Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kabuk tarcın ve bal güzelmiş iştah kesiyorsa yapalım canım valla bunaldım artık bende tutamıyorum boğazımı işte bir anda bıraktığım anda gidiyor diyet falan ve tabi sonuç hüsran bırakmadan yapsam hiç problem olmayacak çokta güzel veriyorum kiloyu ama yok işte niye böyle oluyor bilmiyorum canım bu hafta çok dikkat edicem inşallah su içmeyede başlıyorum yine gidecek kilolar ...

aynen pınarım ya
ben de dikkat etsem kıssam azcık homini gırtlağımı kilo veriyorum
ama 2 günde kilo alıyorum diyince inanmıyolardı bana
iş yerindeki kızlarda gördü
diyetisyene giderken izinli olduğum dönem 8 kilo verdim nerdeyse
1 hafta bıraktım ve kızlar inanamadı nasıl bu kadar kolay kilo alıyosun
diye bünye müsait işte
ömür boyu dikkat etmek lazım
ben yarın başlıcam kabuk tarçına canım
bi kabuğu sabah da akşam da kaynatabilirmişiz
tarifte 2 çay kaşığı bal diyo ama
ben çay kaşığının ucunu değdirsem yeter
sevmem zaten balı şekerli şeyleri

aynen pınarım ya
diye bünye müsait işte

evet makesef hep dikkat etmek gerekiyor ya ne kötü dimi hepimiz aynıyız işte kuzu napaıcaksın.bende hemen bakıyım bakalım şu balla tarçın olayına

evet makesef hep dikkat etmek gerekiyor ya ne kötü dimi hepimiz aynıyız işte kuzu napaıcaksın.bende hemen bakıyım bakalım şu balla tarçın olayına

çekmecemde tarçın karanfil çayı vardı doğanın baya oldu alalı
ama içmemiştim o geldi aklıma
hemen salladım bi tane suya
yemek öncesi içiyim bakalım kescek mi iştahı
zira açım açım açım

günaydın kızlar
sabah kahvaltım beyaz peynirli kepekli sandviç
yanında açık çay
şimdi de şekersiz bi türk kahvesi keyfi

ohh yaramasıın bebişeee :1:
kahvenin yanında da bi tane cıssss ohh mis :1:

Günaydın hanımlar
herkese iyi haftalar diliyorum

hafta sonum aççık kaçamaklı daha çok düzensiz oldu

pazar günü standart kahvaltıdan sonra saat 5 te börek yedim ama inannın ölçüsünü bilmiyorum :))

kayınvalidemle annem yaptı el yapımı açma patlıcanlı patatesli her ikisindedn de yedim valla
neyse bugün yine sanki dün hiçbişey olmamış gibi tam gaz devam
sabah standart kahvaltı yanında 1 dilim salam var sadece

öğlenede yanıma zeytinyağlı türlü+1 dilim ekmek getirdim

haftasonları kaçamak için yaratılmıştırrr ohhhhhhhhh sefan olsun :1:

Cumartesi sabah evde kahvaltı yaptım.
Öğlen 2 dilim pizza yedim :44: başkada birşey yemedim.

Pazar
sabah yine evde kahvaltı (1haşlanmış yumurta ve peynirli biber kavurma)
Akşama doğruda patates yedim.
Akşam da 1 dondurma (kornet)

Bugün
Sabah
Kepek ekmeğine sandiviç
Öğlen
Akdeniz salata
Akşam
Bezelye

Aralarda meyve ve 1 fincan nescafe

Haftasonu pizza ve patates yemek olmadı biliyorum ama hep dışardaydım ve mecbur kaldım :43:

okdrcık olcaaak anacım, ben senin kilonda olcam waryaaa offf ne kacamaklar yaparım :D
ben warya kesin alırım werdiğim kiloları :1:

canım benim teşekkür ederim uzun zamandır yükselmiyordu tansiyonum bir ara ufak çaplı bir ilaç aldım sonra düzene girince bıraktım biraz kilonun ve stresin yarattığı bir sorun aslında geçecek kilo verince inşallah , bende geçen hafta çok cozuttum bana 2 kilo olarak geri geldi tabi bu hafta sıkı bir şekilde devam etmeliyim diyetimeki cumaya kadar eski kiloma geri geleyim bunaldım artık bir ileri iki geri gitmekten ...

