Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa olur tabi deli böle gidersen..... ben cuma günü 64.4,cumartesi 63.9, pazar 63.8 idim ama bugün tekrar 64.4 üm. aman neyse annemin yemekleri yanıma kar kaldı bi de hemoroidim hehehehehehehhehehe şu illetten kurtulayım valla kilo umrumda değil bu hafta:14::14::14:

geçmiş olsun canım kötüdür hemoroid tedavisi ameliyat diye biliyorum Allah korusun tabi ameliyat harici bir tedavi şekli varmı inşallah biran önce kurtulursun .

biber kavurmasını nasıl yapıyosun canım yağlı olmuyomu yada kızartma değilmi o ?

biber acılı tatlı karışık fındık gibi doğranmış , 1 kuru soğan küp doğranmış , birkaçtane domates kabukları soyulmuş şekilde küp doğranmış hepsini bir tencereye üstüste doğruyorsun en üstüne domates geliyor tuzunu biraz zeytinyağı çok değil tabi istersen azıcık salça su yok 15 dk pişiriyorsun domates suyunu salıyor azıcık kavruluyor ve mis gibi bir kahvaltılık oluyor ben bayılırım .

Anneannem çok yer bu biber kavurmasını bunu yemeden barsakları çalışmaz o sürekli yaptığı için bizde ondan alıştık bana çok lezzetli geliyor pazar kahvaltımızda muhakkak olur canım seversen acılı biberli yemekler tavsiye ederim çok yağlı değil tek sorun yannda ekmek yediiriyor az tüketmekte fayda var .

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun bu sabah biber kavurması 2 dilim beyaz ekmekle kahvaltımı yaptım . yanımda yine zeytinyağlı taze fasulye var onu yiyeceğim akşama evde yemek yok o yüzden belki müsli yoğurt karışımı yerim belli olmaz annem yemek yapmazsa bende uğraşmayacağım ve hafif atlatacağım hepinizi öpüyorum geçmişe bakayım neler olmuş yine yazarım görüşmek üzere ...

ben patlıcan yemeeee yaptım kız düüün, tuzsuz ve 1 tatlı kaşığı zyaglıı :)

gel yogurtla salatayla beraber yiyek :1:

ben hiç yapmadım ciğer sote hee,bak iyi aklıma geldi heee :)) tavuk ciğerindenmi yapıyosunuz tatlım?

ilahi tuğba,aferin ama sana bravo valla arada böle cevvalliik işe yarıyo işte bak
geçmiş olsun tatlım dualarımız kabul oldu bak önemli bişey çıkmadı allahtan.kafan rahat artık bak çok şükür hadi geçmişler olsun inş.

ayyy canım çektiiii :))

olur olurrrrrr balll gibi olurrrrrr

inşallah canımm yaaa :nazar:

Kızlarrr günaydınnn herkese
ben akşam çok yedimmmmmm yaaa :52::52::52:

Yemekte 3 kaşık zeytinyağlı türlü
ufak 1 dilim ekmek
3 kaşık makarna yedim

sonraaa arkadaşlar geldi çilekli turta getirmişler
ondan yedim
azcık çerez didkledim :18::18::50::52::53::58::59:
çok pişmanım ama yedim
bugünde yanımda yemek yok
kahvaltıda da kek yedim elmalı tarçınlı en yapmıştım+1 fincan sütle
öğlen de kimbilir ne yicem
cumaya beni unutun valla :50::50::50: Off offf
bide perşembe ve pazar düğünümüz var ya hafif şeyler yemeliyim ki azcık şiş olmayım dimi ama

geceki kaçamakların olmasaymış iiymiş menün bebiş ama dikkat edersen benceee önemi kalmaz bebişşş :nazar:

ben patlıcan yemeeee yaptım kız düüün, tuzsuz ve 1 tatlı kaşığı zyaglıı :)

gel yogurtla salatayla beraber yiyek :1:

inşallah canımm yaaa :nazar:

geceki kaçamakların olmasaymış iiymiş menün bebiş ama dikkat edersen benceee önemi kalmaz bebişşş :nazar:

oooofffffffffffff bayılırım patlıcana gelirim ne demek akşam bir tabakta benim için koy masaya :16:

cnm yaa sen onlarca kilolar verdin ya, vücut alıştı bence salata felan gibi şeylere.. bence bi şoklamalısın kendini.. ya vücuda bol kalorili kremalı soslu lezziz yemekler oldugnu hatırlatcan bir kaç kilo almayı göze alarak ( ki ben bunu tercih ederdim, geçen haftalarda da bilinçsizce yaptım sanırım :1:) , yada her akşam müsliye talim etcen, ögünlerini düşürcen iice.. ki sen hiç kaçamak fln yapmıyosun nerdeyse, bence vücudun şu anki yeme düzenini kilo koruma olarak algılıyo olabilir :26:

kızzz sende mi gelin oluyonnn haberim yok ya benimmmmm :1::1:

geçmişler olsun bebekiiim cok sewindim ii olmanaaaa :nazar:
sen ne ameliyatı olmuştun bebişş ?

