- Konu Sahibi Cherry Mom
- #42.301
:) umarım benim için de ne hayırlıysa o olur ben ya edebiyat öğretmenliğ ya da turizm istiyorum neyse
başarılar bu arada umarım hedifen ulaşırsın (ız)![]()
herşey gönlünce olur inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) umarım benim için de ne hayırlıysa o olur ben ya edebiyat öğretmenliğ ya da turizm istiyorum neyse
başarılar bu arada umarım hedifen ulaşırsın (ız)![]()
500 ip atlama ve yarım lt su...sizler spor adına neler yapıyorsunuz,ben spor yapmayı hiç sevmiyorum![]()
500 ip atlama ve yarım lt su...sizler spor adına neler yapıyorsunuz,ben spor yapmayı hiç sevmiyorum![]()
ben haftanın altı günü çalışıtığım için açıkcası bana çok zor geliyo spor yapmak özelliklede bir salona gidip yapmak
anca fırsat buldukça yürüyorum o kadar
oncelerı bende aynı senın gıbı düşünürdüm ama şimdi ofisten çıkıp spora gıdıyorum eve gelınce bazen terım sogumadan bı kac harekette kendım eklıyorum, üzerine evin işlerini hallediyorumm, gercekten de alışılıyoo zamanla ve vucut kendısı ıstıyooo![]()
ben ki oyle üşengec bı ınsandım, tv karsııdna saatlerce pıneklıyım kımse karısmasa gunlerımı oyle gecırebılırdım yaniii![]()
dediğinde haklı olabilirsin canım
önceliklerle alakalı aslında
benim vaktim yok gibi geliyo ama aslında istesek bal gibide vakit ayrılırda işte
ben anca eve gidip bi gün yemek yap bi gün sil süpür bi gün başka bişey derken bitiyo günler zaten valla
bende beledıyenın lokalıne gıdıyorummm, ama sevıyorum sporu ben, onceden popomu kaldıramazdım ama alışınca ınsan yapmayınca bı sucluluk bı eksıklık hıssedıyoo, kotu enerjıyı gercekten atıyosunnn, kendımı daha ıyı hıssedıyorummm
ilk baslardaki o üsengeclık, spor yaptıktan sornakı o hamlık yok oluyooo zamanla, oyuzden devam et, ip atlamanın yanına mekik ekle, bacak hareketlerı ekle, müzik eşliğinde yap o zaman zaman daha cabuk gecıyoooo![]()
Kızlarrrr dövün beni parça pinçik edinnnnn
sabah kahvaltımda bir sorun yok
hadi öğlende 6 7 kaşık sebzeli bulgur ve yoğurt yedim
buraya kadar herşey normal...
Sonra saat 5 te ne yedim dersiniz
Kocaman bir dilim çikolatalı pasta
Bir kutlama vardı çokta mutlu oldum inanmazsınız mutlu olunca iştahım açılıyor...
Akabinde hemen 45 dakika bisiklete bindim sucuk gibi terledim duş aldım şimdi 2 3 kaşık yoğurt koydum ki akşam yemeği yemiyeceğim için metobolizmam durmasın(Doktor öyle demişti en azından bir kase yoğurt domates salatalık yemelisin ağır birşey yediğinde diye...
8 de yürüyüşe çıkıcam 45 dakikada yürücem...
Sizce kurtarırmıyım bu pastayı bugün pöffff![]()
Canım o kadar olacak,üzme kendini.Ama bugün daha birşey yeme artık....Dengelersin:)
davet için teşekkür ederim.bende hemen yediklerimi yazayım.sabah uyanınca elma sirkeli su içtim.kahvaltımda 1kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,haşlanmış yumurta,yarım yağlı süt(1 su bardağı)...şimdi de 500 ml su..
Kızlarrrr dövün beni parça pinçik edinnnnn
sabah kahvaltımda bir sorun yok
hadi öğlende 6 7 kaşık sebzeli bulgur ve yoğurt yedim
buraya kadar herşey normal...
Sonra saat 5 te ne yedim dersiniz
Kocaman bir dilim çikolatalı pasta
Bir kutlama vardı çokta mutlu oldum inanmazsınız mutlu olunca iştahım açılıyor...
Akabinde hemen 45 dakika bisiklete bindim sucuk gibi terledim duş aldım şimdi 2 3 kaşık yoğurt koydum ki akşam yemeği yemiyeceğim için metobolizmam durmasın(Doktor öyle demişti en azından bir kase yoğurt domates salatalık yemelisin ağır birşey yediğinde diye...
8 de yürüyüşe çıkıcam 45 dakikada yürücem...
Sizce kurtarırmıyım bu pastayı bugün pöffff![]()