canım cerenim tebrik ederim haftalarca şişim şişim diye dövündün şimdi bak ne kadar kilo vermiş oldun darısı başımıza inşallah birtanem öpüyorum .

canım yoğun bir gün olmuş bir gün hastanede geçmiş ama olsun sorun çıkmasında önemli olan o sanırım herhangi bir sorun yok iyileşme gözlemlediğine göre korkulacak bişey yok demekki inşallah tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar pazartesi ve derin bir ohh çekeriz öpüyorum canım ...

muhteşem bir pazar günü geçirmişsin ne mutlu sana elifim hem yürüyüş hem harika bir kahvaltı afiyet olsun canım .

duygucum moralini bozma arada oluyor öyle vücut direniyor bir süre sonra bir anda gidecek kilolar sen yine aynı şekilde devam et moral bozmadan stres yapmadan canım motivasyonunu bozma bir bakıcaksın epey gitmiş değdi diyeceksin sabrettiğime öpüyorum canım ...

cerenim çok dengeli yemişsin canım afiyet olsun bende mangal istiyorum bu hafta yapamadım ama haftaya yine pikniğe gitmek istiyorum bayılıyorum mangala hem sağlıklı hem lezzetli yazın vazgeçilmezi tebrik ederim canım keyifle yiyerek zayıflıyorsun gıpta ediyorum sana darısı başımıza öpüyorum canım ...

canımmm cok geçmiş olsunnnn sewindim ii oldugnaaa, bende de son 2 haftadır saçma bişi war, ayaga kalktıgımda ki her 10 seferden 9nda oluyo ani olarak başımı döndürdügümde gözlerim kararıyo, beynime sancı giriyo gibi oluyo bi 1-2 sn uyuşuyorum böylee, sevgilim tansiyonla alakalı bence diyo, daha önce hiç olmamıştı böyle şeyler bilemiyorum walaa :S

canım walla kıwranmıştım bi ara şişkinlikten, gidiyo allahtan, bu haftasonu işediğim kadar ömür billah işemedim heralde :52: şişkinliğim gitti allahtan, 64lü kilolardayım şimdi,, 24 haziranda izne cıkıyorum 11 günüm war, 62yi gördüğüm an, virgül 9 bile olsa ilk hedefim gerçekleşmiş olcak inşallah...

Bu içten samimi cici mesajların için cok teşekkür ederim, beni her zmn süper motive ediyon sen :D
İnşallah en kısa zamanda daha güzellerini daha fazlalarını wericeksin sen bebekiiimm : )

Günaydın kızlar,

günaydın demek için biraz geç oldu ama. ancak büroya gelip bilgisayarımı açabildim.

sabah gelirken hastaneye uğradım. 3 tüp kan verdim. sonuçları 3.5ta alıcam. kaynım biyolog, bir dönem laboratuarda çalışmıştı. kanda mikrop olduğunu söyledi cuma yapılan tahlillere bakıp. bakalım dottor ne dicek. inşallah atlatmışımdır bu kadarla.

sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
birkaç dilim sucuk
2-3 zeytin
az peynir l kahvaltımı yaptım.

artık kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi..

aynen pınarım ya
diye bünye müsait işte

yaaa evet bende onu düşünüyorum birkaç haftadır hep + - 2 kilo alıp veriyorum sanki o 2 kilo vücudumun bir yerlerine saklanıyor diyet yapınca gidiyor en küçük kaçamakta geri geliyor nasıl ayarı bozuk bir kilo alma şeklim var anlamıyorum demekki seninde öyle . Bende yapayım yarın öyle aç olarakmı içmek lazımmış barsaklarıda çalıştırır kesin iyi olur bende sevmem balı reçeli nasıl oluyordu sevmediğimiz halde kilolu oluyoruz anlam veremiyorum offf neyse geçecek bu günlerde kesin dimi :59:

ohh yaramasıın bebişeee :1:
kahvenin yanında da bi tane cıssss ohh mis :1:

haftasonları kaçamak için yaratılmıştırrr ohhhhhhhhh sefan olsun :1:

okdrcık olcaaak anacım, ben senin kilonda olcam waryaaa offf ne kacamaklar yaparım :D

canımmm cok geçmiş olsunnnn sewindim ii oldugnaaa, bende de son 2 haftadır saçma bişi war, ayaga kalktıgımda ki her 10 seferden 9nda oluyo ani olarak başımı döndürdügümde gözlerim kararıyo, beynime sancı giriyo gibi oluyo bi 1-2 sn uyuşuyorum böylee, sevgilim tansiyonla alakalı bence diyo, daha önce hiç olmamıştı böyle şeyler bilemiyorum walaa :S

canım walla kıwranmıştım bi ara şişkinlikten, gidiyo allahtan, bu haftasonu işediğim kadar ömür billah işemedim heralde :52: şişkinliğim gitti allahtan, 64lü kilolardayım şimdi,, 24 haziranda izne cıkıyorum 11 günüm war, 62yi gördüğüm an, virgül 9 bile olsa ilk hedefim gerçekleşmiş olcak inşallah...

