- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.721
aaa olur tabi deli böle gidersen..... ben cuma günü 64.4,cumartesi 63.9, pazar 63.8 idim ama bugün tekrar 64.4 üm. aman neyse annemin yemekleri yanıma kar kaldı bi de hemoroidim hehehehehehehhehehe şu illetten kurtulayım valla kilo umrumda değil bu hafta![]()
geçmiş olsun canım kötüdür hemoroid tedavisi ameliyat diye biliyorum Allah korusun tabi ameliyat harici bir tedavi şekli varmı inşallah biran önce kurtulursun .
biber kavurmasını nasıl yapıyosun canım yağlı olmuyomu yada kızartma değilmi o ?
biber acılı tatlı karışık fındık gibi doğranmış , 1 kuru soğan küp doğranmış , birkaçtane domates kabukları soyulmuş şekilde küp doğranmış hepsini bir tencereye üstüste doğruyorsun en üstüne domates geliyor tuzunu biraz zeytinyağı çok değil tabi istersen azıcık salça su yok 15 dk pişiriyorsun domates suyunu salıyor azıcık kavruluyor ve mis gibi bir kahvaltılık oluyor ben bayılırım .
Anneannem çok yer bu biber kavurmasını bunu yemeden barsakları çalışmaz o sürekli yaptığı için bizde ondan alıştık bana çok lezzetli geliyor pazar kahvaltımızda muhakkak olur canım seversen acılı biberli yemekler tavsiye ederim çok yağlı değil tek sorun yannda ekmek yediiriyor az tüketmekte fayda var .