içim gitti okurken bayılırım rokaya :1:

wardır insallah :1:

Cerencim haklısın ama her cuma kaçamak yapıyorum aslında tartıldıktan sonra:9:Mesela gçen cuma burger king te junior hamburger ve 5 6 patatesle sarımsaklı mayonez yedim...Haftada 1 kere kendimi şımartıyorum..Benim ideal kilom diyetisyene göre 59.7 ymiş belkide çok az kaldığı için bu kadar zorluyor diye düşünmeye başladım:(

günaydın kızlarrrrr ben geldim. annemlerdeydim hafta sonu dün gece geç geldik.:3:

hafta sonu hemoroidim çıktı amanın neler çektim. sünnetli çocuklar gibi gezdim ortalıkta. :9: ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. kabız da olmadım ishal da olmadım. anlamadım neden oldum böle:14:

neyse tuttum kendimi ama dün gece annemden ayrılacam stresiyle herhalde annemin yaptığı yemekleri sildim süpürdüm. napayım bi daha ne zaman denk gelir anneşimin yemekleri dimi ama +600 gram feda olsun anneme yaaaaaa:17::17::17::17::17::1::1::1::1:

neyse bugün tam gaz devam diyete cuma günü inşallah güzel rakamlar görürüm :9::9::9:

Geçmiş olsun bende çok çektim homoroidden ara sıra yine tekrarlar bir ilacı var onu kullanıyorum geçiyor..Ama dereotu yemekte çok işe yarıyor canım aklında olsun:71:

Günaydın herkese canlar...
Sabah kalktım yarım saat bisiklete bindim yarım litre suyumu içtim annem dizisinin tekrar bölümlerini izliyorum:9:

oooofffffffffffff bayılırım patlıcana gelirim ne demek akşam bir tabakta benim için koy masaya :16:

ayıpsın bebişim, gelirim dersen mum bile yakar beklerim seni :1:

Cerencim haklısın ama her cuma kaçamak yapıyorum aslında tartıldıktan sonra:9:Mesela gçen cuma burger king te junior hamburger ve 5 6 patatesle sarımsaklı mayonez yedim...Haftada 1 kere kendimi şımartıyorum..Benim ideal kilom diyetisyene göre 59.7 ymiş belkide çok az kaldığı için bu kadar zorluyor diye düşünmeye başladım:(

Geçmiş olsun bende çok çektim homoroidden ara sıra yine tekrarlar bir ilacı var onu kullanıyorum geçiyor..Ama dereotu yemekte çok işe yarıyor canım aklında olsun:71:

oda ayrı mesele tabi, son kilolar kıwrandırıyo :1:
yawaş yawaş gitsin kalıcı gitsinnn :nazar:

kızzz sende mi gelin oluyonnn haberim yok ya benimmmmm :1::1:

:64::64:annesiniiiinn birtaneeeğsinii hor görmesiiiğnlerrr:64::64:
ekim de düşünüyoruz bizde.Yani ev alıcaz anca ozamanlara denk geliyor kısmetse inşallah dinimiz amin :52:

Günaydın altın kelebekler
Karnım çok şiş akşam çok su içtim ondan heralde.

Bide akşam bezelye yicem sanıyordum karnıyarık yedim ihya oldum.içinde et olsunda ne olursa olsun :61:

Bu sabah
1 adet altın çörek
1bardak çay

Öğlen
1kase nesfit

Akşam
Yine karnıyarık yerim heralde (Annem 3 kişilik aileye 56846 patlıcandan karnıyarık yaptığı için :52:)
Bir de dondurma

Akşam spora gitcem spordan gelince çok acıkıyorum buna bir çözüm bulmam lazım.

ben hiç yapmadım ciğer sote hee,bak iyi aklıma geldi heee :)) tavuk ciğerindenmi yapıyosunuz tatlım?

evet cnm tavuk ciğerinden yapıyorum sıfır yağla:32:

günaydın bu arada takımım,öğlen oldu gerçi de... benm için daha sabah:9:

kocam daha kalkamadı,sırayla uyuyoruz da:9:

59,8 olmuşum bu arada 100 gr gtmş gide gide aman napim cnm saolsn:33:

ben kalkınca 1 muzla 1 bardak yarım yağlı süt içtm.
öğlen yimee yerine kahvaltı yaparım.
akşama da dünden kalan yemeklerimi bitiririm. yanına bi yeşil salata bi ayran oldu bittiiiii:1:

:64::64:annesiniiiinn birtaneeeğsinii hor görmesiiiğnlerrr:64::64:
Ekim de düşünüyoruz bizde.yani ev alıcaz anca ozamanlara denk geliyor kısmetse inşallah dinimiz amin :52:

Günaydın altın kelebekler
karnım çok şiş akşam çok su içtim ondan heralde.

