- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.901
benimde hep açık.sen zaten buranın demirbaşısın büyük patron.bende çırağın olurum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka hekesin kendine göre geçerli sebepleri vardır tabii ama sıkıcı oluyo böle olunca
selam kızlar..
Bugün oğlumla havuzdaydık bu saate kadar yeni geldikk bol bol yüzdüm rahatladım:=)
sabah hafif kahvaltı yapıp çıkmıştım orda acımdan bayıldım valla sadece hamburger ve patates var onlarda vıcık vıcık yağlı zor attım kendimi eve hemen ton balığı yanında yağsız salata birde yaptım koca bardak ayranı 1 dilim ekmekle yedim hemen gelip iki satır yazayım dedim..
Hasta olmam lazım bugün yarın inanılmaz canım tatlı istiyor dünyaları yesem doymucam sanki..
Yalnız şu gün kurusu kayısı çok tatlı çikolata gibi çok güzel bastırıyor tatlı isteğini 2 3 tane yiyorum üstünede 2 bardak soğuk su içince kendime geliyorum
öğlen yemeği kayınca akşam gibi oldu bu öğün bu saatten sonra birde meyve yerim günü kapatırım artık![]()
merhaba takımcığım nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum yoğun bir gün gelemedim o yüzden yazıp çıkıcam zaten işlerime dönmem lazım yediklerim için bişey diyemiyorum hep karbonhidratla besleniyorum akşam için mönüde taze fasulye varmış yanında cacık olur herhalde şimdiik bu kadar hepinizi öpüyorum tekrar gelmeye çalışırım görüşmek üzere ...
ohhh sefan olsun.hem yüzüp hem hafif yemen çok iyi olmuş tatlım.tebrikler
kolay gelsin sanada tatlım
benimde karnım açıktı şuan epey
eve gidince barbunya yapıcam bende
Valla benim sayfam hep açık yarım saatte bir bakıyom hala kendi yazdıklarım duruyuo daha bişey yazmıyom valla
Selam kızlar..
Bugün oğlumla havuzdaydık bu saate kadar yeni geldikk bol bol yüzdüm rahatladım:=)
Sabah hafif kahvaltı yapıp çıkmıştım orda acımdan bayıldım valla sadece hamburger ve patates var onlarda vıcık vıcık yağlı zor attım kendimi eve hemen ton balığı yanında yağsız salata birde yaptım koca bardak ayranı 1 dilim ekmekle yedim hemen gelip iki satır yazayım dedim..
Hasta olmam lazım bugün yarın inanılmaz canım tatlı istiyor dünyaları yesem doymucam sanki..
Yalnız şu gün kurusu kayısı çok tatlı çikolata gibi çok güzel bastırıyor tatlı isteğini 2 3 tane yiyorum üstünede 2 bardak soğuk su içince kendime geliyorum
Öğlen yemeği kayınca akşam gibi oldu bu öğün bu saatten sonra birde meyve yerim günü kapatırım artık![]()
günaydın kızlar
epeydir yaz dönemi yüzünden dağıldık
bi toplaşalım artık
sabah klasik kahvaltımı yaptım
2 dilim kepek ekmeği ile
çok uykum var
geceleri uyuyamıyorum sıcaklardan
pofff eve gidesim var
çalışmak istemiyorum
masamda bi yığın dosya var
tepeme kadar görünmüyorum masada
kim yepcek bunları ya