Bu içten samimi cici mesajların için cok teşekkür ederim, beni her zmn süper motive ediyon sen :D
İnşallah en kısa zamanda daha güzellerini daha fazlalarını wericeksin sen bebekiiimm : )

canım benim teşekkür ederim o ani göz kararmaları kilo verdiğin için tansiyonun düşüyordu ani hareketlerde ondan olur canım yinede çok rahatsız ederse ihmal etme benim gibi ihmalkar davranma sırf hastanelerde uğraşmak olmasın diye gitmiyorum ben hastaneye acil iilaç htiyaçlarımı aile hekimimiz çok cici bir doktor amcamız ona söylüyorum yazıyor grip soğuk algınlığı ağrı kesici gibi ama yanlış tabi araştırmak lazım muhakkak sen yapma benim yaptığım hatayı çok sorun olursa git hastaneye araştır .
Az kalmış izne çıkmana sen o 2 kiloyu verirsin o zamana kadar merak etme akşamları 1 hafta müsli ye bak nasıl gidiyor vallahi benimde iyi bir dengeye girmem lazım aslında şu aralar annemide zayıflatmam lazım karnı çok şişti iyice kilo aldı biz evde yokuz diye kendine düzensiz yiyor yedikleri mideyi şişrmekten başka bişeye yaramıyor tabi ailecek bir düzenli beslenmeye geçmemiz lazım canım neyse olacak inşallah öpüyorum kocaman canım ...

pınarcım sana da geçmiş olsun bu arada. kusura bakma kendi derdime düştüm, yazamadım sana. tansiyon şakaya gelmez bence de. mutlaka takip et. her gün belli bir saatte gidip ölçtür. yaz bir kenara sonra da bir uzmana gidip sonuçları yorumlattır. ilaç gerekiyorsa da derhal başla. şeker ve kolestrolde diyetle aşabiliyorsun ama tansiyonda maalesef. çok çok geçmiş olsun canım benim..

yaaa evet bende onu düşünüyorum birkaç haftadır hep + - 2 kilo alıp veriyorum sanki o 2 kilo vücudumun bir yerlerine saklanıyor diyet yapınca gidiyor en küçük kaçamakta geri geliyor nasıl ayarı bozuk bir kilo alma şeklim var anlamıyorum demekki seninde öyle . Bende yapayım yarın öyle aç olarakmı içmek lazımmış barsaklarıda çalıştırır kesin iyi olur bende sevmem balı reçeli nasıl oluyordu sevmediğimiz halde kilolu oluyoruz anlam veremiyorum offf neyse geçecek bu günlerde kesin dimi :59:

aynı ben işte
aç karna sabah akşam yaterken aç içilcek
ama gün içinde de içilebilir bence tadı gayet güzel

günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr :3:

inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm :53::52::60: 40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm :32::30:

reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba :52:

bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım :37:

bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek :1:

geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr :16::kk:

hay maşallah cnm ya:nazar:

iyi pazarlar,

dün size uzuunnn bir mesaj yazıyordum, kalktım bilgisayar başından, şarjı bitmiş, sonra da kardeşim geldi geçti başına. o uzun mesajım silindiii:14:

kısaca cuma yı özetliyeyim:

