Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben ekledim canım...
Zaman doldu geç kalmayın diye ekledim...

ayy teşekkürler tatlım
ben listeyi hazırladım tam kardeş takımdan da onay aldım
tam eklicem ama siteye giremiyordum 1 saattir
şimdi tam girdim
ama sağolasın eklemişsin çokkk sağol
bugüm epey yardımcı oldun tatlım teşekkür ederiz
iyi akşamlar herkese

5. Olmuşuz canlarım
5 . Takım 5. Olmuşşşşşşş

fena sayılmaz

bu arada lequimi canı gönülden tebrik ediyorumm
bireyselde derece yapmışsın tatlım
tebrik ederim
gururumuzsun.

Iyi akşamlar herkese yarın görüşmek üzere

eve yeni geldim begüm kuzu mesajıı yolda aldım gelir gelmez açtım forumu
allahtan maibeyaz halletmiş herşeyi
ne kadar teşekkür etsek az kendisine

slm kızlar,

kilo veren tüm takım arkadaşlarımı teb rik ediyorum.

cerencim seni de ayrıca bireysel derecen için alkışlıyorum..

bugün sabah

nesfit yedim.

öğlen

4 ızgara köfte
3 kaşık pilav
salata yedim.

öğleden sonra bir akrabamın kınası vardı. kına gecesi oldu kına günü. oraya gittim. biraz oynadımm..

orda bir açmanın yarısını, yarım ince dilim de pasta yedim.

akşam yemeği yemedim. bu saatten sonra da yemeyi düşünmüyorum. eve gelince tartıldım. sabahki kilomla aynıyım. sabahları şiş oluyorum sanırım. normalde bu saatte yiyip içip aynı kiloda olmamam gerekiyor.

eve girmeden kuaföre uğrayıp saçlarımı kestirdim uçlarından bir de aralardan aldırdım. inanmıycaksınız ama bebek yastığı doldurcak kadar saçı çöpe atıp, hafifleyip geldim eve.:1: kardeşim abla kafanda bir kedi besliyorsun diye dalga geçer. dediği kadar belki fazlası çıktı.. kuş kadar saçım kaldı:1:

bi mevzuda da fena canım sıkkın ama önce duş alayım kırpık saçlarımdan kurtulayım. anlatıp fikirlerinize sunucam onu da.

şimdilik günün 5 incisi 5. takımcığımı öpüyorummm...

canımm yaaa bence vücudun alıştı aynı yeme düzenine kendini bi şokla istersen

walla bebişim benimde takıldıı biara ama sonra birden 2 kilo gitti, daha önceki haftalarda da oldu bu.. ama sen haftalardır 82-80 aralığındasın ki kilona göre senin wermen daha kolay olmalı muhakkak git bencee

oohhhh bebişiiim tebrikk ederimmmm :) haftaya 5leri görcen sennnnn darısı başımızaaaa :)

Bende seni ve bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum canım sağol inşallah hepimiz görürüz:)

Kızlar bugün kaçamak yaptım ara öğünde 4 tane hoşbeş yedim offf offf nasıl özlemişim..4 tanesi bile 156 kalori mübarek gofretciklerin:)
Neyse bir hafta var artık cumaları kaçamak günüm bundan sonra hafta içi telafi etmesi kolay olur...

Bugün sabah 2 gün kurusu
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates
1 çay bardağı çilek kompostosu buzzz gibi:)

Öğle: 5 kaşık kadar z.yağlı nohut ekmeksiz
3 kaşık yoğurt

Ara:Hoşbeşşşş

akşam 150 gram fırında patatesli tavuk
Bol salata
1 kaşık yoğurt
ekmek yok çünkü 1 patatese yakın yedim 1 dilim ekmek yerine:)

Gece meyve yemicem artık çünkü hoşbeş hepsine yetti:9:

Birde kızlar bu takvimleri nasıl değiştiriyoruz her seferinde yenisinimi yapıyoruz yoksa kolay bir yöntem var mı?

eve yeni geldim begüm kuzu mesajıı yolda aldım gelir gelmez açtım forumu
allahtan maibeyaz halletmiş herşeyi
ne kadar teşekkür etsek az kendisine

evet tatlım bugün aksiliklerle dolu birgün oldu valla.gerçekten ne kadar teşekkür etsek az kendisine

slm kızlar,

kilo veren tüm takım arkadaşlarımı teb rik ediyorum.

cerencim seni de ayrıca bireysel derecen için alkışlıyorum..

bugün sabah

nesfit yedim.

