- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.841
ben ekledim canım...
zaman doldu geç kalmayın diye ekledim...
eline sağlık canım teşekkür ederim . Bugün takım sessiz malum cuma günü herkezin işi yoğun sanırım kolay gelsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekledim canım...
zaman doldu geç kalmayın diye ekledim...
ben ekledim canım...
Zaman doldu geç kalmayın diye ekledim...
canımm yaaa bence vücudun alıştı aynı yeme düzenine kendini bi şokla istersen
walla bebişim benimde takıldıı biara ama sonra birden 2 kilo gitti, daha önceki haftalarda da oldu bu.. ama sen haftalardır 82-80 aralığındasın ki kilona göre senin wermen daha kolay olmalı muhakkak git bencee
oohhhh bebişiiim tebrikk ederimmmm :) haftaya 5leri görcen sennnnn darısı başımızaaaa :)
eve yeni geldim begüm kuzu mesajıı yolda aldım gelir gelmez açtım forumu
allahtan maibeyaz halletmiş herşeyi
ne kadar teşekkür etsek az kendisine
slm kızlar,
kilo veren tüm takım arkadaşlarımı teb rik ediyorum.
cerencim seni de ayrıca bireysel derecen için alkışlıyorum..
bugün sabah
nesfit yedim.
öğlen
4 ızgara köfte
3 kaşık pilav
salata yedim.
öğleden sonra bir akrabamın kınası vardı. kına gecesi oldu kına günü. oraya gittim. biraz oynadımm..
orda bir açmanın yarısını, yarım ince dilim de pasta yedim.
akşam yemeği yemedim. bu saatten sonra da yemeyi düşünmüyorum. eve gelince tartıldım. sabahki kilomla aynıyım. sabahları şiş oluyorum sanırım. normalde bu saatte yiyip içip aynı kiloda olmamam gerekiyor.
eve girmeden kuaföre uğrayıp saçlarımı kestirdim uçlarından bir de aralardan aldırdım. inanmıycaksınız ama bebek yastığı doldurcak kadar saçı çöpe atıp, hafifleyip geldim eve.kardeşim abla kafanda bir kedi besliyorsun diye dalga geçer. dediği kadar belki fazlası çıktı.. kuş kadar saçım kaldı
bi mevzuda da fena canım sıkkın ama önce duş alayım kırpık saçlarımdan kurtulayım. anlatıp fikirlerinize sunucam onu da.
şimdilik günün 5 incisi 5. takımcığımı öpüyorummm...
Bende seni ve bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum canım sağol inşallah hepimiz görürüz:)
Kızlar bugün kaçamak yaptım ara öğünde 4 tane hoşbeş yedim offf offf nasıl özlemişim..4 tanesi bile 156 kalori mübarek gofretciklerin:)
Neyse bir hafta var artık cumaları kaçamak günüm bundan sonra hafta içi telafi etmesi kolay olur...
Bugün sabah 2 gün kurusu
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates
1 çay bardağı çilek kompostosu buzzz gibi:)
Öğle: 5 kaşık kadar z.yağlı nohut ekmeksiz
3 kaşık yoğurt
Ara:Hoşbeşşşş
akşam 150 gram fırında patatesli tavuk
Bol salata
1 kaşık yoğurt
ekmek yok çünkü 1 patatese yakın yedim 1 dilim ekmek yerine:)
Gece meyve yemicem artık çünkü hoşbeş hepsine yetti![]()
Birde kızlar bu takvimleri nasıl değiştiriyoruz her seferinde yenisinimi yapıyoruz yoksa kolay bir yöntem var mı?
Günaydınlarrr
Begümcüm valla o gofretleri yedim gece suçluluk duygusundan kaç kere aklıma geldi
Çok sık kaçamak yapınca sonuca ulaşmak çok zor oluyor tatlım ben 96 kilodan geldiğim için çokkk uzun yoldu benim için
Amaa dün bikini denedim o kadar mutlu oldum ki aynada gördüğüm tablo benim için ödül oldu..Daha 3 kilo daha vericem ama yinede motivasyon oldu benim için![]()
günaydın takımcığım hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum . Kilo veren herkezi tebrik ederim ayrıca cerencimide canı gönülden tebrik ediyorum derece yapmış maşallah diyorum önümüzdeki haftalarda daha başarılı olduğumuzuda görücez hep birlikte inşallah .
Tuğbacım yeni saçların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah öpüyorum canım .
Duygucum kaçamak yapıyorum diyorsunda senin kaçamaklarına ben hayran kalıyorum 4 küçük gofret çok güzelmiş benim dişimin kovuğuna yetmezdi o maşallah diyeyim darısı benimde başıma
bu sabah 1 poğaça yedim 6 adette erik yedim bu kadar sanırım eve gidene kadar tutar beni evde bakarım ne yiyecğime artık öpüyorm hepinizi yine uğramaya çalışırım görüşmek üzere canlarım ...
Duygucum ne büyük mutluluktur senin için canım epey yol katedip bikini giymek ve başarınla gurur duymak darısı benim ve hepimizin başına inşallah canım ...
Günaydınlarrr
Begümcüm valla o gofretleri yedim gece suçluluk duygusundan kaç kere aklıma geldi
Çok sık kaçamak yapınca sonuca ulaşmak çok zor oluyor tatlım ben 96 kilodan geldiğim için çokkk uzun yoldu benim için
Amaa dün bikini denedim o kadar mutlu oldum ki aynada gördüğüm tablo benim için ödül oldu..Daha 3 kilo daha vericem ama yinede motivasyon oldu benim için![]()
deniz güneş kum seni beklesin şimdi artık :))
Ay sorma Begümcüm daha açılışı bile yapamadım lazere gidiyorum ben 23 haziranda son seansım var ondan sonra 1 haftada güneşe çıkmak yasak Allah nasip ederse temmuz başından itibaren deniz sezonunu açıcam:)2 senedir şu lazer yüzünden hasret kaldım güneşe ama değdimi değdi kendim için yaptığım en büyük yatırım diyorum lazere:=)
kıvrkck izinli
burcuozer bi ara ayrılmam lazım ama yazıcam demişti ya kuzu
hani eşliyle bi ara sıkıntılı bişiyler yaşayan arkadaş?
burcu dün tekrar burdayım demişti
ama bence bugnde geçelim aynı onu
belki kafasını dinleyince fikri değişir
olmazsa haftaya ayrılışını veririz kuzu