4 tüp kan verdim
1 röntgen + 1 röntgeni de yanlışlıkla çektiler (akciğerlerimi de görmüş oldum)
1 ultrason
1 kaşarlı tost
1 röntgen
1 muayene
1 ultrason daha
1 kan tetkiki daha istedi pazartesiye kaldı
1 kaşarlı tost
sabah 9 da girdiğim hastaneden akşamüstü 4buçukta çıkabildim.
pazartesiye kalan kan sonuçlarını da görmeden bişey demiyolar. ama benim dikişlerin durumu en azından dışardan düzelmeye başladı.. teşhisi koyup ilaç verene kadar geçecek sanırım..
akşam yemekli düğün vardı. ama nişanlım toplantıdan 22 de gelince, onu beklerken oturduğum pastaneci ablamın yanında peynir ekmek yedim. çeyreğin yarısı kadar. son 15 dk da emirgandaki düğüne yetişip tebrik edebildik anca. yemek memek hak getire..:1:

geçmiş olsn cnm

iyi pazarlar herkese...bugun moralim bozuk cumadan bu yana 500gr.almısım o kadar dikkate ragmen.bagırsaklarım kitlendi zaten onunda etkisiyle iyice şiştim.2 haftadır 300 gr.500gr.sinir geldi artık.dun akşam saat 7de salata yiyorum ekmeksiz ve kilo alıp kalkıyorum.motivasyonum sıfırın altında:43::59:

aa yok öle hemen moral bozmak,olur arada öle normaldir,geçer gider yine başlarız kilo vermeye..
ben de veremedm bu hafta mesela ama haftaya vericm inş

selam kızlar
daha yeni kalktım sayılır
kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
biraz penir ve domatesle ufak bi sandviç yaptım
yanında sabah sabah soda içtim
ama bi hararet var içimde
sanırım şekerim yükseldi bu aralar

dün akşamda
4 köfte ve yeşillikli rokalı maydonozlu bi salata yedim
1 dilim ekmekle

aaa o bende de var,şekerdenmi oluomuşşş
Günaydın kızlar,

günaydın demek için biraz geç oldu ama. ancak büroya gelip bilgisayarımı açabildim.

sabah gelirken hastaneye uğradım. 3 tüp kan verdim. sonuçları 3.5ta alıcam. kaynım biyolog, bir dönem laboratuarda çalışmıştı. kanda mikrop olduğunu söyledi cuma yapılan tahlillere bakıp. bakalım dottor ne dicek. inşallah atlatmışımdır bu kadarla.

sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
birkaç dilim sucuk
2-3 zeytin
az peynir l kahvaltımı yaptım.

artık kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi..
hadi inş güzel haberlerle dönersn tatlm,tekrar geçmiş olsn

pınarcım sana da geçmiş olsun bu arada. kusura bakma kendi derdime düştüm, yazamadım sana. tansiyon şakaya gelmez bence de. mutlaka takip et. her gün belli bir saatte gidip ölçtür. yaz bir kenara sonra da bir uzmana gidip sonuçları yorumlattır. ilaç gerekiyorsa da derhal başla. şeker ve kolestrolde diyetle aşabiliyorsun ama tansiyonda maalesef. çok çok geçmiş olsun canım benim..

teşekkür ederim canım ne kusuru sen iyi olda benim anlık rahatsızlıklar arada oluyor her zaman yükselmiyor önceden vardı çok stres üzüntü yaptığımda çıkar birde yediklerime dikkat etmediğimde bu aralar hepsi malum var o yüzden çıktı ama çok sorun olursa dediklerini uygulayacağım giderim doktora canım çok teşekkür ederim .

Selam kızlar...
Zor kilo verip hızla alma konusunda sizlerle aynıyım..Nasıl en ufak bir kaçamak yansıyor kiloma anlamıyorum..
Birde gece geç vakitlere kadar otururum yemeği 6 7 de yerim gece 2 de yatarım ama yine yarar yine yarar...
Dediğinz gibi ömür boyu dikkat etmek lazım 1 ay 2 ay değil...
Bugün sabah 2 kuru kayısı ile güne başladım her zamanki gibi
kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 3 4 zeytin ve domates
arada 1 türk kahvesi tek şekerli
öğlen 6 7 kaşık nohut 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yooğurt yedim
Bakliyat şişiriyor diye 2 3 gün öğlen yemeğinde yemeyi düşünüyorum tok kalmak için..
Akşam salata yicem yine
Bıktım salata yemekten ya birde ona rağmen 500 gram 700 gram zor veriyorum bir haftada:59:

bu arada slmlar takımım ancak geçmişi okudum k. bakmayın h. sonu da hep misafirim vardı ya,3 gn üst üste,biri yemekli,giremedm kusuruma bakmayın.
ya bu arada ben şu aşagıdaki ifadeleri kullanamıyorum,nedenki?:26:
heh şimdi bi tanesi oldu galiba..