öğlen

4 ızgara köfte
3 kaşık pilav
salata yedim.

öğleden sonra bir akrabamın kınası vardı. kına gecesi oldu kına günü. oraya gittim. biraz oynadımm..

orda bir açmanın yarısını, yarım ince dilim de pasta yedim.

akşam yemeği yemedim. bu saatten sonra da yemeyi düşünmüyorum. eve gelince tartıldım. sabahki kilomla aynıyım. sabahları şiş oluyorum sanırım. normalde bu saatte yiyip içip aynı kiloda olmamam gerekiyor.

eve girmeden kuaföre uğrayıp saçlarımı kestirdim uçlarından bir de aralardan aldırdım. inanmıycaksınız ama bebek yastığı doldurcak kadar saçı çöpe atıp, hafifleyip geldim eve.:1: kardeşim abla kafanda bir kedi besliyorsun diye dalga geçer. dediği kadar belki fazlası çıktı.. kuş kadar saçım kaldı:1:

bi mevzuda da fena canım sıkkın ama önce duş alayım kırpık saçlarımdan kurtulayım. anlatıp fikirlerinize sunucam onu da.

şimdilik günün 5 incisi 5. takımcığımı öpüyorummm...

güle güle kullan yeni saçlarını arkadaşım
kınada yediğin yarım açmayıda oynarken eritmişsindir zaten :)) sefan olsun

Bende seni ve bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum canım sağol inşallah hepimiz görürüz:)

Kızlar bugün kaçamak yaptım ara öğünde 4 tane hoşbeş yedim offf offf nasıl özlemişim..4 tanesi bile 156 kalori mübarek gofretciklerin:)
Neyse bir hafta var artık cumaları kaçamak günüm bundan sonra hafta içi telafi etmesi kolay olur...

Bugün sabah 2 gün kurusu
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates
1 çay bardağı çilek kompostosu buzzz gibi:)

Öğle: 5 kaşık kadar z.yağlı nohut ekmeksiz
3 kaşık yoğurt

Ara:Hoşbeşşşş

akşam 150 gram fırında patatesli tavuk
Bol salata
1 kaşık yoğurt
ekmek yok çünkü 1 patatese yakın yedim 1 dilim ekmek yerine:)

Gece meyve yemicem artık çünkü hoşbeş hepsine yetti:9:

senin kaçamakların bile güzel valla duyguum :))
4 tane hoşbeş gayet ideal ve çok olmamış kaçamak için
ben olsam kaçmışken şöle bi güzel kaçardım :))):9::9::9:

afiyet olsun yaramasınnn inş arkadaşımmmm

Birde kızlar bu takvimleri nasıl değiştiriyoruz her seferinde yenisinimi yapıyoruz yoksa kolay bir yöntem var mı?

yenisi yapılıyo canım benim bildiğim ticker factoriden.Yani ben her sefers,nde yen,den yapıyorum da o bakımdan :))

Son düzenleme:
Günaydınlarrr
Begümcüm valla o gofretleri yedim gece suçluluk duygusundan kaç kere aklıma geldi:9:
Çok sık kaçamak yapınca sonuca ulaşmak çok zor oluyor tatlım ben 96 kilodan geldiğim için çokkk uzun yoldu benim için:34:
Amaa dün bikini denedim o kadar mutlu oldum ki aynada gördüğüm tablo benim için ödül oldu..Daha 3 kilo daha vericem ama yinede motivasyon oldu benim için:71:

Taydin saçlarını güle güle kullan canım hafiflemişindir benimde saçlarım baya gür ve uzun ama uzun saçı çok seviyorum kısa saçı yakıştıramıyorum kendime..

günaydın takımcığım hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum . Kilo veren herkezi tebrik ederim ayrıca cerencimide canı gönülden tebrik ediyorum derece yapmış maşallah diyorum önümüzdeki haftalarda daha başarılı olduğumuzuda görücez hep birlikte inşallah .

Tuğbacım yeni saçların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah öpüyorum canım .

Duygucum kaçamak yapıyorum diyorsunda senin kaçamaklarına ben hayran kalıyorum 4 küçük gofret çok güzelmiş benim dişimin kovuğuna yetmezdi o maşallah diyeyim darısı benimde başıma :17:

bu sabah 1 poğaça yedim 6 adette erik yedim bu kadar sanırım eve gidene kadar tutar beni evde bakarım ne yiyecğime artık öpüyorm hepinizi yine uğramaya çalışırım görüşmek üzere canlarım ...