Bide akşam bezelye yicem sanıyordum karnıyarık yedim ihya oldum.içinde et olsunda ne olursa olsun :61:

Bu sabah
1 adet altın çörek
1bardak çay

öğlen
1kase nesfit

akşam
yine karnıyarık yerim heralde (annem 3 kişilik aileye 56846 patlıcandan karnıyarık yaptığı için :52:)
bir de dondurma

akşam spora gitcem spordan gelince çok acıkıyorum buna bir çözüm bulmam lazım.

1 kuru kayısı yada 1 incir olabilir belki ?

selamm kızlarrrr, ben su kalori hesaplama sitesinden cıkıp da bi buraya gelemedim :)
artık kalori de sayıcaaam bu sağlıklı beslenme olayıyla beraber, 1000kalorilik bir diyet yapmaya karar verdim, benim vücudumun ihtiyacı 1800 kaloriymiş, ( yaş 24 boy 164 kilo 64.1 için )
her gün 800 kalori açığım olceeeek, her 7000 kalori 1 kg demek ise düz mantıken 8-9 günde 1 kilo wermem lazım ( 0 hareketle ) hedefim haftada 1 kg olceeeek :1:
hem canımın cok istediği bişeyi yiyp atıyorum 500 kalori aldıysam diger ögünlerde onu dengelemeyi de iicee uygulayabilcem...
eğer ki bir gün içinde 1000 kaloriyi geçersem geçtiğim her 10 kalori için 20 tane mekik çekiceeem :52:

hedefim 58 kg, 29 temmuz cuma günü 58 kilo olmak istiyorum.. son kilolar zor gider biliyorum, hedefime ulaşcağmı sanmıyorum ama ne kdr yaklaşırsam okdr ii dimi :1:

hayırlısı artıkın diyorumm... dünkü menüüüm... ( kaçamaklarım war ama 2 kaloricik aştımmm :52: )

2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pınar Üçgen Peynir Light 0.5 12.5 gr 10.15
[2] Simit 0.5 ADET 137.5
[3] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.125 1 pakette 41.375
[4] Lavaş 0.125 ADET 12.5
[5] Nesfit meyveli (40 gr 125 ml yağsız süt ile) 0.5 PORSİYON 93
[6] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.1 PAKET 16.8
[7] Kuru Üzüm 5 gr 15
[8] Salam 2 DİLİM 58
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] Tavuk Burger Sandvi 1 ADET 486
[11] Külah Dondurma 1 ADET 131
Toplam : 1001.325 kal.

canım kaptanım

bu aralar pek verimli olamadığımı biliyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bazı özel sebeplerden dolayı artık cuma günleri kilo bildiriminde bulunamayacağım. kendi isteğimle ayrılmak istiyorum. arada bir gelir yazarım yine. ama yarışmaya dahil olmak istemiyorum. sizleri çok seviyorum hergün yine yazmaya çalışacam ok :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

merhaba takımcığım nasılsınız ben saat 13 de 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim . ekmek yemedim . fakat az önce gelen misafirler vardı iş yerine onlar lahmacun söylediler banada söylenmiş çok ısrar üzerine yemek zorunda kaldım 1 tane lahmacun offff kötü gidiyor bu haftada diyet toparlanmam lazım akşamada mönüde tavuk varmış evde fena değil annem az yağlı yapıyor tavuğu o diyete uygun olur biraz neyse öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canlarım .

canım kaptanım

bu aralar pek verimli olamadığımı biliyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bazı özel sebeplerden dolayı artık cuma günleri kilo bildiriminde bulunamayacağım. kendi isteğimle ayrılmak istiyorum. arada bir gelir yazarım yine. ama yarışmaya dahil olmak istemiyorum. sizleri çok seviyorum hergün yine yazmaya çalışacam ok :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

inanamıyoruuuum :14::14:

canım kaptanım

:43::43::84::84:

canım kaptanım

ama neden ayrılmak istiyorsun mutluyuz böyle gidenler hergün yine yazıcam diyor kayboluyor gitme lütfen :14:

canım kaptanım

ama neden ayrılmak istiyorsun mutluyuz böyle gidenler hergün yine yazıcam diyor kayboluyor gitme lütfen :14:

canım biz 70*79 topiğinde de yazıyoruz.. orda denizin eşinin kuzeni sahte bi nickle denizin konuşmalarını fln hep çevrelerine akrabalarına yetiştirmiş, karın özel hayatını nette anlatıyo ediyo diye, işte cinsel konulardan konuşuyolar fln diye lanse ettmiş, eşiyle büyük bi tartışma yaşamışlar, şok oldum bende..

Back
X