bnm h.snu çok içaçıcı diildi,cuma gnü fln çok geç yemek yedm,bi gn hatrlamıorum ne gndü,gndz pide yedm.
yani böle işte,çok abartmadm aslında ama öğünlerimde saçmaladıım oldu işte...
bi de misafir fln olunca akşam geç saatte meyve fln...
he dün akşm yemek yemedm ikramlardan bi parça börek az bişi de çikolatalı turta yedm.
ama akşm yemeği yerine işte.

bu sbh da 2 küçk parça börek
yarm kk peynir
4 siyah zeytn
1 haşlanmış yum.
2 dilim salam
içecek olarak da humana still tee:42:

oğlan bu ara sürekli meme istiyo tırsıyorum süt yetmicek die,tekrar başladm humanaya o yüzden

gelin olmuş gidiyorum beybi yaa.accık çıtır gelin oliyim diye çekmediğim çile kalmadı.bedenen gayet küçüldüm zaten artık.ama kollarım niye böyle benim yaa
pehlivan gibi kollar.

Bide sürekli gittiğim spor salonundan hocamın doğum günü de.bende bayadır sporu bıraktımya.hazır doum günü kutlamaya gitmişken spora da başlasammı napsam.bu sıcakta çekilir mi aceba.git derseniz gidicem.yok otur evde plates topunla oyna derseniz o da bi bakış açısı tabi :52:

gelin olmuş gidiyorum beybi yaa.accık çıtır gelin oliyim diye çekmediğim çile kalmadı.bedenen gayet küçüldüm zaten artık.ama kollarım niye böyle benim yaa
pehlivan gibi kollar.

Bide sürekli gittiğim spor salonundan hocamın doğum günü de.bende bayadır sporu bıraktımya.hazır doum günü kutlamaya gitmişken spora da başlasammı napsam.bu sıcakta çekilir mi aceba.git derseniz gidicem.yok otur evde plates topunla oyna derseniz o da bi bakış açısı tabi :52:

walla ben havalar ısındğndan beri salonu çok asmaya başladm cnm ya bence topunla oyna sen evde:1:

bu arada öğlen

1 küçük tavuk pirzola+2 nugget
yedim.yanında başka hçbişi yemedm cnm istemedi çnkü,şimdi yeşil çay yapıcm kendme,bi taraftan akşam yemeğmi pişiriim.

akşama
ciğer sote+pilav+yeşil salata+ayran

yatmadan önce de süt içmei düşünüorm ihmal ettm bu aralar,peffff oğlm da hep uyudu bgn özledm be yaw..
neyse bi yemeğimi yapim ben.

grşz kızlar

:66::66::66:

ben geldimm...

şükürler olsun ki acil, önemli, ameliyatlık bir durumum yokmuş. antibiyotik ve bir ilaç daha verdi dottor..

ortopedi doktoru ise ilaç yazdı, dizimdeki şişlik vs. geçmezse menisküse bakalım dedi.

yırttım şimdilik yanii..

bugün öğleden sonra sonuçları alınca accık karıştırdım hastaneyi. ama napiyimmm polikliniklerde dottor kalmamış, odalarına baktım ( güvenlikçi engelini büyük bir başarıyla aşarak:60:) orda da dottor yok.. çıktım yatan hasta servisine, dottor odasına bi daldım. hepsi orda, toplantıdaymışlar:17: neyse usulca kapadım kapıyı.. :60: sonra orda bi asistan vardı ameliyatıma giren tanıdı benii. şaştım valla 5 yıl oldu.. baktı sonuçlara anlattı durumu. tam hoşçakal dottor diyodum kapı açıldı hocaları çıktı mı. benim son tahlillerimi isteyen suratsız dottor da dahil. evvah didim asistan zor durumda kalmasın. asistan da atıldı avukat hanımın ameliyatını yapmıştık vs vs. diye.. neyse iyi niyetli ve beni unutmayan asistanı zor durumda bırakmadan bugün poliklinikte olan cici dottor aldı beni, ilgilendi..

anlayacağınız yine yaptım yapacağımı. ama bu hastaneler dottorlar böle maalesef. burası senin diil benim babamın çiftliği muamelesi yapmassan ilgilenmiyolar kimseyle kolay kolay.. ben yarına kalmadan hallettim ya işimi.. ama özellikle bakmıştım öğleden sonra poliklinik randevusu var mı diye. vardı ve o yüzden gitmiştim. toplantı da nerden çıkmışş.. alla alla..:27::27:

Back
X