- Konu Sahibi Cherry Mom
- #43.101
ahh cnm bnm geçmiş olsunBen tam tersi hasta olunca hemen çökerimİştahım kesilir,yemek yiyemem,hastalığım bitince de zayıflamış olurum...Ama kötü olan iştahım kesildiği için ilaçlarım hemen fayda etmez ve iyileşme sürem uzar
O daha kötü inan ki...Şu anda nasıl ağrım var anlatamam,kendimi buraya verdim ki unutayım...
böbrek ağrısı bende çektim valla kum dökmüştüm bi araBöbreğim canım.Geçmedi bir türlü ağrısı.2 gün kesiliyor yine başlıyor yaa![]()
çok feci ağrılardan,allah en kısa zamanda şifa versin inşallah...
yaaaa şu macun konusunu geç olsada bende duydum ve okudummmmCanım konu açtım biliyorsun,orada da cevapladım sorunu.Ama sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yanıtlarım.Sadece şunu söylemek istiyorum;artık zayıflama hapı,otlar vs hepsini aştım,denemediğim kalmadı.Sadece paramı kaybettim,bir de boşuna yan etkileriyle boğuştum.İstedikten sonra insan kilo verir,veriyoruz da:) Ama bazen destek gerekebilir zayıflamak için.Özellikle diyette bağırsakları çalışmayanların kilo vermesi çok zor,çok eziyetli ve uzun süreli oluyor.Bu ürün bana hep destek oldu.Zayıflayıp bıraktığımdaysa bağırsaklarımda düzene girdi,yani asla tembelleşmedi.Kısacası kilo aldığımı anlar anlamaz hemen macunuma başlarım.Fakat bu demek değildir bol bol ye macun eritsin.Ufak birdiyet uygulanmalı yanında.Pek diyet yapmadım ben bu macunu yerken.Yani sadece yemeyi abartmadım o kadar.Bu macun sayesinde sadece akşam yemeği keserek bile kilo veriğimi biliyorum...
eve geçince hemen bende alıcaaammm
tabiki destke ürünü olarak kullanmak lazım dediğin gibi
dikkat etmeden olmaz yoksaaa
çok merak ediyorum sende görülen sonuçları bizde görürüz umarım
cnmm afiyet olsun :)tünaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
kızlar sahurumu yazayım çıkıcam akşam üstüne doğru buralardayım ama merak etmeyin hiçç
5 dilim sucuk
2 zeytin
yoğurt
2 kuru kayısı
1 kk peynir
domates
kaşık ucuyla kuru fasulye
1 yk pilav
bu kaadddaaaaaaaaayyyyyyyyy
pilavıda ben yapmıştım,tadına bakmamıştım hiç,bitmeden du ansıl olmuş bakem bi dedim de
ateşsizim ilk vakit bulduğumda şu macun topiğine bakıcam,benimde bağırsak sorunum var
kurukayısı bile fayda etmez oldu artık...
ama sucuk seni gün içinde daha çok susatabilir
ama oruçken insanın canıda istiyo tabi sahurd yemesen iftarda hiç yiyemiyosun
zaten öle bi saat ayarı varki bu sene ramazanda
arka arkaya yemeyeyim diosun
bi bakıyorsun saat hemen 11-12 olmuş yatma vakti gelmiş
meyve falan yemeye vakit kalmıyo
arka arkaya yemek gerekio vallaa...
cnmm geçmiş olsun çoookkkselam kızlar
nasılsınız keyifsizim bugün boğazım şişmiş
sahurda yattığımda bişey yoktu
sabah yutkunamaz halde kalktım
habire şişiyo boğazım ya