Günaydınlarrr
Begümcüm valla o gofretleri yedim gece suçluluk duygusundan kaç kere aklıma geldi:9:
Çok sık kaçamak yapınca sonuca ulaşmak çok zor oluyor tatlım ben 96 kilodan geldiğim için çokkk uzun yoldu benim için:34:
Amaa dün bikini denedim o kadar mutlu oldum ki aynada gördüğüm tablo benim için ödül oldu..Daha 3 kilo daha vericem ama yinede motivasyon oldu benim için:71:

Duygucum ne büyük mutluluktur senin için canım epey yol katedip bikini giymek ve başarınla gurur duymak darısı benim ve hepimizin başına inşallah canım ...

günaydın takımcığım hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum . Kilo veren herkezi tebrik ederim ayrıca cerencimide canı gönülden tebrik ediyorum derece yapmış maşallah diyorum önümüzdeki haftalarda daha başarılı olduğumuzuda görücez hep birlikte inşallah .

Tuğbacım yeni saçların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah öpüyorum canım .

Duygucum kaçamak yapıyorum diyorsunda senin kaçamaklarına ben hayran kalıyorum 4 küçük gofret çok güzelmiş benim dişimin kovuğuna yetmezdi o maşallah diyeyim darısı benimde başıma :17:

bu sabah 1 poğaça yedim 6 adette erik yedim bu kadar sanırım eve gidene kadar tutar beni evde bakarım ne yiyecğime artık öpüyorm hepinizi yine uğramaya çalışırım görüşmek üzere canlarım ...

Duygucum ne büyük mutluluktur senin için canım epey yol katedip bikini giymek ve başarınla gurur duymak darısı benim ve hepimizin başına inşallah canım ...

Ferihancım sağol canım emin ol sende görceksin o günleri başarmak için inanmak şart gerçekten birazda taviz veriyorsun tabiki herşeyden...
Ama sonunda gördüğün tablo kendine olan güveninin artması herşeye bedel...
Darısı hepinizin başına inşallah:71:

Günaydınlarrr

deniz güneş kum seni beklesin şimdi artık :))

deniz güneş kum seni beklesin şimdi artık :))

Ay sorma Begümcüm daha açılışı bile yapamadım lazere gidiyorum ben 23 haziranda son seansım var ondan sonra 1 haftada güneşe çıkmak yasak Allah nasip ederse temmuz başından itibaren deniz sezonunu açıcam:)2 senedir şu lazer yüzünden hasret kaldım güneşe ama değdimi değdi kendim için yaptığım en büyük yatırım diyorum lazere:=)

Ay sorma Begümcüm daha açılışı bile yapamadım lazere gidiyorum ben 23 haziranda son seansım var ondan sonra 1 haftada güneşe çıkmak yasak Allah nasip ederse temmuz başından itibaren deniz sezonunu açıcam:)2 senedir şu lazer yüzünden hasret kaldım güneşe ama değdimi değdi kendim için yaptığım en büyük yatırım diyorum lazere:=)

ohh ne güzel kıltüy bişey kalmadı yani desene tatlım.
ne güzel valla

İyi akşamlar kızlar...:)kimsecikler uğramamış..
Ben bugünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta haşlanmış
domates
1 çay bardağı süt
1 dilim peynir

öğle:
5 6 kaşık kırmızı biber yoğurtlu sarımsaklı:))
1 dilim ekmek

ara:
2 etiform meyveli
3 çilek

akşam
150 gram kadar tavuk göğüs domatesli biberli
bol yağsız salata
1/2 dilim ekmek

gece:1 gün kurusu
1 ısırık muz:)oğlumdan:=)

kıvrkck izinli
burcuozer bi ara ayrılmam lazım ama yazıcam demişti ya kuzu
hani eşliyle bi ara sıkıntılı bişiyler yaşayan arkadaş?

o ben değildm cnm denizdi sanırım seanymph yani:)

burcu dün tekrar burdayım demişti
ama bence bugnde geçelim aynı onu
belki kafasını dinleyince fikri değişir
olmazsa haftaya ayrılışını veririz kuzu

burdayım kaptanım ya tşkr ederim aynı geçnişsnz.anlatıcm nie giremedimi:(

Back
X