+müsli karışımı

ara:6,7 tane erik

öğlen:z.y. Bakla + 1 dilim ekmek

birazdan öğle arasına çıkıcam pazara gidicem hem yürüyüş olur hem biraz sebze meyve alırım
dönünce de artık oy verenlerin arasından kararı açıklıcaz arkadaşlar.

Bu arada oy vermeyen ama burda olanlarımız var lütfen geçmişi okuyun sizleri bekliyoruz

ayrıca kaptanlığa birinin talip olmasını istiyorum
çünkü kaptanlığı bırakıcam
çünkü ben bu işi çok ciddiye alıyorum ve mükemmel olmasını
istiyorum bu da kararlarımın katı olmasına sebep oluyo
bu yüzden yanlış anlaşılıyo olabilirim
buna gerek yok vakti zamanı az biraz da matematiği olan herkesin
yapabileceği bi iş liste hazırlamak
paylaşıma sunmak olanı biteni takip etmek
bu sorumluluğu alacak olan olursa sevinirim

unutmadan söyleyeyim takımı 2 ye bölen bi kişinin de artık oylamasına falan gerek yok
bu kadar fazla krediyi tüketti yeter
bu kadar demokrasi fazla ona
gitti ve mümkünse bi daha gelmesin

ay benim oylamadan haberim yok.ne kadar geçmişe gitmem lazım ya.gittimmi geleceğe dönemiyorum saatlerce..ufacık bi çıtlatsanız oyumu versem.

neyse tamam kızma begüm gidiyorum :52:
götür beni gittiğin geçmişe

Back
X